2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gecen hafta sonu, esim 11, 12 ye kadar uyudu. Uyaninca dedim ki 2 saat sen bakiver, bende uyuyim. 2 saat anca uyudum. Uyandim, bebek hzuursuz, noldu dedim. Yagiz kaka yapti, al degistir dedi, midem bulanio benim degistiremiyroum dedi
Senin b...klu donlarini yikarken de benim midem bulanio diyemedim tabi

Ben kasigi biraktim. Dedigin gibi iciremiyorum da. Hep boynu islaniodu. Simdi hava cok asiri sicak. Artik biberonuna su koyuyorum 30 ml, gun icjnde yatana kadar icio onu. Aciktiginda ilk olarak ya da mama bittignde, sulu biberonu veriyorum severek icio.

Evet haklisin. Konu tam olarak vicdan. Herseyi yaparsin elbet ama kiyamaz insan kiyamamali.

Ya şu kvler elini ayağını çekse biraz herşey daha güzel olucak gerçekten. Boşver zaten ne kendini paralıyorsun herşeyin en iyisini yapıcam diye. Bizde insanız. Biraz bize yardımcı olsunlar. Senünkininde kafaya dank eder belli bir süre sonra.

Kızlar bebislerinızın uykusu ne durumda biz 3.aya gelirken sankı yavastan duzene giriyoruz gıbı dun gece masallah uyanmadı hıc diyebilirim sabah erken Bı uyandı emdık geri uyudu 11.30 a kadar uyumusuz tililili
Bizimki de öyle canım. Geceleri uyansada emip uyuyor. Ama 5-7 arası hala bir kere uyanıyor kaka yapmak ve gaz çıkarmak için. Ama o da çok uzun sürmüyor artık çok şükür yaptıktan sonra altını dğeiştiriyırum uyumaya devam ediyor. 10 a kadar falan uyuduğumuz oluyor. Gündüzleri de 2 saatte bir falan uyumaya başladı. 20 dakikada olsa uyuyor. Önceden hiç uyumuyordu.

Oyle canim malesef. Vurulurkende cok uzucu yaa bide tutturuyorlar eziyet cektiriyirmus gibi .insallah kolaylikla atlatirsiniz
Evet. Vurulduk geldik. Diyorum tüm kötü anlarında ben varım. Anasına nasıl güvensin cocuk aşıdan sonra süt içirmeye gerek var mı yoksa uyutsam mı? Gitmeden içirmiştim.

Aaa ne güzel yine iki saat sizi rahat bırakmış.benimkisi bebek uyurken bende uyuyayım diye yanına kıvrıldığımda geliyor saçımla oynuyor yanagımı oksuyor. Ya diyorum bi git uyuyayım .seni de sevmej suç diyor. Dedim uyumaua calısırken sevme bana hiç git uyu ben bakarım demisliği yok...

cnm benimki biberon ile sade anne sutu içiyor suyu iciremedim icmiyor

Cok tesekkur ederim canim bi deneyeyim onu da. Pembe olani degil mi? Kizim 2.5 yasinda
Evet canım
Cnm bem lcw den yazlik tulum aldim dum geldi cok sevdim .
Pinkim sen kaç beden aldın o tulumlardan kıza da aldım 3-6 aylık daha gelmedi merak ediyorum nasıl olacak
Gerçi havalar serinleyecekmiş bir süre
Kizlar bende uygun fiyata muslin battaniye ariyorum. Var mi önereceğiniz yer. Birkac tane alacağım o yuzden uygun ariyorum
Ben lcw de almıştım müslin örtüleri
Boyları Farklı ama üstüne örtmek için mi istiyorsun

kizlar gunaydiiinnn,benim iki gündür bebegim uzun uykular yapmasına rağmen göğüslerim acıyıp sancımıyordu ve yumuşaktı aceba yemeyi azalttım ondan mi dedim hani zayıflamak icin ,bugun yine uyuduk uyandık emmişti bu sefer yine göğüsler kucuk dolu degil gibi sağayım bklm az mi çıkacak dedim 150 ml cikti yine icim rahat etti demek ki göğüsler terbiye oldu ve buna cok sevindim o doluyken olan acı baya canımı sıkıyordu yani :)

