- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
71 günlük canimBebis kac günlük. Biz 2.5 aylikken olduk covit oldugumuz icin ertelenmişti
Benimki de 70 günlük bir düzen yok daha.Ablası gündüz iki kere iki saat uyurdu gece geç yatardı oniki bir ama sabaha kadar arada mızırdanır sadece hemen uyurdu sabah sekizde kalkardı.Mamayla besleniyordu sadece.Oğlum hep meme istiyor napacağımı şaşırdım bir altı ay böyle devam edecek gibi.Kızlar biraz uykulardan konuşalımmı?
Bebeğim yalnızca ilk uykusunu uzun yapıyor geceleri. 10 gibi yatıyor diyelim. 2 buçuk saat uyuyor. Sonra sabah 8 e kadar sürekli saat başı uyanma. Hatta sabaha karşı bu süre 40 dakikalara düşüyor. Yalnızca biz mi böyleyiz merak ediyorum. Bebeğim 2 ay 3 günlük oldu.
Bizimde 75 gunluk falandi. Arayip bilgi alsan belki ellerinde aşi yoktur71 günlük canim
İlki kız olunca günah derler ya baba için alt aldırmadım hiç eşime.O da istekli değildi hiç.Şimdi artık oğlanın altını temizlersin diyorum da yok öyle birşey diyorGecen hafta sonu, esim 11, 12 ye kadar uyudu. Uyaninca dedim ki 2 saat sen bakiver, bende uyuyim. 2 saat anca uyudum. Uyandim, bebek hzuursuz, noldu dedim. Yagiz kaka yapti, al degistir dedi, midem bulanio benim degistiremiyroum dedi
Senin b...klu donlarini yikarken de benim midem bulanio diyemedim tabi
O da doğru canımYok canim olur mu hic belki seninkinin boyu daha cok uzamistir kilosu az artmıştır ,benimkine daha doktor bakmadiki bakalim ne diycek
Benimki yarın tam 2 aylık ebe 2 hazirana verdi aşı gününüKizlar herkes 2. Ay aşılarını yaptirdi mi ? Bizim hemşire seni arayıp gün vereceğim dedi hala aramadi . Ne zamana kadar yapılıyor bu aşılar
Benim kaynanam misafirlerin yaninda esim icin uzun zamandir gorusmedik falan filan dedi. Bende dedim daha birkac gun once geldik ya.
Eskiden baska semtte oturuyorduk 40 dk yol ve ben çalışıyodum. Cumartesi calisiyorum esim calismiyo diye cumadan kaynanama geliyoduk ben ctesi ise gidiyodum o oğluşu ile kahvalti yapiyodu. Hemen hemen her haftasonu gidiyoduk ve de kaliyoduk. Buraya tasinana kadar 3.5 sene boyle sürdü. Yusra varken hatta bazen gelip bir hafta kaldigim oluyodu. Ama bunlara yaranilmaz. Burda da gun asri görüşsek ozledim derdi. Simdi yusra onu epey yoruyo bazen sesi cikmaz oldu
veririz cnm ya sen de benim gibi hareket et artik kapı gicirtisina oynuyorum :)Evde tarti yok 15 gun once 84 idim sımdı bilmiyorum 80 olmusmuyumdur acaba olmamısmıyımdır belki olmuşumdur olmamısta olabilirim
Ben hep söylediğim her dedigini yapma ama cefasini bizde cekiyoruz onunla. Ben yinede yapma etme diyorum ama dinleyen yokCok haklisin gercekten oyle daha az once aynisini dedim esime ne yapsak.daha fazlasini istiyor oturmya gideriz azdaha otursaydiniz ,disari cikariz eve birakirken evede ciksaydiniz hep bi drvami var.bende 3yil boyunca calistim o arada da ayniydi esim 2is yaptığı halde ugramadiniza gelirdi ugramamakta haftad 2 3 gorusme ,oglum etrafi ellerken bn birakmiyorum en son çiçeklerini yolucakti tuttum bidahakine karismiycam isteidgini yapsın yusrayda aferinn cok guzel olmus rahat olursun az ☺
Şu donemde epey riskli görünüyor eger izin alma sansin varsa al tabi.kizlar 7 haziranda dogum iznin bitiyorrr:) bakalim ayağımın uzerine basamıyorum iyice kötü oldu hem ortalıkta kotu aile hekimliğinden rapor alicam olmadi baska yerden sonra duruma gore ucretsiz izni başlatılan cunku boyle gidemem hastanede calisiyorum iki kucuk cocuk var bir de riske atamam
bakalım cnm uzatabileceğim kadar uzaticamŞu donemde epey riskli görünüyor eger izin alma sansin varsa al tabi.
Benim iş hayatim yusraya hamile kalinca bitti artik cocuklar buyuyunce ne is bulabilirim hic bilmiyorum. Ama epey büyümeleri şart
Masallah canim giyer azci buyuk olsun ist sicahgmda tiril tiril daha iyi bence41.5 kere maşallah diyelim o zamanbende ablamizdan 9 12 ay tulumlaro ayirdim ama boyu kadar suan. Belki temmuzda falan giyebilir durumda olur. Eslem bir anda boy atiyo. 3 hafta da 4 cm uzamiş 63üz bizde
Yaa ben senin oglusunla kizini yerim keske bu fotoyu cekerken benide cagirsaydinGel beraber sarilalim canim bende sinirden guluyorumustelik daha dun oglene kadar beraberdik biliyomusun gercekten kalp kirmak istemiyorum ama boylede olmuyor
Kolaymi oyle cüke sahip cikmakİlki kız olunca günah derler ya baba için alt aldırmadım hiç eşime.O da istekli değildi hiç.Şimdi artık oğlanın altını temizlersin diyorum da yok öyle birşey diyor
Doktora sordum canim. Hangisini yaptirmami onerirsiniz dedim, 3 doz olani yaptirin kapsayiciligi daha iyi gibi bi sey dedi. Tmm dedim. Bildigim bi konu da olmayincaGenelde 2 doz tercih ediliyor canim sen nie 3 dozu tercih ettin
Menenjit rutinde yokmus canim evet. Ama herkes yaptirilmasini oneriyo. Fiyati kac bilmiyorum ama yuksekmis ondan ozel yapiliyormus die duydum.2 dozluk varmış ama? 3 5 aylıkken yapılacak.
Menenjit 1 yaşından sonra yapılıyormuş ayrıca rutin aşılarında yokmu menenjit ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?