2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aferin o kocaya. Ne zmn isterse ver
Iste insanin esi bole olunca, kv ne kadar kotu de olsa, laf da solese, koymaz sana. Masallah canim Allah bozmasin.

Aferin o kocaya. Ne zmn isterse ver
Iste insanin esi bole olunca, kv ne kadar kotu de olsa, laf da solese, koymaz sana. Masallah canim Allah bozmasin.
Hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin senin. Ama haklısın destek görünce senden önce söyleyince insanın morali bozulmuyo takmıyorsun

Hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin senin. Ama haklısın destek görünce senden önce söyleyince insanın morali bozulmuyo takmıyorsun
Tabi canim. Icin yanmio bi kere.
Kp kv burdayken adam.markete gitti. Kp sadece iki tame laviva mi ne, iste o cikolatadan almis. Dusun, evde 2 onlar arti 2 biz variz. Adam kendini ve esini dusunmus sadece
Neyse aksam oldu, cayin yanina cikolata cikariym dedim. Kv kp laviva, esimle bana da albeni koydum. Esim bana ters ters bakti. Nie ayri ayri koyuyorum die. Ve hala solemedim haberi yok, senin essek babqn, sadece karisina ve kendine kadar almis, ondan die

Allahım psikopatlığa gidiyor sizin kvler yaa.. Allah akıl versinç oğullarına yapamadıklarını torunlarından mı almaya calısıyorlar

Aaa ben olsam bu fırsatı kacırmaz pat diye söylerdim ben elime geçenleri yapıstırıuorım sırası geldiğinde hiç acımam yani.. o kpde ne cimriymis arkadas 4 tane al hatta daha fazla al sanki ne..

Tovbe estağfurullah

Maşallah maşallah.. illa kilo olcak diye bisi yok boyuna gidiyo demekkii. Ben tarttırmadım ama boyu uzamış 62 olmuşuuz.. Maşallah kızıma.

Bizimkilerde gecen sene sadece 1 tane muz getiriyolardi yusraya

veririz cnm ya sen de benim gibi hareket et artik kapı gicirtisina oynuyorum :)
Ben kolay kolay kilo veremem ama emzırdıgım ve sureklı hareket halinde oldugum icin sanırım benide sasırtan bır zayıflama sekli yasıyorum hayatımda ilk kez MAŞALLAH Tililili

Ayyy okurken yarısında bastim kahkahayi oglum saf saf bana bakip guluyo noldu diye insanin nesi varsa dediginede pişman oluyor dimi hay Allahim ya gercekten istediniz sankii

Allahım psikopatlığa gidiyor sizin kvler yaa.. Allah akıl versinç oğullarına yapamadıklarını torunlarından mı almaya calısıyorlar

Meydani bos bulsalr daha neler olucak kim bilir cnm .. bnim tercihim mesafeli olalim amaiyi olalim cokiclidisli olup yuzgoz olsun istemiyorum ama onlr herseye girmeye calisinca sakin kalamiyorumm ve benim esim annesine hep der bizim hayatımız arada bn kaliyorum abartiyosun diye.. buna daha cok bozuluyor zatenn

Canım ben diyetisyen ile görüştükten sonra listemizi söyleyim sana da faydası olur belki

Maşallah kaç aylık ki bebekleriniz biz 2 aylığız gece 3.4 kere kakıyor gece

B
Bende sevmemm en iyisi mesafrli olmak sora karısıyolar. Ama onların yanında soylemem tekken soylerım. Iyı yıne soyluyo.. benimkine de yavas yavas ogretıcem. Bi iki kere gozunu actım ama yetmedi.
Buarada Adana seyhat izni alamadı çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…