Umarim yaprirabilirsin canimAyni uygulama devam ediyor o zaman cnm burdada sadece tuberkuloz merkezi yapıyor doktrdan receteyle 5ayi gecerse deri testine gore karar veriyoruz demislerdi normalde yazilip sira aliyorsun fransada gorulmesi cok azaldigi icin mecburi asilardan cikartilmis sizin yurtdisi temasiniz old.icin yaptırmanız lazim demisti doktorumuz bukezde ugrasicam ins. Zamani gecmeden yaptirabilirim biz malesef hala kritik bolgedeyiz
Dr la konusma sansim yok cnmTahmin ediyorum cnm zaten ilk cocuklar ustune bebegin yorgunlugu insan strese giriyir yetememe duygusu bi yandan dusundukce dusunuyor ,eve kapanip kalinca iyice kendimize dustukilac kesin cozum tabiki doktorunla konusabilme sansin var mi bilmiyorumda sakinleştirici ozelligi oldugunu soyluyorlar esimde iciyordu onceden ben tadindan icemiyorum papatya alternatiflerde olabilir tabi emzirmeyi etkilemeyen varsa beni kahve anca sakinlestiriyor
Canım çok geçmiş olsun inşirah süresini oku bol bol içine ferahlın verirDr la konusma sansim yok cnm1kere gittim ilac yazdi son ilac kalinca gel konusalim dedi bn hamile oldugumu ogrenince gitmedim . Kahvede guzel tabi ama carpinti yapiyor
ya anlamıyorum cok anlayissizlar ya bu erkekler bazenTakma kafana
Benimkide dun surekli birseyleri arayip bulamadi duzensizmisim diye bana laf soktu
Nşallahhh ne güzelgece 2.30 da emzirdim en son 8.00 de kalktık 6 saate yakin uyumuşuz :)
Sagol canim.rukye sifa ayetlerini aciyorum is ve yemek yaparken . Insirah suresinide okurum tesekkur ederimCanım çok geçmiş olsun inşirah süresini oku bol bol içine ferahlın verir
Bak nazar ederimgece 2.30 da emzirdim en son 8.00 de kalktık 6 saate yakin uyumuşuz :)
3aydan sonra duzene oturur canimKızlar 81 günlüğüz hala kahverengi akıntı mı desem lekelenme mi desem oluyor geçen hafta doktora gittim vajinal ultrasonla baktı rahim duvarı iyi dedi bi sıkıntı yok dedi endişelenmeli miyim? Bu arada normal doğum dikişli oldu bilmeyenler için
Dr la konusma sansim yok cnm1kere gittim ilac yazdi son ilac kalinca gel konusalim dedi bn hamile oldugumu ogrenince gitmedim . Kahvede guzel tabi ama carpinti yapiyor
dün gündüz aralıksız 3 saat agladi gunduz boyle ağlayarak yoruyor kendini v e gündüz hic uyumuyor malesef gece zaten 1 den once uyumuyor genwlde 1.5 _2 de uyuyor sonra tabi uyur sabaha kadar :)Bak nazar ederim. Masallah yaa cocugun huysuz hali bile uyuyor
cnm ben adet oldum tam 16 gundur adetim hic takmiyorum cunku dogumdan sonra bu sefer kanamam az oldu bi de hormonlu spiral taktırdım tabi normal yani benimde bugun 81. günüm ve normal dogum ile bol dikisli :)Kızlar 81 günlüğüz hala kahverengi akıntı mı desem lekelenme mi desem oluyor geçen hafta doktora gittim vajinal ultrasonla baktı rahim duvarı iyi dedi bi sıkıntı yok dedi endişelenmeli miyim? Bu arada normal doğum dikişli oldu bilmeyenler için
manyak mi o be ,bi dahakine başkasına yaptır aile hekimini değiştirince hemşireniz de değişir,bizimkiler de kafayı ve kiloyu ölçüyor boyu zaten uzun o boy cetveli ortada durursa bulaş olur diye galiba ama kafa mezurası cebindeydi ölçtü geri koydu ,kilo zaten tartı da :)Kızlar açıdan geldik ama bizim sağlık ocağımız boy kilo hiçbirine bakmıyor üstelik omzuna birkaç kere girdi çocuğuma çok ahlattı
Yok beybim ya maalesefHizli yaziyorum hep hatali oluyor.baska ile gidemezmisin asi icin dedim canim
Bizimkide dün gündüz full uyudu gece 3 te uyandı 5 bucukta zor yattı saat 7 de tekrar uyandı resmen ağzıma ..... gözümden uyku akıogece 2.30 da emzirdim en son 8.00 de kalktık 6 saate yakin uyumuşuz :)
Canım kakalar hep cıvık bizde de foto at istersen özeldenKızlar ya ben kızım ishalmi anlamıyorum hala canım sıkılıyor alerji testi yapmadı dr belli olmuyormuş cıvık yani ön kısmada bulaşıyor ama günde 4 kez ben diyete girdim dr bekleyelim dedi ama ben yapıyorum süt ürünleri tüketmiyorum 3 gündür yine cıvık gibi acaba anne sütü alan bebeklerde ölemi önceden 3 4 kez mama veriyordum bi cevaplayın lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?