2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu lafin ustune diretmesi . Asla kizim ve oglumunn aile huzurunu bozan bor.kayinvaide olmicam. Onlar istedigi muddetce yanlarinda durucam onunn disinda hep arkalarimda olucam insallah ....

Insallah canim benimde tek niyetim bu insan çocuğunun hayatini niyekiskanir anlayamiyorum anlayamiycamda benim tek istedigim oglumun bu sureci kolay anlatmasi

Hahahaja canin ellerinize saglik gule gule.kullanin. benim binarkadasta banyomdolabiyla mutfakasasini boyadi tutmayin beni mutfak dolaplarini boyicam diyodu

Sormaa bende gozume tezgahi kestirdim bizimkiler ahsap iyice arastiricam

Insallah canim benimde tek niyetim bu insan çocuğunun hayatini niyekiskanir anlayamiyorum anlayamiycamda benim tek istedigim oglumun bu sureci kolay anlatmasi

Sormaa bende gozume tezgahi kestirdim bizimkiler ahsap iyice arastiricam
Insallah cnm zamanla alisiyolar . Bnm kizim ayaginda sallamk istedi koydum 5dk biraktim valla bacaklarim kililiyodu dio yasatmasam bnden gizli deneyecekti belkide. Amaann cnm valla bende anlamiyorum neyseki bilincki bir kayinvalide nesli yetiyor insallah

Yaaa bende bundan korkuyordum canım yaa peki ne ile yıkıyorsun banyoda Dr ulaşamıyorum randevular da dolu şaştım ya

Ben bu aksam eslemin basini tam tutamadigini farkettim. Hep ayni yone dogru eğiliyo başı. Yuzustu yatirdim. Kafasini yere koymaya calisip bağırdı. D vitaminini düzenli veremedim. Hep verip vermedigimden emin olamıyorum. Sanirim etkilemis onu. Kendimde icmiyordum :'(

Yaaa bende bundan korkuyordum canım yaa peki ne ile yıkıyorsun banyoda Dr ulaşamıyorum randevular da dolu şaştım ya
ben komili şampuan kullaniyorum 2-3 günde bi gunde bir yikiyorum kese vurmuyorum tum vucudu sampuanla elimle yikiyorum cikinca muhakkak nemlendiriyorum,yağlıyorum baharat,aci seyler ve çikolata azdırıyor ben onları tüketmiyorum ki süte de geçmesin , dedigim gibi tam üstlerine hipokort krem ve hametan kremi elimde karıştırıp sürüyorum 1 haftadan fazla kullanmıyorum kortizon var hipokort da cunku,ama hametanı hep kullanabilirsin

Emerken bas terlemesi neden oluyor bilen varmi kizlar ? Kizimda olmazdi hic . Bu iki aylik asisindan sonra cok seyler degisti hayatimizda yaa

Bu gece pek sessiz buralar
Saat 1 de yüsrayi babasina birakip yattim 3e 5 kala kendim kalktım premses gibi 2 saat uyudum çünkü
2 gecedir zombi gibi kalkıyodum az uyumaktan
Kardrsimi iftara cagirdimm sahurada kal dedim sahura bide erkek kardesimi cagirdim hic uyumadim cok pismam olucam cook

Size bisey anlaticam kizlar. Kk da senelerdir takipte oldugum bi topik var. Kizima hamile kalana kadr ve sonrasinda siki arkadasliklar edindim. Bir ark vardi. Ozeldemde msjlasiyoduk.erken dogum yuzunden bebegini kaybetmisti. Oda pco lu benim gibi. Fikir alisverisi falan yapiyorduk . Ben supriz bi sekilde 2.ye hamile kaldim o uzulecek diye ona soylemeye bile cekindim sevimcimi belli etmedim. Surekli gebeligimi soruyordu nasil gidiyo ne kdrlik vs die. Ustunkoru cvp veriyordum o sormazsa hic bisey anlatmiyordum. Bayadir kimsede yazmiyodu. Dun yazmislar .bu arkadasta yazmis 6 aylik oldu ama duzelrilmis 4 aylik oldu bebegim diye . Ben şok. Ben o hamile degil benim hamileligime uzulur die dusunirken o coktaaan hamileymis ve onkdar samimiyete ragmen soylememis. Kendimi aptal gibi hissettim. Burada tanisip konustugum cok arkadasim oldu. Ama hic boyle aptal yerine koyulmamistim . O kadar mi kotu bir insanimki dedim kendimi cok sacma hissettim yaa .kimseye guvenilmezmis gercekten bi kre daha anladim. Burdada samimi oldugum arkadaslar var . Cok uzuldum yaa

Canım senin bu kadar ince düşünmen naifliğini gösterir ama karşıdaki senin bu samimiyetini hakedecek birisi değilmiş demekki hiç üzülme sen Sen çok tatlı çook da güzel kalpli bir insansın

kizlar sut sagmayı gunde 1 e indirince sutum azaldi gece 1 de yattik sabah 5 de kalkti emdi azcik hatta emmedi sayilir,kalanı sagdim 130 ml ancak cikti eskiden 170 falan cikardi hatta bi gun once 150 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…