2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allah ben ne yapsam nerelere gitsem
Tam dedim ki ne güzel emdi karnı iyice doydu memeyi bayağı boşalttı gazını çıkarmak için kaldırdım ve tüm sütü fışkırttı kendi üstü benim üstüm parkeler komle sırılsıklam oldu ne yapıyım ben şimdi anneler söyleyin benim kızım neden böyle yapıyor ben niye bu kadar kadersizim niye benimki sizinkiler gibi kilo alamıyor sütüm varken niye hepsini kusuyor ölücem sinirden valla emziresim yok ya sinirden bideli olucam
Allah bana sabır versin
Kustuğu miktarı tahmin edemezsiniz

ah cnm ya benim de bi kez oyle yapmıştı zor oluyor ama bi güler simdi sana unutursun :) o kusma icin de bi dr a götür cnm istersen

Kuzular ya sağmak içim doğru zaman me zaman yanlış birşey yapmak istemiyorum bilgi verin
gece yatmadan once tok tutsun diye sağıyorum veriyorum,sabah kalkinca emiyor az bsy bi de oyle sağıyorum veriyorum ki kahvalti da o tok olsun uyusun biz rahat kahvalti yapalim diye kızımla da ilgileniyorum gezdiriyorum o sıra cunku hem de göğüslerin şişkinliği insin diye,sonra da o emiyor hep

Benimki biberon almıyor asla da bende işe başladığımda mamasına filan katayım diye dolaba atayım diyorum

Geçmiş olsun canim ayakta durmamakta mümkün değilki nasil canin yaniyodur hastaneye gidemiyorsun degil mi bazen cikn yer su toplarmis gibi bisey duymustum sanki o zamn yer yapar derlerdi

Yaaa yerimm yaa gamzelerinizi ,biz teyzeleri severiz gamzesini

Demek sen beyaz ten mavi gozlusin

Yokk canimm nerdee bu konuda kizim banada benzemiyor ama dedemin gozler masmavi grimsi babamda bildigin turuncu sacliydi teni ne kadar beyaz dusun artik kizimda iksinin karisimi iste esim diyoki kendim doğduğunu gormesem karistirdilar dicem buyudukce nolck pamugum bekliyoruz

Allah rahmet eylesin su mübarek gunde cnm nurlar icinde uyusun bnm babamda birden kalpkriziyle öldü yazin tatilde görmüştüm en son 3ay oncesinde dedigin gibide birgün oncesinde telefonla konuşmuştuk ,burdan cenazye gittim tek basima o yol nasil gecti noldu hiçbirşey yok bnde hastalık bisey olmayinca insan hic sindiremiyor 5yil oldu hala daha dugun videolarimizi hic izlyemedim bile mekânlari Cennet olsun insallah

Ay inşallah ya dün kontrol vardı ateli düzgün takıp takmadığıma baktılar iyi dediler haftaya tekrar gidicez inşallah bir an evvel kurtulur yavrum

Ah cnm ya kac aylik oldu simdi seninki bazen geciyor diyorlar ama aik yapiyor sanki bi doktora mi gotursen? Cok iyi degil tabiki ilac almasida beslemeden once içirmek icin ilac verebilir ..
Halsizlik atesi var mi? Benim oglum 70gunlukken gastro gecirdi o zaman calisiyordum emzirdikten sonra komple kusuyordu dedigin gibi 2 gun oldu kaynanama dedimki usuttu galiba dikkat edin yok biz aut verince yapmiyordedi.. bikacgun gecti emzirdim tamise cikicam bukez onunde kustu aaa niye boyle yapiyor hicbirssyi yoktu dedi..O gun hastaneye götürdük kaka sayisi 5 6ydi 4gundur tahliller yapildi 2gunluk suya karistirilan toz kullandik ardindan komple gecti..
Görünürde hic hastaligi birseyi yoktu kan vekultur testi yaptilar ustune dusmesem kimbilir ne kadr daha cekicekti yavrumm
Cok uzun yazdim ama belki bnzer bi durum vardie diye

