2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla bende dün yıkadım sürekli söylendi surayı da yıkadın mı burayı da hallettin mi diye ben ters elime almaya korktugum icin onla yıkıyorum yani sırtını yıkarken. Ama dün o kadar sinirlendim ki dedim içimden tek yıkıcam ulan diye. Oruç kafasına vuruyor hınç benden çıkıyor. Delirtexek beni. Bugün gelmiş yine mi yemek yapmadın diyüor. Dedim tut bebeği yapayım. Tuttu 2 dk sora bu ağlıuor bu altını kirletmiş acıkmış vs. Susturamayınca da boş boş sallıuor. Dedim bide niye yemek yapmadın diyorsun durmuyor ki.. uyudugunda da hem dinleniyorum hem ütü çamaşır yapıyorım onlar bitene kadar zaten uyanıyor.

Ayni biz biraz kucak biraz oyun halisi biraz puset sonra yorulup uyuyo

Bu yazdigin bendede cok oluyor bu hafta cok uzuluyorum canim ,oglumla konusurken kenardan sesimi duyup cirpiniyor kendine sesleniyorum saniyor onun yanina gitsem bu kez oglum hemen yanima grlipsinirleniyor ozellikle evde babasida varsa cok tuhaf hareketler yapiyor ikimizde yaninda olalımistiyor ama esim isteyken kizimida yanimiza aliyorum oyun oynarken abisi bak sana guldu bak sana sunu yapti diye diye ikisiyle oynuyorum

Yusra alerjik astim oldugu icin 2.5senedir kullanmiyorum arada kullandigim vardi ama nerde haberim bile Yok
Ama parfum oyle birsey gercejten. Kullanmayinca unutuyosun. Ama duzenli kullanirsan da parfumsuz rahat edemiyosun. Tabi saglik soz konusu olunca durum baska. Ben de parfum doldurmam uzerimi ama ozellikle banyodan sonra cok ferah hissettiriyor bi iki fis

Yemek yapmak senin görevin mi cok meraklıysa kendi yapsın bende erkekleri anlmıyorum haa rica eder aksam bunu yaparmısın yada yapalımmı der eyvallah ama okadar işin varken bide yemek sorarsa valla ben parçalarım adamı bizde de ben yapıyorum eşim en fazla hazırlar getirip götürür ama öyle Özellikle niye yapmadın dese cok kızardım süper güçlerimiz var sanki insanız yahu

Yazın ben vücut spreylerini seviyorum özellikle victoria secretin spreylerini amber çok güzel
Ya bende koku sıkmayın bebek anne kokunuzu alsın dediği için sıkmıyorum ilerki aylarda sıkarım yastık meselesine gelince ben kullanıyordum incecik birşey ama kafa arkası düzleşti sanki bugun düz kafa yastıgı aldım arka bombesi düzleşmesin diye o da incecik bi süngermiş

Benimki zarar vermiyor büyük anlıyor çünkü.Ama oğlan uyurken bağıra bağıra konuşuyor hep.Uyardığımda da benim sesim böyle diyerek daha
çok bağırıyor.Bugün hastaneye götürdük çocukları dönüşte babası kucağına almadı kardeşini aldı diye krize girdi.Bizim kız 42 kilo bana yakın boyu da düşün yani.Çok nazlı hiç dinlemiyor bizi sanki ergenlik gibi.

Ben de aldım o ystıktan kullanmadım ama

Hep o yapıyor nerdeyse çocuktan fırsatım kalmıyo ramazanın başından beri 3 kez yapmışımdır. Zaten karantinalarda ablama gittik. Hatta 15 gün kadar nerdeyse ordaydık. Başkalarının yanında o uyuyunca sende uyu demeyi biliyor ama işte lafta. Bişeyi yapıuor ama lafını da yapıyor en sinir oldugum sey. Yapma daha iyi. Bu sabah 6da uyandı 7.30fa uyuttum 7.50de uyandı. Sora tee 9.40 mıydı ne uyudu güya brnde uyuyayım dedim uyandı 20 dk sora ben uyucam dedim uyudum o mırın kırım kendi kendine kaldı garip bebem. Sora uyandım. Öğlen uyudu Allaha şükür bi saat kadar. Ondada dinlenmedim ütü çamaşır ama yok yani yetmiyor durmuyor. Kendide gördüğü halde nasıl anlayıssızlık yapıyor hala anlamıyorum. Zaten Adanaya gitmek istiyor ama gidemicek galiba ondanda heyheyli Allahıma şükürler olsun. Giderse de aha kapı dicem yarın bebeğim aşı olucak kimseyi çekemicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…