Ah denemek cok isterdim ama ablamiz o kuvete bi atlarsa her yer yıkanırSünnet ettirmiştik ya doktor 20 dakika suda beklet yumuşasın dedi. Ben kara kara düşünüyordum bu çocuüu 20 dakika suda naısl bekletcem diye. Küvetini doldurdum. Kafasını yasladım küvete tek elimlede tuttum. Ayaklarını ellerini nasıl çırpıyor nasıl oynuyor gülerek çok hoşuna gitti yavrumun ya. Bende her hafta bu şekilde yaparım hazır yaz havalar sıcakken dedim. Yoksa bende filede yıkıyorum. Sende bu şekilde deneyebilirsin belki sever oynamayı.
Buyuk kizima 2 yasa kadar kullanmadim buna da kullanmamSelam kizlar. Bebekleriniz uyurken yastık kullanıyor musunuz ?
2 yasina kadar yastik kullanmayin, önerilmiyorda zaten. Bebekler yastik istemiyor zaten, biz yastikla yatmaya alistigimiz icin bebeklerde rahat edemiyordur düsüncesi var.Selam kizlar. Bebekleriniz uyurken yastık kullanıyor musunuz ?
Bizim oglan alistiBizim abladan kaynakli cocuk hep teyakkuzda fisiltiya bile irkiliyo
Az uyuyor, cok inatci, bazen tahammul edemiyorum. Sonra o da benim cocugum neden boyle hissediyorum diye kendime kızıyorum. Gecen gun 2017 temmuz anneleri Facebook gurubunda kadinlar bebişlerimiz diye bahsetmisler 3 yaş bitecek. Bana gore yusra o kadar buyuk geliyorki. Bebiş yazisini okuyunca bi dusundum daha yusra da bebek aslinda daha yeni yeni cocuk oluyo fazla seyler bekliyorum. Ama kendime engel olamiyorum. Mesela gecen aksam emzirmeye calisiyorum hemen yanimizda eslemin hirkasini salliyor defalarca yapma dedim, bak carparsa fermuar acitir dedim yok dinletemedjmEvet yaa kizimin hic boyle zorlanacagini tahmin etmemistim. Bu da bize daha cok is dusuruyor tabi.
Bende ondan korktum ama aşısını da vurulduk artık yıkıyim en iyisi.Ah denemek cok isterdim ama ablamiz o kuvete bi atlarsa her yer yıkanır
Bu arada benim aritma suyu kullanma sebebim yusra rota virus olduğunda ilk kez cesme suyuyla yikamistim sonra bilemedim ondan mi oldu hastaneden mi kapti diye
Yok canım 1 yaşına kadar yastık kullanılmıyor diye biliyorum benSelam kizlar. Bebekleriniz uyurken yastık kullanıyor musunuz ?
Bizimki abiye alıştı tepki vermiyor bazenBizim abladan kaynakli cocuk hep teyakkuzda fisiltiya bile irkiliyo
Canım oyun halısını denedin mi? Benim oğlum şuan çoğunluk vaktini onda, ondan sıkılıncada ana kucağına koyuyorum yanıma alıyorun iş yaparken. Oyun halısını çok seviyorlar, oyuncaklarını yiyor onlarla konuşuyor benimki baya sevdi yani.Şaka maka büyütüyoruz bebişlerimizi benim annem hala yanımda neredeyse 6 ay olacak hamileliğimin son ayında geldi bu virüsten dolayı yollar kapanınca gidemedi evin sorumluluğunu tamamen aldı üzerimden bebeğin bakımına da yardımcı oluyor bebeğim gündüz hiç doğru düzgün uyumuyor uyanık olduğunda hep kucak istiyor hatta sadece kucak değil kucakta gezinip etrafa bakınmak istiyor ben bu evin işini nasıl yapıcam annem gidince diye düşünüyorum sanki kendime güvenim yok çok soğudum ev işinden böyle çok kötü oldu
Bizimki de böyle işte, çok çok sıkıştırmadıkca tepki vermiyor artıkBizim oglan alistiDun kizim ayagina vurdu ama aglamadi. Esim de diyor ki alisti o ablasina
Oyun halımız var ablasından kalma pek bi tepki vermedi bi ara denemiştikCanım oyun halısını denedin mi? Benim oğlum şuan çoğunluk vaktini onda, ondan sıkılıncada ana kucağına koyuyorum yanıma alıyorun iş yaparken. Oyun halısını çok seviyorlar, oyuncaklarını yiyor onlarla konuşuyor benimki baya sevdi yani.
Sling veya kanguru denesene bebeğine, severse çok rahat edersin.Şaka maka büyütüyoruz bebişlerimizi benim annem hala yanımda neredeyse 6 ay olacak hamileliğimin son ayında geldi bu virüsten dolayı yollar kapanınca gidemedi evin sorumluluğunu tamamen aldı üzerimden bebeğin bakımına da yardımcı oluyor bebeğim gündüz hiç doğru düzgün uyumuyor uyanık olduğunda hep kucak istiyor hatta sadece kucak değil kucakta gezinip etrafa bakınmak istiyor ben bu evin işini nasıl yapıcam annem gidince diye düşünüyorum sanki kendime güvenim yok çok soğudum ev işinden böyle çok kötü oldu
Doktor bana kaynatılmış soğutulmuş su dediBende mi öyle yapsam ya mikrop falan kapar diye korktum.
Bizimkine baktım atak haftasındaymıs hemde daha 2. Gün ayvayı yedim kaç gün sürcek bu atakBizim de gündüz uyku yok hiç gece de onikide yattı iki saatte bir kalktı dörtten sonra hiç uyumadı uykusuzluktan mahvoldum
olur tabiki daha önce çikolata kıstın yoksa herhangi bi kist geçmişin yoksa hic korkma normalKızlar çok sağolun m b r canım adet değil diye düşünüyorum çünkü taze kan değil
Neyse bişey olmaz ya ilk doğumda olur diyor çevremdekiler
Yves rocher disi yesil olan bi tane var. Tam yazlik, fresh. Dogum gunumde aliyorum bi alana bi hediye edioKizlar alakaya maydonoz bi soru sorucamBen kendime guzel bi yaz parfumu ariyorum. Onerileriniz var mi?
Versace bright cristal canım yazlık bir kokuKizlar alakaya maydonoz bi soru sorucamBen kendime guzel bi yaz parfumu ariyorum. Onerileriniz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?