Daha hamileyken almistik 3 yasini yuzune bile bakmiyor hicbiseyle oyalanmiyo :'(Kizlar ben kizima su egitim setini aldim tavsiye ederim cok sevdi baya oyaladi stres atti . Baslangic olaral 3 yas aldim bitirince 4 yasi alicam .Amine Busra @minnakminnakpanda @nazyamm @m b r @Babyiscoming
Saymiyorum 8 10 kez vardir. Ama emmek mi iskencemi gelde gor. 3 gundur 5 dk bile degil daha agzina aliyo iki cekiyo birakiyo, tekrar saldiriyor yine oyle. Buhun en son 5 er dk iki memeyi tamamliyim dedim kustu sonragunde kac kez emiyor
Ay ona bende sinir oluyorum. Oğlumu kaynıma benzetip duruyorlar. Ne alakaysa. Bebeklik fotoğrafıyla bile alakası yok. Ama abimle kız kardeşimin bebekliğine çok benziyor gerçekten birebir resmen. Gören herkeste aynı şeyi söylüyor. Bunlar kendilerine benzetiyorlar.Ayyimalı söylersen böyle vurgulu falan o zaman anlar canım. Nasıl benmerkezci bi insanmış ya.. Allah kolaylık versin.
Ama hoşlarına gidiyor kvlerin kendilerine benzetilmesi. Eşim burnu sana benziyo diyo mutlu oluyo kvdem. Ulan burnunuz güzel değil kocaman delikleri var nasıl mutlu oluyosın benziyorsa diyorum içimden. İnsallah benzemez
Canim dr ne diyor. İlac kullaniyomuAllah ben ne yapsam nerelere gitsem
Tam dedim ki ne güzel emdi karnı iyice doydu memeyi bayağı boşalttı gazını çıkarmak için kaldırdım ve tüm sütü fışkırttı kendi üstü benim üstüm parkeler komle sırılsıklam oldu ne yapıyım ben şimdi anneler söyleyin benim kızım neden böyle yapıyor ben niye bu kadar kadersizim niye benimki sizinkiler gibi kilo alamıyor sütüm varken niye hepsini kusuyor ölücem sinirden valla emziresim yok ya sinirden bideli olucam
Allah bana sabır versin
Kustuğu miktarı tahmin edemezsiniz
Sut arttirmak icin ise emzirmeden sonra kalani sag memeler uyarilsin. Ama onsut fazlaysa sut fazlaysa elle emzirmeden once sagmaliKuzular ya sağmak içim doğru zaman me zaman yanlış birşey yapmak istemiyorum bilgi verin
Kuzum benim bebeğim 3330 doğdu 2.gün 3 kiloya düştü. 2.ayında 5 kiloydu. Yani bence her çocuğun gelişimi farklı takılma sen ona. Benim bebeğimin alerjisi olmadığı halde ayda 1 kilo anca alıyor. Senin bebeğininde kilosu gayet iyi bence.Canım götürücem ama çocuk doktorunun sevk etmesi gerekiyormuş bir dahaki kontrolde 3 aylık kontrolünde konuşucam doktoruyla
Ben de sen naptın diye sorucaktım alerjisi ne durumda kv n yine rahatsız ediyor mu malum bayram
Dediğini yapıcam ama kafası hep yukarda bütün üst pijamam parkeler süt oldu üzüldüğüm şey sadece sabah uyanınca o kadar dolu oluyor memelerim sadece sabah bu kadar çok sütüm oluyor gün içinde hele akşam azalıyor
Ama hemen gazını çıkarmıcamndediğini yapıcam
1 martta
3060 gr doğdu 2 günlükken 2840 a kadar düştü
5 mayısta 4680 idi şimdi en fazla 5100 falandır
Herkes 1 aylıkken 5 kiloları gördüğü için ister istemez üzülüyorum
Canim dra danisarak motilium deneGötürdüm canım gaviscon verdi o da fayda etmediği gibi öyle bir kabız yaptıki kakasını yaparken posu kanadı saatlerce ağladı kaka yapmak içinçaresizim benim kız hep böyle kusuyor yıldım
Hergün makine çalışıyor günde kaç kere kıyaget değiştiriyoruz bilmiyorum 7-8 vardır
Yoruldum artık yıldım
Şu süt ve kilo olayı beni 5 sene yaşlandırdı
Allah başka dert vermesin biliyorum çok elzem birşey değil ama yıldım
Benim bu yasadigim ne ki acaba. Acikmadan zorla beslemeye mi calisiyorum ben acabaYok canım meme reddini ben yaşadım, nerede memeyi tutmak yaklaşınca çığlık çığlığa sanki etini koparır gibi ağlıyordu nerdeyse 1 buçuk ay çektik şimdi yeni yeni topluyor
Emmiyo ama kilo alımı iyi aslında sık emiyosa onu telafi ediyodurda sana eziyet oluyor işte ger dk emmesi ama bikere güzel emse 2 saat emmese en güzeli o tabiSaymiyorum 8 10 kez vardir. Ama emmek mi iskencemi gelde gor. 3 gundur 5 dk bile degil daha agzina aliyo iki cekiyo birakiyo, tekrar saldiriyor yine oyle. Buhun en son 5 er dk iki memeyi tamamliyim dedim kustu sonra
Bizimkide kızımı oğluna benzetiyor elleri bariz benimki gibi parmaklrı uzun ince kalem gibi eşiminki dombilidir cünkü aaa ayak parmakları aynı babası dıoAy ona bende sinir oluyorum. Oğlumu kaynıma benzetip duruyorlar. Ne alakaysa. Bebeklik fotoğrafıyla bile alakası yok. Ama abimle kız kardeşimin bebekliğine çok benziyor gerçekten birebir resmen. Gören herkeste aynı şeyi söylüyor. Bunlar kendilerine benzetiyorlar.
