insan bazen tanımadığı burine icinde ne varsa anlatıp anlatip dokmek istiyor seni çok iyi anliyorum , ya insanlar yaslandikca bi tuhaf oluyor,ısrarcı,anlamaz ,gereksiz alıngan.Bizimde esim,kv,görümcelerim bi grubumuz var whatsapp da herkes birlikte konusuyor aman kv dem benim dedigime hic biriniz cvp vermiyor yazmiycam beni cikarin buradan dedi :) sonra kızları oğlu anam guzel anam oyle sey mi olur falan deyince yumuşadı halise herkes ortak öylesine konusuyordu:) ona da cvp verilmişti :)Kaynansindan darlananlar kosesinde bugumde ben varim kizlar aalinda bizimkinini her zamanki hali ama gercekten cok bunaldik artik esimde bende..
Her hafta 1 yada2kez oglumu gorurler bebek geldiginden beri biz cikmiyoruz 2kez gittik oblar geldi genelde gelmedikletmri gunlerdede yine videolu konusuruz bugun bana msaj atmis Erdemi sen olmasanda babasi bize getirse bi saat biz cok ozluyoruz diye..
Biz kardesine alistirmaya calisiyoruz suan onu birakip gitmemden korkuyor yazdık (gecn gun uyuturken anne hastanede kalmican diye sayikliyordu kendi kendine)
Hala cok ozluyoruz ya yazmis.. benim annemler yilda bir zor goruyor ben yeni dogum yapmışım alismaya calisiyorz ama onlar hala israr pesinde ne desek hep ayni bunaldim artik neden yazdigimi bilmiyorum sizden baska yazcak kimsem yok burda
aman cnm o belki bu sefer nazar değer demiycem diye düşünmüştür bazen psikolojikmen çöküntü oluyor boyle insanlarda idrak edemiyorlar bazı şeyleri bazı insanlar sen ben gibi geçmişi yasanani unutmuyor hep saygı gösteriyor,bazıları da aha boyle günlük iyi halini kolluyor kendisinin geçmişe sunger cekiyor,ani yasiyor yani sentakma tek yapacagin sey samimiyetini gozden gecirip karşı tarafa gore tavırlara gore şekil alacaksinSize bisey anlaticam kizlar. Kk da senelerdir takipte oldugum bi topik var. Kizima hamile kalana kadr ve sonrasinda siki arkadasliklar edindim. Bir ark vardi. Ozeldemde msjlasiyoduk.erken dogum yuzunden bebegini kaybetmisti. Oda pco lu benim gibi. Fikir alisverisi falan yapiyorduk . Ben supriz bi sekilde 2.ye hamile kaldim o uzulecek diye ona soylemeye bile cekindim sevimcimi belli etmedim. Surekli gebeligimi soruyordu nasil gidiyo ne kdrlik vs die. Ustunkoru cvp veriyordum o sormazsa hic bisey anlatmiyordum. Bayadir kimsede yazmiyodu. Dun yazmislar .bu arkadasta yazmis 6 aylik oldu ama duzelrilmis 4 aylik oldu bebegim diye . Ben şok. Ben o hamile degil benim hamileligime uzulur die dusunirken o coktaaan hamileymis ve onkdar samimiyete ragmen soylememis. Kendimi aptal gibi hissettim. Burada tanisip konustugum cok arkadasim oldu. Ama hic boyle aptal yerine koyulmamistim . O kadar mi kotu bir insanimki dedim kendimi cok sacma hissettim yaa .kimseye guvenilmezmis gercekten bi kre daha anladim. Burdada samimi oldugum arkadaslar var . Cok uzuldum yaa
Çok çok teşekkür ederim canım benim Allah şifa versin inşallah yavrulsrımıxaben komili şampuan kullaniyorum 2-3 günde bi gunde bir yikiyorum kese vurmuyorum tum vucudu sampuanla elimle yikiyorum cikinca muhakkak nemlendiriyorum,yağlıyorum baharat,aci seyler ve çikolata azdırıyor ben onları tüketmiyorum ki süte de geçmesin , dedigim gibi tam üstlerine hipokort krem ve hametan kremi elimde karıştırıp sürüyorum 1 haftadan fazla kullanmıyorum kortizon var hipokort da cunku,ama hametanı hep kullanabilirsin
