2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
insan bazen tanımadığı burine icinde ne varsa anlatıp anlatip dokmek istiyor seni çok iyi anliyorum , ya insanlar yaslandikca bi tuhaf oluyor,ısrarcı,anlamaz ,gereksiz alıngan.Bizimde esim,kv,görümcelerim bi grubumuz var whatsapp da herkes birlikte konusuyor aman kv dem benim dedigime hic biriniz cvp vermiyor yazmiycam beni cikarin buradan dedi :) sonra kızları oğlu anam guzel anam oyle sey mi olur falan deyince yumuşadı halise herkes ortak öylesine konusuyordu:) ona da cvp verilmişti :)

aman cnm o belki bu sefer nazar değer demiycem diye düşünmüştür bazen psikolojikmen çöküntü oluyor boyle insanlarda idrak edemiyorlar bazı şeyleri bazı insanlar sen ben gibi geçmişi yasanani unutmuyor hep saygı gösteriyor,bazıları da aha boyle günlük iyi halini kolluyor kendisinin geçmişe sunger cekiyor,ani yasiyor yani sentakma tek yapacagin sey samimiyetini gozden gecirip karşı tarafa gore tavırlara gore şekil alacaksin

Çok çok teşekkür ederim canım benim Allah şifa versin inşallah yavrulsrımıxa

Çok çok teşekkür ederim canım benim Allah şifa versin inşallah yavrulsrımıxa
amin cnm cok takma ama egzama cağın hastalığı her sey kimyasal nerde o eski defne sabunları,bıttım sabunları sen dediklerimi yap geçmezse yayılırsa bi dr a götürürsün ama hipokort onemli 1 haftadan fazla devam etme kortizon cunku bana dr oyle dedi hadi gecmis olsun cnm

Biz bugun kisakolluya geçtik ilk kez. Ama yatmadan uzun kol giydiririm genede

Eslemde bugun soylenmelere basladi yanimda suan soylenip duruyo agu agu eeee neee agu gugu
Annem uyuturken eee diyor bizimki de eee diyor baştan şaşırdım bana öyle geliyor sandım sonra babası agu dedirtmeye çalıştı onu da söyledi.Hızını alamadı eşim baba dedirtmeye çalışıyor abartma o kadar da değil dedim

Benim büyüğünde var egzama göz kapağında çıktı önce sonra saçında.Alerjikmiş ama bulamadım neye alerjisi olduğunu.İlaç geçiriyor bir süre sonra tekrar başlıyor.Doktor neyin alerji yaptığını bulmadan geçmez diyor İnşallah küçüğünde çıkmaz.

Ben de unutuyorum d vitaminini.Onunla alakalı olmayabilir.Benimki bir aydır kafayı kaldırıyor kızıma göre önden gidiyor.Kızım 3.5 yaşında konuştu daha önce anne baba sadece.O yaşta bezi bıraktı.Şimdi çok zeki dersleri çok iyi.Belli olmuyor ben de bu çocuk geri mi kalacak diyordum ama çok şükür ilerde şimdi.Seninki erken doğdu düzeni ancak oturuyor çocuğun.Gecikmeler olabilir bence.Doktor kontrollerinde birşey çıkmıyorsa takma kafana.

Emerken bas terlemesi neden oluyor bilen varmi kizlar ? Kizimda olmazdi hic . Bu iki aylik asisindan sonra cok seyler degisti hayatimizda yaa
Benim büyüğün hep terlerdi başı olabilir demişti doktor büyüdükçe geçti sayılır.Şimdi koşturduğunda vücudu terkemez önce başı terler hep.

Bende oyle dusundum canim .nazar ettcemi dusundu herhalde. Evalt acisi yasamis hasret cekmis bir anneye ben ne diye nazar ederim. Soyledim zatenn kirildigimi dahada isim olmaz

kizlar sut sagmayı gunde 1 e indirince sutum azaldi gece 1 de yattik sabah 5 de kalkti emdi azcik hatta emmedi sayilir,kalanı sagdim 130 ml ancak cikti eskiden 170 falan cikardi hatta bi gun once 150 cikti
Emmis demekki cnm hep ayni mimtar cikacak degil ya

Gerçek hayatta bile böyle karşımıza çıkanlar var üzülme bende yaşadım bunları ama sen ince düşünmüşsün

Herseyine hevesleniyorlar tekrr istemez bende her emzirmeden sonra sende ıstiyor musun diyorum ,artik istersem yaparım isteysem yapayim hayirr diyo bazen gelip kucagima yatiyor gaz cikrtirir gibi oyunoynayip yatiyoruz bu hafta birazsakinlesti bakalim

Olmaz ole sey. Sonra siz kendi ailenizi kurup mutlu fln olursunuz Allah koruusun, o zmn napar kv ???? Her yeri gelip, her seye burun sokacaklar illa cunku

Senin inceligin ,kalbinin temizligi canim uzulme sen o kadar düşünüp mutlulugunu icinde yasamissin cok yakin tanidiklarimiz bile bazen cok sacma davraniyor uzme kendini

Bu lafin ustune diretmesi . Asla kizim ve oglumunn aile huzurunu bozan bor.kayinvaide olmicam. Onlar istedigi muddetce yanlarinda durucam onunn disinda hep arkalarimda olucam insallah ....
Bendeeeee. gelinime ozel gublerinde hediyeler alcam
Onu biliom bunu biliom diyip atlamicam. Hassas donemlerinde gerekirse sessiz kalcam.

çikolata ,cipsler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…