2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gunaydın kızlarr
Bebısımın goz capaklanmasını sizinle paylaşmıstım. İstanbulda yasayan arkadaslar goz doktoru onerınız varmıdır?

Ayyy bu konuda ben kendimi suclarken yalnız olmadigim ı bilmek guzel bende hafıza super iken dogumdan sonra degişik bir unutkanlık basladı bazen emın olamıyorum verip vermedıgımden bu yuzden cokta duzenlı olmuyor.. Cok olmuyor ama bıkac kez yasadım bunu bunlar hep evin ıcınde ki kosusturmaca kaynaklı unutuyoruz işte hatta gecen gun oğluşa diyorum ki belirli bir saat yapalım bebısın ılacı ıcın birlikte verelim dedım.

Kızlar bebeğime kalça çıkığı teşhisi konuldu cumadan beri kalça korsesi takıldı ne uyuyo ne yiyo sürekli ağlıyo doktor yaşına kadar tedavi gerekir dedi düzelme olmazsa ameliyata kadar gider denildi. Yavrum gözlerinden yaşlar akıtarak ağlıyo içim param parça korseyi sadece alt açmada ve banyoda çıkarıyorum onun dışında hep takılı kalcak her takarken çıldırıyor napıcam ben delircem bir akıl fikir vefin nolur duanıza ihtiyacım var

Canım şubat annelerinde iki kişide çıkmış onlarla konuşabilirsin gruplarına yaz onlar cevaplar
Çok yavrunun canı yanıyo ne yapsın
Çook geçmiş olsun
allah yardımcın olsun mübarekgünde
İlerde çok kötü olmasından sa şu an ağlaması daha iyidir kuzum sıkma canını
Hiç mi uyumuyor korse çok mu sıkı?
mama alıyordu diye hayırlıyorum şu an onu da mı istemiyo?

Olmaz ole sey. Sonra siz kendi ailenizi kurup mutlu fln olursunuz Allah koruusun, o zmn napar kv ???? Her yeri gelip, her seye burun sokacaklar illa cunku
Ah Renklimmm ahhh, bu kv deler bizi çürütür ben sana diyeyim benimki de dün telde biraz bana sinirlendi ama umrumda değil artık yazın geleceğiz diye plan yapıyordu ben de sığmayız artık oraya 2+1 dedim niye millet o kadar çocukla sığıyor ya dedi ben de onlar tek aile biz 2 aile olacağız farklı farklı dedim bozuldu

Olmaz ole sey. Sonra siz kendi ailenizi kurup mutlu fln olursunuz Allah koruusun, o zmn napar kv ???? Her yeri gelip, her seye burun sokacaklar illa cunku

Inanki bazen sinirden guluyorum ,gercekten tek taraflı düşünmemek lazim bn islerimi kendim halletmeyi kendime yetmeyi seveeim

Ultrasonda mi belli oldu canim ? Neden olmus ki acaba ? Allah sifasini versin. O agladikca, senin canindan can gidiyordur. Kuzum ya, cok gecmis olsun. Benim bi bilgim ya da duymuslugum da yok maalesef.

Butun degisiklikler asiya denk geldi gozumde herseyin suclusu asi
Asidan sonra degisiyorlar. Büyük oglumda menenjit asisiyla bir igne daha vurulmustu. Ondan sonra egzemasi baslamisti. Ilk 4 ay hic sorun yoktu. 2 igne agir geldi bebege.
Bu sefer iki igneyi ayni anda yaptirmiyacam. 1 hafta arayla yaptirmaya düsünüyorum.

Helal kiz sana artik sen de guclu bi annesin
Onun oglu varsa, senin de kizin var. Sen soyle, birak o dusunsun.
En son burdayken bez degistitmeme bile laf etmisti. Cok sikmissin bezi die.
Bebegin ustu islanmis kendi gevsek bagladigindan. Bana laf ediyorsunuz, su hale bakin dedim, iki.gundur beli islak bu cocugun dedim. Antidepresanini aldi yatti oh olsun
Biz küsüz ya kafam rahat. Hic bu kadar mutlu oldugumu hatirlamiyroum.

Inanki bazen sinirden guluyorum ,gercekten tek taraflı düşünmemek lazim bn islerimi kendim halletmeyi kendime yetmeyi seveeim
Benimde mottom bu. Kendi kendime yetebilmek. Ki basariyorum da. Herkes yerinde sagolsun. Hic cekemicem kv kp. Istemiylrum. Yanimdaki sehirde bile olmasinlar yani o derece

Bizi onlar bu hale getirdi kuzucum inan, oradan bana talimat veriyor benim sütümü analiz ettirecekmiş bebek o yüzden alerji olabilirmiş dedim öyle değil o işler, kendi eşimi 4buçuk aylıkken meme reddi yüzünden sütten kesmiş 6 ay vıyak vıyak ağladı hiç susmadı diyor ben de dedim muhtemelen o çocuğun da alerjisi vardı ki benim kızıma geçti genetik bir şekilde dedim

Doktorun gösterdiği şekilde takıyorum canım baya sıkı o da mamayı 100 ml içen çocuk şimdi 20 ancak içiyor hiç durmuyo

Pinkpinkblue fistik,su arkadaisnin mevzusuna bi de bole bak. Ben de kaybettim bebegimi ya erken dogumla, insanlarin sana surekli acimasi kotu bi sey. Mesela bi gun bankaya gittim. Bankaci beni taniyordu. Kadin dedi ki, gecen gun siz geldiniz aklima, bebeginizi kaybettmistiniz nasilsiniz fln die dedi. Cok uzulmustum. Tekrar ayni seyi yasama korkusu vardi bende de hep. Ve insanalra, yine uzucu haber vermemk adina, paylasmamayi uygun goruyordum. Nazar fln diildi yani.. burasi yuzyuze bi platform diil sonucta anlatadabilirdi sana ama bosver. Uzme tatli canini sen. Sorun sende degil onda

Ultrasonda mi belli oldu canim ? Neden olmus ki acaba ? Allah sifasini versin. O agladikca, senin canindan can gidiyordur. Kuzum ya, cok gecmis olsun. Benim bi bilgim ya da duymuslugum da yok maalesef.
Evet kalça usg de belli oldu ben farkedip götürdüm yoksa daha götürülmezdi covidden dolayı doktor kundak dedi sebebine kv sağolsn kundak yaptı hep şimdi yavrum çekiyor acısını

Nedir bunlarin sutumuzle dertleri bi bilsem !!

Evet kalça usg de belli oldu ben farkedip götürdüm yoksa daha götürülmezdi covidden dolayı doktor kundak dedi sebebine kv sağolsn kundak yaptı hep şimdi yavrum çekiyor acısını
Yani ozur dilerim. Ama kufur etmek gelio icimden artik. Benim kv de kundak yapmisti. Esimi de alistirdi bi muddet. Cok sukur simdi sicak basti da atlattik.
Neye yaradi simdi ? Olan kime oldu ? Kvyi arayip tebrik et. Engin bilgileriyle, cok gaydan dokundu saol de. Varsa baska bilgisi fln, devam etsin burnunun dikine

Sorma yavrum sorma kendileri de perişan oldu ama ne fayda bebeğim sabahlara kadar feryat ediyor gözlerinden boncuk boncuk akıyor dayanamıyorum onu böyle gördükçe Rabbim beterinden korusun isyan etmiyorum ama dayanamıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…