Ayyy bu konuda ben kendimi suclarken yalnız olmadigim ı bilmek guzelBen bu aksam eslemin basini tam tutamadigini farkettim. Hep ayni yone dogru eğiliyo başı. Yuzustu yatirdim. Kafasini yere koymaya calisip bağırdı. D vitaminini düzenli veremedim. Hep verip vermedigimden emin olamıyorum. Sanirim etkilemis onu. Kendimde icmiyordum :'(
Nasıl yanı kızayyy su an cok ilginç bsy oldu bezde işedi sesini duydum :)
Benimde ayak tabanlarım zonk zonk zonkluyorbenimki tüm gun toplasam 1 saat uymuştur simdi gece uykusuna daldı ama tüm vücudum karıncalanıyor ya ayakta dur dur
Canım şubat annelerinde iki kişide çıkmış onlarla konuşabilirsin gruplarına yaz onlar cevaplarKızlar bebeğime kalça çıkığı teşhisi konulducumadan beri kalça korsesi takıldı ne uyuyo ne yiyo sürekli ağlıyo doktor yaşına kadar tedavi gerekir dedi düzelme olmazsa ameliyata kadar gider denildi. Yavrum gözlerinden yaşlar akıtarak ağlıyo içim param parça korseyi sadece alt açmada ve banyoda çıkarıyorum onun dışında hep takılı kalcak her takarken çıldırıyor napıcam ben delircem bir akıl fikir vefin nolur duanıza ihtiyacım var
Ah Renklimmm ahhh, bu kv deler bizi çürütür ben sana diyeyimOlmaz ole sey. Sonra siz kendi ailenizi kurup mutlu fln olursunuz Allah koruusun, o zmn napar kv ???? Her yeri gelip, her seye burun sokacaklar illa cunku
Olmaz ole sey. Sonra siz kendi ailenizi kurup mutlu fln olursunuz Allah koruusun, o zmn napar kv ???? Her yeri gelip, her seye burun sokacaklar illa cunku
Ultrasonda mi belli oldu canim ? Neden olmus ki acaba ? Allah sifasini versin. O agladikca, senin canindan can gidiyordur. Kuzum ya, cok gecmis olsun. Benim bi bilgim ya da duymuslugum da yok maalesef.Kızlar bebeğime kalça çıkığı teşhisi konulducumadan beri kalça korsesi takıldı ne uyuyo ne yiyo sürekli ağlıyo doktor yaşına kadar tedavi gerekir dedi düzelme olmazsa ameliyata kadar gider denildi. Yavrum gözlerinden yaşlar akıtarak ağlıyo içim param parça korseyi sadece alt açmada ve banyoda çıkarıyorum onun dışında hep takılı kalcak her takarken çıldırıyor napıcam ben delircem bir akıl fikir vefin nolur duanıza ihtiyacım var
Asidan sonra degisiyorlar. Büyük oglumda menenjit asisiyla bir igne daha vurulmustu. Ondan sonra egzemasi baslamisti. Ilk 4 ay hic sorun yoktu. 2 igne agir geldi bebege.Butun degisiklikler asiya denk geldi gozumde herseyin suclusu asi
Helal kiz sanaAh Renklimmm ahhh, bu kv deler bizi çürütür ben sana diyeyimbenimki de dün telde biraz bana sinirlendi ama umrumda değil artık yazın geleceğiz diye plan yapıyordu ben de sığmayız artık oraya 2+1 dedim niye millet o kadar çocukla sığıyor ya dedi ben de onlar tek aile biz 2 aile olacağız farklı farklı dedim bozuldu
Benimde mottom bu. Kendi kendime yetebilmek. Ki basariyorum da. Herkes yerinde sagolsun. Hic cekemicem kv kp. Istemiylrum. Yanimdaki sehirde bile olmasinlar yani o dereceInanki bazen sinirden guluyorum ,gercekten tek taraflı düşünmemek lazim bn islerimi kendim halletmeyi kendime yetmeyi seveeim
Bizi onlar bu hale getirdi kuzucum inan, oradan bana talimat veriyor benim sütümü analiz ettirecekmiş bebek o yüzden alerji olabilirmiş dedim öyle değil o işler, kendi eşimi 4buçuk aylıkken meme reddi yüzünden sütten kesmiş 6 ay vıyak vıyak ağladı hiç susmadı diyor ben de dedim muhtemelen o çocuğun da alerjisi vardı ki benim kızıma geçti genetik bir şekilde dedimHelal kiz sanaartik sen de guclu bi annesin
Onun oglu varsa, senin de kizin var. Sen soyle, birak o dusunsun.
En son burdayken bez degistitmeme bile laf etmisti. Cok sikmissin bezi die.
Bebegin ustu islanmis kendi gevsek bagladigindan. Bana laf ediyorsunuz, su hale bakin dedim, iki.gundur beli islak bu cocugun dedim. Antidepresanini aldi yatti oh olsun
Biz küsüz ya kafam rahat. Hic bu kadar mutlu oldugumu hatirlamiyroum.
Doktorun gösterdiği şekilde takıyorum canım baya sıkı o daCanım şubat annelerinde iki kişide çıkmış onlarla konuşabilirsin gruplarına yaz onlar cevaplar
Çok yavrunun canı yanıyo ne yapsın
Çook geçmiş olsun
allah yardımcın olsun mübarekgünde
İlerde çok kötü olmasından sa şu an ağlaması daha iyidir kuzum sıkma canını
Hiç mi uyumuyor korse çok mu sıkı?
mama alıyordu diye hayırlıyorum şu an onu da mı istemiyo?
Evet kalça usg de belli oldu ben farkedip götürdüm yoksa daha götürülmezdi covidden dolayıUltrasonda mi belli oldu canim ? Neden olmus ki acaba ? Allah sifasini versin. O agladikca, senin canindan can gidiyordur. Kuzum ya, cok gecmis olsun. Benim bi bilgim ya da duymuslugum da yok maalesef.
Nedir bunlarin sutumuzle dertleri bi bilsem !!Bizi onlar bu hale getirdi kuzucum inan, oradan bana talimat veriyor benim sütümü analiz ettirecekmiş bebek o yüzden alerji olabilirmiş dedim öyle değil o işler, kendi eşimi 4buçuk aylıkken meme reddi yüzünden sütten kesmiş 6 ay vıyak vıyak ağladı hiç susmadı diyor ben de dedim muhtemelen o çocuğun da alerjisi vardı ki benim kızıma geçti genetik bir şekilde dedim
Yani ozur dilerim. Ama kufur etmek gelio icimden artik. Benim kv de kundak yapmisti. Esimi de alistirdi bi muddet. Cok sukur simdi sicak basti da atlattik.Evet kalça usg de belli oldu ben farkedip götürdüm yoksa daha götürülmezdi covidden dolayıdoktor kundak dedi sebebine kv sağolsn kundak yaptı hep şimdi yavrum çekiyor acısını
Sorma yavrum sorma kendileri de perişan oldu ama ne fayda bebeğim sabahlara kadar feryat ediyor gözlerinden boncuk boncuk akıyorYani ozur dilerim. Ama kufur etmek gelio icimden artik. Benim kv de kundak yapmisti. Esimi de alistirdi bi muddet. Cok sukur simdi sicak basti da atlattik.
Neye yaradi simdi ? Olan kime oldu ? Kvyi arayip tebrik et. Engin bilgileriyle, cok gaydan dokundu saol de. Varsa baska bilgisi fln, devam etsin burnunun dikine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?