Onlarin kusmugu, süt kokusu ve terimiz ortaya cok güzel bir koku cikiyorİlk aylar sıkmayın deniyor zaten sadece anne kokusunu alsın diyorlar ay valla bazen iş yapıp terliım duşa giremeden bebiş ağlayıp meme istiyor mecbur veriyorum anneni böyle hatırlama kızım diyorum
1 cesit yemek yaptigim cok günler oldu. Yanina sadece salata yada yogurt koyuyorum yemegin yanina. Sükür deyip yedik, onu bulamayanda var.Alla bizdede öyle annem hep 3 4 çeşide alıştırmış babamı kardeşlerimi ben biz bazen yumurta kırar yeriz dıom şaşırıo e sende kendini helak etme dedim yıllardır 1 çeşit az yapsa ee yemek yokmu derler
Bos bos bakinsakta o bir saat o kadar iyi geliyorki bazen. Sabah pisman oluyoruz uyumadik diye ama olsunEvde herkesi uyuttum bir saatir boşboş internete bakiniyorum oyle cok olmus boskalmayali napcagimi sasirdimsabahta uykusuzluktan sasiririm hala uyuyamiyorumm
Cok eglenceli geliyor kulagima ☺ Eminim kizim da sever. Deneyeyim bi ara ama soyle havalar biraz daha isininca. Cok sagol canim❤
Malesef evim giris kat balkon teras hicbisey yok...
Bos bos bakinsakta o bir saat o kadar iyi geliyorki bazen. Sabah pisman oluyoruz uyumadik diye ama olsun
Gerçekten nasıl vicdanları el veriyor benim aklım almıyor. Yanımda birisi kıvranırken ben asla uyuyamam bırak eşimin doğum yapmasını yani. Allah hidayet veersin böyle insanlara ben başka birşey demiyorum. Nerde yatcakmış. Kapının önünü gösterseydinAnalık bize gökten zembille inmiş gibi... Annesi kaka yaptı, annesi gazı mı var, annesi kustu ya üstüne, annesi durmuyor ağlıyor, annesi annesiiiiiiBen bir de ilk çocuğu yapmışım, ağzımın payını almışım, niye tekrar çocuk yapıyorsam diyorum bazen. Sonra cevabı geliyor aklıma :, abisi için geldi bebeğim ❤ Aldım çocukları iki seferdir daralınca anneme geliyorum. Misler gibi bakıyor hepimize annem, babam. Ben bir tek bebekle ilgileniyorum. Yoksa çıldırma eşiğine geliyorum evde. Yani velhasıl, hepsi aynı canım. Hele senin o doğumda yaşadıklarını harfiyen yaşadım ilkinde. Benim dikişim var, ameliyat olmuşum. Kayınvalidem düştü kim nerede uyuyacak derdine... Odada bir koltuk bir yatak var benimki hariç, Kayınvalidem siz yatın ben gideyim kantinde uyuyayım falan dedi. Herkes fosur fosur uyudu o gece ben hariç. Eve geldik. Kayınvalidem ve eşim yattıkları odanın kapısını bile sıkı sıkı kapadılar. Bebek gece boyu durmadı, biri de gelip ne yaptınız demedi. Ama ben ne yaptım bu sefer. Kayınvalidem gelecek mi diye bile sormadım, gelemedi. İlk gece annemle kaldım, ikinci gece annemi eve gönderdim, eşimle tek kaldım. Uyutmadım gece boyu, oh olsun
Bizim mesai başladı burdayızNöbetcıler nerdesiniz be
İlk 4 ay sütün kalitesi adına diyet önermıyorlar 4 aydan sonra da 1500 kaloriden düşük diyeti önermıyorlar emzirme döneminde ayda 1 maksimum 2 kg vermek uygunmus o da kilolu biriysen max 2Diyetteki anaları m ben diyeti bıraktım nekdar ozenlı yapsam faydalı seyler yemeye calissam katı bir dıyet yapmasamda sutum yedıgım zamanlarkı kadar bol ve kıvamlı olmuyorbebemın bagısıklıgı ve saglıgından asla onemlı degıl ama ekmek çikolata felan asla yemiyorum ve spora devam edicem hıc yoktan iyidir ve emziriyorum evdede hep hareketliym zaten gider yınede az cok kılolar...
