- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Bu lafin ustune diretmesi. Asla kizim ve oglumunn aile huzurunu bozan bor.kayinvaide olmicam. Onlar istedigi muddetce yanlarinda durucam onunn disinda hep arkalarimda olucam insallah ....
Hahahaja canin ellerinize saglik gule gule.kullanin. benim binarkadasta banyomdolabiyla mutfakasasini boyadi tutmayin beni mutfak dolaplarini boyicam diyodu
Teşekkür ederim, inşallah hepimize Allah sağlıkla huzurla bir ömür nasip etsin
Insallah cnm zamanla alisiyolar . Bnm kizim ayaginda sallamk istedi koydum 5dk biraktim valla bacaklarim kililiyodu dioInsallah canim benimde tek niyetim buinsan çocuğunun hayatini niyekiskanir anlayamiyorum anlayamiycamda benim tek istedigim oglumun bu sureci kolay anlatmasi
Sormaa bende gozume tezgahi kestirdim bizimkiler ahsap iyice arastiricam
Yaaa bende bundan korkuyordum canım yaa peki ne ile yıkıyorsun banyoda Dr ulaşamıyorum randevular da dolu şaştım yacnm bu egzama,kizimda da bende de oğlumun da yüzünde var kuru tutmayacaksın dr bize hipokort,hametan karıştırıp sürdürdüğü hep gece yatmada sabah uyanınca sürüyoruz 1 hafta duzenli kullanıp bırakılacak banyoda kesememek yasak,sicak su yasak,deterjan yasak vücuda
Bebekken yaptırmıştım hatta bu suriyeliler yüzünden ek aşı yaptırmıştım.Menectra 2 doz yapılıyormuş bebeklerde. Çocuklarda daha farklı olabilir canım
Amin inşallah sağolasınGecmis dogum gunun kutlu olsun canim Allah nice uzun uzun hayirliomurler versin☺
benimki tüm gun toplasam 1 saat uymuştur simdi gece uykusuna daldı ama tüm vücudum karıncalanıyor ya ayakta dur durBenimki de tilki uykusu mübarek şöyle dalıp uyuyamıyor
ben komili şampuan kullaniyorum 2-3 günde bi gunde bir yikiyorum kese vurmuyorum tum vucudu sampuanla elimle yikiyorum cikinca muhakkak nemlendiriyorum,yağlıyorum baharat,aci seyler ve çikolata azdırıyor ben onları tüketmiyorum ki süte de geçmesin , dedigim gibi tam üstlerine hipokort krem ve hametan kremi elimde karıştırıp sürüyorum 1 haftadan fazla kullanmıyorum kortizon var hipokort da cunku,ama hametanı hep kullanabilirsinYaaa bende bundan korkuyordum canım yaa peki ne ile yıkıyorsun banyoda Dr ulaşamıyorum randevular da dolu şaştım ya
İyi cnım devam devam
Evet bizde de oluyor cunku hava birden sicakladi asidan degildirEmerken bas terlemesi neden oluyor bilen varmi kizlar ? Kizimda olmazdi hic . Bu iki aylik asisindan sonra cok seyler degisti hayatimizda yaa
Kardrsimi iftara cagirdimm sahurada kal dedim sahura bide erkek kardesimi cagirdim hic uyumadimBu gece pek sessiz buralar
Saat 1 de yüsrayi babasina birakip yattim 3e 5 kala kendim kalktım premses gibi 2 saat uyudum çünkü
2 gecedir zombi gibi kalkıyodum az uyumaktan
Butun degisiklikler asiya denk geldi gozumde herseyin suclusu asiEvet bizde de oluyor cunku hava birden sicakladi asidan degildir
Canım senin bu kadar ince düşünmen naifliğini gösterir ama karşıdaki senin bu samimiyetini hakedecek birisi değilmiş demekki hiç üzülme senSize bisey anlaticam kizlar. Kk da senelerdir takipte oldugum bi topik var. Kizima hamile kalana kadr ve sonrasinda siki arkadasliklar edindim. Bir ark vardi. Ozeldemde msjlasiyoduk.erken dogum yuzunden bebegini kaybetmisti. Oda pco lu benim gibi. Fikir alisverisi falan yapiyorduk . Ben supriz bi sekilde 2.ye hamile kaldim o uzulecek diye ona soylemeye bile cekindim sevimcimi belli etmedim. Surekli gebeligimi soruyordu nasil gidiyo ne kdrlik vs die. Ustunkoru cvp veriyordum o sormazsa hic bisey anlatmiyordum. Bayadir kimsede yazmiyodu. Dun yazmislar .bu arkadasta yazmis 6 aylik oldu ama duzelrilmis 4 aylik oldu bebegim diye . Ben şok. Ben o hamile degil benim hamileligime uzulur die dusunirken o coktaaan hamileymis ve onkdar samimiyete ragmen soylememis. Kendimi aptal gibi hissettim. Burada tanisip konustugum cok arkadasim oldu. Ama hic boyle aptal yerine koyulmamistim . O kadar mi kotu bir insanimki dedim kendimi cok sacma hissettim yaa .kimseye guvenilmezmis gercekten bi kre daha anladim. Burdada samimi oldugum arkadaslar var . Cok uzuldum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?