- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Cnm ben 9 -12 ay aldim tam oldu 6 tane almistim keske 12-18alsaydim die biraz pisman oldum acikcasi .Evet canım
Pinkim sen kaç beden aldın o tulumlardan kıza da aldım 3-6 aylık daha gelmedi merak ediyorum nasıl olacak
Gerçi havalar serinleyecekmiş bir süre
Ben lcw de almıştım müslin örtüleri
Boyları Farklı ama üstüne örtmek için mi istiyorsun
Ah cnm ben gelene kdr kac defa emmistirEvet. Vurulduk geldik. Diyorum tüm kötü anlarında ben varım. Anasına nasıl güvensin cocukaşıdan sonra süt içirmeye gerek var mı yoksa uyutsam mı? Gitmeden içirmiştim.
Ettiricem canim temmuzda dusunuyorum canim. Ama aksi bi durum.olursa daha erkenm sizin basil oldu iyilestimi pipiOlabilir canım bir doktora götürsene. Öyleyse hemen sünnet ettir.
Benimkide oyle canim ilk yatis 2 saat bazen 3 saat .sonra 4e kdar saat basi 4tennsomra 40 dk 30 dk arayla huzursuz uyuyor bemde cok sersemliyorumKızlar biraz uykulardan konuşalımmı?
Bebeğim yalnızca ilk uykusunu uzun yapıyor geceleri. 10 gibi yatıyor diyelim. 2 buçuk saat uyuyor. Sonra sabah 8 e kadar sürekli saat başı uyanma. Hatta sabaha karşı bu süre 40 dakikalara düşüyor. Yalnızca biz mi böyleyiz merak ediyorum. Bebeğim 2 ay 3 günlük oldu.
Genelde 2 doz tercih ediliyor canim sen nie 3 dozu tercih ettinRota yaptirdim. 3 dozluk olandan. Menenjit de yapilsin diolar ama zamani erken galiba henuz emin degilim.
Hmm geçmiş olsum canım yaptırma o zaman. Ben yaptırsammı bilemedimCanim benim oglum hastaligi gecirdigi icin dr onermedi.asidada virus oldugu icin yeniden tetikleyebilir dedi.
2 dozluk varmış ama? 3 5 aylıkken yapılacak.Rota yaptirdim. 3 dozluk olandan. Menenjit de yapilsin diolar ama zamani erken galiba henuz emin degilim.
Benim kayınvalidede ilk hastaneden eve geldik sözde bana yardım etmeye gelmiş bende sezeryanlıyım asla oturup kalkamıyorum le dikişlerim kopuyor gibi ağrılı neyse 2 gece kaldı bi gece her bebek emzirmede yanıma geldi yok emiyormu yok süt varmı yok doydumu diye sordu odadan cıkınca sinirimden ağladım eşim annesine sorma demiş ertesi günde kapısını kapatmış yatmış sabah dıyorki valla bebeğin ağlama seslerini duydum ama gelemedim uyku ağır bastı dıo töbe töbe eşim dedi anne uyumaya gelmişsin diye benim eşim allahtan benden önce bişi diyilcekse söyler bana kalmaz sonra bidaha da kalmadı daha rahattım bide ona laf anlatamamİşte bizimki de o hesap gelmiş sanki. Gerçi ben bunu defalarca kafasına kaktım eşimin. Hadi sen neysen belki cahildin ama annen bir kere mi gelip bakmaz, ne yaptınız diye sormaz, bir de sesten mi rahatsız oldu da kapıyı kapattı dedim. Biz rahat edemeyiz diye yapmış annesi. Bak bak bak seeeenAma ben ne yapıyorum. Onun bana davrandığı gibi davranıyorum. Hamilelikte o kadar sıkıntı atlattım. Hep mesaj attı geçmiş olsun dedi. Arama sorma yok. Geçenlerde o da anjiyo oldu. Ben de aynını yaptım. Kimsenin de laf etmeye hakkı yok bu durumda
Evet 1 3, 3 5 varmış hangisini istersenGenelde 2 doz tercih ediliyor canim sen nie 3 dozu tercih ettin
Abowwwww o zaman sen benimkine iri deme kuzum ben dün 6 ay takım aldım büyük geldi.Cnm ben 9 -12 ay aldim tam oldu 6 tane almistim keske 12-18alsaydim die biraz pisman oldum acikcasi .