Artık en son dedim herkeste birine benzetiyor benim oğlum annesine benziyor dedim kapattım konuyu. Sinir geliyor artık bana. Ya 1 gün aramadık migeenim tuttu perşembe günü. Dün arıyor eşimi sesiniz çıkmıyor noldu nerdesiniz yazıyorum cevap vermiyorsunuz özledim oğlumu gösterin bana diyor. Dedimki rahatsızdım yabi bizimde işlerimiz var. Sabah öğle akşam uyandı mı kalktı mı sürekli ona rapor vermemi bekliyor. Haziranda şehirler arası yasak kalkıcakmış galiba. Özledim gelir 2 gün kalır dönerim diyor. O 2 gün 2 hafta olur zaten.
Kaç saatte bir emiyor canım3 gundur her emmede boyle ama yapisip emmiyor ya
Emme aralıkları da uzun. Bana gore ac kalmasi lazim ama pek ac gibide degil. Ya gazdan ya da tazyikten anlayamiyorumEmmiyo ama kilo alımı iyi aslında sık emiyosa onu telafi ediyodurda sana eziyet oluyor işte ger dk emmesi ama bikere güzel emse 2 saat emmese en güzeli o tabi
Normalde 2 saatte bazen 1.5 saatte emiyordu. Ama gecen gun 4 saat emmedigi oldu. Sonra da boyle yapmaya basladi işte. O 4 saat emmediginde bile tut birak yapa yapa emdiKaç saatte bir emiyor canım
Ne diyecegimi bilemedimBizimkilerde gecen sene sadece 1 tane muz getiriyolardi yusraya
Cnm heralde o oyle bi surec yaa . Farkertim gazi varken yapiuor cinar . Bi yandan bagriyorNormalde 2 saatte bazen 1.5 saatte emiyordu. Ama gecen gun 4 saat emmedigi oldu. Sonra da boyle yapmaya basladi işte. O 4 saat emmediginde bile tut birak yapa yapa emdi
Ozman emmesi kuvvetli yanı memenin yuzde 95 ini 5 dkda emıyor bende internette denk geldim bazı bebekler 5 10 dkda memedeki sütün cogunu emer dıo sağdığında az cıkıyorsa demekki bu tez doğru çünkü aç olsaydı mümkün değil durmazdı benceEmme aralıkları da uzun. Bana gore ac kalmasi lazim ama pek ac gibide degil. Ya gazdan ya da tazyikten anlayamiyorum
Teşekkür ederim canımSut arttirmak icin ise emzirmeden sonra kalani sag memeler uyarilsin. Ama onsut fazlaysa sut fazlaysa elle emzirmeden once sagmali
Kamuda çalışıyorumİşiniz ne acaba a
Canım çişi nasıl azalmadıysa doyuyordurSaymiyorum 8 10 kez vardir. Ama emmek mi iskencemi gelde gor. 3 gundur 5 dk bile degil daha agzina aliyo iki cekiyo birakiyo, tekrar saldiriyor yine oyle. Buhun en son 5 er dk iki memeyi tamamliyim dedim kustu sonra
Gaviscon kullandık aşırı kabız yaptı bıraktık artıkCanim dr ne diyor. İlac kullaniyomu
Maşallah canım evet az değil ama annelik işte insan kilo alsın istiyormuş haklısın canım persentilde alt sınırda olsa iyidir diyorlar çok sağolasın kv yi her gün niye arıyorsunuz canımKuzum benim bebeğim 3330 doğdu 2.gün 3 kiloya düştü. 2.ayında 5 kiloydu. Yani bence her çocuğun gelişimi farklı takılma sen ona. Benim bebeğimin alerjisi olmadığı halde ayda 1 kilo anca alıyor. Senin bebeğininde kilosu gayet iyi bence.
Canım bir dahaki randevuda onu sorucamCanim dra danisarak motilium dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?