ah cnm ya benim de bi kez oyle yapmıştı zor oluyor ama bi güler simdi sana unutursun :) o kusma icin de bi dr a götür cnm istersenAllah ben ne yapsam nerelere gitsem
Tam dedim ki ne güzel emdi karnı iyice doydu memeyi bayağı boşalttı gazını çıkarmak için kaldırdım ve tüm sütü fışkırttı kendi üstü benim üstüm parkeler komle sırılsıklam oldu ne yapıyım ben şimdi anneler söyleyin benim kızım neden böyle yapıyor ben niye bu kadar kadersizim niye benimki sizinkiler gibi kilo alamıyor sütüm varken niye hepsini kusuyor ölücem sinirden valla emziresim yok ya sinirden bideli olucam
Allah bana sabır versin
Kustuğu miktarı tahmin edemezsiniz
gece yatmadan once tok tutsun diye sağıyorum veriyorum,sabah kalkinca emiyor az bsy bi de oyle sağıyorum veriyorum ki kahvalti da o tok olsun uyusun biz rahat kahvalti yapalim diye kızımla da ilgileniyorum gezdiriyorum o sıra cunku hem de göğüslerin şişkinliği insin diye,sonra da o emiyor hepKuzular ya sağmak içim doğru zaman me zaman yanlış birşey yapmak istemiyorum bilgi verin
Benimki biberon almıyor asla da bende işe başladığımda mamasına filan katayım diye dolaba atayım diyorumgece yatmadan once tok tutsun diye sağıyorum veriyorum,sabah kalkinca emiyor az bsy bi de oyle sağıyorum veriyorum ki kahvalti da o tok olsun uyusun biz rahat kahvalti yapalim diye kızımla da ilgileniyorum gezdiriyorum o sıra cunku hem de göğüslerin şişkinliği insin diye,sonra da o emiyor hep
neler yaptik cnm zeytini çekirdeğini ezdik sardık ,kremledim sardım aksi gibi sarınca daha cok agriyor nasil bsy anlamadim ama felaket bi ağrı ayaktaki en son küçük parmak ve yanındaki parmağın kökünden üstten başlıyor ayak tabanına iniyor ve taban da agriyor yatinca yok ama ilk ayağa kalkip uzerine basınca acayip bi ağrı oluyor
Finalde herkes anasina benzicek. Benim kizimda esime benzemiyor oglumda . Ama erkek tarafi bunu bir turlu sindiremiyor iste hic anlamam . Benim cenemde gamze var canim oglumunda var .severlerken kasi gozu burnu seviliyor oyyy gamzeni yerim aynii amasi diyen bi Allahin kulu yok. . Kudurun diyorum icimden
Demek sen beyaz ten mavi gozlusin
oy cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki benim babam da 20.04 2019 da anı kalp krizi ile oldu daha 1 saat once konuşmuştum bahçeye biber ekmeye inmişti bi kaç fide ekmiş gerisi yanda kutuda kalmis orada kriz gelmis nisan ayında burada kar yağmıştı video atmıştık kızımla onu bile girmemiş o ara tam can derdine dusmus 2 ay sonra hamile olduğumu ogrendim kardeşimle annem simdi muglada ben ankarada kimsemizde yok annem zor bi insan o kizcagiz engelli orada goturdu onu babam cok iyidi her seyiydi kardesimin insan o cocugun psikolojisini dusunur düşünmedi ,babam ankarada ama mezarı yani simdi oğlumun adi mustafa hamileyken acımı tuttum su an o kadar çok uzuluyorum ki yani o kadar sindiremedim her sey üst üste geldi ki daha yeni yeni duvara fotosunu aşıyorum ama bakamiyorum fazla 3 senede falan alisiliyormus sanirim kardeşim de aklım ,gecen babam özledim mustafa demis engelli olduğu icin hani okula gönderemedik çat pat yaziyor yikiliyorum boyle mesajlarini gorunce,esim sagolsun ilgileniyor annemlerle işleri ile babamin cenazesin de oyle cok zor Allah yardimcimiz olsun,iyiki boyle bir eşim var yoksa zor cok zor anneme katlaması bile mucize,babami da emekli olunca annem yipratti ev isleri o bu markete gonder surekli derken adamcagiz yiprandi yoksa daha 55 yasindaydi iste hayat
Ay inşallah ya dün kontrol vardı ateli düzgün takıp takmadığıma baktılar iyi dediler haftaya tekrar gidicez inşallah bir an evvel kurtulur yavrumÇok geçmiş olsun. Anneme anlattım bunu, benim kuzenimin bebeğinde de olmuş kalça çıkığı, doktor 6 ay kullansın demiş ama 2. kontrolde çıkartabilirsiniz demiş doktoru. Üzme kendini. İnşallah bebeğin kısa sürede iyileşir siz de çıkartırsınız.
