- 14 Eylül 2018
- 1.081
- 1.707
- 83
- 34
Verem olabilir deyip doktor aşı vermişti teee ben çocukken. Artık ne aşısıydı bi fikrim yok.Ayyy ne asisi canim
Sonunda bu sabah döndü yarın gel dedi. Not almış bilmiyorum artık yarın ne aşısı olacağızCanım o aşı sadece çarşamba günleri oluyormuş hemşire bana öyle söyledi ben İstanbul’da yaşıyorum belki il il farklıdır canım . Geç gittiğim için aşıyı da olamadım zaten sabah 10 da gitmem gerekiyormuş haftaya Çarşamba gidicem
Yaa canim boyle beni anlayabildigini okudukca dahi cok rahatliyorum gercekten. Cok cok tesekkur ederim ❤ Ben birazda uykusuzluk tahammulumu azaltiyor diye dusunuyorum. Aslinda gece kalkmalarina zorlanmiyorum ama her gun cok erken uyaniyorum. Erken kalkmayi da cok severim ama biraz uyku yetmiyor sanirim. Az once buraya yazdiktan sonra icim rahat etsin diye gidip kizimi optum sonra da yanina uzandim uyumusum. Oh bi iyi geldi ki uykuMinnakim onlarda daha alisma surecinde. Benim kizimda benzer seyler yapiyor bazen.az omce kardesinin foto cekiyordum elleme annecim guzel ciksin dedim inadina elliyor hadi ama lutfen dedim birakti ama aynadan yansimasina bakiyorum dusmana bakar gibi bakiyor bana . Hadi simdide ikinizi cekeyim dedimde normale dondu. Yorgunluktan sabrimiz azaliyor .bu evde kalmalarda yipratti iyice. Cocuklar enerjisini atamiyorki 4duvar arasinda . Isiminhfifletmeknicon biraz oyuncaklardan kaldirdim ozelkikle kucuk parcali olanlari .inan daginikliktan yqptigim temizlik gorunmuyor. Artik umursamiyorim kendi sagligim icin cocuklarimin sagligi icin yasasin daginik ev . Ama zarar verme konusu sakat is. Hikaye ile anlatsan guzel binkiz varmis kardesine yanlislikla vurmus ama kardesininn cani cok yanmis cok aglamis ablasinincok sevdigi icin cok uzulmus gibi
Bende file ile ama eşimle yıkıyorum hala korktupum için tek yıkamaya yeltenemiyorumSuyun icinde mi bıraktın bebegi :)
Ben hâla file ile yikiyorum. Bide aritmam var onu kullaniyorum
Sünnet ettirmiştik ya doktor 20 dakika suda beklet yumuşasın dedi. Ben kara kara düşünüyordum bu çocuüu 20 dakika suda naısl bekletcem diye. Küvetini doldurdum. Kafasını yasladım küvete tek elimlede tuttum. Ayaklarını ellerini nasıl çırpıyor nasıl oynuyor gülerek çok hoşuna gitti yavrumun ya. Bende her hafta bu şekilde yaparım hazır yaz havalar sıcakken dedim. Yoksa bende filede yıkıyorum. Sende bu şekilde deneyebilirsin belki sever oynamayı.Suyun icinde mi bıraktın bebegi :)
Ben hâla file ile yikiyorum. Bide aritmam var onu kullaniyorum
Ögün atlamamay calis. Arada ceviz, badem,hurma atistir.zaman yoksa, en hizlisindan yulaf ezmeli yogurt ye. Meyvelerle süsle
Şimdi senin gönderini okuyunca acaba ben de mi yaptırmasaydım dedim canım ama çok şükür şu zamana kadar da bir sıkıntı yaşamadık inşallah hiç yaşamayız da
Ben normal doğalgazdan sıcak su tarafıyla su alıyorum bizim gibi yani çeşmeden direk yıkıyorum
Ay ben hiç içme suyuyla yıkamadımama içine sinmezse normal kaynamış ılıtılmış su kullanabilirsin o da biraz zor olur ama 10 lt olduğu için
Hiç içme suyuyla yıkamadık.
