2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cnm ben 9 -12 ay aldim tam oldu 6 tane almistim keske 12-18alsaydim die biraz pisman oldum acikcasi .
Nettin sen bacım ya. Maşallah ona. Benim büyük oğlan öyleydi. Sonra çok pantolon arayacaksın. 2 yaşında 4-5 yaş pantolon alıp paçaların yarısını kestirdiğimi biliyorum

Cnm ben 9 -12 ay aldim tam oldu 6 tane almistim keske 12-18alsaydim die biraz pisman oldum acikcasi .
Nettin sen bacım ya. Maşallah ona. Benim büyük oğlan öyleydi. Sonra çok pantolon arayacaksın. 2 yaşında 4-5 yaş pantolon alıp paçaların yarısını kestirdiğimi biliyorum

Evet cnım pahalı isteğe bağlıymış napsam bilemedim.
5 buçuk kilo olmuş canım bugün tam 59 günlük seninki kaç kilo kaç günlük?

6.aya kadar iki doz tamamlanmalı ve 2 doz arası 8 ay olmalı diye biliyorum. 2-4, 4-6, 3-5 oluyor sanırım ama 1-3 duymamıştım canım
Yanlış duymuş olabilirm canım

Evet ortmek ixin istiyorum. Yusra da ölçülerine bakmadan aldim. Kucucuk biseylwr çıktı

Benimkide oyle canim ilk yatis 2 saat bazen 3 saat .sonra 4e kdar saat basi 4tennsomra 40 dk 30 dk arayla huzursuz uyuyor bemde cok sersemliyorum
Hiç sorma canım ben de aşırı sersem şekilde emzirip yatırıyorum sonraki uyanışında ne zaman yatırdım hatırlamıyorum. Keşke her seferinde en az 2 saat uyusalar bizler de dinlenmiş oluruz. Böyle uyuduğumdan bişey anlamıyorum

Hele ben bir yusraya git bir esleme git felegim sasiyor. Hayirlisiyla ramazan bitti ya Allah affetsin bu hafta hep zor kalktim sahur hazirlamaya bitsin istedim. Normalde ramazanı cok severim zevkle hazirlardim sahuru...

Ah cnm ben gelene kdr kac defa emmistir ben hemen emzirdim sakinslessinn die .nasil gecti ? Oyle deme annesi sen onun en guvenli limanisin ♥
Güvenli limanda canu yanuyoo çok şükğr cabuk bıttı.geldiğimzde uyudu. 12den brri ayakta sımdı emıyo uyutcam. Ama sureklş ağlama modunda.

Evet cnım pahalı isteğe bağlıymış napsam bilemedim.
5 buçuk kilo olmuş canım bugün tam 59 günlük seninki kaç kilo kaç günlük?

En iyi doktorunla karr verirsiniz canim biz mecbur yaptiricaz cunku seneye abi krese basliycak haliyle mikrop tasiycak burda cok sik rota ve gastro geciren duyuyorum korkuyorum o yuzden ..
Biz 56 gunluk olduk evdeki tartim dogruysa 5bucuga yakin bakalim pazrtrsi ne cikcak ☺

Seninki daha iyi beslenmiş o zaman canim maşallah benimki küvözde kaybetmişti ondan böyle oldu

Kizlar herkes 2. Ay aşılarını yaptirdi mi ? Bizim hemşire seni arayıp gün vereceğim dedi hala aramadi . Ne zamana kadar yapılıyor bu aşılar

Aynen canim valla emzirdimmi hatirlamiyorum hangisini verdim harirlamiyorum .cok yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…