Lcwdan almıştım ben bide e bebek dün gördüm incecikler yumuşacıklarKizlar bende uygun fiyata muslin battaniye ariyorum. Var mi önereceğiniz yer. Birkac tane alacağım o yuzden uygun ariyorum
Anakucağında yatıyor hafif dik pozisyonda yastığa gerek kalmıyor ama bazen büyük yastıkla sallıyorum hafif sıkıştırır gibi koyuyorum koltuğa kendini kucakta zannediyor uzun süre uyuyor. Bide titreşimli müzikli alet var onu taktım ana kucağına kendini sallanıyor zannediyor o şekilde de uzun süre uyuyorSelam kizlar. Bebekleriniz uyurken yastık kullanıyor musunuz ?
Evde tarti yok 15 gun once 84 idim sımdı bilmiyorum 80 olmusmuyumdur acaba olmamısmıyımdır belki olmuşumdur olmamısta olabilirimayıp olmazsa kac kilosun ki cnm ben de tam diyet yapmıyorum doygunluk hisseder hissetmez bırakıyorum 1.65 boyum 67 ile hamile kaldim ikinciye 82 ile doğum yaptim hic bsy yapmadan 72 ye indim bi ara 73 oldum iki gün dikkat ettim 72 oldum tekrar simdi hem birazcık dikkat etcem yine sutlu tatlımı yerim o süt yapiyor bi tane hurma yerim bol su tabi ki sonra harekete zurnaya ,oryantal ,evde yürüyüşe basladim bklm simdi kahvaltı yapicam kahvalti da kısıtlama yapmıyorum iki öğün yapiyorum ama mesela kahvalti 12 .30 -13.00 da bitiyor saat 16.00 da corba iciyorum sonra 20.00 da esimle yemek yiyorum o zaman çorbayı içmeyip yemekle başlıyorum ara da tabi o sütlü tatlı ve hurmayı yiyorum oyle cnm
Kizlar bende uygun fiyata muslin battaniye ariyorum. Var mi önereceğiniz yer. Birkac tane alacağım o yuzden uygun ariyorum
E bebek canım. Annem dogumdan once 2 tane almıstı yumusacık fiyatını unuttum ama uygundu sanırım.Lcwdan almıştım ben bide e bebek dün gördüm incecikler yumuşacıklar
Bende uyandırmıyoruum artık ama benimde kafama takılıyo uyandırsammı dıyeVay iyiymiş maşallah maşallah. Bizde hafiften geve uykuları duzene giriyor. Bi bugece sapıttı. Bakalım nasıl olcak. Ben artık uyandırmıyorum emzirmek icin kendi acıkınca uyanıuor zaten. Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
Valla ben sımdılık tabıkı vazgectim bu isten. sut az gelince Cok uzuldum. Tosuney gıbı beslenmeye devam.İlk 4 ay sütün kalitesi adına diyet önermıyorlar 4 aydan sonra da 1500 kaloriden düşük diyeti önermıyorlar emzirme döneminde ayda 1 maksimum 2 kg vermek uygunmus o da kilolu biriysen max 2
Bende de düzen yok saatleri her gün değişiyor annem varken gündüz saatlerce uyuyor yokken hiç uyumuyor beni yalancı çıkarıyor sabah dokuzda uyandı hala ayaktaBemde martta dogurdum benim nie suan uykusuzluktan agzim yuzum kayik
2 dozluk varmış ama? 3 5 aylıkken yapılacak.
Menenjit 1 yaşından sonra yapılıyormuş ayrıca rutin aşılarında yokmu menenjit ya?
Anammmm kız maşallahCnm ben 9 -12 ay aldim tam oldu 6 tane almistim keske 12-18alsaydim die biraz pisman oldum acikcasi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?