1 haftadır da babasının kucağında yıkıyoruz normal bataryayla, küvetini kovasını kaldırdım.
Su dengesiz akmıyorsa(sıcak-soğuk) çok rahat.
Ben normal Çeşme suyuyla yıkıyotun
Ben yagizi 4 gun once aldim kucagima, soydum bi guzel. Etlerini, butlarini optum azcik. Soktum bizim banyoya. Once sirtini, popiyi kopukleyip duruladim. Sonra memisleeo, gobisi kopukleyip duruladim. Tabi bu sirada kendisi cok mutlusuya bayilio. Sacina da kopugunu sikip, duruladim hemen fiskiyeyle. Ona biraz cani sikildi o gunden sonra, sabahlari babasiyla, aksam uzeri benimle dusa giriyo kucuk bey. ❤ rahatliolar bence ya, burasi cehennem gibi oldu yine cunku. Cok da terlio.
Kızlar çok sağolun ya bende çeşme suyuyla yıkayayım o zaman artık. Valla eşime sürekli su aldırıyordum maliyeti yükselmeye baaşlamıştı.Aldığımız içme sularından daha temizdir merak etme hergün ilaçlanıyor şebeke suyu.İçtiklerimizin ne olduğu belli değil
Canım kesinlikle tek yıka benden sana tavsiye oh be diyceksin. Ben eşimle yıkarken daha çok zorlanıyordum. Tek başıma yatırıyorum çocuğu fileye suyu falan kendim döküyorum. Eşime yavaş hızlı şuraya buraya hadi demekten sinir oluyordum. Eğlenerek yıkıyorum daha rahat ediyorum.Bende file ile ama eşimle yıkıyorum hala korktupum için tek yıkamaya yeltenemiyorum
Normal yani yaptığı o zamanBacak gibi değil verem aşısı, deri altıymış galiba.
Yan yan soktu, deriyi kaldırır gibi yaptı gerisine bakmadım.
Evet ben kullaniyorum.Selam kizlar. Bebekleriniz uyurken yastık kullanıyor musunuz ?
Evet normal canim endise etme, gecer. Atesini kontrol et ama, 3 asi birden agir gelebiliyor minnoslaraBu 2 aylık aşılardan sonra çocuk çok tedirgin yalnız, sizinkiler de öyle oldular mı?
Ağrısı var o ayrı, bir de aşırı sıçrıyor, korkuyor.
Geçer inşallah.
Ne demek canim hepimiz ayni seyi yasiyoruz arada patlak veriyoruzYaa canim boyle beni anlayabildigini okudukca dahi cok rahatliyorum gercekten. Cok cok tesekkur ederim ❤ Ben birazda uykusuzluk tahammulumu azaltiyor diye dusunuyorum. Aslinda gece kalkmalarina zorlanmiyorum ama her gun cok erken uyaniyorum. Erken kalkmayi da cok severim ama biraz uyku yetmiyor sanirim. Az once buraya yazdiktan sonra icim rahat etsin diye gidip kizimi optum sonra da yanina uzandim uyumusum. Oh bi iyi geldi ki uykuAma kizimda cok cadi valla. Ben gunluk az da olsa binanin bahcesine indiriyorum. Temiz hava alalim gunes degsin biraz vucudumuza diye. Bir de suna cok uzuluyorum. Bazen oglum bana bakip guluyo agu gugu yapiyo ama kizimin korkusundan ben de guluyorum ama gonlumce karsilik veremiyorum..
