- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Valla yaaAyyy okurken yarısında bastim kahkahayi oglum saf saf bana bakip guluyo noldu diyeinsanin nesi varsa dediginede pişman oluyor dimi hay Allahim ya gercekten istediniz sankii
Masallah canimMaşallah maşallah.. illa kilo olcak diye bisi yok boyuna gidiyo demekkii. Ben tarttırmadım ama boyu uzamış 62 olmuşuuz.. Maşallah kızıma.
Anladim canimDoktora sordum canim. Hangisini yaptirmami onerirsiniz dedim, 3 doz olani yaptirin kapsayiciligi daha iyi gibi bi sey dedi. Tmm dedim. Bildigim bi konu da olmayinca
Bu daha komikmiş artık iki tane getirirler eslem ek gıdaya geçsinBizimkilerde gecen sene sadece 1 tane muz getiriyolardi yusraya
Benimkiler de babaya benziyor.Güya erkek çocuk annenin genlerini alır diyorlarValla yaa. Bide oglumu anmesime gostermis oda demiski ayni babasi. Hii dedim kizida babasina benziyo ben kimki tasiyici
Çok geçmiş olsun. Anneme anlattım bunu, benim kuzenimin bebeğinde de olmuş kalça çıkığı, doktor 6 ay kullansın demiş ama 2. kontrolde çıkartabilirsiniz demiş doktoru. Üzme kendini. İnşallah bebeğin kısa sürede iyileşir siz de çıkartırsınız.İnşallah hemen atlatır canım ona bir zarar gelince canımdan can gidiyor resmen
2.ay kontrolüne covidden dolayı gidememiştik maalesef
İnşallah düzelir bir an öncetip 3 dediler maalesef
İnşallah canım
Altını açarken farkettim canım bacak boğumları aynı değildi sonra bacaklarını yanlara açmaya çalıştım sağ açılırken sol tam açılmıyodu hemen randevu aldım götürdüm
Yok canım tüm bedeni kundaklandı ben hep açtım başlarda istemiyordu çünkü sonra çocuk uyumuyo diye eşimde kvde herkes kundak diye tutturdu
Sağol canım bu ay onu da yaptırayım artık hiçbir şeye geç kalmak istemiyorum
Yok canım hiçbir sıkıntısı olmadı doktorda zaten ağrı olmaz nasıl farkettin dedi iyi ki dikkat ettim yoksa çok geç kalırdık
Çok şükür bugün daha iyi alışıyor ama her alt açmada açıp geri kapatıyorum yavrumun canını ben yakıyorum resmen ama çok güçlü minnoş kızım inşallah atlatıcaz hemen. Çıngırak falan gözü görmüyor o an canım
Tepkimi koydum zaten canım ama rahat uyudu diyolar dedim tabi uyur el kadar çocuğa o kadar ağır ilaç verirseniz dedim. Eşimde sonradan anladı. Yavrum nefes almakta nasıl zorlandı bide diyolar üşütmüş ondan hırıltı var ayaklarına bebe vikisi sürelim geçer dedim bundan sonra çocuğuma doktorun vermediği hiçbir şey verilmicek yapılmıcak. Nasıl sinir oldum anlatamam
İnşallah canım inşallah
Sağol kuzum bu ay yaptırayım bende
Amin canım inşallah
Sorma onlara göre hala kundaktan olmamış olsa şimdiye kadar her bebeğe olurmuşnasıl sinir oluyorum nasıl
Yavrum resmen kalem gibi oluyordu canım hatta bir iki kez çocuğum açıyor istemiyordu açamasın diye tülbent bağlamıştı
Çok uyardım çok söyledim ama sonuç sen kaç çocuk büyüttüne geldi her seferinde
Vermedi canım alışır dedi sadece ki alışmaya başladı çok şükür. Benim ufaklık çok minik doğdu ya zaten benden şuan ekstra ilaç kullanmak istemiyorum ağır gelir diye
Valla başını sonunu okuyamadım ben dan diye gireceğim muhabbeteValla yaa. Bide oglumu anmesime gostermis oda demiski ayni babasi. Hii dedim kizida babasina benziyo ben kimki tasiyici
Valla yaa. Bide oglumu anmesime gostermis oda demiski ayni babasi. Hii dedim kizida babasina benziyo ben kimki tasiyici
Benimkide memede uyuyor. Aç olmasa bile meme veriyorum. Açlığını tokluğunu bebek 4. Ayda anlamaya başlarmış. O zamana kadar sık sık uyanmayı alışkanlık haline getirmeseler iyi de biraz zor gibi bu şekilde.Benimki de 70 günlük bir düzen yok daha.Ablası gündüz iki kere iki saat uyurdu gece geç yatardı oniki bir ama sabaha kadar arada mızırdanır sadece hemen uyurdu sabah sekizde kalkardı.Mamayla besleniyordu sadece.Oğlum hep meme istiyor napacağımı şaşırdım bir altı ay böyle devam edecek gibi.
