2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben sadece ilk banyosunda içme suyu kullandım canım diğer banyolarında kombiden akan suyla yaptırıyorum

Ben normal doğalgazdan sıcak su tarafıyla su alıyorum bizim gibi yani çeşmeden direk yıkıyorum

3aydan sonra duzene oturur canim
cnm ben adet oldum tam 16 gundur adetim hic takmiyorum cunku dogumdan sonra bu sefer kanamam az oldu bi de hormonlu spiral taktırdım tabi normal yani benimde bugun 81. günüm ve normal dogum ile bol dikisli :)
Kızlar çok sağolun m b r canım adet değil diye düşünüyorum çünkü taze kan değil
Neyse bişey olmaz ya ilk doğumda olur diyor çevremdekiler

Ay ben hiç içme suyuyla yıkamadım ama içine sinmezse normal kaynamış ılıtılmış su kullanabilirsin o da biraz zor olur ama 10 lt olduğu için

Kizlar tam cildirma gunumdeyim. Kizim surekli yaramazlik yapiyor. Tuvaletin kenarini kullanmak istiyor israrla. Yedigi seyleri dagitip firlatiyor. Az once erimis cikolatayla oynamis elleri cikolata icinde. Kalkip yikadim ama sinirlerime hakim olamadim cok kizdim. Ses cikarmayip uyudu.. Kendimi cok kotu hissediyorum. Kardesini cok kiskaniyor. Firsat buldugu her an vuruyor. Dikkatli olayim diye dusunmekten paronayak oldum. Cok hircin ve asi. Sinirlenmeyeyim onun psikolojisini dusuneyim dedikce ofke krizi geciriyorum resmen. Kizmak bagirmak istemiyorum. Onu anlamak ve daha sakin yaklasmak istiyorum. Ama zaten temizlik duzen yapamiyorum. Bir de boyle yapmasina musade edersem nasil olucak bilmiyorum. Lutfen bi akil verin. Ben cocuklarima bagirmak istemiyorum

Minnakim onlarda daha alisma surecinde. Benim kizimda benzer seyler yapiyor bazen.az omce kardesinin foto cekiyordum elleme annecim guzel ciksin dedim inadina elliyor hadi ama lutfen dedim birakti ama aynadan yansimasina bakiyorum dusmana bakar gibi bakiyor bana . Hadi simdide ikinizi cekeyim dedimde normale dondu. Yorgunluktan sabrimiz azaliyor .bu evde kalmalarda yipratti iyice. Cocuklar enerjisini atamiyorki 4duvar arasinda . Isiminhfifletmeknicon biraz oyuncaklardan kaldirdim ozelkikle kucuk parcali olanlari .inan daginikliktan yqptigim temizlik gorunmuyor . Artik umursamiyorim kendi sagligim icin cocuklarimin sagligi icin yasasin daginik ev . Ama zarar verme konusu sakat is. Hikaye ile anlatsan guzel binkiz varmis kardesine yanlislikla vurmus ama kardesininn cani cok yanmis cok aglamis ablasinincok sevdigi icin cok uzulmus gibi

Hiç içme suyuyla yıkamadık.
1 haftadır da babasının kucağında yıkıyoruz normal bataryayla, küvetini kovasını kaldırdım.
Su dengesiz akmıyorsa(sıcak-soğuk) çok rahat.

Suyun icinde mi bıraktın bebegi :)
Ben hâla file ile yikiyorum. Bide aritmam var onu kullaniyorum

Bizimki içinde bayağı oynattı acaba bu iz kalıyor. Ya ondan mı yoksa bizimki mi beceremedi

Ben normal Çeşme suyuyla yıkıyotun

Ben yagizi 4 gun once aldim kucagima, soydum bi guzel. Etlerini, butlarini optum azcik. Soktum bizim banyoya. Once sirtini, popiyi kopukleyip duruladim. Sonra memisleeo, gobisi kopukleyip duruladim. Tabi bu sirada kendisi cok mutlu suya bayilio. Sacina da kopugunu sikip, duruladim hemen fiskiyeyle. Ona biraz cani sikildi o gunden sonra, sabahlari babasiyla, aksam uzeri benimle dusa giriyo kucuk bey. ❤ rahatliolar bence ya, burasi cehennem gibi oldu yine cunku. Cok da terlio.

Bu 2 aylık aşılardan sonra çocuk çok tedirgin yalnız, sizinkiler de öyle oldular mı?
Ağrısı var o ayrı, bir de aşırı sıçrıyor, korkuyor.
Geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…