ah cnm ya benim de bi kez oyle yapmıştı zor oluyor ama bi güler simdi sana unutursun :) o kusma icin de bi dr a götür cnm istersen
Götürdüm canım gaviscon verdi o da fayda etmediği gibi öyle bir kabız yaptıki kakasını yaparken posu kanadı saatlerce ağladı kaka yapmak için çaresizim benim kız hep böyle kusuyor yıldım
Hergün makine çalışıyor günde kaç kere kıyaget değiştiriyoruz bilmiyorum 7-8 vardır
Yoruldum artık yıldım
Şu süt ve kilo olayı beni 5 sene yaşlandırdı
Allah başka dert vermesin biliyorum çok elzem birşey değil ama yıldım

B
Götürdüm canım fayde etmiyor 83 günlük oldu bitmedi kusması hep aşırı kusuyordu hala minicik üzülüyorum ya yoruldum gerçekten

Benim arkadaşımın kızı öyleydi her emzirmede kusuyordu kaç kere doktora gittiler birşeyi çıkmadı gayet de güzel büyüdü hiç üzme kendini zamanla düzelir büyüdükçe İnşallah

koronodan cok korkuyorum gitsem mr ,muayene,rontgen derken baya bekletirler diye gidemiyorum bebek de kucuk arabada esimle bekliyorlar zor oluyor diye cnm ama bklm gitmeye caliscam
Benim kardeşim de korkuyordu gitmeye en sonunda gitti, randevu almış kimse yoktu diyor. Eskisi gibi kalabalık değilmiş. Zaten pandemi ile diğer hastaları ayırmışlar. Bence ihmal etme, maskeni tak git.

Canım benim sakin ol, sen strese girersen bebeğin de girer bak sana benim naçizane tavsiyem bir gastronomi uzmanına randevu al bebeğini götür bir baksın, normal çocuk doktoru ile olacak iş değil bu kadar kusuyor hem için rahat eder hem de sorun anlaşılır çok geçmiş olsun

Eslem emmeyi iyice azaltti. 5 dkdan bile az emiyo sanirim meme reddi olabilir mi? m b r @Pinkpinkblue
Yok canım meme reddini ben yaşadım, nerede memeyi tutmak yaklaşınca çığlık çığlığa sanki etini koparır gibi ağlıyordu nerdeyse 1 buçuk ay çektik şimdi yeni yeni topluyor

B

Götürdüm canım fayde etmiyor 83 günlük oldu bitmedi kusması hep aşırı kusuyordu hala minicik üzülüyorum ya yoruldum gerçekten
Benim oğlum da kusuyor, emzirdikten sonra hemen gazını çıkarma, biraz başı yukarıda olacak şekilde tutup 15 dk falan, sonra gazını çıkar. Ben öyle yapıyorum. Bazen ne yaparsan yap kusuyor maalesef. Emzirdikten sonra fazla hareket ettirmemek lazım. Kaç kilo doğdu, şimdi kaç kilo?

Yok canım meme reddini ben yaşadım, nerede memeyi tutmak yaklaşınca çığlık çığlığa sanki etini koparır gibi ağlıyordu nerdeyse 1 buçuk ay çektik şimdi yeni yeni topluyor
Neden reddetiyor acaba? Bir nedeni var mı? İstediği zaman memeyi vermeyince sonrasında mı reddetiyor? Büyük oğlumda bir kez ben koltukta uyurken o uyanmış. Herhalde ağlamış duymamışım, öyle bir ağlamaya başladı durduramıyoruz, emzirmeye çalışıyorum emmiyordu. Balkona falan çıkardık, bende çok ağlıyordu annem sakinleştirdi. İçli içli ağlıyordu. Biz küsmesine yorduk, istediği zaman vermediğimiz için diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…