Ciglik atmiyo aglamiyo. Surekli tutup bırakıyor guzel emmiyoMeme reddinde ciglik atar memeye yatirinca canim oyle bisey varmi
Yaaa canim benimBenim oglum tipki rahmetli babama benziyor.. Bazen bana uzun uzun bakinca gozlerimi kaciriyorum. Cok farkli bi duygu. Annesinin babasi olmaya gelmis yavrum ❤
O bemdede var canim.uyuz oluyorum .sabah en son agzina mememdenn sut sıktim beslemek icim .meme reddi deil ama giciklik iateCiglik atmiyo aglamiyo. Surekli tutup bırakıyor guzel emmiyo
Tamam cnm sitesinden bakip yazcamolur cnm sen söyle ben bu ara ihmal ediyorum hastalıktan dolayı ortalık durulsun ilk is giderim
Ev filan umrumda degil gercekten. Bu konuda kendimi yiyip bitiriyorum. Kizim ilk goz agrim canim herseyim. Ona kizdikca cektigim vicdan azabini anlatamam. Demek ki beni nasil seviyor, nasil paylasamiyor ki kardes fikrini kabullenemiyor. Su mubarek gunde en buyuk duam Rabbim yavrularimizi anasiz babasiz bizleride yavrularimizsiz birakmasin. Aslinda cok haklisin. Yemek te temizlik te zerre umrumda degil. Cok daha dogru davranacagim insallahCanım bırak ev kirli ya da dağınık olsun. Bugün yapmazsan yarın yaparsın. Ben evi salalı çok oluyor. Ben büyüğüne kitap okuyorum. Kardeş temalı kitaplar da serpiştiriyorum. Onun hissettiklerini başkalarının da hissetmesi onları rahatlatıyor. Avucundaki öpücük kitabını ona okumanı, okurken onun avucuna öpücük kondurmani tavsiye ederim. Hemen ardından da bir cep dolusu öpücük kitabını okursun. O da aynı serinin kardeş temalı olanı. Ordaki abi rakun kardeşini kıskanıyor. Duygularını kendisininkine benzetir ve rahatlar. Ben araya serpiştiriyorum. Bugün birkaç kitap daha sipariş ettim. Bir tanesini özellikle kardeş temalı seçtim. Mesela dün bebeğin altını değiştiriyorum, kafasının dibinde hiç durmuyor. Kızım dur yavrum dur. Dizini nerdeyse kafasına çarpacaktı. Ben de bebeğin bakımını başka yerde yapayım en iyisi dedim. Benimki bir ağlamaya başladı. Ben de hemen bir şeyler uydurdum kafamdan. Sen bebekken seni de koruyordum. Teyzen böyle kafanın dinindeydi, ona başka yerde, mesela yanımızda durması gerektiğini yoksa senin başına çarpabilecegini söyledim, teyzen ağlamaya başladı dedim. Güya beni dinlemek istemeyen kızım sonra teyzem ne dedi demeye başladı. Hem başkalarının kendisi gibi hissetmesi hem de bebekken onu da böyle korudugumu düşünmesi rahatlattı. Bunlar bize bir nebze iyi gelenler. Belki sen de denersin. Tabi arada krizler oluyor ama şimdilik büyük problemlerin önüne geçtiğini düşünüyorum.
Başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah.oy cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki benim babam da 20.04 2019 da anı kalp krizi ile oldu daha 1 saat once konuşmuştum bahçeye biber ekmeye inmişti bi kaç fide ekmiş gerisi yanda kutuda kalmis orada kriz gelmis nisan ayında burada kar yağmıştı video atmıştık kızımla onu bile girmemiş o ara tam can derdine dusmus 2 ay sonra hamile olduğumu ogrendim kardeşimle annem simdi muglada ben ankarada kimsemizde yok annem zor bi insan o kizcagiz engelli orada goturdu onu babam cok iyidi her seyiydi kardesimin insan o cocugun psikolojisini dusunur düşünmedi ,babam ankarada ama mezarı yani simdi oğlumun adi mustafa hamileyken acımı tuttum su an o kadar çok uzuluyorum ki yani o kadar sindiremedim her sey üst üste geldi ki daha yeni yeni duvara fotosunu aşıyorum ama bakamiyorum fazla 3 senede falan alisiliyormus sanirim kardeşim de aklım ,gecen babam özledim mustafa demis engelli olduğu icin hani okula gönderemedik çat pat yaziyor yikiliyorum boyle mesajlarini gorunce,esim sagolsun ilgileniyor annemlerle işleri ile babamin cenazesin de oyle cok zor Allah yardimcimiz olsun,iyiki boyle bir eşim var yoksa zor cok zor anneme katlaması bile mucize,babami da emekli olunca annem yipratti ev isleri o bu markete gonder surekli derken adamcagiz yiprandi yoksa daha 55 yasindaydi iste hayat
Dr yusuf sertan cabuk canim dr adiolur cnm sen söyle ben bu ara ihmal ediyorum hastalıktan dolayı ortalık durulsun ilk is giderim
Baba cok guzel birsey canim.. Allah yardimcimiz olsun. Mekanlari cennet olsun cok mutlu olsunlar.. Yalniz ben sana birsey soylemek istiyorum. Ne yasadigini tabi sen bilirsin ama annene de kirginlik ofke tutma icinde. Benim annem de cok kolay biri sayilmaz ama anne gibi kimse sevmez onu biliyorum. Bugun annemin bayramini kutlamaya gittim. Yasli ve hasta. En sevdigim yemekleri yapti. Gelirken de bir suru yemek koydu kocaman kutulara. Sen gunduz cocuklarinla ilgilen, yemek dusunme diye. Bazen sert ve kirici tavirlari kuskunlukleri olsa da onu oyle cok seviyorum ki.. Babamdan sonra onu da kaybetme korkusu dustu icime. Rabbim omrunu hayirli uzun eylesin. Annemi cok seviyorum..oy cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki benim babam da 20.04 2019 da anı kalp krizi ile oldu daha 1 saat once konuşmuştum bahçeye biber ekmeye inmişti bi kaç fide ekmiş gerisi yanda kutuda kalmis orada kriz gelmis nisan ayında burada kar yağmıştı video atmıştık kızımla onu bile girmemiş o ara tam can derdine dusmus 2 ay sonra hamile olduğumu ogrendim kardeşimle annem simdi muglada ben ankarada kimsemizde yok annem zor bi insan o kizcagiz engelli orada goturdu onu babam cok iyidi her seyiydi kardesimin insan o cocugun psikolojisini dusunur düşünmedi ,babam ankarada ama mezarı yani simdi oğlumun adi mustafa hamileyken acımı tuttum su an o kadar çok uzuluyorum ki yani o kadar sindiremedim her sey üst üste geldi ki daha yeni yeni duvara fotosunu aşıyorum ama bakamiyorum fazla 3 senede falan alisiliyormus sanirim kardeşim de aklım ,gecen babam özledim mustafa demis engelli olduğu icin hani okula gönderemedik çat pat yaziyor yikiliyorum boyle mesajlarini gorunce,esim sagolsun ilgileniyor annemlerle işleri ile babamin cenazesin de oyle cok zor Allah yardimcimiz olsun,iyiki boyle bir eşim var yoksa zor cok zor anneme katlaması bile mucize,babami da emekli olunca annem yipratti ev isleri o bu markete gonder surekli derken adamcagiz yiprandi yoksa daha 55 yasindaydi iste hayat
Benimki de karnı doyduktan sonra yapıyor bunu canım. Hem emmek istiyor veriyorum ağzına tutup bırakıyor çekiştiriyor. Red olduğunu sanmıyorum. Aç olduğunda lıkır lıkır emiyor. Aç olmadan da meme istediğinde hep bunu yapar istisnasız.Ciglik atmiyo aglamiyo. Surekli tutup bırakıyor guzel emmiyo