amin cnm cok takma ama egzama cağın hastalığı her sey kimyasal nerde o eski defne sabunları,bıttım sabunları sen dediklerimi yap geçmezse yayılırsa bi dr a götürürsün ama hipokort onemli 1 haftadan fazla devam etme kortizon cunku bana dr oyle dedi hadi gecmis olsun cnmÇok çok teşekkür ederim canım benim Allah şifa versin inşallah yavrulsrımıxa
Annem uyuturken eee diyor bizimki de eee diyor baştan şaşırdım bana öyle geliyor sandım sonra babası agu dedirtmeye çalıştı onu da söyledi.Hızını alamadı eşim baba dedirtmeye çalışıyor abartma o kadar da değil dedimBiz bugun kisakolluya geçtik ilk kez. Ama yatmadan uzun kol giydiririm genede
Eslemde bugun soylenmelere basladi yanimda suan soylenip duruyoagu agu eeee neee agu gugu
Benim büyüğünde var egzama göz kapağında çıktı önce sonra saçında.Alerjikmiş ama bulamadım neye alerjisi olduğunu.İlaç geçiriyor bir süre sonra tekrar başlıyor.Doktor neyin alerji yaptığını bulmadan geçmez diyor İnşallah küçüğünde çıkmaz.amin cnm cok takma ama egzama cağın hastalığı her sey kimyasal nerde o eski defne sabunları,bıttım sabunları sen dediklerimi yap geçmezse yayılırsa bi dr a götürürsün ama hipokort onemli 1 haftadan fazla devam etme kortizon cunku bana dr oyle dedi hadi gecmis olsun cnm
Ben de unutuyorum d vitaminini.Onunla alakalı olmayabilir.Benimki bir aydır kafayı kaldırıyor kızıma göre önden gidiyor.Kızım 3.5 yaşında konuştu daha önce anne baba sadece.O yaşta bezi bıraktı.Şimdi çok zeki dersleri çok iyi.Belli olmuyor ben de bu çocuk geri mi kalacak diyordum ama çok şükür ilerde şimdi.Seninki erken doğdu düzeni ancak oturuyor çocuğun.Gecikmeler olabilir bence.Doktor kontrollerinde birşey çıkmıyorsa takma kafana.Ben bu aksam eslemin basini tam tutamadigini farkettim. Hep ayni yone dogru eğiliyo başı. Yuzustu yatirdim. Kafasini yere koymaya calisip bağırdı. D vitaminini düzenli veremedim. Hep verip vermedigimden emin olamıyorum. Sanirim etkilemis onu. Kendimde icmiyordum :'(
Benim büyüğün hep terlerdi başı olabilir demişti doktor büyüdükçe geçti sayılır.Şimdi koşturduğunda vücudu terkemez önce başı terler hep.Emerken bas terlemesi neden oluyor bilen varmi kizlar ? Kizimda olmazdi hic . Bu iki aylik asisindan sonra cok seyler degisti hayatimizda yaa
Canim cok tesekkur ederim . Guzel baktigin icin oyle goruyosun .Canım senin bu kadar ince düşünmen naifliğini gösterir ama karşıdaki senin bu samimiyetini hakedecek birisi değilmiş demekki hiç üzülme senSen çok tatlı çook da güzel kalpli bir insansın
Bende oyle dusundum canim .nazar ettcemi dusundu herhalde. Evalt acisi yasamis hasret cekmis bir anneye ben ne diye nazar ederim. Soyledim zatenn kirildigimi dahada isim olmazaman cnm o belki bu sefer nazar değer demiycem diye düşünmüştür bazen psikolojikmen çöküntü oluyor boyle insanlarda idrak edemiyorlar bazı şeyleri bazı insanlar sen ben gibi geçmişi yasanani unutmuyor hep saygı gösteriyor,bazıları da aha boyle günlük iyi halini kolluyor kendisinin geçmişe sunger cekiyor,ani yasiyor yani sentakma tek yapacagin sey samimiyetini gozden gecirip karşı tarafa gore tavırlara gore şekil alacaksin
Vay bee. Int demir ve d vit eksikligi yaziyorda cnmBenim büyüğün hep terlerdi başı olabilir demişti doktor büyüdükçe geçti sayılır.Şimdi koşturduğunda vücudu terkemez önce başı terler hep.
