2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kuzum ben yeni babyjemden file aldım havlulu olanlardan yüz üstü yatırıyorum sırtını öyle yıkıyorum. Diğer filem havlusuzdu o güzel değildi. Bu çok rhat yüz üstü yatırılıyor. Kafasınıda sırt üstü yatırıp öyle yıkıyorum.

Bende hemen bakayım haftaya alayım bayram sonrasına. Hiç çekemicem şahsen bunun suratını. İyice sinirleniyorum artık.

Geçti adananın yolları taştan deseydin ozman o sebepten yapıyodur belki çünkü gören insan merhamet eder halimize . Bu arada ben cuma aşı yaptırmıstım ptesi yıkadım yani 72 saat geçmişti valla inşallah doğru yapmışımdır

Bugun hava burda 28dereceydi ama nem oldugu icin asiri sicak hissettik ogluma minik sisme havuz almistik icini doldurduk balkonumuz uzeri acik teras seklinde oyuncaklarini almasinada izin verdim , 1saat kadar oynadi simdi ciktik baya yoruldu ve sakinlesti havalar sicak olursa hergun yapicam kriz anlarında cok ise yarayabilir firsayiniz varsa tavsiye ederim kizlarr Amine Busra Tinybirdy Pinkpinkblue ikinci bebis krizi yasayan bizlere

Bende hemen bakayım haftaya alayım bayram sonrasına. Hiç çekemicem şahsen bunun suratını. İyice sinirleniyorum artık.
Aynı ben bende katlanamıyorum. İlgilenmiyorlar doğru düzgün sonrada şunu yaptın mı bunu yaptın mı al kendin yap o zaman. Her hafta tırnaklarını kesiyorum çok çabuk uzuyor azcık uzun görse annesi bunun tırnakları uzamış kesmiyor musun diyor. Çıldırıyorum.

Hıncını benden alıuor alsın hiiç umrum değil. Yasaklar kalkınca bilet alsın anası babası gelsin. Ben oraua gidip yanamam. Kurbanda zatem 2 hafta kalıyoruz.
Bende öyle yaparım o zaman. Yarın yine de hemşireye sorayım.

Bu karantinada ablamdaydık yine ben cocuklarla kahvaltı yapıyorum ona bıraktım salla uyut diye. Ağlıyo ablam yanına gitti. Altına yapmış kübra gelir değiştirir demiş daha yeni gittim kahbaltıya. Ablam almış elinden.. çıldırtıcak beni. Lohusalığımıda zehir etmişti sonrasıda zehşr oluyor. Nefret edicem bu gidisle.
Ama dediğimi yaptım 40tan sonra Ramazanıda bahane edicem demiştim ettim

Yazın ben vücut spreylerini seviyorum özellikle victoria secretin spreylerini amber çok güzel
Kesinlikle haklisin. 2 yil once, esim sevgililer gununde almisti set olarak, 250 liraya indirim varmis. Tam 1.5 yil kullandim. Bittiler. Ve su an sisenin tanesi 160 lira olmus

Ah ben bu adamlari
Al benimkini vur seninkine
Nasil bu hale geldik esimle bunu dusundum bugun. Resmen glzume batio herseyi artik. Kv Allah bildigi gibi yapsin

Canim sana zahmet onun fotosunu atar misin bana. Ben kis aylarinda yves rocher in mor so elixir diye bi parfumunu kullanmistim. Kis icin cok guzel. Sanirim cogu parfumu guzel
Degisii kokulari var evet. Bu kokunun ismi naturelle sanirim ,altinda ole yazio. Koku delisiyim bende. Ama su aralar bebek kusmugu kokuyorum bugun omzum haricinde, tam gogus dekolteme kustu, karnima kadar hissettim kurban oldugum