ayıp olmazsa kac kilosun ki cnm ben de tam diyet yapmıyorum doygunluk hisseder hissetmez bırakıyorum 1.65 boyum 67 ile hamile kaldim ikinciye 82 ile doğum yaptim hic bsy yapmadan 72 ye indim bi ara 73 oldum iki gün dikkat ettim 72 oldum tekrar simdi hem birazcık dikkat etcem yine sutlu tatlımı yerim o süt yapiyor bi tane hurma yerim bol su tabi ki sonra harekete zurnaya ,oryantal ,evde yürüyüşe basladim bklm simdi kahvaltı yapicam kahvalti da kısıtlama yapmıyorum iki öğün yapiyorum ama mesela kahvalti 12 .30 -13.00 da bitiyor saat 16.00 da corba iciyorum sonra 20.00 da esimle yemek yiyorum o zaman çorbayı içmeyip yemekle başlıyorum ara da tabi o sütlü tatlı ve hurmayı yiyorum oyle cnm

Nasıl kapı kapatılır ya..daha niye gelinir ki hiç yardım etmicekse... allahım yarabbim.gerçi niye şaşırıyorsam kvm "oğlum sana destek olmak için gelmek istiyorum"demişti sanki o doğurcak
İşte bizimki de o hesap gelmiş sanki. Gerçi ben bunu defalarca kafasına kaktım eşimin. Hadi sen neysen belki cahildin ama annen bir kere mi gelip bakmaz, ne yaptınız diye sormaz, bir de sesten mi rahatsız oldu da kapıyı kapattı dedim. Biz rahat edemeyiz diye yapmış annesi. Bak bak bak seeeen Ama ben ne yapıyorum. Onun bana davrandığı gibi davranıyorum. Hamilelikte o kadar sıkıntı atlattım. Hep mesaj attı geçmiş olsun dedi. Arama sorma yok. Geçenlerde o da anjiyo oldu. Ben de aynını yaptım. Kimsenin de laf etmeye hakkı yok bu durumda

De de için ferahlasın
Benim eşim de asla bez değiştirmez. Bir de "ben senin kadar titiz değilim hayatım, senin gibi güzel temizleyemem, hasta falan ederim diye korkuyorum" der ama asıl sebebi senin eşininki ile aynıdır, ben bilirim

Misaifirliğe gelmemiş ki yardıma gelmiş ne rahatsız etmemesi. Atmasın yaa.. en iyisini yapıyorsun bunların hepsi onu hakediyor. İlk evlendiğimde her hafta arardım sora iki haftaya cıkardım sora ayda bir sora eşim arsyınca veya bisi sorcaksam arıyorum ya da agzını aramak icin bunlara iyilik yarsmıyor.iyilik yapınca iyi davranınca basına cıkıyorlar seni kullanıyorlar malesef bunu gördüm.

Kızlar biraz uykulardan konuşalımmı?
Bebeğim yalnızca ilk uykusunu uzun yapıyor geceleri. 10 gibi yatıyor diyelim. 2 buçuk saat uyuyor. Sonra sabah 8 e kadar sürekli saat başı uyanma. Hatta sabaha karşı bu süre 40 dakikalara düşüyor. Yalnızca biz mi böyleyiz merak ediyorum. Bebeğim 2 ay 3 günlük oldu.

Kızlar günaydın. Dün 2 aylık kontrolümüz vardı doktorumuz rotavirüs menenjit aşılarını önerdi yaptıran varmı?
Pinkpinkblue sen rota aşısı yaptırdınmı canım geçtimi hastalığınız?

Canim benim oglum hastaligi gecirdigi icin dr onermedi.asidada virus oldugu icin yeniden tetikleyebilir dedi.

Rota yaptirdim. 3 dozluk olandan. Menenjit de yapilsin diolar ama zamani erken galiba henuz emin degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…