2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım git baksın ama masaja başla. Ben damla kullanıyorum arada ılımıs cay suyunu gexdiriyorum.
Goturucem canim. Masajı nasıl yapıyorsun anlatırmısın. Youtubeden baktım gozun burun tarafına bırlesen yerine yapın diyor.
Sen nasıl yapıyorsun tum gözemı.
Bugun ılık suyla pansuman gıbı yaptım Iyı geldi maşallah

Göz ile burun arasına ama sert yapman lazım yoksa Allah korusun ameliyat diyorşar

Gecmıs olsun benim bebişimde Cok tıkanıyor. Hatta burada paylasmıstım bırgun Cok kotu tıkanmıstı basında yastık olmasına ragmen. Dun aksam oldu Cok korkuyorum o anlarda hemen alnini yukari cekıyorum ters cevırıp sirtina vuruyorum. Allah bebelerimizi korusun ınsallah AMİN

Ahh canim ben bide kizin kisliklari doktum oglan uyumuyor . Ve asiri derecede uykum var sizacak gibiyim . Bazen hepsi ust uste geliyor butun isler ve butun daginikliklar
Ben önceden ayirdim bugün kimini yikadim kimini yerlestirdim. Sozde evi kaldirip silcektim. Malesef hepsi ayni anda olmuyor

Ben bu konuda hiç bişi bilmiyorum. Menenjiti devlet aşı takvimine almamış mı? Onunda mı bize bırakıyorlar? 3-5 te rota vurulcaz biz. Aynı anda menenjit de mi vurulcaz bi anlatır mısınız

Ben almadım. Ama bunu oneren kadin sagim yapiyodu emzirmiyodu 1 lt sut sagmis her gun
İnek miymiş mübarek
Nemlendirici ile geçer gibi duruyor. Bizim oğlanda da oldu. Önce Linola kullandık. Çok etkili gelmedi. Sonra Bioderma Atoderm Baume ile rahatladı çocuk
Bende de pütürtüler vardı bana da de aynı losyonu önerdi şampuanını da kullan dedi

Ben bu konuda hiç bişi bilmiyorum. Menenjiti devlet aşı takvimine almamış mı? Onunda mı bize bırakıyorlar? 3-5 te rota vurulcaz biz. Aynı anda menenjit de mi vurulcaz bi anlatır mısınız
Menenjitte ozel malesef devlet karsilamiyor. Ben buyuk kiza 13 ve 15 aylarda yaptırdım. Ama hangi gruptu bilmiyorum. Diger grubu yaptıramadim

Dinlen tabii ki, ev yine batacak.
Canım istemezse hiçbir şey yapmıyorum ben.
Hepsinin çözümü var, ama dinlenmeyince evde huzur kalmıyor resmen.

Bende youtubetaki gibi yapmaya calısıyorım. Gözpınarına yapıyorum. Bikaç bası yapıyorum.yaptığım günler iyi geliyor.

Konuyla alakalı hiç bilgim yok. Menenjit aşısını biz mi vırduruyoruz kafamıza göre? Devlet yapmıyo mu
Aile hekimindeki hemşire dediki rota ve menenjiti devlet karsılamıyır tercihe baglı ama ben kesinlikle tavsiye ederim yapın keske devlet karsılasaydı takvime alsaydı dedi

Ikimizde ilk kez boya yaptigimiz icin biraz streslide gecse iyi is çıkarttık cok haklisin cnm cocuklara iyi geliyor ama havalar kotu gidince bizde ev icinde degisik seyler arıyoruzartik

Kaynansindan darlananlar kosesinde bugumde ben varim kizlar aalinda bizimkinini her zamanki hali ama gercekten cok bunaldik artik esimde bende..
Her hafta 1 yada2kez oglumu gorurler bebek geldiginden beri biz cikmiyoruz 2kez gittik oblar geldi genelde gelmedikletmri gunlerdede yine videolu konusuruz bugun bana msaj atmis Erdemi sen olmasanda babasi bize getirse bi saat biz cok ozluyoruz diye..
Biz kardesine alistirmaya calisiyoruz suan onu birakip gitmemden korkuyor yazdık (gecn gun uyuturken anne hastanede kalmican diye sayikliyordu kendi kendine)
Hala cok ozluyoruz ya yazmis.. benim annemler yilda bir zor goruyor ben yeni dogum yapmışım alismaya calisiyorz ama onlar hala israr pesinde ne desek hep ayni bunaldim artik neden yazdigimi bilmiyorum sizden baska yazcak kimsem yok burda

Belki gercekten kotu niyetleri yoktur. Yakinsa 1 saatligine gonderebilirsin, eğer gercekten guveniyosan. Cunku onlarada bize de iyi geliyo aslinda. Ben suan yusrayi 2haftadir birkac günde bir ya bizimkilere ya kayinvalideme yolluyorum. Ona da degisiklik cok iyi geliyor banada. Yusra da durup durup anne nerdesin diyor, evdeyim kızım diyorum. Hayir hastanedesin diyor. Hâla onu birakip eslemle gittigimi soyluyor. Bizde cozum olarak benim kendimin gitmediğini, beni ambulansin goturdugunu soyledik. Biraz daha iyi oldu. Gerci bu sefer bende ambulansla gitcem diyo ama kafasi karisiyor benim gittigimi unutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…