Evir cevir yika cnm bisey olmazBende file ile ama eşimle yıkıyorum hala korktupum için tek yıkamaya yeltenemiyorum
Dudakları büze büze ağlıyor ya kıyamamEvet normal canim endise etme, gecer. Atesini kontrol et ama, 3 asi birden agir gelebiliyor minnoslara
Bizde de sevmeler hep abi temalıNe demek canim hepimiz ayni seyi yasiyoruz arada patlak veriyoruz. Aynem yaa uykuya bende dayanamiyorum. Bugun artik bizim yazlik kislik kiyafete baktim acaip yoruldum ve dahada bitmedi isim tam anlamiyla . Ayy ne guzel bak bem hic cikaramiyorum kizimi benimki oyle 5 dk hava aldimlda oyalanmaz zaten camim. Agu gugu yaparken balla ben seviyorum ya ama soyle ayy sen ablayami baktin cok dimi ablan ablasi bak sana guldu seni cok seviyor bu bebek diye diye. O yokkende oyyyssshh zikini yesin anasi
Kelin ilaci olsa basina surermis... Bende bagiriyorum sonrada vicdan yapiyorum. Bu sabah 3 kez yusranin yanina gidip yattim. Tam yatagima gidiyorum agliyor geri gidiyorum. Birden kızıp kapilari carpiyo bizi hic dinlemiyo. Tabure ile komidinlerin üzerine çıkıyor. Cok zor çokKizlar tam cildirma gunumdeyim. Kizim surekli yaramazlik yapiyor. Tuvaletin kenarini kullanmak istiyor israrla. Yedigi seyleri dagitip firlatiyor. Az once erimis cikolatayla oynamis elleri cikolata icinde. Kalkip yikadim ama sinirlerime hakim olamadim cok kizdim. Ses cikarmayip uyudu.. Kendimi cok kotu hissediyorum. Kardesini cok kiskaniyor. Firsat buldugu her an vuruyor. Dikkatli olayim diye dusunmekten paronayak oldum. Cok hircin ve asi. Sinirlenmeyeyim onun psikolojisini dusuneyim dedikce ofke krizi geciriyorum resmen. Kizmak bagirmak istemiyorum. Onu anlamak ve daha sakin yaklasmak istiyorum. Ama zaten temizlik duzen yapamiyorum. Bir de boyle yapmasina musade edersem nasil olucak bilmiyorum. Lutfen bi akil verin. Ben cocuklarima bagirmak istemiyorum
Kelin ilaci olsa basina surermis... Bende bagiriyorum sonrada vicdan yapiyorum. Bu sabah 3 kez yusranin yanina gidip yattim. Tam yatagima gidiyorum agliyor geri gidiyorum. Birden kızıp kapilari carpiyo bizi hic dinlemiyo. Tabure ile komidinlerin üzerine çıkıyor. Cok zor çokKizlar tam cildirma gunumdeyim. Kizim surekli yaramazlik yapiyor. Tuvaletin kenarini kullanmak istiyor israrla. Yedigi seyleri dagitip firlatiyor. Az once erimis cikolatayla oynamis elleri cikolata icinde. Kalkip yikadim ama sinirlerime hakim olamadim cok kizdim. Ses cikarmayip uyudu.. Kendimi cok kotu hissediyorum. Kardesini cok kiskaniyor. Firsat buldugu her an vuruyor. Dikkatli olayim diye dusunmekten paronayak oldum. Cok hircin ve asi. Sinirlenmeyeyim onun psikolojisini dusuneyim dedikce ofke krizi geciriyorum resmen. Kizmak bagirmak istemiyorum. Onu anlamak ve daha sakin yaklasmak istiyorum. Ama zaten temizlik duzen yapamiyorum. Bir de boyle yapmasina musade edersem nasil olucak bilmiyorum. Lutfen bi akil verin. Ben cocuklarima bagirmak istemiyorum
Bizim abladan kaynakli cocuk hep teyakkuzda fisiltiya bile irkiliyoBu 2 aylık aşılardan sonra çocuk çok tedirgin yalnız, sizinkiler de öyle oldular mı?
Ağrısı var o ayrı, bir de aşırı sıçrıyor, korkuyor.
Geçer inşallah.
Evet yaa kizimin hic boyle zorlanacagini tahmin etmemistim. Bu da bize daha cok is dusuruyor tabi.Kelin ilaci olsa basina surermis... Bende bagiriyorum sonrada vicdan yapiyorum. Bu sabah 3 kez yusranin yanina gidip yattim. Tam yatagima gidiyorum agliyor geri gidiyorum. Birden kızıp kapilari carpiyo bizi hic dinlemiyo. Tabure ile komidinlerin üzerine çıkıyor. Cok zor çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?