2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayyyy gelde delirme . De valla yuz verdikce sacmaliyolar . Niye boyleler yaa

m b r cnm 29 mayis hastanesinde bi dr var adam cok ii ona gitmeni tavsiye ederim ortapedi dr u . Adini hatirlayamadim dusunyrsen bulcam adini

Aferin o kocaya. Ne zmn isterse ver
Iste insanin esi bole olunca, kv ne kadar kotu de olsa, laf da solese, koymaz sana. Masallah canim Allah bozmasin.
Amin canım sağol cümlemize inşallah. Kayınvalidem iyi biri şimdi günahını almim kadının sadece eski o saçma batıl inançlar varya onlar var bende sürekli yanlıs oldugunu dogrusunun neboldugunu anlatıyorum hayır bide genç yaslı olsa neyse öyle görmüş demek yoksa laf sokma ara bozma töbe asla söz konusu olamaz

Hic bisey icin gec degil . Ama bnm oglum cidden babasina benzemiyir sasece burnu benziyo senin gibi tokmak burunlu diyorum
Benim oglum tipki rahmetli babama benziyor.. Bazen bana uzun uzun bakinca gozlerimi kaciriyorum. Cok farkli bi duygu. Annesinin babasi olmaya gelmis yavrum ❤

Benim oglum tipki rahmetli babama benziyor.. Bazen bana uzun uzun bakinca gozlerimi kaciriyorum. Cok farkli bi duygu. Annesinin babasi olmaya gelmis yavrum ❤
oy cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki benim babam da 20.04 2019 da anı kalp krizi ile oldu daha 1 saat once konuşmuştum bahçeye biber ekmeye inmişti bi kaç fide ekmiş gerisi yanda kutuda kalmis orada kriz gelmis nisan ayında burada kar yağmıştı video atmıştık kızımla onu bile girmemiş o ara tam can derdine dusmus 2 ay sonra hamile olduğumu ogrendim kardeşimle annem simdi muglada ben ankarada kimsemizde yok annem zor bi insan o kizcagiz engelli orada goturdu onu babam cok iyidi her seyiydi kardesimin insan o cocugun psikolojisini dusunur düşünmedi ,babam ankarada ama mezarı yani simdi oğlumun adi mustafa hamileyken acımı tuttum su an o kadar çok uzuluyorum ki yani o kadar sindiremedim her sey üst üste geldi ki daha yeni yeni duvara fotosunu aşıyorum ama bakamiyorum fazla 3 senede falan alisiliyormus sanirim kardeşim de aklım ,gecen babam özledim mustafa demis engelli olduğu icin hani okula gönderemedik çat pat yaziyor yikiliyorum boyle mesajlarini gorunce,esim sagolsun ilgileniyor annemlerle işleri ile babamin cenazesin de oyle cok zor Allah yardimcimiz olsun,iyiki boyle bir eşim var yoksa zor cok zor anneme katlaması bile mucize,babami da emekli olunca annem yipratti ev isleri o bu markete gonder surekli derken adamcagiz yiprandi yoksa daha 55 yasindaydi iste hayat

Canım bırak ev kirli ya da dağınık olsun. Bugün yapmazsan yarın yaparsın. Ben evi salalı çok oluyor. Ben büyüğüne kitap okuyorum. Kardeş temalı kitaplar da serpiştiriyorum. Onun hissettiklerini başkalarının da hissetmesi onları rahatlatıyor. Avucundaki öpücük kitabını ona okumanı, okurken onun avucuna öpücük kondurmani tavsiye ederim. Hemen ardından da bir cep dolusu öpücük kitabını okursun. O da aynı serinin kardeş temalı olanı. Ordaki abi rakun kardeşini kıskanıyor. Duygularını kendisininkine benzetir ve rahatlar. Ben araya serpiştiriyorum. Bugün birkaç kitap daha sipariş ettim. Bir tanesini özellikle kardeş temalı seçtim. Mesela dün bebeğin altını değiştiriyorum, kafasının dibinde hiç durmuyor. Kızım dur yavrum dur. Dizini nerdeyse kafasına çarpacaktı. Ben de bebeğin bakımını başka yerde yapayım en iyisi dedim. Benimki bir ağlamaya başladı. Ben de hemen bir şeyler uydurdum kafamdan. Sen bebekken seni de koruyordum. Teyzen böyle kafanın dinindeydi, ona başka yerde, mesela yanımızda durması gerektiğini yoksa senin başına çarpabilecegini söyledim, teyzen ağlamaya başladı dedim. Güya beni dinlemek istemeyen kızım sonra teyzem ne dedi demeye başladı. Hem başkalarının kendisi gibi hissetmesi hem de bebekken onu da böyle korudugumu düşünmesi rahatlattı. Bunlar bize bir nebze iyi gelenler. Belki sen de denersin. Tabi arada krizler oluyor ama şimdilik büyük problemlerin önüne geçtiğini düşünüyorum.

Bu daha komikmiş artık iki tane getirirler eslem ek gıdaya geçsin
Eslemin cinsiyeti belli degilken kp eşime dediki artik damatlara calisirsin. Zaten bizim ev falan almamizi hic istemiyolar neymiş onlardan bize ev kalacakmiş. Yani damada mal gidecek diye. Halbuki kendi kizina bi daire verdi kirasini aliyor. Yani boyle abuk dusunen insanlar. Hem yardim yapar hem kafana kakar. Geçen gun diyormus mi kredi kartina ne kadar borcjn var esimde soylemis. Dahada borc yapma demis sanki onun cebinden oduyoruz. Aliyosak kendimize degil hep cocuklara harciyoruz. Üstelik onlarda çok iyi biliyor ki hep hastaliklar gecirdik çoğunlukla hastanelere harcıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…