2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hepsi aynı sanırım . İnanın 14 yaş altı izin günlerinde sokağa çıkmak istemiyorum bizde gelelim diyecekler diye. Eşime söylesem alınır kırılır ne zararları var der ...

Ben temizlik falan yüzeysel yapıyorum annemle kayınvalide 3 güne bi gelip temizlik yapıp çamasırları yıkayıp sil süpür gidiolar bazen bu yemegide yaparmısınız dıom zor bişiyse napim bebek bazen sabahtan aksama kucagımdan inmio aksamda eşime iftar hazırlıyorum bide temizlik yapamam valla Allah razı olsunkı yapıolar

Gorusemesek gercekten haklilar diycem ama inanki gormelerine lafimiz yok goruncede aylardir gorusmemis gibiler tabi o ayrida ,her zaman ayni olunca insan daralaniyor artik habersiz hakkimda yapilan planlar benide cok kizdirir hevesim varsads hayir derim

Hepsi aynı sanırım . İnanın 14 yaş altı izin günlerinde sokağa çıkmak istemiyorum bizde gelelim diyecekler diye. Eşime söylesem alınır kırılır ne zararları var der ...

Aylar sonra oglum biraz eglensin diye sakin bi ormana yuruyuse gittik csgirasaydiniz bmde gelirdim yazmis .. beraber gittigimiz zamanlarda Cok oldu ama insan ailecekte cikmak istiyor

Bugun esimle cilginligin dibini gordukk 2cocukla kalktik salonu degistirdik hem duvar kagidi hem boya yaptik simdi tum ev toplanicak boyanin kurumasini bekliyoruz
Hahahaja canin ellerinize saglik gule gule.kullanin. benim binarkadasta banyomdolabiyla mutfakasasini boyadi tutmayin beni mutfak dolaplarini boyicam diyodu

Bu lafin ustune diretmesi . Asla kizim ve oglumunn aile huzurunu bozan bor.kayinvaide olmicam. Onlar istedigi muddetce yanlarinda durucam onunn disinda hep arkalarimda olucam insallah ....

Birde birsey sormak istiyorum. Eslemin biraz bogumlari var. Tombik duruyor yani. Ama vucuduna bastirinca ödemli gibi beyazlasip iniyo. Esimde kof şişkinlik bu diyo. Yani boş kg mu aliyor demek oluyor bu. Anne sütü kof şişirmez denirdi hep ama kafama takılıyor. Sonra birden zayiflar mi ki

Kendileri hic bi dusunmuyor anlamiyorumki yani belli bi zamandan sonra herkesin kendi hayati sonuçta

Dimi ama çekirdek aile olarak çıkmak istiyor insan . İlkleri başbaşa yaşamak istiyor .

Aynen canim bu yasa kadr anlamamislar bundan sonrada degismez diye dusunuyorum

Dimi ama çekirdek aile olarak çıkmak istiyor insan . İlkleri başbaşa yaşamak istiyor .
Bizimkide yusra da bi sekilde ilklere hep dahil oldu. Ek gida tadimini 22 günlükken yapti mesela gecen sene yusra 20 aylikti yaza wc eğitimi verirsin deyip duruyordu. Bende ramazan bayramindan dönünce baslicam diyodum. Bayramdan döndük esyalari yerleştircem diye yusrayi ona yolladik. Sonra bende bir gittim ki bezini cikarmis bide masallah kacirmadi diyor. Daha ben camasir bile almamisim cocuga. Oyle bir sinirlendim ki zaten o zamandan sonra her konuda tavrimi net soylemeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…