Eklentiler

• 20200521_203306.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 24
Ah ben bu adamlari
Nasil bu hale geldik esimle bunu dusundum bugun. Resmen glzume batio herseyi artik. Kv Allah bildigi gibi yapsin
Valla bende düsünüyorum buluyorum hep kendi dediği istediği olsun kafasını yasıyor bekliyo. Beklediği içinde ondan böyle
Kv Allah akıl versin.. aminnn..... Valla söylediklerinş düşündükçe daha bi sinir oluyorum söyleyiş biçimi falan. Hizmet bekliyordur hala benden eminim. Gidince işe koşacağımı sanıyosa o da avucunu yalıcak. Kusura bakmasın bu zamana kadar yaptıklarıma saysın. Bak aklıma geldi simdi sinirlendim yine. Gecen sene ramazan bayram arefesinde gitmiştik oruç oruç otobğsle bide. Eve geldiğimizde yattım uyudum orucum gücüm kalmadı cünkü. Eşim abisiyle dışarı çıkmış,ben uyuyorum ama uyumak denirse şapır şapır terliyorum. Yattıgım odada klima yok. Cam açık ama yemiyor. Neyse bi-2 saat sora beni kaldırmaya torununu yolluyor neymiş sarma saracakmış. Kaldırttı beni. Oruç ve yol yorgunu sarma sardım. Akşama ortanca eltim evinden kalkıp geldi hemde orucsuzdu ve öylece evde oturuyordu ona sarma sardım resmen. Bikere bile hazır sofraya oturmuslugum gitmisliğim yok. Bi gecen sene kurbanda kanamam olunca öyle hazır sofraya oturdum kalktım.. hey gidi bee.. düsündükce sinir oluyorum. Kvem gizli çakal.

Balkonum kucuk canim malesefff.ama sizin adiniza sevindim. Kudurdukca suya bas

Bende aynı durumdayım 1 ayda 1 kere oldu hiç istemiyorum. Rüyalarımda bile eşimi görüyorum sürekli kavga ediyoruz. Onun yüzünden dün uçağı kaçırıyorduk düşün yani off ne kadar uyuz oluyorsam şu sıra rüyalarımda bile rahat bırakmıyor beni br önxeki rüyamda da boşamaya çalışıyordum hahahahaha

Ah ben bu adamlari
Ben doğumdan kırgınım zaten eşime. Birşey oluncada söylüyorum bu çocuk benim diye. Tek başına mı yaptın diyor evet kendim doğurdum kimse yoktu yanımda diyorum. Normalde sabahlara kadar oturur iş için vs bilgisayarın başında ya da dizi izler. Doğumda gece hastaneye gittik ben sancı çekerken kv bir yatağa eşim bie yatağa yattı fosur fosur uyudular. Elimden tutan olmadı. Onlae uyanıp rahatsız olmasın diye hastane koridorlarında bir aşağı bir yukarı inip çıktım tek başıma çektim sancımı artık dayanamadım sabah annemle kardeşime haber verdim onlar gelsiler sağolsun çok yardımcı oldular. Sonra bebeğim doğdu eşim hiç uyumamış gibi o gecede yattı uyudu annemle ikimiz hiç uyumadık. Ertesi gün eve çıktık gitti yine uyudu. Çok yorgunum dedi birde. 4 gün boyunca full uyudu. Eşime dedim bu konuyu bir gün diyorki napabilirdim sancı çekerken söyleseydin bana. Dedim ki elimden tutabilirdin. Özür dilerim düşünemedim diyor. Benim yerime kendisi lohusa sendromuna girdi. Bu kadar düşüncesiz işte ayı. Aklıma geldi sinir oldum yine.

Ahahaah bende beni aldattığını görüyordum rüyamda dün,aklımda bile kalmış rüyamdaki kadının adı sevda şafak. Bende hiç istemiyorum çocukla ilgilenmekten kafa başka bişeye çalışmıuor vücutta.

Çok fena olmuş senin için. Ama ben senin yerinde olsam o sancıları yanlarında yaşardım o rahatlığı onlara vermezdim kesinlikle..Bu babaların lohusa sendromunu anlamıyorum. Sağolsun doğumda falan baya yardım etti ama benden daha fazla alınganlık yaptı herşeye. Hala daha öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…