B
Bende sevmemm en iyisi mesafrli olmak sora karısıyolar. Ama onların yanında soylemem tekken soylerım. Iyı yıne soyluyo.. benimkine de yavas yavas ogretıcem. Bi iki kere gozunu actım ama yetmedi.
Buarada Adana seyhat izni alamadı çok üzgünüm
Bizimkiler de aynı görüştükçe daha çok görüşmek istiyorlar mesela görümcemde görüşüyoruz yarın size gelicez diyorlar ya da yarın bize gelin diye tutturuyorlar.Görüştük işte yarın niye görüşelim tekrarGel beraber sarilalim canim bende sinirden guluyorumustelik daha dun oglene kadar beraberdik biliyomusun gercekten kalp kirmak istemiyorum ama boylede olmuyor
Benimki doymazsa ağlıyor zaten kafa atıyor banaBenimkide memede uyuyor. Aç olmasa bile meme veriyorum. Açlığını tokluğunu bebek 4. Ayda anlamaya başlarmış. O zamana kadar sık sık uyanmayı alışkanlık haline getirmeseler iyi de biraz zor gibi bu şekilde.
cnm doğumdan bi kaç hafta önce burktum yer etti bi kaç kez yine burktum simdi ağrıdan duramıyorum uzerine basarken cnm yaniyorm b r ayagina noldu canim
Bizimkiler de aynı görüştükçe daha çok görüşmek istiyorlar mesela görümcemde görüşüyoruz yarın size gelicez diyorlar ya da yarın bize gelin diye tutturuyorlar.Görüştük işte yarın niye görüşelim tekrar
cnm doğumdan bi kaç hafta önce burktum yer etti bi kaç kez yine burktum simdi ağrıdan duramıyorum uzerine basarken cnm yaniyor
neler yaptik cnm zeytini çekirdeğini ezdik sardık ,kremledim sardım aksi gibi sarınca daha cok agriyor nasil bsy anlamadim ama felaket bi ağrı ayaktaki en son küçük parmak ve yanındaki parmağın kökünden üstten başlıyor ayak tabanına iniyor ve taban da agriyor yatinca yok ama ilk ayağa kalkip uzerine basınca acayip bi ağrı oluyorCnm hic sargi yapmayi denedin mi? Emzirirken kullanilan krem varsa kremleyip sarsan biraz sıkı tutmaz mi agrini
Cok gecmis olsun canim ya lifler zedelendi demekkicnm doğumdan bi kaç hafta önce burktum yer etti bi kaç kez yine burktum simdi ağrıdan duramıyorum uzerine basarken cnm yaniyor
Finalde herkes anasina benziceko klasik zaten bizim bu kez kimse bisey diyemiyor cunku kızımın gozler mavi beyaz tenli ,onlardada boyle kimse yok oglumda ayni babasi ayni babasiydi 1yasindan sonra dahadiyemez oldular ayni kopyam cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?