Bizim ki uyurken yapıyor onu canım nefesi kesilmiş gibi birden hıııık diye ses çıkarıyorKizlar bebegim bazen nefes alırken hııııık diye ses çıkarıyor. sanki nefes almakta zorlanir gibi. Sizinkiler de de oluyor mu
Hepsi aynı sanırım . İnanın 14 yaş altı izin günlerinde sokağa çıkmak istemiyorum bizde gelelim diyecekler diye. Eşime söylesem alınır kırılır ne zararları var der ...Allahım aynı benim kv, bizimki de her gün gündüz canı sıkılıyor diye arar akşamda kız uyumadıysa bir görelim çok özledik diyo. Bir sürü oyuncak felan örüyor yazın hep orada kalacağımızı düşünüp bir sürü plan yapıyor ben de o kadar daralıyorum ki seni çok iyi anlayabiliyorum arkadaşım
Hakikaten cilginlik die buna derimama helal olsun. Mis gibi , huzurla oturun ins. ❤
Evet oluyor bazen. Tükürügü takiliyor, yada kusacagi zaman bogazina geri kaciyor ozamanda oluyor.Kizlar bebegim bazen nefes alırken hııııık diye ses çıkarıyor. sanki nefes almakta zorlanir gibi. Sizinkiler de de oluyor mu
Allahım aynı benim kv, bizimki de her gün gündüz canı sıkılıyor diye arar akşamda kız uyumadıysa bir görelim çok özledik diyo. Bir sürü oyuncak felan örüyor yazın hep orada kalacağımızı düşünüp bir sürü plan yapıyor ben de o kadar daralıyorum ki seni çok iyi anlayabiliyorum arkadaşım
Hepsi aynı sanırım . İnanın 14 yaş altı izin günlerinde sokağa çıkmak istemiyorum bizde gelelim diyecekler diye. Eşime söylesem alınır kırılır ne zararları var der ...
Ah ah benimki bir de tek çocuk başka ilgilenecekleri kimse de yokHepsi aynı sanırım . İnanın 14 yaş altı izin günlerinde sokağa çıkmak istemiyorum bizde gelelim diyecekler diye. Eşime söylesem alınır kırılır ne zararları var der ...
Gorusemesek gercekten haklilar diycem ama inanki gormelerine lafimiz yok goruncede aylardir gorusmemis gibiler tabi o ayrida ,her zaman ayni olunca insan daralaniyor artik habersiz hakkimda yapilan planlar benide cok kizdirir hevesim varsads hayir derim
Benimki tam plancı canım, dün akşam kızıma annem diye sesleniyor zaten, bir de gel kızım ben seni gezmelerw götürcem pikniklere götürcem agıcuk gugucuk bir sürü şey söylüyor
Aylar sonra oglum biraz eglensin diye sakin bi ormana yuruyuse gittik csgirasaydiniz bmde gelirdim yazmis .. beraber gittigimiz zamanlarda Cok oldu ama insan ailecekte cikmak istiyor
Dimi ama çekirdek aile olarak çıkmak istiyor insan . İlkleri başbaşa yaşamak istiyor .Aylar sonra oglum biraz eglensin diye sakin bi ormana yuruyuse gittik csgirasaydiniz bmde gelirdim yazmis .. beraber gittigimiz zamanlarda Cok oldu ama insan ailecekte cikmak istiyor
Hahahaja canin ellerinize saglik gule gule.kullanin. benim binarkadasta banyomdolabiyla mutfakasasini boyadi tutmayin beni mutfak dolaplarini boyicam diyoduBugun esimle cilginligin dibini gordukk2cocukla kalktik salonu degistirdik hem duvar kagidi hem boya yaptik simdi tum ev toplanicak boyanin kurumasini bekliyoruz
Bu lafin ustune diretmesiKaynansindan darlananlar kosesinde bugumde ben varim kizlar aalinda bizimkinini her zamanki hali ama gercekten cok bunaldik artik esimde bende..
Her hafta 1 yada2kez oglumu gorurler bebek geldiginden beri biz cikmiyoruz 2kez gittik oblar geldi genelde gelmedikletmri gunlerdede yine videolu konusuruz bugun bana msaj atmis Erdemi sen olmasanda babasi bize getirse bi saat biz cok ozluyoruz diye..
Biz kardesine alistirmaya calisiyoruz suan onu birakip gitmemden korkuyor yazdık (gecn gun uyuturken anne hastanede kalmican diye sayikliyordu kendi kendine)
Hala cok ozluyoruz ya yazmis.. benim annemler yilda bir zor goruyor ben yeni dogum yapmışım alismaya calisiyorz ama onlar hala israr pesinde ne desek hep ayni bunaldim artik neden yazdigimi bilmiyorum sizden baska yazcak kimsem yok burda
Teşekkür ederim canimAmine Busra Dun senin dogum gunundu diye hatirliyorum ☺ Dun aklimdaydi ama gece yazarim dedim, gece de firsat bulur bulmaz uyuyakalmisim. Dogum gunun kutlu olsun ❤ Yavrularinla esinle ve sevdiklerinle upuzun omurler diliyorum
Dogum gunun kutlu olsun guzel anne guzel kizlarinla esinle nice mutlu saglikli senelere insallahTeşekkür ederim canim
Teşekkür ederim, inşallah hepimize Allah sağlıkla huzurla bir ömür nasip etsinDogum gunun kutlu olsun guzel anne guzel kizlarinla esinle nice mutlu saglikli senelere insallah.
AmiiinTeşekkür ederim, inşallah hepimize Allah sağlıkla huzurla bir ömür nasip etsin
Dimi ama çekirdek aile olarak çıkmak istiyor insan . İlkleri başbaşa yaşamak istiyor .
Bizimkide yusra da bi sekilde ilklere hep dahil oldu. Ek gida tadimini 22 günlükken yapti meselaDimi ama çekirdek aile olarak çıkmak istiyor insan . İlkleri başbaşa yaşamak istiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?