2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ah denemek cok isterdim ama ablamiz o kuvete bi atlarsa her yer yıkanır
Bu arada benim aritma suyu kullanma sebebim yusra rota virus olduğunda ilk kez cesme suyuyla yikamistim sonra bilemedim ondan mi oldu hastaneden mi kapti diye

Evet yaa kizimin hic boyle zorlanacagini tahmin etmemistim. Bu da bize daha cok is dusuruyor tabi.
Az uyuyor, cok inatci, bazen tahammul edemiyorum. Sonra o da benim cocugum neden boyle hissediyorum diye kendime kızıyorum. Gecen gun 2017 temmuz anneleri Facebook gurubunda kadinlar bebişlerimiz diye bahsetmisler 3 yaş bitecek. Bana gore yusra o kadar buyuk geliyorki. Bebiş yazisini okuyunca bi dusundum daha yusra da bebek aslinda daha yeni yeni cocuk oluyo fazla seyler bekliyorum. Ama kendime engel olamiyorum. Mesela gecen aksam emzirmeye calisiyorum hemen yanimizda eslemin hirkasini salliyor defalarca yapma dedim, bak carparsa fermuar acitir dedim yok dinletemedjm

Ah denemek cok isterdim ama ablamiz o kuvete bi atlarsa her yer yıkanır
Bu arada benim aritma suyu kullanma sebebim yusra rota virus olduğunda ilk kez cesme suyuyla yikamistim sonra bilemedim ondan mi oldu hastaneden mi kapti diye
Bende ondan korktum ama aşısını da vurulduk artık yıkıyim en iyisi.

Şaka maka büyütüyoruz bebişlerimizi benim annem hala yanımda neredeyse 6 ay olacak hamileliğimin son ayında geldi bu virüsten dolayı yollar kapanınca gidemedi evin sorumluluğunu tamamen aldı üzerimden bebeğin bakımına da yardımcı oluyor bebeğim gündüz hiç doğru düzgün uyumuyor uyanık olduğunda hep kucak istiyor hatta sadece kucak değil kucakta gezinip etrafa bakınmak istiyor ben bu evin işini nasıl yapıcam annem gidince diye düşünüyorum sanki kendime güvenim yok çok soğudum ev işinden böyle çok kötü oldu

Bizim abladan kaynakli cocuk hep teyakkuzda fisiltiya bile irkiliyo
Bizimki abiye alıştı tepki vermiyor bazen
Abi de ilk zamanlara göre ilgisini kaybetti, aşırı bunaltmıyor artık, tepesinde zıplamaları yanına yatmaları saymıyorum tabii.
Aşıdan sonra tüm gün inmedi kucağımdan, uyutup bırakmaya çalışıyorum uykusunda bile birden sımsıkı tutunuyor bana, uyanırsa avaz avaz ağlıyor.
Korkmuş yavrucak.

Canım oyun halısını denedin mi? Benim oğlum şuan çoğunluk vaktini onda, ondan sıkılıncada ana kucağına koyuyorum yanıma alıyorun iş yaparken. Oyun halısını çok seviyorlar, oyuncaklarını yiyor onlarla konuşuyor benimki baya sevdi yani.

Oyun halımız var ablasından kalma pek bi tepki vermedi bi ara denemiştik

Sling veya kanguru denesene bebeğine, severse çok rahat edersin.

Kızlar çok sağolun m b r canım adet değil diye düşünüyorum çünkü taze kan değil
Neyse bişey olmaz ya ilk doğumda olur diyor çevremdekiler
olur tabiki daha önce çikolata kıstın yoksa herhangi bi kist geçmişin yoksa hic korkma normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…