- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Ben sadece ilk banyosunda içme suyu kullandım canım diğer banyolarında kombiden akan suyla yaptırıyorumKızlar banyoyu içme suyuyla yaptırmayı ne zaman bırakabiliriz? Siz nasıl banyo yaptırıyorsunuz? Bebeğimi dün küvetini doldurdum ve suyun içindr oynamayı çok sevdi. Hergün yıkamayı ve haftada 1 falam suda oynatmayı düşünüyorum ama bir küveti 10 lt yakın dolduruyorum. Bu da biraz maliyetli oluyorsizler neler yapıyorsunuz?
Bende mi öyle yapsam ya mikrop falan kapar diye korktum.Ben sadece ilk banyosunda içme suyu kullandım canım diğer banyolarında kombiden akan suyla yaptırıyorum
Şimdi senin gönderini okuyunca acaba ben de mi yaptırmasaydım dedim canım ama çok şükür şu zamana kadar da bir sıkıntı yaşamadık inşallah hiç yaşamayız daBende mi öyle yapsam ya mikrop falan kapar diye korktum.
Ben normal doğalgazdan sıcak su tarafıyla su alıyorum bizim gibi yani çeşmeden direk yıkıyorumKızlar banyoyu içme suyuyla yaptırmayı ne zaman bırakabiliriz? Siz nasıl banyo yaptırıyorsunuz? Bebeğimi dün küvetini doldurdum ve suyun içindr oynamayı çok sevdi. Hergün yıkamayı ve haftada 1 falam suda oynatmayı düşünüyorum ama bir küveti 10 lt yakın dolduruyorum. Bu da biraz maliyetli oluyorsizler neler yapıyorsunuz?
3aydan sonra duzene oturur canim
Kızlar çok sağolun m b r canım adet değil diye düşünüyorum çünkü taze kan değilcnm ben adet oldum tam 16 gundur adetim hic takmiyorum cunku dogumdan sonra bu sefer kanamam az oldu bi de hormonlu spiral taktırdım tabi normal yani benimde bugun 81. günüm ve normal dogum ile bol dikisli :)
Ay ben hiç içme suyuyla yıkamadımKızlar banyoyu içme suyuyla yaptırmayı ne zaman bırakabiliriz? Siz nasıl banyo yaptırıyorsunuz? Bebeğimi dün küvetini doldurdum ve suyun içindr oynamayı çok sevdi. Hergün yıkamayı ve haftada 1 falam suda oynatmayı düşünüyorum ama bir küveti 10 lt yakın dolduruyorum. Bu da biraz maliyetli oluyorsizler neler yapıyorsunuz?
Minnakim onlarda daha alisma surecinde. Benim kizimda benzer seyler yapiyor bazen.az omce kardesinin foto cekiyordum elleme annecim guzel ciksin dedim inadina elliyor hadi ama lutfen dedim birakti ama aynadan yansimasina bakiyorum dusmana bakar gibi bakiyor bana . Hadi simdide ikinizi cekeyim dedimde normale dondu. Yorgunluktan sabrimiz azaliyor .bu evde kalmalarda yipratti iyice. Cocuklar enerjisini atamiyorki 4duvar arasinda . Isiminhfifletmeknicon biraz oyuncaklardan kaldirdim ozelkikle kucuk parcali olanlari .inan daginikliktan yqptigim temizlik gorunmuyorKizlar tam cildirma gunumdeyim. Kizim surekli yaramazlik yapiyor. Tuvaletin kenarini kullanmak istiyor israrla. Yedigi seyleri dagitip firlatiyor. Az once erimis cikolatayla oynamis elleri cikolata icinde. Kalkip yikadim ama sinirlerime hakim olamadim cok kizdim. Ses cikarmayip uyudu.. Kendimi cok kotu hissediyorum. Kardesini cok kiskaniyor. Firsat buldugu her an vuruyor. Dikkatli olayim diye dusunmekten paronayak oldum. Cok hircin ve asi. Sinirlenmeyeyim onun psikolojisini dusuneyim dedikce ofke krizi geciriyorum resmen. Kizmak bagirmak istemiyorum. Onu anlamak ve daha sakin yaklasmak istiyorum. Ama zaten temizlik duzen yapamiyorum. Bir de boyle yapmasina musade edersem nasil olucak bilmiyorum. Lutfen bi akil verin. Ben cocuklarima bagirmak istemiyorum
Hiç içme suyuyla yıkamadık.Kızlar banyoyu içme suyuyla yaptırmayı ne zaman bırakabiliriz? Siz nasıl banyo yaptırıyorsunuz? Bebeğimi dün küvetini doldurdum ve suyun içindr oynamayı çok sevdi. Hergün yıkamayı ve haftada 1 falam suda oynatmayı düşünüyorum ama bir küveti 10 lt yakın dolduruyorum. Bu da biraz maliyetli oluyorsizler neler yapıyorsunuz?
