2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayyy okurken yarısında bastim kahkahayi oglum saf saf bana bakip guluyo noldu diye insanin nesi varsa dediginede pişman oluyor dimi hay Allahim ya gercekten istediniz sankii
Valla yaa . Bide oglumu anmesime gostermis oda demiski ayni babasi. Hii dedim kizida babasina benziyo ben kimki tasiyici

Kızlar doğru süt sağımı ne zaman olmalı yatarken mi sabah mı emzirimeden önce. Mi sonra mı

Çok geçmiş olsun. Anneme anlattım bunu, benim kuzenimin bebeğinde de olmuş kalça çıkığı, doktor 6 ay kullansın demiş ama 2. kontrolde çıkartabilirsiniz demiş doktoru. Üzme kendini. İnşallah bebeğin kısa sürede iyileşir siz de çıkartırsınız.

Valla yaa . Bide oglumu anmesime gostermis oda demiski ayni babasi. Hii dedim kizida babasina benziyo ben kimki tasiyici
Valla başını sonunu okuyamadım ben dan diye gireceğim muhabbete benim kv herşeyini kendine benzetiyor bebeğimin alerjisi var benim de öyle olur benim de böyle olur saçını ortadan ayırdım geçen gün hep sağ tarafına dönüyor diye benim de öyle diyor çıldıracaktıımm bir daha benzetirse kendine bu çocuk bana emanet mi verildi anasına hiç bşr şeyi benzemeyecek galiba diyeceğim kadın utanmasa anasıyım diyecek, zaten arada annem diye seviyor

o klasik zaten bizim bu kez kimse bisey diyemiyor cunku kızımın gozler mavi beyaz tenli ,onlardada boyle kimse yok oglumda ayni babasi ayni babasiydi 1yasindan sonra dahadiyemez oldular ayni kopyam cunku

Arkadaşlar merhaba bir indirim haberi vereyim. Migros’ta pampers pure 39,90 tl olmuş, bu arada onun bezleri diğerlerinden daha büyük. Oğluma 3 numara artık küçük gelmeye başlamıştı, bunun 3 numarası çok iyi oldu.

Benimkide memede uyuyor. Aç olmasa bile meme veriyorum. Açlığını tokluğunu bebek 4. Ayda anlamaya başlarmış. O zamana kadar sık sık uyanmayı alışkanlık haline getirmeseler iyi de biraz zor gibi bu şekilde.

Benimkide yanimda demez ama biliyorum soylediginu tam lafi acicakken bn konuştum der bn baslamadan seninnkdr uzulduk hadi gozun aydin canim selfie atarsiniz bayramsabahi

Gel beraber sarilalim canim bende sinirden guluyorum ustelik daha dun oglene kadar beraberdik biliyomusun gercekten kalp kirmak istemiyorum ama boylede olmuyor
Bizimkiler de aynı görüştükçe daha çok görüşmek istiyorlar mesela görümcemde görüşüyoruz yarın size gelicez diyorlar ya da yarın bize gelin diye tutturuyorlar.Görüştük işte yarın niye görüşelim tekrar

Benimki doymazsa ağlıyor zaten kafa atıyor banaMemede uyumayı seviyor çok yerine koyunca toksa uyuyor hala açsa uyanıyor bir iki saat sürüyor bu durum.Çok bunalıyorum

Hic bitmiycekler dmekki hepimizinki aynii

cnm doğumdan bi kaç hafta önce burktum yer etti bi kaç kez yine burktum simdi ağrıdan duramıyorum uzerine basarken cnm yaniyor

Cnm hic sargi yapmayi denedin mi? Emzirirken kullanilan krem varsa kremleyip sarsan biraz sıkı tutmaz mi agrini

Cnm hic sargi yapmayi denedin mi? Emzirirken kullanilan krem varsa kremleyip sarsan biraz sıkı tutmaz mi agrini
neler yaptik cnm zeytini çekirdeğini ezdik sardık ,kremledim sardım aksi gibi sarınca daha cok agriyor nasil bsy anlamadim ama felaket bi ağrı ayaktaki en son küçük parmak ve yanındaki parmağın kökünden üstten başlıyor ayak tabanına iniyor ve taban da agriyor yatinca yok ama ilk ayağa kalkip uzerine basınca acayip bi ağrı oluyor

o klasik zaten bizim bu kez kimse bisey diyemiyor cunku kızımın gozler mavi beyaz tenli ,onlardada boyle kimse yok oglumda ayni babasi ayni babasiydi 1yasindan sonra dahadiyemez oldular ayni kopyam cunku
Finalde herkes anasina benzicek . Benim kizimda esime benzemiyor oglumda . Ama erkek tarafi bunu bir turlu sindiremiyor iste hic anlamam . Benim cenemde gamze var canim oglumunda var .severlerken kasi gozu burnu seviliyor oyyy gamzeni yerim aynii amasi diyen bi Allahin kulu yok. . Kudurun diyorum icimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…