2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
1 cesit yemek yaptigim cok günler oldu. Yanina sadece salata yada yogurt koyuyorum yemegin yanina. Sükür deyip yedik, onu bulamayanda var.
Corba, ana yemek, salata, tatli bir arada yedigimiz günler cok nadir.

Cok eglenceli geliyor kulagima ☺ Eminim kizim da sever. Deneyeyim bi ara ama soyle havalar biraz daha isininca. Cok sagol canim

Insallah sever canim biraz bile nefes almak iyi geliyor, cok eglenince bnde eglenmis kadar oldum

Malesef evim giris kat balkon teras hicbisey yok...

Ev batmaz dersen bazen banyodada birakiyorum bn canim iyice enerjisinide atiyor

Gerçekten nasıl vicdanları el veriyor benim aklım almıyor. Yanımda birisi kıvranırken ben asla uyuyamam bırak eşimin doğum yapmasını yani. Allah hidayet veersin böyle insanlara ben başka birşey demiyorum. Nerde yatcakmış. Kapının önünü gösterseydin sinir geliyor insana.

Diyetteki anaları m ben diyeti bıraktım nekdar ozenlı yapsam faydalı seyler yemeye calissam katı bir dıyet yapmasamda sutum yedıgım zamanlarkı kadar bol ve kıvamlı olmuyorbebemın bagısıklıgı ve saglıgından asla onemlı degıl ama ekmek çikolata felan asla yemiyorum ve spora devam edicem hıc yoktan iyidir ve emziriyorum evdede hep hareketliym zaten gider yınede az cok kılolar...

İlk 4 ay sütün kalitesi adına diyet önermıyorlar 4 aydan sonra da 1500 kaloriden düşük diyeti önermıyorlar emzirme döneminde ayda 1 maksimum 2 kg vermek uygunmus o da kilolu biriysen max 2

Dogumdan sonra ilk hafta izin almisti esim, bie gün uyuyup uyandiktan sonra dedim yüzüne. Doguran senmisin benmiyim, uyumasi gereken benim diye. Bazende diyordum lohusa olan ben, lohusaligi yasayan sen diye
Benimde öyle oldu.ben hariç annem ve eşim lohusaydı

Nasıl kapı kapatılır ya..daha niye gelinir ki hiç yardım etmicekse... allahım yarabbim.gerçi niye şaşırıyorsam kvm "oğlum sana destek olmak için gelmek istiyorum"demişti sanki o doğurcak

Kızlar bebislerinızın uykusu ne durumda biz 3.aya gelirken sankı yavastan duzene giriyoruz gıbı dun gece masallah uyanmadı hıc diyebilirim sabah erken Bı uyandı emdık geri uyudu 11.30 a kadar uyumusuz tililili
Vay iyiymiş maşallah maşallah. Bizde hafiften geve uykuları duzene giriyor. Bi bugece sapıttı. Bakalım nasıl olcak. Ben artık uyandırmıyorum emzirmek icin kendi acıkınca uyanıuor zaten. Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum

Kızlar bebislerinızın uykusu ne durumda biz 3.aya gelirken sankı yavastan duzene giriyoruz gıbı dun gece masallah uyanmadı hıc diyebilirim sabah erken Bı uyandı emdık geri uyudu 11.30 a kadar uyumusuz tililili
Bemde martta dogurdum benim nie suan uykusuzluktan agzim yuzum kayik

Okurken delirdim ben de. Hakliisn valla.
Ne bekliyorla bilio musun, bebekle gece gunduz ilgilenelim , kendisiyle her gece ozel ayri ilgilenlim, yemek, camasir, utu, temkzlik yapalim, hatta siklikla olmak sartila anasini babasini eve davet edelim aylarca kalsinlar ki hizmet edelim,. Su saydiklarimi tamamen yapsam bile esimi mutlu edemicemi anladim artik pes ettim.
9 da yatmaya basladim birkac gecedir. Geceleri daha sik uyanmaya basladi cunku oglum. Isten 7 gibi gelio esim, bebekle dusa giriyo. Yemekti, caydi. Ama toplasan 5 cumlemiz yok birbirimize. Bana zor katlanio sanki ,bakislarini seziyorum. Ama gece eli kolumda bacagimda. Utanmadan isticek bi de. Merhaba canim, kelimesi yok ya sramizda, gunduz bi mesaji yok bebegi sormuo bile. Ama F*** body olalim istiyo galiba. Sirf kv iki foto koymadi face oglumun die ne halllerdeyiz. Ben de omrum bpyunca affetmicem esimi, canima yetti hakiakten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…