ne zaman yapılıyor kaçıncı ayda nette şunu buldumAile hekimindeki hemşire dediki rota ve menenjiti devlet karsılamıyır tercihe baglı ama ben kesinlikle tavsiye ederim yapın keske devlet karsılasaydı takvime alsaydı dedi
Tmm cnm sagolasinEsnek wrap kullanıyorum, çok memnunum.
Başka çeşit bilmediğim için kıyaslayamam ama.
Belki gercekten kotu niyetleri yoktur. Yakinsa 1 saatligine gonderebilirsin, eğer gercekten guveniyosan. Cunku onlarada bize de iyi geliyo aslinda. Ben suan yusrayi 2haftadir birkac günde bir ya bizimkilere ya kayinvalideme yolluyorum. Ona da degisiklik cok iyi geliyor banada. Yusra da durup durup anne nerdesin diyor, evdeyim kızım diyorum. Hayir hastanedesin diyor. Hâla onu birakip eslemle gittigimi soyluyor. Bizde cozum olarak benim kendimin gitmediğini, beni ambulansin goturdugunu soyledik. Biraz daha iyi oldu. Gerci bu sefer bende ambulansla gitcem diyo ama kafasi karisiyor benim gittigimi unutuyor
Evet vücuduna jelini kullanıyorum. Şampuanını alma fırsatım olmadı daha ama alacağım. Hepsi aynı marka olursa daha iyi olur dedi doktorİnek miymiş mübarek
Bende de pütürtüler vardı bana da de aynı losyonu önerdi şampuanını da kullan dedi
Hayır canım,kafamıza göre değil. Çocuk doktoru araştırın, uygun görürseniz yaptıralım dedi. Devletin aşı takvimine girmemiş ama okuduğum kadarıyla yaptırmakta fayda var. Doktoruna bir danış istersen, ben yeteri kadar bilgi sahibi değilimKonuyla alakalı hiç bilgim yok. Menenjit aşısını biz mi vırduruyoruz kafamıza göre? Devlet yapmıyo mu
Menectra 2 doz yapılıyormuş bebeklerde. Çocuklarda daha farklı olabilir canımBen büyüğüne menectra yaptırmıştım ama hangi ay hatırlamıyorum
Bugün başladı yine susturdum bı sekilde . Sling sipariş verdim kolikler için iyi diyorlar canım benim . Sırt ağrısından ölüyorum . Sabır sabırCanm bizim yapacağımız tek şey sabretmek..bi hastalığı yok diye şükür edelim geçecek...ve çoğu bebekte oluyor bu malsefe ...tek sen değilsin üzülmemeye ve alışmaya çakış bu duruma canm
Oyle yaptim canim. Gittim kendime bi kahve yaptim. Yaninda da kocaman bi cikolata yedim. Pamuk gibi oldumDinlen tabii ki, ev yine batacak.
Canım istemezse hiçbir şey yapmıyorum ben.
Hepsinin çözümü var, ama dinlenmeyince evde huzur kalmıyor resmen.
MaşallahBiz bugün 3 aylik olduk :) çok şükür
Neko esnek wrap sling kullanıyorum memnunumKizlar merhaba. Sling alacagim önerisi olan var mıdır . Çok çeşit var kafam karisti
Çarşamba ikinci ay kontrolümüz var bakalımİçinde iltihap olabilir canım bence doktora götür
Tamam canım sağol ondan sipariş verdim ben de yorumları da güzeldiMaşallahcanım
Neko esnek wrap sling kullanıyorum memnunum
Valla evi iki günde bir süpürüyorum. Haftada bir viledayla siliyorum. Buzdolabina gecen gün sildim, bebekle esim ilgilendi. Odanin her yerinde oyuncaklar var. Süpürmeden süpürmeye topluyorum.aksamlari bile ellemiyorum. Evdeyiz nasil olsa, gelen gidende yok. Evim kücük avantajim o. Büyük acik mutfagim birde yatak odam var okadar. Kalin halilarimi kaldirdim. Uzun zamandir makinede yikanan halilards kullaniyorum, mutfagada büyük kilim aldim. Yikmasi daha kolay. Petekleride toz alirken islak bezle üzerinden geciyorum hep. Petegimin 2 tanesi ici temizlencek sekilde, digerleri düm düz. Biri koltugun arkasinda kaliyor, oraya ulasamiyorum. Bir tanesinide saldim yakasini. 1 senedir ellemedim hic.Kizlar temizlik isini nasil yapiyorsunuz? Evin her yeri daginik. Ayni zamanda yerler yapis yapis. Buzdolabi, kapilar petekler cok pis durumda. Nasil yetisicem bilmiyorum. Halilarim desen ne siz sorun ne ben soylim. Kizim surekli dagitiyor her odayi her seyi. Oglum sabahtan beri yeni uyudu. 1 kase ayakta zorla pilav yedim. Onu bile nasil yediysem karnim agriyor. Aksama yemek yok. Siz soyleyin simdi ne yapayim ben. Dinleneyim mi, yemek mi yapayim. Temizlik mi yapayim..
Büyük oglumda capaklanma cok oluyordu. Ayni dedigin gibi masaj yap demisti doktor.Goturucem canim. Masajı nasıl yapıyorsun anlatırmısın. Youtubeden baktım gozun burun tarafına bırlesen yerine yapın diyor.
Sen nasıl yapıyorsun tum gözemı.
Bugun ılık suyla pansuman gıbı yaptım Iyı geldi maşallah
Hakikaten cilginlik die buna derimBugun esimle cilginligin dibini gordukk♀ 2cocukla kalktik salonu degistirdik hem duvar kagidi hem boya yaptik simdi tum ev toplanicak boyanin kurumasini bekliyoruz
Evet, doktora sorduk. Sprinkter gibi yabanci bi sey dedi doktor. O gelismedigi icin olurmus. Zmanla geccek dedi. Simdi cok nadir oluo. 6 aya hic kalmazmisKizlar bebegim bazen nefes alırken hııııık diye ses çıkarıyor. sanki nefes almakta zorlanir gibi. Sizinkiler de de oluyor mu
Allahım aynı benim kv, bizimki de her gün gündüz canı sıkılıyor diye arar akşamda kız uyumadıysa bir görelim çok özledik diyo. Bir sürü oyuncak felan örüyor yazın hep orada kalacağımızı düşünüp bir sürü plan yapıyor ben de o kadar daralıyorum ki seni çok iyi anlayabiliyorum arkadaşımKaynansindan darlananlar kosesinde bugumde ben varim kizlar aalinda bizimkinini her zamanki hali ama gercekten cok bunaldik artik esimde bende..
Her hafta 1 yada2kez oglumu gorurler bebek geldiginden beri biz cikmiyoruz 2kez gittik oblar geldi genelde gelmedikletmri gunlerdede yine videolu konusuruz bugun bana msaj atmis Erdemi sen olmasanda babasi bize getirse bi saat biz cok ozluyoruz diye..
Biz kardesine alistirmaya calisiyoruz suan onu birakip gitmemden korkuyor yazdık (gecn gun uyuturken anne hastanede kalmican diye sayikliyordu kendi kendine)
Hala cok ozluyoruz ya yazmis.. benim annemler yilda bir zor goruyor ben yeni dogum yapmışım alismaya calisiyorz ama onlar hala israr pesinde ne desek hep ayni bunaldim artik neden yazdigimi bilmiyorum sizden baska yazcak kimsem yok burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?