- 14 Eylül 2018
- 1.081
- 1.707
- 83
- 34
Valla bende dün yıkadım sürekli söylendi surayı da yıkadın mı burayı da hallettin mi diye ben ters elime almaya korktugum icin onla yıkıyorum yani sırtını yıkarken. Ama dün o kadar sinirlendim ki dedim içimden tek yıkıcam ulan diye. Oruç kafasına vuruyor hınç benden çıkıyor. Delirtexek beni. Bugün gelmiş yine mi yemek yapmadın diyüor. Dedim tut bebeği yapayım. Tuttu 2 dk sora bu ağlıuor bu altını kirletmiş acıkmış vs. Susturamayınca da boş boş sallıuor. Dedim bide niye yemek yapmadın diyorsun durmuyor ki.. uyudugunda da hem dinleniyorum hem ütü çamaşır yapıyorım onlar bitene kadar zaten uyanıyor.Canım kesinlikle tek yıka benden sana tavsiye oh be diyceksin. Ben eşimle yıkarken daha çok zorlanıyordum. Tek başıma yatırıyorum çocuğu fileye suyu falan kendim döküyorum. Eşime yavaş hızlı şuraya buraya hadi demekten sinir oluyordum. Eğlenerek yıkıyorum daha rahat ediyorum.
Bundan sonra tek yıkarım zateb. Yarın 2.ay aşıları olucaz kaç gün yıkanmıcak?Evir cevir yika cnm bisey olmazbn ne zanan 2kisi yikasam agliyor
Ben kullanmıyorum. Reflü yastığında yatıyor çoğunlukla.Selam kizlar. Bebekleriniz uyurken yastık kullanıyor musunuz ?
3 gun yıkamayıp 4. gun yikiycan cnmBundan sonra tek yıkarım zateb. Yarın 2.ay aşıları olucaz kaç gün yıkanmıcak?
Yusra alerjik astim oldugu icin 2.5senedir kullanmiyorum arada kullandigim vardi ama nerde haberim bile YokKizlar alakaya maydonoz bi soru sorucamBen kendime guzel bi yaz parfumu ariyorum. Onerileriniz var mi?
Ayni bizCanım oyun halısını denedin mi? Benim oğlum şuan çoğunluk vaktini onda, ondan sıkılıncada ana kucağına koyuyorum yanıma alıyorun iş yaparken. Oyun halısını çok seviyorlar, oyuncaklarını yiyor onlarla konuşuyor benimki baya sevdi yani.
Canim sana zahmet onun fotosunu atar misin bana. Ben kis aylarinda yves rocher in mor so elixir diye bi parfumunu kullanmistim. Kis icin cok guzel. Sanirim cogu parfumu guzelYves rocher disi yesil olan bi tane var. Tam yazlik, fresh. Dogum gunumde aliyorum bi alana bi hediye edio
Kac aylik bebege demis bunukizlar gorumceme cocuk dr u bebek su içmez olur mu vereceksin demis gunde bi fincan ver demis kaynatılmış soğutulmuş yani ılıtilmis
Cok tesekkur ederim canim bi deneyeyim onu da. Pembe olani degil mi? Kizim 2.5 yasindaVersace bright cristal canım yazlık bir koku
Bu arada kızın kaç yaşında
Yaa canim boyle beni anlayabildigini okudukca dahi cok rahatliyorum gercekten. Cok cok tesekkur ederim ❤ Ben birazda uykusuzluk tahammulumu azaltiyor diye dusunuyorum. Aslinda gece kalkmalarina zorlanmiyorum ama her gun cok erken uyaniyorum. Erken kalkmayi da cok severim ama biraz uyku yetmiyor sanirim. Az once buraya yazdiktan sonra icim rahat etsin diye gidip kizimi optum sonra da yanina uzandim uyumusum. Oh bi iyi geldi ki uykuAma kizimda cok cadi valla. Ben gunluk az da olsa binanin bahcesine indiriyorum. Temiz hava alalim gunes degsin biraz vucudumuza diye. Bir de suna cok uzuluyorum. Bazen oglum bana bakip guluyo agu gugu yapiyo ama kizimin korkusundan ben de guluyorum ama gonlumce karsilik veremiyorum..
Ama parfum oyle birsey gercejten. Kullanmayinca unutuyosun. Ama duzenli kullanirsan da parfumsuz rahat edemiyosun. Tabi saglik soz konusu olunca durum baska. Ben de parfum doldurmam uzerimi ama ozellikle banyodan sonra cok ferah hissettiriyor bi iki fisYusra alerjik astim oldugu icin 2.5senedir kullanmiyorum arada kullandigim vardi ama nerde haberim bile Yok
Ay bilmiyorum yoruldum çokBizimkine baktım atak haftasındaymıs hemde daha 2. Gün ayvayı yedim kaç gün sürcek bu atak
Yastık ciddi omurilik kemiğini bozuyor bununla ilgili video seyretmiştim çok güzel açıklıyordu.Selam kizlar. Bebekleriniz uyurken yastık kullanıyor musunuz ?