Boşver canım hepsi aynı işlerine geldiği gibi.Bizimkiler de çok harcıyorsunuz diye kızarlar ama bize şunu alın bunu alın diye istekleri de bitmez onlara harcanan para değil sanki.Ne koparırsak kar modundalar bu da beni sinir ediyor.Bütün çocuklarına karşı böyleler sorsan da kimseden birşey istemeyiz derler.Eslemin cinsiyeti belli degilken kp eşime dediki artik damatlara calisirsin. Zaten bizim ev falan almamizi hic istemiyolar neymiş onlardan bize ev kalacakmiş. Yani damada mal gidecek diye. Halbuki kendi kizina bi daire verdi kirasini aliyor. Yani boyle abuk dusunen insanlar. Hem yardim yapar hem kafana kakar. Geçen gun diyormus mi kredi kartina ne kadar borcjn var esimde soylemis. Dahada borc yapma demis sanki onun cebinden oduyoruz. Aliyosak kendimize degil hep cocuklara harciyoruz. Üstelik onlarda çok iyi biliyor ki hep hastaliklar gecirdik çoğunlukla hastanelere harcıyoruz
İhmal etme canım o zaman bu zamana kadar geçmediyseneler yaptik cnm zeytini çekirdeğini ezdik sardık ,kremledim sardım aksi gibi sarınca daha cok agriyor nasil bsy anlamadim ama felaket bi ağrı ayaktaki en son küçük parmak ve yanındaki parmağın kökünden üstten başlıyor ayak tabanına iniyor ve taban da agriyor yatinca yok ama ilk ayağa kalkip uzerine basınca acayip bi ağrı oluyor
Bizimkinin de çene gamzesi var dedesi gibi deyip seviyorlar oysaki benim de var annemin de varFinalde herkes anasina benzicek. Benim kizimda esime benzemiyor oglumda . Ama erkek tarafi bunu bir turlu sindiremiyor iste hic anlamam . Benim cenemde gamze var canim oglumunda var .severlerken kasi gozu burnu seviliyor oyyy gamzeni yerim aynii amasi diyen bi Allahin kulu yok. . Kudurun diyorum icimden
Yaaa heyy Allahim yarabbim yaaBizimkinin de çene gamzesi var dedesi gibi deyip seviyorlar oysaki benim de var annemin de varBir de dedesi gibi mart doğumlu diyorlar ya ben de mart doğumluyum
amin ins cnmBaşın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah.
gunde kac kez emiyorEslem emmeyi iyice azaltti. 5 dkdan bile az emiyo sanirim meme reddi olabilir mi?m b r Pinkpinkblue
yok kin yok asla anmem oldugu icin seviyorum,ama annemle yasayamadiklarima uzuluyorum sadece annem sadece insanin iliğine kadar sömürüyor onlara tatile gittiğimizde kizim olmasan bu kadar süre kabul etmezdim diyor düşün ,babam öldü ardindan tum islemleri esim yapti butun evraklari verirken şu şu için bu bu icin diye dedi hep ankarada,sen muglaya gottiginde o evraklardan miras cikartma kagidini bul ben dedim snne miras için dilekce lazim gitcek misin sen yaz cikart dedi olunce biri 40 gun icinde cikmasi gerek biz zeten yikilmisiz bi de bu islemlerle ugrasiyoruz o ksgidi muglada gorunce beni aradi komsulara sormus demisler ki mbr bu dilekceyle elindeki mallari alabilir onlara inanmış beni arıyor ya bak ev araba kardeşinin diyor beni ilk dogumdan sonra 8. günün de bırakıp giden biri ,kin tutan biri yok yere daha bi kere içten sarıldığını hatırlamam yani,yazin goderiz ne kahvalti ne yemek ya torunun var bi gun ne yapayim size de ya babam kardesimin kahvesini almayi unutmus marketten gelmis kardesim de fena hemen anneme diyor adamo bi daha bi daha o sıcakta markete gönderen biri bana bakarken ramazanda oruc oruc ev isini yaptırıp uzerine sıcakta sigarasını almaya gönderen biriBaba cok guzel birsey canim.. Allah yardimcimiz olsun. Mekanlari cennet olsun cok mutlu olsunlar.. Yalniz ben sana birsey soylemek istiyorum. Ne yasadigini tabi sen bilirsin ama annene de kirginlik ofke tutma icinde. Benim annem de cok kolay biri sayilmaz ama anne gibi kimse sevmez onu biliyorum. Bugun annemin bayramini kutlamaya gittim. Yasli ve hasta. En sevdigim yemekleri yapti. Gelirken de bir suru yemek koydu kocaman kutulara. Sen gunduz cocuklarinla ilgilen, yemek dusunme diye. Bazen sert ve kirici tavirlari kuskunlukleri olsa da onu oyle cok seviyorum ki.. Babamdan sonra onu da kaybetme korkusu dustu icime. Rabbim omrunu hayirli uzun eylesin. Annemi cok seviyorum..
cok sagol cnmKizlar ben kizima su egitim setini aldim tavsiye ederim cok sevdi baya oyaladi stres atti . Baslangic olaral 3 yas aldim bitirince 4 yasi alicam .Amine Busra Tinybirdy N nazyamm m b r B Babyiscoming
koronodan cok korkuyorum gitsem mr ,muayene,rontgen derken baya bekletirler diye gidemiyorum bebek de kucuk arabada esimle bekliyorlar zor oluyor diye cnm ama bklm gitmeye caliscamİhmal etme canım o zaman bu zamana kadar geçmediyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?