Allah ben ne yapsam nerelere gitsem
Tam dedim ki ne güzel emdi karnı iyice doydu memeyi bayağı boşalttı gazını çıkarmak için kaldırdım ve tüm sütü fışkırttı kendi üstü benim üstüm parkeler komle sırılsıklam oldu ne yapıyım ben şimdi anneler söyleyin benim kızım neden böyle yapıyor ben niye bu kadar kadersizim niye benimki sizinkiler gibi kilo alamıyor sütüm varken niye hepsini kusuyor ölücem sinirden valla emziresim yok ya sinirden bideli olucam
Allah bana sabır versin
Ben de beğendim canım. 3 ü bitirdik. 4 'ün son kitabındayız biz de. Kitap bir süre sonra kendini tekrarlıyor ama çocuklar tekrar tekrar aynı şeyleri yapmayı seviyorlar.Kizlar ben kizima su egitim setini aldim tavsiye ederim cok sevdi baya oyaladi stres atti . Baslangic olaral 3 yas aldim bitirince 4 yasi alicam . @aijoo @minnakminnakpanda N nazyammm b r @Babyiscoming
Götürdüm canım gaviscon verdi o da fayda etmediği gibi öyle bir kabız yaptıki kakasını yaparken posu kanadı saatlerce ağladı kaka yapmak içinah cnm ya benim de bi kez oyle yapmıştı zor oluyor ama bi güler simdi sana unutursun :) o kusma icin de bi dr a götür cnm istersen
kizlar 7 haziranda dogum iznin bitiyorrr:) bakalim ayağımın uzerine basamıyorum iyice kötü oldu hem ortalıkta kotu aile hekimliğinden rapor alicam olmadi baska yerden sonra duruma gore ucretsiz izni başlatılan cunku boyle gidemem hastanede calisiyorum iki kucuk cocuk var bir de riske atamam
Götürdüm canım fayde etmiyor 83 günlük oldu bitmedi kusması hep aşırı kusuyordu hala minicik üzülüyorum ya yoruldum gerçektenAh cnm yakac aylik oldu simdi seninki bazen geciyor diyorlar ama aik yapiyor sanki bi doktora mi gotursen? Cok iyi degil tabiki ilac almasida beslemeden once içirmek icin ilac verebilir ..
Halsizlik atesi var mi? Benim oglum 70gunlukken gastro gecirdi o zaman calisiyordum emzirdikten sonra komple kusuyordu dedigin gibi 2 gun oldu kaynanama dedimki usuttu galiba dikkat edin yok biz aut verince yapmiyordedi.. bikacgun gecti emzirdim tamise cikicam bukez onunde kustu aaa niye boyle yapiyor hicbirssyi yoktu dedi..O gun hastaneye götürdük kaka sayisi 5 6ydi 4gundur tahliller yapildi 2gunluk suya karistirilan toz kullandik ardindan komple gecti..
Görünürde hic hastaligi birseyi yoktu kan vekultur testi yaptilar ustune dusmesem kimbilir ne kadr daha cekicekti yavrumm
Cok uzun yazdim ama belki bnzer bi durum vardie diye
Benim arkadaşımın kızı öyleydi her emzirmede kusuyordu kaç kere doktora gittiler birşeyi çıkmadı gayet de güzel büyüdü hiç üzme kendini zamanla düzelir büyüdükçe İnşallahAllah ben ne yapsam nerelere gitsem
Allah bana sabır versin
Benim kardeşim de korkuyordu gitmeye en sonunda gitti, randevu almış kimse yoktu diyor. Eskisi gibi kalabalık değilmiş. Zaten pandemi ile diğer hastaları ayırmışlar. Bence ihmal etme, maskeni tak git.koronodan cok korkuyorum gitsem mr ,muayene,rontgen derken baya bekletirler diye gidemiyorum bebek de kucuk arabada esimle bekliyorlar zor oluyor diye cnm ama bklm gitmeye caliscam
Canım benim sakin ol, sen strese girersen bebeğin de girer bakAllah ben ne yapsam nerelere gitsem
Allah bana sabır versin
Yok canım meme reddini ben yaşadım, nerede memeyi tutmak yaklaşınca çığlık çığlığa sanki etini koparır gibi ağlıyordu nerdeyse 1 buçuk ay çektik şimdi yeni yeni topluyorEslem emmeyi iyice azaltti. 5 dkdan bile az emiyo sanirim meme reddi olabilir mi?m b r @Pinkpinkblue
Benim oğlum da kusuyor, emzirdikten sonra hemen gazını çıkarma, biraz başı yukarıda olacak şekilde tutup 15 dk falan, sonra gazını çıkar. Ben öyle yapıyorum. Bazen ne yaparsan yap kusuyor maalesef. Emzirdikten sonra fazla hareket ettirmemek lazım. Kaç kilo doğdu, şimdi kaç kilo?B
Götürdüm canım fayde etmiyor 83 günlük oldu bitmedi kusması hep aşırı kusuyordu hala minicik üzülüyorum ya yoruldum gerçekten
Neden reddetiyor acaba? Bir nedeni var mı? İstediği zaman memeyi vermeyince sonrasında mı reddetiyor? Büyük oğlumda bir kez ben koltukta uyurken o uyanmış. Herhalde ağlamış duymamışım, öyle bir ağlamaya başladı durduramıyoruz, emzirmeye çalışıyorum emmiyordu. Balkona falan çıkardık, bende çok ağlıyordu annem sakinleştirdi. İçli içli ağlıyordu. Biz küsmesine yorduk, istediği zaman vermediğimiz için diye.Yok canım meme reddini ben yaşadım, nerede memeyi tutmak yaklaşınca çığlık çığlığa sanki etini koparır gibi ağlıyordu nerdeyse 1 buçuk ay çektik şimdi yeni yeni topluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?