2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet ortmek ixin istiyorum. Yusra da ölçülerine bakmadan aldim. Kucucuk biseylwr çıktı
Canım bak bu 90*100 ölçüleri bu ölçüde bi tane daha var ben memnunum yıka yıka kullan

Kizlar adini bosuna mi cinar koydum . Kilosu var evet ama boyu cok uzin degil aslinda belki bi cogunuzun bebeginden kisadir. 61 cm boyu . Govdesi uzun bacaklari kisa govdeye nazaran. Govdeden dolayi buyuk giyiyor. Tulum 74 cm 20 drecede yikadim oyle giydirdim beziyle falan anca geldi yani bedeni 2 ay giyerse iyi... nazardan korkarim masallah ogluma. Emsinn die cok cabaliyorum . Amine Busra B Babyiscoming C caysever

Kız ben senden önce doğurdum 55 cm di en son maşallah canım
Emme deyince ah ben ne uğraşıyorum bi bilsen bebk az emiyorsa ya da emdiğini kusuyorsa benimki gibi naprsan yap çok kilo alamıyor
Darısı tüm bebişlere

Bunlar hep unutuluyor canim .benim.kizim.cok uzundu bu bize kisa geliyo simdi . Kizim hala sifor kilo boy masallah

Dun oglumu video yapmistik instadan kaynim gostermis kv ye ,vee mesaj atmis bugun ne demis sizce kizlarr ?? Durun cok dusunmeyin hemen soyliyim
Tabiki bidahakinde benide cagirinda goriyimm
Ya sinirimden sesli guldumngelinimi kendime nasil sinir ederim cabalarib

62 cm benim paşada dün ölçtü doktor amcası

Öperim canım sende öp çınar ağabeyimizi
Seninkine maşallah yaaaa 6 aylık bile büyük geldi diyom benim oğlana meğersem küçükmüş benim oğluşum
Ben sana didim gel doguralim didim . Buyuk olmasida ii deil burnumiz boltan cikmadi nazar degiuo iste

41.5 kere maşallah diyelim o zaman bende ablamizdan 9 12 ay tulumlaro ayirdim ama boyu kadar suan. Belki temmuzda falan giyebilir durumda olur. Eslem bir anda boy atiyo. 3 hafta da 4 cm uzamiş 63üz bizde

Gel beraber sarilalim canim bende sinirden guluyorum ustelik daha dun oglene kadar beraberdik biliyomusun gercekten kalp kirmak istemiyorum ama boylede olmuyor
Benim kaynanam misafirlerin yaninda esim icin uzun zamandir gorusmedik falan filan dedi. Bende dedim daha birkac gun once geldik ya.
Eskiden baska semtte oturuyorduk 40 dk yol ve ben çalışıyodum. Cumartesi calisiyorum esim calismiyo diye cumadan kaynanama geliyoduk ben ctesi ise gidiyodum o oğluşu ile kahvalti yapiyodu. Hemen hemen her haftasonu gidiyoduk ve de kaliyoduk. Buraya tasinana kadar 3.5 sene boyle sürdü. Yusra varken hatta bazen gelip bir hafta kaldigim oluyodu. Ama bunlara yaranilmaz. Burda da gun asri görüşsek ozledim derdi. Simdi yusra onu epey yoruyo bazen sesi cikmaz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…