Yazın ben vücut spreylerini seviyorum özellikle victoria secretin spreylerini amber çok güzelKizlar alakaya maydonoz bi soru sorucamBen kendime guzel bi yaz parfumu ariyorum. Onerileriniz var mi?
Yemek yapmak senin görevin mi cok meraklıysa kendi yapsın bende erkekleri anlmıyorum haa rica eder aksam bunu yaparmısın yada yapalımmı der eyvallah ama okadar işin varken bide yemek sorarsa valla ben parçalarım adamı bizde de ben yapıyorum eşim en fazla hazırlar getirip götürür ama öyle Özellikle niye yapmadın dese cok kızardım süper güçlerimiz var sanki insanız yahuValla bende dün yıkadım sürekli söylendi surayı da yıkadın mı burayı da hallettin mi diye ben ters elime almaya korktugum icin onla yıkıyorum yani sırtını yıkarken. Ama dün o kadar sinirlendim ki dedim içimden tek yıkıcam ulan diye. Oruç kafasına vuruyor hınç benden çıkıyor. Delirtexek beni. Bugün gelmiş yine mi yemek yapmadın diyüor. Dedim tut bebeği yapayım. Tuttu 2 dk sora bu ağlıuor bu altını kirletmiş acıkmış vs. Susturamayınca da boş boş sallıuor. Dedim bide niye yemek yapmadın diyorsun durmuyor ki.. uyudugunda da hem dinleniyorum hem ütü çamaşır yapıyorım onlar bitene kadar zaten uyanıyor.
Ya bende koku sıkmayın bebek anne kokunuzu alsın dediği için sıkmıyorum ilerki aylarda sıkarım yastık meselesine gelince ben kullanıyordum incecik birşey ama kafa arkası düzleşti sanki bugun düz kafa yastıgı aldım arka bombesi düzleşmesin diye o da incecik bi süngermişYazın ben vücut spreylerini seviyorum özellikle victoria secretin spreylerini amber çok güzel
Benimki zarar vermiyor büyük anlıyor çünkü.Ama oğlan uyurken bağıra bağıra konuşuyor hep.Uyardığımda da benim sesim böyle diyerek dahaAz uyuyor, cok inatci, bazen tahammul edemiyorum. Sonra o da benim cocugum neden boyle hissediyorum diye kendime kızıyorum. Gecen gun 2017 temmuz anneleri Facebook gurubunda kadinlar bebişlerimiz diye bahsetmisler 3 yaş bitecek. Bana gore yusra o kadar buyuk geliyorki. Bebiş yazisini okuyunca bi dusundum daha yusra da bebek aslinda daha yeni yeni cocuk oluyo fazla seyler bekliyorum. Ama kendime engel olamiyorum. Mesela gecen aksam emzirmeye calisiyorum hemen yanimizda eslemin hirkasini salliyor defalarca yapma dedim, bak carparsa fermuar acitir dedim yok dinletemedjm
Ben de aldım o ystıktan kullanmadım amaYa bende koku sıkmayın bebek anne kokunuzu alsın dediği için sıkmıyorum ilerki aylarda sıkarım yastık meselesine gelince ben kullanıyordum incecik birşey ama kafa arkası düzleşti sanki bugun düz kafa yastıgı aldım arka bombesi düzleşmesin diye o da incecik bi süngermiş
Yaniii ptesi yıkıcam dimi? Yanlış hesaplamiyim iyice kafam gittiği için kusura bakma3 gun yıkamayıp 4. gun yikiycan cnm
Hep o yapıyor nerdeyse çocuktan fırsatım kalmıyo ramazanın başından beri 3 kez yapmışımdır. Zaten karantinalarda ablama gittik. Hatta 15 gün kadar nerdeyse ordaydık. Başkalarının yanında o uyuyunca sende uyu demeyi biliyor ama işte lafta. Bişeyi yapıuor ama lafını da yapıyor en sinir oldugum sey. Yapma daha iyi. Bu sabah 6da uyandı 7.30fa uyuttum 7.50de uyandı. Sora tee 9.40 mıydı ne uyudu güya brnde uyuyayım dedim uyandı 20 dk sora ben uyucam dedim uyudum o mırın kırım kendi kendine kaldı garip bebem. Sora uyandım. Öğlen uyudu Allaha şükür bi saat kadar. Ondada dinlenmedim ütü çamaşır ama yok yani yetmiyor durmuyor. Kendide gördüğü halde nasıl anlayıssızlık yapıyor hala anlamıyorum. Zaten Adanaya gitmek istiyor ama gidemicek galiba ondanda heyheyliYemek yapmak senin görevin mi cok meraklıysa kendi yapsın bende erkekleri anlmıyorum haa rica eder aksam bunu yaparmısın yada yapalımmı der eyvallah ama okadar işin varken bide yemek sorarsa valla ben parçalarım adamı bizde de ben yapıyorum eşim en fazla hazırlar getirip götürür ama öyle Özellikle niye yapmadın dese cok kızardım süper güçlerimiz var sanki insanız yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?