Suyun icinde mi bıraktın bebegi :)Kızlar banyoyu içme suyuyla yaptırmayı ne zaman bırakabiliriz? Siz nasıl banyo yaptırıyorsunuz? Bebeğimi dün küvetini doldurdum ve suyun içindr oynamayı çok sevdi. Hergün yıkamayı ve haftada 1 falam suda oynatmayı düşünüyorum ama bir küveti 10 lt yakın dolduruyorum. Bu da biraz maliyetli oluyorsizler neler yapıyorsunuz?
Ben normal Çeşme suyuyla yıkıyotunKızlar banyoyu içme suyuyla yaptırmayı ne zaman bırakabiliriz? Siz nasıl banyo yaptırıyorsunuz? Bebeğimi dün küvetini doldurdum ve suyun içindr oynamayı çok sevdi. Hergün yıkamayı ve haftada 1 falam suda oynatmayı düşünüyorum ama bir küveti 10 lt yakın dolduruyorum. Bu da biraz maliyetli oluyorsizler neler yapıyorsunuz?
Ben yagizi 4 gun once aldim kucagima, soydum bi guzel. Etlerini, butlarini optum azcik. Soktum bizim banyoya. Once sirtini, popiyi kopukleyip duruladim. Sonra memisleeo, gobisi kopukleyip duruladim. Tabi bu sirada kendisi cok mutluKızlar banyoyu içme suyuyla yaptırmayı ne zaman bırakabiliriz? Siz nasıl banyo yaptırıyorsunuz? Bebeğimi dün küvetini doldurdum ve suyun içindr oynamayı çok sevdi. Hergün yıkamayı ve haftada 1 falam suda oynatmayı düşünüyorum ama bir küveti 10 lt yakın dolduruyorum. Bu da biraz maliyetli oluyorsizler neler yapıyorsunuz?
Verem aşısı iz kalır zatenBizimki içinde bayağı oynattı acaba bu iz kalıyor. Ya ondan mı yoksa bizimki mi beceremedi
Aldığımız içme sularından daha temizdir merak etme hergün ilaçlanıyor şebeke suyu.İçtiklerimizin ne olduğu belli değilBende mi öyle yapsam ya mikrop falan kapar diye korktum.
Bizim de gündüz uyku yok hiç gece de onikide yattı iki saatte bir kalktı dörtten sonra hiç uyumadı uykusuzluktan mahvoldumBizimkide dün gündüz full uyudu gece 3 te uyandı 5 bucukta zor yattı saat 7 de tekrar uyandı resmen ağzıma ..... gözümden uyku akıo
Bacak gibi değil verem aşısı, deri altıymış galiba.Bizimki içinde bayağı oynattı acaba bu iz kalıyor. Ya ondan mı yoksa bizimki mi beceremedi
Bende öyleydim geçen haftaya kadsr. Sonra sırayla bakıyorum içirme saatime göre bidaha verşyorum. Bazen kusacak nasılsa diyip bidaha veriyorımBen ilk 2 ay her miklamasina meme veriyodum cocuk sosyallesemedi bu yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?