Emmis demekki cnm hep ayni mimtar cikacak degil yakizlar sut sagmayı gunde 1 e indirince sutum azaldi gece 1 de yattik sabah 5 de kalkti emdi azcik hatta emmedi sayilir,kalanı sagdim 130 ml ancak cikti eskiden 170 falan cikardi hatta bi gun once 150 cikti
Gerçek hayatta bile böyle karşımıza çıkanlar var üzülme bende yaşadım bunları ama sen ince düşünmüşsünSize bisey anlaticam kizlar. Kk da senelerdir takipte oldugum bi topik var. Kizima hamile kalana kadr ve sonrasinda siki arkadasliklar edindim. Bir ark vardi. Ozeldemde msjlasiyoduk.erken dogum yuzunden bebegini kaybetmisti. Oda pco lu benim gibi. Fikir alisverisi falan yapiyorduk . Ben supriz bi sekilde 2.ye hamile kaldim o uzulecek diye ona soylemeye bile cekindim sevimcimi belli etmedim. Surekli gebeligimi soruyordu nasil gidiyo ne kdrlik vs die. Ustunkoru cvp veriyordum o sormazsa hic bisey anlatmiyordum. Bayadir kimsede yazmiyodu. Dun yazmislar .bu arkadasta yazmis 6 aylik oldu ama duzelrilmis 4 aylik oldu bebegim diye . Ben şok. Ben o hamile degil benim hamileligime uzulur die dusunirken o coktaaan hamileymis ve onkdar samimiyete ragmen soylememis. Kendimi aptal gibi hissettim. Burada tanisip konustugum cok arkadasim oldu. Ama hic boyle aptal yerine koyulmamistim . O kadar mi kotu bir insanimki dedim kendimi cok sacma hissettim yaa .kimseye guvenilmezmis gercekten bi kre daha anladim. Burdada samimi oldugum arkadaslar var . Cok uzuldum yaa
Insallah cnm zamanla alisiyolar . Bnm kizim ayaginda sallamk istedi koydum 5dk biraktim valla bacaklarim kililiyodu dioyasatmasam bnden gizli deneyecekti belkide. Amaann cnm valla bende anlamiyorum neyseki bilincki bir kayinvalide nesli yetiyor insallah
Olmaz ole sey. Sonra siz kendi ailenizi kurup mutlu fln olursunuz Allah koruusun, o zmn napar kv ???? Her yeri gelip, her seye burun sokacaklar illa cunkuGorusemesek gercekten haklilar diycem ama inanki gormelerine lafimiz yok goruncede aylardir gorusmemis gibiler tabi o ayrida ,her zaman ayni olunca insan daralaniyor artik habersiz hakkimda yapilan planlar benide cok kizdirir hevesim varsads hayir derim
Aylar sonra oglum biraz eglensin diye sakin bi ormana yuruyuse gittik csgirasaydiniz bmde gelirdim yazmis .. beraber gittigimiz zamanlarda Cok oldu ama insan ailecekte cikmak istiyor
Size bisey anlaticam kizlar. Kk da senelerdir takipte oldugum bi topik var. Kizima hamile kalana kadr ve sonrasinda siki arkadasliklar edindim. Bir ark vardi. Ozeldemde msjlasiyoduk.erken dogum yuzunden bebegini kaybetmisti. Oda pco lu benim gibi. Fikir alisverisi falan yapiyorduk . Ben supriz bi sekilde 2.ye hamile kaldim o uzulecek diye ona soylemeye bile cekindim sevimcimi belli etmedim. Surekli gebeligimi soruyordu nasil gidiyo ne kdrlik vs die. Ustunkoru cvp veriyordum o sormazsa hic bisey anlatmiyordum. Bayadir kimsede yazmiyodu. Dun yazmislar .bu arkadasta yazmis 6 aylik oldu ama duzelrilmis 4 aylik oldu bebegim diye . Ben şok. Ben o hamile degil benim hamileligime uzulur die dusunirken o coktaaan hamileymis ve onkdar samimiyete ragmen soylememis. Kendimi aptal gibi hissettim. Burada tanisip konustugum cok arkadasim oldu. Ama hic boyle aptal yerine koyulmamistim . O kadar mi kotu bir insanimki dedim kendimi cok sacma hissettim yaa .kimseye guvenilmezmis gercekten bi kre daha anladim. Burdada samimi oldugum arkadaslar var . Cok uzuldum yaa
Bendeeeee.Bu lafin ustune diretmesi. Asla kizim ve oglumunn aile huzurunu bozan bor.kayinvaide olmicam. Onlar istedigi muddetce yanlarinda durucam onunn disinda hep arkalarimda olucam insallah ....
yani sen onun kotu gününde destek olmuşsun sonuçta ,bosver takma cnmBende oyle dusundum canim .nazar ettcemi dusundu herhalde. Evalt acisi yasamis hasret cekmis bir anneye ben ne diye nazar ederim. Soyledim zatenn kirildigimi dahada isim olmaz
olabilir cnm amEmmis demekki cnm hep ayni mimtar cikacak degil ya
dün gündüz hep mamadaydı ondan galiba cnm:) bu oğlana zaten artik gücüm yetmiyor kafayla elle bi koyuyor bana :)Emmis demekki cnm hep ayni mimtar cikacak degil ya
çikolata ,cipslerBenim büyüğünde var egzama göz kapağında çıktı önce sonra saçında.Alerjikmiş ama bulamadım neye alerjisi olduğunu.İlaç geçiriyor bir süre sonra tekrar başlıyor.Doktor neyin alerji yaptığını bulmadan geçmez diyor İnşallah küçüğünde çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?