2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Analık bize gökten zembille inmiş gibi... Annesi kaka yaptı, annesi gazı mı var, annesi kustu ya üstüne, annesi durmuyor ağlıyor, annesi annesiiiiii Ben bir de ilk çocuğu yapmışım, ağzımın payını almışım, niye tekrar çocuk yapıyorsam diyorum bazen. Sonra cevabı geliyor aklıma :, abisi için geldi bebeğim Aldım çocukları iki seferdir daralınca anneme geliyorum. Misler gibi bakıyor hepimize annem, babam. Ben bir tek bebekle ilgileniyorum. Yoksa çıldırma eşiğine geliyorum evde. Yani velhasıl, hepsi aynı canım. Hele senin o doğumda yaşadıklarını harfiyen yaşadım ilkinde. Benim dikişim var, ameliyat olmuşum. Kayınvalidem düştü kim nerede uyuyacak derdine... Odada bir koltuk bir yatak var benimki hariç, Kayınvalidem siz yatın ben gideyim kantinde uyuyayım falan dedi. Herkes fosur fosur uyudu o gece ben hariç. Eve geldik. Kayınvalidem ve eşim yattıkları odanın kapısını bile sıkı sıkı kapadılar. Bebek gece boyu durmadı, biri de gelip ne yaptınız demedi. Ama ben ne yaptım bu sefer. Kayınvalidem gelecek mi diye bile sormadım, gelemedi. İlk gece annemle kaldım, ikinci gece annemi eve gönderdim, eşimle tek kaldım. Uyutmadım gece boyu, oh olsun

Kizlar Bebeğiniz için trendyoldan alışveriş yaptığınız marka var mı . Kısa kollu evde yada dışarda giymelik kıyafet lazım

Herkes kocalarını yazmış.Benimki bazen öyle ince düşünüyor ki aklımı okuyor sanki.Ben hiç bahsetmeden istediğim şeyi o yapmış oluyor.Böyle zamanlarda ne kadar şanslıyım diyorum.Bazen de tam bir öküz oluyor hangi erkek bunu yapar diyorum.Bebek için yardımcı olacak ama kızım rahat bırakmıyor ki.Adam ne zaman eline alsa bebeği kızım ya üstüne atlıyor ya da çağırıp birşey istiyor.Kızım uyuduktan sonra sevebiliyor ancak.Hastanede sezeryan sonrası beni yürüttü hep.Her kontrole beni götürdü.Ne istersem aldı yemeklerin çoğunu yaptı kızımızla ilgilendi.Ama onların aile yapısı öyle.Babaları çocuklarla en az anneleri kadar ilgilenmiş o da gördüğünü yapıyor.Her zaman derim koca olacak adamda herşeyden önce merhamet olacak ben ağrılar içindeyken yardıma ihtiyacım varken yanımda olmayan adamın sevgisine inanmam ben.

Kizlar Bebeğiniz için trendyoldan alışveriş yaptığınız marka var mı . Kısa kollu evde yada dışarda giymelik kıyafet lazım
Ben trendyola bakıyorum genrlde ama markaya dikkat etmiyorum yorumlara bakıyorum genelde şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım beğendim aldıklarımı hep.

Ben trendyola bakıyorum genrlde ama markaya dikkat etmiyorum yorumlara bakıyorum genelde şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım beğendim aldıklarımı hep.
Ben de bakıyorum da beğenmedim pek yada doğru aratamiyor muyum . Örnek verebilir misin begendiklerinden canim

Canim ama iste cogunlukla kv veya gorumceler vs etkiliyor kocalari. Benim esim de Allah razi olsun cok iyidir masallah. Hep Allah a sukrederim esim icin. Ama ne zaman bi kv gorumce etkisi olsa esim bambaska birine donusuyor. Daha gaddar daha sert anlayissiz davraniyor. Benim uzun zamandir aram bozuktu esimle. Sukur baristik. Ama barismadan once de ona tek tek acikladim. Ben hep ayni benim ama sen etki altinda cok kaliyorsun dedim.

Cok eglenceli geliyor kulagima ☺ Eminim kizim da sever. Deneyeyim bi ara ama soyle havalar biraz daha isininca. Cok sagol canim

Ka

Kac aylik bebege demis bunu
Ka

Kac aylik bebege demis bunu
cnm şimdi oğlu kızımla yasit ama 6 aylıktan kucukkendir cunku ben 6 aydan obce verilmiyor var mi oyle bsy hic dr a sordn mu doye sordum ona, gorumcem iyi bilir bu konuları çocukları da hep zor büyüyen çocuklardı iyi araştırır bizzat sormuş dr a o da günlük kahve fincanı kadar verilecek sicak aylarda artırabilirsin biraz demis ama ben 1 fincan kadar bile veremiyorum açıkçası kasik kasik zor oluyor ancak yarim fincandir

Malesef evim giris kat balkon teras hicbisey yok...

İlk cocukta cogu erkek boyle mi oluyor bilmiyorum. Ama benimde ilk dogumdan cok fazla kirginligim var. Ama bu dogumda hep destek oldu. Sadece 1 defa incitti beni ama bilerek yapmadigini biliyodum.. ilk dogumda o da eve gidip rahatça uyumuştu. Eve geldigimizde de hep uyudu hic cocuk bakmadi sevmedi bile dogru düzgün

İyi olmanıza cok sevindim. Benimkinide son 3 gundur oruc çarptı bende ses etmiyorum simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…