2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bir de canım bu diyetten sonra bebeğin nasıl artık daha iyi mi yani etkisi gözle görülür oldu mu

Umarim yaprirabilirsin canim

Dr la konusma sansim yok cnm 1kere gittim ilac yazdi son ilac kalinca gel konusalim dedi bn hamile oldugumu ogrenince gitmedim . Kahvede guzel tabi ama carpinti yapiyor

Kızlar 81 günlüğüz hala kahverengi akıntı mı desem lekelenme mi desem oluyor geçen hafta doktora gittim vajinal ultrasonla baktı rahim duvarı iyi dedi bi sıkıntı yok dedi endişelenmeli miyim? Bu arada normal doğum dikişli oldu bilmeyenler için

3aydan sonra duzene oturur canim

Dr la konusma sansim yok cnm 1kere gittim ilac yazdi son ilac kalinca gel konusalim dedi bn hamile oldugumu ogrenince gitmedim . Kahvede guzel tabi ama carpinti yapiyor

Ee haklisin sonuçta hamileydin bisey deme sansida yok Bnde azaltmya çalışıyorum bu ara cok iciyorum ve icmedigim zaman sinirli oldugumu farkettim :)

Bak nazar ederim . Masallah yaa cocugun huysuz hali bile uyuyor
dün gündüz aralıksız 3 saat agladi gunduz boyle ağlayarak yoruyor kendini v e gündüz hic uyumuyor malesef gece zaten 1 den once uyumuyor genwlde 1.5 _2 de uyuyor sonra tabi uyur sabaha kadar :)

cnm ben adet oldum tam 16 gundur adetim hic takmiyorum cunku dogumdan sonra bu sefer kanamam az oldu bi de hormonlu spiral taktırdım tabi normal yani benimde bugun 81. günüm ve normal dogum ile bol dikisli :)

Kızlar açıdan geldik ama bizim sağlık ocağımız boy kilo hiçbirine bakmıyor üstelik omzuna birkaç kere girdi çocuğuma çok ahlattı
manyak mi o be ,bi dahakine başkasına yaptır aile hekimini değiştirince hemşireniz de değişir,bizimkiler de kafayı ve kiloyu ölçüyor boyu zaten uzun o boy cetveli ortada durursa bulaş olur diye galiba ama kafa mezurası cebindeydi ölçtü geri koydu ,kilo zaten tartı da :)

Canım kakalar hep cıvık bizde de foto at istersen özelden

Kızlar banyoyu içme suyuyla yaptırmayı ne zaman bırakabiliriz? Siz nasıl banyo yaptırıyorsunuz? Bebeğimi dün küvetini doldurdum ve suyun içindr oynamayı çok sevdi. Hergün yıkamayı ve haftada 1 falam suda oynatmayı düşünüyorum ama bir küveti 10 lt yakın dolduruyorum. Bu da biraz maliyetli oluyor sizler neler yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…