2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ev filan umrumda degil gercekten. Bu konuda kendimi yiyip bitiriyorum. Kizim ilk goz agrim canim herseyim. Ona kizdikca cektigim vicdan azabini anlatamam. Demek ki beni nasil seviyor, nasil paylasamiyor ki kardes fikrini kabullenemiyor. Su mubarek gunde en buyuk duam Rabbim yavrularimizi anasiz babasiz bizleride yavrularimizsiz birakmasin. Aslinda cok haklisin. Yemek te temizlik te zerre umrumda degil. Cok daha dogru davranacagim insallah

Başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah.

Baba cok guzel birsey canim.. Allah yardimcimiz olsun. Mekanlari cennet olsun cok mutlu olsunlar.. Yalniz ben sana birsey soylemek istiyorum. Ne yasadigini tabi sen bilirsin ama annene de kirginlik ofke tutma icinde. Benim annem de cok kolay biri sayilmaz ama anne gibi kimse sevmez onu biliyorum. Bugun annemin bayramini kutlamaya gittim. Yasli ve hasta. En sevdigim yemekleri yapti. Gelirken de bir suru yemek koydu kocaman kutulara. Sen gunduz cocuklarinla ilgilen, yemek dusunme diye. Bazen sert ve kirici tavirlari kuskunlukleri olsa da onu oyle cok seviyorum ki.. Babamdan sonra onu da kaybetme korkusu dustu icime. Rabbim omrunu hayirli uzun eylesin. Annemi cok seviyorum..

Ciglik atmiyo aglamiyo. Surekli tutup bırakıyor guzel emmiyo
Benimki de karnı doyduktan sonra yapıyor bunu canım. Hem emmek istiyor veriyorum ağzına tutup bırakıyor çekiştiriyor. Red olduğunu sanmıyorum. Aç olduğunda lıkır lıkır emiyor. Aç olmadan da meme istediğinde hep bunu yapar istisnasız.

Boşver canım hepsi aynı işlerine geldiği gibi.Bizimkiler de çok harcıyorsunuz diye kızarlar ama bize şunu alın bunu alın diye istekleri de bitmez onlara harcanan para değil sanki.Ne koparırsak kar modundalar bu da beni sinir ediyor.Bütün çocuklarına karşı böyleler sorsan da kimseden birşey istemeyiz derler.

İhmal etme canım o zaman bu zamana kadar geçmediyse

Bizimkinin de çene gamzesi var dedesi gibi deyip seviyorlar oysaki benim de var annemin de varBir de dedesi gibi mart doğumlu diyorlar ya ben de mart doğumluyum

yok kin yok asla anmem oldugu icin seviyorum,ama annemle yasayamadiklarima uzuluyorum sadece annem sadece insanin iliğine kadar sömürüyor onlara tatile gittiğimizde kizim olmasan bu kadar süre kabul etmezdim diyor düşün ,babam öldü ardindan tum islemleri esim yapti butun evraklari verirken şu şu için bu bu icin diye dedi hep ankarada,sen muglaya gottiginde o evraklardan miras cikartma kagidini bul ben dedim snne miras için dilekce lazim gitcek misin sen yaz cikart dedi olunce biri 40 gun icinde cikmasi gerek biz zeten yikilmisiz bi de bu islemlerle ugrasiyoruz o ksgidi muglada gorunce beni aradi komsulara sormus demisler ki mbr bu dilekceyle elindeki mallari alabilir onlara inanmış beni arıyor ya bak ev araba kardeşinin diyor beni ilk dogumdan sonra 8. günün de bırakıp giden biri ,kin tutan biri yok yere daha bi kere içten sarıldığını hatırlamam yani,yazin goderiz ne kahvalti ne yemek ya torunun var bi gun ne yapayim size de ya babam kardesimin kahvesini almayi unutmus marketten gelmis kardesim de fena hemen anneme diyor adamo bi daha bi daha o sıcakta markete gönderen biri bana bakarken ramazanda oruc oruc ev isini yaptırıp uzerine sıcakta sigarasını almaya gönderen biri

İhmal etme canım o zaman bu zamana kadar geçmediyse
koronodan cok korkuyorum gitsem mr ,muayene,rontgen derken baya bekletirler diye gidemiyorum bebek de kucuk arabada esimle bekliyorlar zor oluyor diye cnm ama bklm gitmeye caliscam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…