- 14 Eylül 2018
- 1.081
- 1.707
- 83
- 34
Aferin o kocaya. Ne zmn isterse verBenim kayınvalidede ilk hastaneden eve geldik sözde bana yardım etmeye gelmiş bende sezeryanlıyım asla oturup kalkamıyorum le dikişlerim kopuyor gibi ağrılı neyse 2 gece kaldı bi gece her bebek emzirmede yanıma geldi yok emiyormu yok süt varmı yok doydumu diye sordu odadan cıkınca sinirimden ağladım eşim annesine sorma demiş ertesi günde kapısını kapatmış yatmış sabah dıyorki valla bebeğin ağlama seslerini duydum ama gelemedim uyku ağır bastı dıo töbe töbe eşim dedi anne uyumaya gelmişsin diye benim eşim allahtan benden önce bişi diyilcekse söyler bana kalmaz sonra bidaha da kalmadı daha rahattım bide ona laf anlatamam
Hiç güleceğim yoktuAferin o kocaya. Ne zmn isterse ver
Iste insanin esi bole olunca, kv ne kadar kotu de olsa, laf da solese, koymaz sana. Masallah canim Allah bozmasin.
Tabi canim. Icin yanmio bi kere.Hiç güleceğim yoktuAllah iyiliğini versin senin. Ama haklısın destek görünce senden önce söyleyince insanın morali bozulmuyo takmıyorsun
Allahım psikopatlığa gidiyor sizin kvler yaa.. Allah akıl versinç oğullarına yapamadıklarını torunlarından mı almaya calısıyorlarYaa ben senin oglusunla kizini yerim keske bu fotoyu cekerken benide cagirsaydin. Dun ogluma gomlek pant papyon giydirdim kiz istemeye gidiyoruz diyede gruba attim .kv babannesizmi gidiyosunuz yazmis aklima sen geldin evet yazdim bende. Simdi onlara geldik diyoki bensiz kiz istemeye gittiniz sanki gercek dedim uzulme eksik kalmadin kizi vermediler
Aaa ben olsam bu fırsatı kacırmaz pat diye söylerdim ben elime geçenleri yapıstırıuorım sırası geldiğindeTabi canim. Icin yanmio bi kere.
Kp kv burdayken adam.markete gitti. Kp sadece iki tame laviva mi ne, iste o cikolatadan almis. Dusun, evde 2 onlar arti 2 biz variz. Adam kendini ve esini dusunmus sadece
Neyse aksam oldu, cayin yanina cikolata cikariym dedim. Kv kp laviva, esimle bana da albeni koydum. Esim bana ters ters bakti. Nie ayri ayri koyuyorum die. Ve hala solemedim haberi yok, senin essek babqn, sadece karisina ve kendine kadar almis, ondan die
Tovbe estağfurullahYaa ben senin oglusunla kizini yerim keske bu fotoyu cekerken benide cagirsaydin. Dun ogluma gomlek pant papyon giydirdim kiz istemeye gidiyoruz diyede gruba attim .kv babannesizmi gidiyosunuz yazmis aklima sen geldin evet yazdim bende. Simdi onlara geldik diyoki bensiz kiz istemeye gittiniz sanki gercek dedim uzulme eksik kalmadin kizi vermediler
Maşallah maşallah.. illa kilo olcak diye bisi yok boyuna gidiyo demekkii. Ben tarttırmadım ama boyu uzamış 62 olmuşuuz.. Maşallah kızıma.Kizlar adini bosuna mi cinar koydum. Kilosu var evet ama boyu cok uzin degil aslinda belki bi cogunuzun bebeginden kisadir. 61 cm boyu . Govdesi uzun bacaklari kisa govdeye nazaran. Govdeden dolayi buyuk giyiyor. Tulum 74 cm 20 drecede yikadim oyle giydirdim beziyle falan anca geldi yani bedeni 2 ay giyerse iyi... nazardan korkarim masallah ogluma. Emsinn die cok cabaliyorum . Amine Busra @Babyiscoming @kokosbirdeli
Bizimkilerde gecen sene sadece 1 tane muz getiriyolardi yusrayaTabi canim. Icin yanmio bi kere.
