Evet ortmek ixin istiyorum. Yusra da ölçülerine bakmadan aldim. Kucucuk biseylwr çıktı
Ayy sipalar yaaBende de düzen yok saatleri her gün değişiyor annem varken gündüz saatlerce uyuyor yokken hiç uyumuyor beni yalancı çıkarıyor sabah dokuzda uyandı hala ayakta
Kız ben senden önce doğurdum 55 cm di en sonKizlar adini bosuna mi cinar koydum. Kilosu var evet ama boyu cok uzin degil aslinda belki bi cogunuzun bebeginden kisadir. 61 cm boyu . Govdesi uzun bacaklari kisa govdeye nazaran. Govdeden dolayi buyuk giyiyor. Tulum 74 cm 20 drecede yikadim oyle giydirdim beziyle falan anca geldi yani bedeni 2 ay giyerse iyi... nazardan korkarim masallah ogluma. Emsinn die cok cabaliyorum . Amine Busra B Babyiscoming C caysever
Masallah kuzuma annesi op benim icin. Ben hast cikisini 2 hafta giydirebildim takim cekti oglan uzadiAbowwwww o zaman sen benimkine iri deme kuzum ben dün 6 ay takım aldım büyük geldi.
Biz hastane çıkışımızı da halen giyiyoruz oluyor bu arada
Bunlar hep unutuluyor canim .benim.kizim.cok uzundu bu bize kisa geliyo simdiKız ben senden önce doğurdum 55 cm di en sonmaşallah canım
Emme deyince ah ben ne uğraşıyorum bi bilsen bebk az emiyorsa ya da emdiğini kusuyorsa benimki gibi naprsan yap çok kilo alamıyor
Darısı tüm bebişlere
Hastalanmasaydi ben yaptircaktim canim .Hmm geçmiş olsum canım yaptırma o zaman. Ben yaptırsammı bilemedim
Öperim canım sende öp çınar ağabeyimiziMasallah kuzuma annesi op benim icin. Ben hast cikisini 2 hafta giydirebildim takim cekti oglan uzadi
Ya sinirimden sesli guldumnDun oglumu video yapmistik instadan kaynim gostermis kv ye ,vee mesaj atmis bugun ne demis sizce kizlarr ?? Durun cok dusunmeyin hemen soyliyim
Tabiki bidahakinde benide cagirinda goriyimm
62 cm benim paşada dün ölçtü doktor amcasıKizlar adini bosuna mi cinar koydum. Kilosu var evet ama boyu cok uzin degil aslinda belki bi cogunuzun bebeginden kisadir. 61 cm boyu . Govdesi uzun bacaklari kisa govdeye nazaran. Govdeden dolayi buyuk giyiyor. Tulum 74 cm 20 drecede yikadim oyle giydirdim beziyle falan anca geldi yani bedeni 2 ay giyerse iyi... nazardan korkarim masallah ogluma. Emsinn die cok cabaliyorum . Amine Busra B Babyiscoming C caysever
Ben sana didim gel doguralim didimÖperim canım sende öp çınar ağabeyimizi
Seninkine maşallah yaaaa 6 aylık bile büyük geldi diyom benim oğlana meğersem küçükmüş benim oğluşum
Çıkmadı napem pinkcimBen sana didim gel doguralim didim. Buyuk olmasida ii deil burnumiz boltan cikmadi nazar degiuo iste
Bak seninki daha abi62 cm benim paşada dün ölçtü doktor amcası
Tabi kim abi belli 3 ay kıyafet giyiyo anca dahaBak seninki daha abi
Seninki daha iyi beslenmiş o zaman canim maşallah benimki küvözde kaybetmişti ondan böyle oldu
Benimki uyurken mızırdanıyor gece alıyorum emziriyorum dalıyor yine uyandırmıyorum ama dört ve sonrasında kalkarsa uyumuyor kolay kolayBende uyandırmıyoruum artık ama benimde kafama takılıyo uyandırsammı dıye
Ya sinirimden sesli guldumngelinimi kendime nasil sinir ederim cabalarib
Tamam canim sağol incelicemCanım bak bu 90*100 ölçüleri bu ölçüde bi tane daha var ben memnunum yıka yıka kullanBebek Havlusu - LC WAIKIKI - 54,99 TL
Beyaz Kız Bebek Desenli Müslin Bez size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0S7314Z1-LU7www.lcwaikiki.com
41.5 kere maşallah diyelim o zamanKizlar adini bosuna mi cinar koydum. Kilosu var evet ama boyu cok uzin degil aslinda belki bi cogunuzun bebeginden kisadir. 61 cm boyu . Govdesi uzun bacaklari kisa govdeye nazaran. Govdeden dolayi buyuk giyiyor. Tulum 74 cm 20 drecede yikadim oyle giydirdim beziyle falan anca geldi yani bedeni 2 ay giyerse iyi... nazardan korkarim masallah ogluma. Emsinn die cok cabaliyorum . Amine Busra B Babyiscoming C caysever
Benim kaynanam misafirlerin yaninda esim icin uzun zamandir gorusmedik falan filan dedi. Bende dedim daha birkac gun once geldik ya.Gel beraber sarilalim canim bende sinirden guluyorumustelik daha dun oglene kadar beraberdik biliyomusun gercekten kalp kirmak istemiyorum ama boylede olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?