Evet canım indirim zamanı almak lazımKesinlikle haklisin. 2 yil once, esim sevgililer gununde almisti set olarak, 250 liraya indirim varmis. Tam 1.5 yil kullandim. Bittiler. Ve su an sisenin tanesi 160 lira olmus
Analık bize gökten zembille inmiş gibi... Annesi kaka yaptı, annesi gazı mı var, annesi kustu ya üstüne, annesi durmuyor ağlıyor, annesi annesiiiiiiAynı benbende katlanamıyorum. İlgilenmiyorlar doğru düzgün sonrada şunu yaptın mı bunu yaptın mı al kendin yap o zaman. Her hafta tırnaklarını kesiyorum çok çabuk uzuyor azcık uzun görse annesi bunun tırnakları uzamış kesmiyor musun diyor. Çıldırıyorum.
Oyy kiyamam yorulmus desene. Gel git havaTuhh canim balkon buyuk bizimde ama buranın havasi cok fena yarinki duruma baktimda kara bulutluymus planlarim suya dustuen kotu yine kuvetle zıplar 2saatir karsimda baygin baygin oturuyor
Himm evet vucut spreyleri cok ferahlatiyor. Ve ben de uzerinde amber veya musk yazan kokulari cok begenmisimdir hepYazın ben vücut spreylerini seviyorum özellikle victoria secretin spreylerini amber çok güzel
Ben trendyola bakıyorum genrlde ama markaya dikkat etmiyorum yorumlara bakıyorum genelde şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım beğendim aldıklarımı hep.Kizlar Bebeğiniz için trendyoldan alışveriş yaptığınız marka var mı . Kısa kollu evde yada dışarda giymelik kıyafet lazım
Özellikle yazın çok ferahlatıcı hem uzun süre kalıyor kokusu ben çok memnun kalıyorum.Himm evet vucut spreyleri cok ferahlatiyor. Ve ben de uzerinde amber veya musk yazan kokulari cok begenmisimdir hep
Asi oldugu gun kuzu gibi oluyorlar canimGitmez mi onu yerim ben ♥♥♥ ptesiyi beklicem o zaman. Hadi bakalım. İnsallah sıkıntısız atlatırız amin. Tüm bebekler amin..
Ben de bakıyorum da beğenmedim pek yada doğru aratamiyor muyum . Örnek verebilir misin begendiklerinden canimBen trendyola bakıyorum genrlde ama markaya dikkat etmiyorum yorumlara bakıyorum genelde şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım beğendim aldıklarımı hep.
Canim ama iste cogunlukla kv veya gorumceler vs etkiliyor kocalari. Benim esim de Allah razi olsun cok iyidir masallah. Hep Allah a sukrederim esim icin. Ama ne zaman bi kv gorumce etkisi olsa esim bambaska birine donusuyor. Daha gaddar daha sert anlayissiz davraniyor. Benim uzun zamandir aram bozuktu esimle. Sukur baristik. Ama barismadan once de ona tek tek acikladim. Ben hep ayni benim ama sen etki altinda cok kaliyorsun dedim.Herkes kocalarını yazmış.Benimki bazen öyle ince düşünüyor ki aklımı okuyor sanki.Ben hiç bahsetmeden istediğim şeyi o yapmış oluyor.Böyle zamanlarda ne kadar şanslıyım diyorum.Bazen de tam bir öküz oluyor hangi erkek bunu yapar diyorum.Bebek için yardımcı olacak ama kızım rahat bırakmıyor ki.Adam ne zaman eline alsa bebeği kızım ya üstüne atlıyor ya da çağırıp birşey istiyor.Kızım uyuduktan sonra sevebiliyor ancak.Hastanede sezeryan sonrası beni yürüttü hep.Her kontrole beni götürdü.Ne istersem aldı yemeklerin çoğunu yaptı kızımızla ilgilendi.Ama onların aile yapısı öyle.Babaları çocuklarla en az anneleri kadar ilgilenmiş o da gördüğünü yapıyor.Her zaman derim koca olacak adamda herşeyden önce merhamet olacak ben ağrılar içindeyken yardıma ihtiyacım varken yanımda olmayan adamın sevgisine inanmam ben.
Cnm bem lcw den yazlik tulum aldim dum geldi cok sevdim .Ben de bakıyorum da beğenmedim pek yada doğru aratamiyor muyum . Örnek verebilir misin begendiklerinden canim
Lcw kapalı değil mi canım kendi sitesinden mi aldınCnm bem lcw den yazlik tulum aldim dum geldi cok sevdim .