Kp kv burdayken adam.markete gitti. Kp sadece iki tame laviva mi ne, iste o cikolatadan almis. Dusun, evde 2 onlar arti 2 biz variz. Adam kendini ve esini dusunmus sadece
Neyse aksam oldu, cayin yanina cikolata cikariym dedim. Kv kp laviva, esimle bana da albeni koydum. Esim bana ters ters bakti. Nie ayri ayri koyuyorum die. Ve hala solemedim haberi yok, senin essek babqn, sadece karisina ve kendine kadar almis, ondan die
Ben kolay kolay kilo veremem ama emzırdıgım ve sureklı hareket halinde oldugum icin sanırım benide sasırtan bır zayıflama sekli yasıyorum hayatımda ilk kez MAŞALLAH Tilililiveririz cnm ya sen de benim gibi hareket et artik kapı gicirtisina oynuyorum :)
E bebeğe bak vanımKizlar bende uygun fiyata muslin battaniye ariyorum. Var mi önereceğiniz yer. Birkac tane alacağım o yuzden uygun ariyorum
Yaa ben senin oglusunla kizini yerim keske bu fotoyu cekerken benide cagirsaydin. Dun ogluma gomlek pant papyon giydirdim kiz istemeye gidiyoruz diyede gruba attim .kv babannesizmi gidiyosunuz yazmis aklima sen geldin evet yazdim bende. Simdi onlara geldik diyoki bensiz kiz istemeye gittiniz sanki gercek dedim uzulme eksik kalmadin kizi vermediler
Ben hep söylediğim her dedigini yapma ama cefasini bizde cekiyoruz onunla. Ben yinede yapma etme diyorum ama dinleyen yok
Allahım psikopatlığa gidiyor sizin kvler yaa.. Allah akıl versinç oğullarına yapamadıklarını torunlarından mı almaya calısıyorlar
Bizimkilerde gecen sene sadece 1 tane muz getiriyolardi yusraya
Canım ben diyetisyen ile görüştükten sonra listemizi söyleyim sana da faydası olur belkiDiyetteki anaları m ben diyeti bıraktım nekdar ozenlı yapsam faydalı seyler yemeye calissam katı bir dıyet yapmasamda sutum yedıgım zamanlarkı kadar bol ve kıvamlı olmuyorbebemın bagısıklıgı ve saglıgından asla onemlı degıl ama ekmek çikolata felan asla yemiyorum ve spora devam edicem hıc yoktan iyidir ve emziriyorum evdede hep hareketliym zaten gider yınede az cok kılolar...
Maşallah kaç aylık ki bebekleriniz biz 2 aylığız gece 3.4 kere kakıyor geceBizimki de öyle canım. Geceleri uyansada emip uyuyor. Ama 5-7 arası hala bir kere uyanıyor kaka yapmak ve gaz çıkarmak için. Ama o da çok uzun sürmüyor artık çok şükür yaptıktan sonra altını dğeiştiriyırum uyumaya devam ediyor. 10 a kadar falan uyuduğumuz oluyor. Gündüzleri de 2 saatte bir falan uyumaya başladı. 20 dakikada olsa uyuyor. Önceden hiç uyumuyordu.
Tmm canim cok sagolCanım ben diyetisyen ile görüştükten sonra listemizi söyleyim sana da faydası olur belki
Bende sevmemm en iyisi mesafrli olmak sora karısıyolar. Ama onların yanında soylemem tekken soylerım. Iyı yıne soyluyo.. benimkine de yavas yavas ogretıcem. Bi iki kere gozunu actım ama yetmedi.Meydani bos bulsalr daha neler olucak kim bilir cnm .. bnim tercihim mesafeli olalim amaiyi olalim cokiclidisli olup yuzgoz olsun istemiyorum ama onlr herseye girmeye calisinca sakin kalamiyorumm ve benim esim annesine hep der bizim hayatımız arada bn kaliyorum abartiyosun diye.. buna daha cok bozuluyor zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?