Yanlarında geçirmeye niyetim var da bakalım nsıl olacak. Allahım bu kadar aşı vuruluyor çok üzğlüyorum ya o vücutlarına.Asi oldugu gun kuzu gibi oluyorlar canimama 2.gun anani bacini falan cagir
Benimde öyle oldu.ben hariç annem ve eşim lohusaydıDogumdan sonra ilk hafta izin almisti esim, bie gün uyuyup uyandiktan sonra dedim yüzüne. Doguran senmisin benmiyim, uyumasi gereken benim diye. Bazende diyordum lohusa olan ben, lohusaligi yasayan sen diye
Nasıl kapı kapatılır ya..daha niye gelinir ki hiç yardım etmicekse... allahım yarabbim.gerçi niye şaşırıyorsam kvm "oğlum sana destek olmak için gelmek istiyorum"demişti sanki o doğurcakAnalık bize gökten zembille inmiş gibi... Annesi kaka yaptı, annesi gazı mı var, annesi kustu ya üstüne, annesi durmuyor ağlıyor, annesi annesiiiiiiBen bir de ilk çocuğu yapmışım, ağzımın payını almışım, niye tekrar çocuk yapıyorsam diyorum bazen. Sonra cevabı geliyor aklıma :, abisi için geldi bebeğim ❤ Aldım çocukları iki seferdir daralınca anneme geliyorum. Misler gibi bakıyor hepimize annem, babam. Ben bir tek bebekle ilgileniyorum. Yoksa çıldırma eşiğine geliyorum evde. Yani velhasıl, hepsi aynı canım. Hele senin o doğumda yaşadıklarını harfiyen yaşadım ilkinde. Benim dikişim var, ameliyat olmuşum. Kayınvalidem düştü kim nerede uyuyacak derdine... Odada bir koltuk bir yatak var benimki hariç, Kayınvalidem siz yatın ben gideyim kantinde uyuyayım falan dedi. Herkes fosur fosur uyudu o gece ben hariç. Eve geldik. Kayınvalidem ve eşim yattıkları odanın kapısını bile sıkı sıkı kapadılar. Bebek gece boyu durmadı, biri de gelip ne yaptınız demedi. Ama ben ne yaptım bu sefer. Kayınvalidem gelecek mi diye bile sormadım, gelemedi. İlk gece annemle kaldım, ikinci gece annemi eve gönderdim, eşimle tek kaldım. Uyutmadım gece boyu, oh olsun
Vay iyiymiş maşallah maşallah. Bizde hafiften geve uykuları duzene giriyor. Bi bugece sapıttı. Bakalım nasıl olcak. Ben artık uyandırmıyorum emzirmek icin kendi acıkınca uyanıuor zaten. Yanlış mı yapıyorum bilmiyorumKızlar bebislerinızın uykusu ne durumda biz 3.aya gelirken sankı yavastan duzene giriyoruz gıbı dun gece masallah uyanmadı hıc diyebilirim sabah erken Bı uyandı emdık geri uyudu 11.30 a kadar uyumusuz tililili
Bemde martta dogurdum benim nie suan uykusuzluktan agzim yuzum kayikKızlar bebislerinızın uykusu ne durumda biz 3.aya gelirken sankı yavastan duzene giriyoruz gıbı dun gece masallah uyanmadı hıc diyebilirim sabah erken Bı uyandı emdık geri uyudu 11.30 a kadar uyumusuz tililili
Oyle canim malesef. Vurulurkende cok uzucu yaa bide tutturuyorlar eziyet cektiriyirmus gibi .insallah kolaylikla atlatirsinizYanlarında geçirmeye niyetim var da bakalım nsıl olacak. Allahım bu kadar aşı vuruluyor çok üzğlüyorum ya o vücutlarına.
Okurken delirdim ben de. Hakliisn valla.Ben doğumdan kırgınım zaten eşime. Birşey oluncada söylüyorum bu çocuk benim diye. Tek başına mı yaptın diyor evet kendim doğurdum kimse yoktu yanımda diyorum. Normalde sabahlara kadar oturur iş için vs bilgisayarın başında ya da dizi izler. Doğumda gece hastaneye gittik ben sancı çekerken kv bir yatağa eşim bie yatağa yattı fosur fosur uyudular. Elimden tutan olmadı. Onlae uyanıp rahatsız olmasın diye hastane koridorlarında bir aşağı bir yukarı inip çıktım tek başıma çektim sancımı artık dayanamadım sabah annemle kardeşime haber verdim onlar gelsiler sağolsun çok yardımcı oldular. Sonra bebeğim doğdu eşim hiç uyumamış gibi o gecede yattı uyudu annemle ikimiz hiç uyumadık. Ertesi gün eve çıktık gitti yine uyudu. Çok yorgunum dedi birde. 4 gün boyunca full uyudu. Eşime dedim bu konuyu bir gün diyorki napabilirdim sancı çekerken söyleseydin bana. Dedim ki elimden tutabilirdin. Özür dilerim düşünemedim diyor. Benim yerime kendisi lohusa sendromuna girdi. Bu kadar düşüncesiz işte ayı. Aklıma geldi sinir oldum yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?