Cok eglenceli geliyor kulagima ☺ Eminim kizim da sever. Deneyeyim bi ara ama soyle havalar biraz daha isininca. Cok sagol canimBugun hava burda 28dereceydi ama nem oldugu icin asiri sicak hissettik ogluma minik sisme havuz almistik icini doldurduk balkonumuz uzeri acik teras seklinde oyuncaklarini almasinada izin verdim , 1saat kadar oynadi simdi ciktik baya yoruldu ve sakinlesti havalar sicak olursa hergun yapicam kriz anlarında cok ise yarayabilir firsayiniz varsa tavsiye ederim kizlarrAmine Busra Tinybirdy Pinkpinkblue ikinci bebis krizi yasayan bizlere
Ka
Kac aylik bebege demis bunu
cnm şimdi oğlu kızımla yasit ama 6 aylıktan kucukkendir cunku ben 6 aydan obce verilmiyor var mi oyle bsy hic dr a sordn mu doye sordum ona, gorumcem iyi bilir bu konuları çocukları da hep zor büyüyen çocuklardı iyi araştırır bizzat sormuş dr a o da günlük kahve fincanı kadar verilecek sicak aylarda artırabilirsin biraz demis ama ben 1 fincan kadar bile veremiyorum açıkçası kasik kasik zor oluyor ancak yarim fincandirKa
Kac aylik bebege demis bunu
salı cnmYaniii ptesi yıkıcam dimi? Yanlış hesaplamiyim iyice kafam gittiği için kusura bakma
Malesef evim giris kat balkon teras hicbisey yok...Bugun hava burda 28dereceydi ama nem oldugu icin asiri sicak hissettik ogluma minik sisme havuz almistik icini doldurduk balkonumuz uzeri acik teras seklinde oyuncaklarini almasinada izin verdim , 1saat kadar oynadi simdi ciktik baya yoruldu ve sakinlesti havalar sicak olursa hergun yapicam kriz anlarında cok ise yarayabilir firsayiniz varsa tavsiye ederim kizlarrAmine Busra Tinybirdy Pinkpinkblue ikinci bebis krizi yasayan bizlere
İlk cocukta cogu erkek boyle mi oluyor bilmiyorum. Ama benimde ilk dogumdan cok fazla kirginligim var. Ama bu dogumda hep destek oldu. Sadece 1 defa incitti beni ama bilerek yapmadigini biliyodum.. ilk dogumda o da eve gidip rahatça uyumuştu. Eve geldigimizde de hep uyudu hic cocuk bakmadi sevmedi bile dogru düzgünBen doğumdan kırgınım zaten eşime. Birşey oluncada söylüyorum bu çocuk benim diye. Tek başına mı yaptın diyor evet kendim doğurdum kimse yoktu yanımda diyorum. Normalde sabahlara kadar oturur iş için vs bilgisayarın başında ya da dizi izler. Doğumda gece hastaneye gittik ben sancı çekerken kv bir yatağa eşim bie yatağa yattı fosur fosur uyudular. Elimden tutan olmadı. Onlae uyanıp rahatsız olmasın diye hastane koridorlarında bir aşağı bir yukarı inip çıktım tek başıma çektim sancımı artık dayanamadım sabah annemle kardeşime haber verdim onlar gelsiler sağolsun çok yardımcı oldular. Sonra bebeğim doğdu eşim hiç uyumamış gibi o gecede yattı uyudu annemle ikimiz hiç uyumadık. Ertesi gün eve çıktık gitti yine uyudu. Çok yorgunum dedi birde. 4 gün boyunca full uyudu. Eşime dedim bu konuyu bir gün diyorki napabilirdim sancı çekerken söyleseydin bana. Dedim ki elimden tutabilirdin. Özür dilerim düşünemedim diyor. Benim yerime kendisi lohusa sendromuna girdi. Bu kadar düşüncesiz işte ayı. Aklıma geldi sinir oldum yine.
İyi olmanıza cok sevindim. Benimkinide son 3 gundur oruc çarptı bende ses etmiyorum simdilikCanim ama iste cogunlukla kv veya gorumceler vs etkiliyor kocalari. Benim esim de Allah razi olsun cok iyidir masallah. Hep Allah a sukrederim esim icin. Ama ne zaman bi kv gorumce etkisi olsa esim bambaska birine donusuyor. Daha gaddar daha sert anlayissiz davraniyor. Benim uzun zamandir aram bozuktu esimle. Sukur baristik. Ama barismadan once de ona tek tek acikladim. Ben hep ayni benim ama sen etki altinda cok kaliyorsun dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?