2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Zaman olarak
Aile hekimindeki hemşire dediki rota ve menenjiti devlet karsılamıyır tercihe baglı ama ben kesinlikle tavsiye ederim yapın keske devlet karsılasaydı takvime alsaydı dedi
ne zaman yapılıyor kaçıncı ayda nette şunu buldum

Eklentiler

• CC521578-B2FA-4025-9E99-47A4E0A8AD32.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 36

Benimki babannesigile birakip gittiğimiz icin korkuyor canim aslinda asil sorun onlar benim hayir dedigim ne varsa yap diyorlar ,tam sakinlesti derken bu kez eve gelince dahada kötü oluyor sadece simdi olsa tmm diycem ama hep ayni ilk dogdugu zman nerdeyse hergun bizdeydiler eve gider yine goruntulu ararlardi o an acamazsak hemen arka arkaya telefon cocugabisey mi oldu merak ettik diye..
Biz naparsak hep daha fazlaai olsun kafasindalar bunaldim iyice esim bile istemiyo ustelik

Konuyla alakalı hiç bilgim yok. Menenjit aşısını biz mi vırduruyoruz kafamıza göre? Devlet yapmıyo mu
Hayır canım,kafamıza göre değil. Çocuk doktoru araştırın, uygun görürseniz yaptıralım dedi. Devletin aşı takvimine girmemiş ama okuduğum kadarıyla yaptırmakta fayda var. Doktoruna bir danış istersen, ben yeteri kadar bilgi sahibi değilim

Canm bizim yapacağımız tek şey sabretmek..bi hastalığı yok diye şükür edelim geçecek...ve çoğu bebekte oluyor bu malsefe ...tek sen değilsin üzülmemeye ve alışmaya çakış bu duruma canm
Bugün başladı yine susturdum bı sekilde . Sling sipariş verdim kolikler için iyi diyorlar canım benim . Sırt ağrısından ölüyorum . Sabır sabır

Dinlen tabii ki, ev yine batacak.
Canım istemezse hiçbir şey yapmıyorum ben.
Hepsinin çözümü var, ama dinlenmeyince evde huzur kalmıyor resmen.
Oyle yaptim canim. Gittim kendime bi kahve yaptim. Yaninda da kocaman bi cikolata yedim. Pamuk gibi oldum Yoksa insan cok geriliyor hicbirsey yapamayinca.

Kızlar özel aşılarla ilgili birşey söylemek istiyorum
Devletin aşı takvimine almama sebebi çok pahalı aşılar olması
Örneğin 311 liradan 2 doz rota aşısı 622₺ bunu 1 milyon bebekle çarpın ne kadar çıkıyor
Aynı şekilde meningokok da pahalı bir aşı bütün doktorlar öneriyor

Valla evi iki günde bir süpürüyorum. Haftada bir viledayla siliyorum. Buzdolabina gecen gün sildim, bebekle esim ilgilendi. Odanin her yerinde oyuncaklar var. Süpürmeden süpürmeye topluyorum.aksamlari bile ellemiyorum. Evdeyiz nasil olsa, gelen gidende yok. Evim kücük avantajim o. Büyük acik mutfagim birde yatak odam var okadar. Kalin halilarimi kaldirdim. Uzun zamandir makinede yikanan halilards kullaniyorum, mutfagada büyük kilim aldim. Yikmasi daha kolay. Petekleride toz alirken islak bezle üzerinden geciyorum hep. Petegimin 2 tanesi ici temizlencek sekilde, digerleri düm düz. Biri koltugun arkasinda kaliyor, oraya ulasamiyorum. Bir tanesinide saldim yakasini. 1 senedir ellemedim hic.

Büyük oglumda capaklanma cok oluyordu. Ayni dedigin gibi masaj yap demisti doktor.

Kizlar bebegim bazen nefes alırken hııııık diye ses çıkarıyor. sanki nefes almakta zorlanir gibi. Sizinkiler de de oluyor mu

Amine Busra Dun senin dogum gunundu diye hatirliyorum ☺ Dun aklimdaydi ama gece yazarim dedim, gece de firsat bulur bulmaz uyuyakalmisim. Dogum gunun kutlu olsun ❤ Yavrularinla esinle ve sevdiklerinle upuzun omurler diliyorum

Allahım aynı benim kv, bizimki de her gün gündüz canı sıkılıyor diye arar akşamda kız uyumadıysa bir görelim çok özledik diyo. Bir sürü oyuncak felan örüyor yazın hep orada kalacağımızı düşünüp bir sürü plan yapıyor ben de o kadar daralıyorum ki seni çok iyi anlayabiliyorum arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…