2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cnm ben 9 -12 ay aldim tam oldu 6 tane almistim keske 12-18alsaydim die biraz pisman oldum acikcasi .

Evet. Vurulduk geldik. Diyorum tüm kötü anlarında ben varım. Anasına nasıl güvensin cocuk aşıdan sonra süt içirmeye gerek var mı yoksa uyutsam mı? Gitmeden içirmiştim.
Ah cnm ben gelene kdr kac defa emmistir ben hemen emzirdim sakinslessinn die .nasil gecti ? Oyle deme annesi sen onun en guvenli limanisin

Benimkide oyle canim ilk yatis 2 saat bazen 3 saat .sonra 4e kdar saat basi 4tennsomra 40 dk 30 dk arayla huzursuz uyuyor bemde cok sersemliyorum

Benim kayınvalidede ilk hastaneden eve geldik sözde bana yardım etmeye gelmiş bende sezeryanlıyım asla oturup kalkamıyorum le dikişlerim kopuyor gibi ağrılı neyse 2 gece kaldı bi gece her bebek emzirmede yanıma geldi yok emiyormu yok süt varmı yok doydumu diye sordu odadan cıkınca sinirimden ağladım eşim annesine sorma demiş ertesi günde kapısını kapatmış yatmış sabah dıyorki valla bebeğin ağlama seslerini duydum ama gelemedim uyku ağır bastı dıo töbe töbe eşim dedi anne uyumaya gelmişsin diye benim eşim allahtan benden önce bişi diyilcekse söyler bana kalmaz sonra bidaha da kalmadı daha rahattım bide ona laf anlatamam

Cnm ben 9 -12 ay aldim tam oldu 6 tane almistim keske 12-18alsaydim die biraz pisman oldum acikcasi .
Abowwwww o zaman sen benimkine iri deme kuzum ben dün 6 ay takım aldım büyük geldi.
Biz hastane çıkışımızı da halen giyiyoruz oluyor bu arada

Selam kizlar. Bebekleriniz uyurken yastık kullanıyor musunuz ?
Anakucağında yatıyor hafif dik pozisyonda yastığa gerek kalmıyor ama bazen büyük yastıkla sallıyorum hafif sıkıştırır gibi koyuyorum koltuğa kendini kucakta zannediyor uzun süre uyuyor. Bide titreşimli müzikli alet var onu taktım ana kucağına kendini sallanıyor zannediyor o şekilde de uzun süre uyuyor

Evde tarti yok 15 gun once 84 idim sımdı bilmiyorum 80 olmusmuyumdur acaba olmamısmıyımdır belki olmuşumdur olmamısta olabilirim

Kizlar bende uygun fiyata muslin battaniye ariyorum. Var mi önereceğiniz yer. Birkac tane alacağım o yuzden uygun ariyorum
Lcwdan almıştım ben bide e bebek dün gördüm incecikler yumuşacıklar
E bebek canım. Annem dogumdan once 2 tane almıstı yumusacık fiyatını unuttum ama uygundu sanırım.

Bende uyandırmıyoruum artık ama benimde kafama takılıyo uyandırsammı dıye

İlk 4 ay sütün kalitesi adına diyet önermıyorlar 4 aydan sonra da 1500 kaloriden düşük diyeti önermıyorlar emzirme döneminde ayda 1 maksimum 2 kg vermek uygunmus o da kilolu biriysen max 2
Valla ben sımdılık tabıkı vazgectim bu isten. sut az gelince Cok uzuldum. Tosuney gıbı beslenmeye devam. beslenmek ve buyumek ıcın sadce bana muhtac olan yavruma haksızlık yapamam. Vazgectim.

Kayınvalidesini n gelmesini isteyen tek benim heralde. Bu süreçte çok bunaldım. Gelsin istiyorum valla. Hatta aradım 65 yaş üstü açılmış gel diye ama biraz daha geçsin dedi. Çünkü eylüle kadar kalacak. Bana zararı olmuyor yararı oluyor. Hem evde bir büyük olsun istiyorum iyice halsizleştim zayıfladıkça

2 dozluk varmış ama? 3 5 aylıkken yapılacak.
Menenjit 1 yaşından sonra yapılıyormuş ayrıca rutin aşılarında yokmu menenjit ya?

Bunlar yeni asi oldugu icin pahali o yuzden takvimde yok canim ,ilk aşılarını pazrtrsi olucak gelcek ay rota yapilcak diye konustuk biz doktoruyla biraz pahalilar hatirladigim kadarıyla ,oglun kac kilo olmus cnm yanlis anlamazsan sona kalanlar olanlar benim kiz hala en küçük galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…