2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay ona bende sinir oluyorum. Oğlumu kaynıma benzetip duruyorlar. Ne alakaysa. Bebeklik fotoğrafıyla bile alakası yok. Ama abimle kız kardeşimin bebekliğine çok benziyor gerçekten birebir resmen. Gören herkeste aynı şeyi söylüyor. Bunlar kendilerine benzetiyorlar.
Artık en son dedim herkeste birine benzetiyor benim oğlum annesine benziyor dedim kapattım konuyu. Sinir geliyor artık bana. Ya 1 gün aramadık migeenim tuttu perşembe günü. Dün arıyor eşimi sesiniz çıkmıyor noldu nerdesiniz yazıyorum cevap vermiyorsunuz özledim oğlumu gösterin bana diyor. Dedimki rahatsızdım yabi bizimde işlerimiz var. Sabah öğle akşam uyandı mı kalktı mı sürekli ona rapor vermemi bekliyor. Haziranda şehirler arası yasak kalkıcakmış galiba. Özledim gelir 2 gün kalır dönerim diyor. O 2 gün 2 hafta olur zaten.

Canim dr ne diyor. İlac kullaniyomu

Kuzum benim bebeğim 3330 doğdu 2.gün 3 kiloya düştü. 2.ayında 5 kiloydu. Yani bence her çocuğun gelişimi farklı takılma sen ona. Benim bebeğimin alerjisi olmadığı halde ayda 1 kilo anca alıyor. Senin bebeğininde kilosu gayet iyi bence.

Canim dra danisarak motilium dene

Yok canım meme reddini ben yaşadım, nerede memeyi tutmak yaklaşınca çığlık çığlığa sanki etini koparır gibi ağlıyordu nerdeyse 1 buçuk ay çektik şimdi yeni yeni topluyor
Benim bu yasadigim ne ki acaba. Acikmadan zorla beslemeye mi calisiyorum ben acaba

Saymiyorum 8 10 kez vardir. Ama emmek mi iskencemi gelde gor. 3 gundur 5 dk bile degil daha agzina aliyo iki cekiyo birakiyo, tekrar saldiriyor yine oyle. Buhun en son 5 er dk iki memeyi tamamliyim dedim kustu sonra
Emmiyo ama kilo alımı iyi aslında sık emiyosa onu telafi ediyodurda sana eziyet oluyor işte ger dk emmesi ama bikere güzel emse 2 saat emmese en güzeli o tabi

Bi
Bizimkide kızımı oğluna benzetiyor elleri bariz benimki gibi parmaklrı uzun ince kalem gibi eşiminki dombilidir cünkü aaa ayak parmakları aynı babası dıo eli dese yalancı cıkacak cünkü. En son ay kızım bembeyaz aynı kaynın gibi kaynın bebekken bembeyazdı dıo e anne bizde zenci degiliz heralde dedim maşallah benden baska herkese benzetionuz kızım bana benzıo kimseye benzemıo dedim ehh yetti gari

Emme aralıkları da uzun. Bana gore ac kalmasi lazim ama pek ac gibide degil. Ya gazdan ya da tazyikten anlayamiyorum
Ozman emmesi kuvvetli yanı memenin yuzde 95 ini 5 dkda emıyor bende internette denk geldim bazı bebekler 5 10 dkda memedeki sütün cogunu emer dıo sağdığında az cıkıyorsa demekki bu tez doğru çünkü aç olsaydı mümkün değil durmazdı bence

Saymiyorum 8 10 kez vardir. Ama emmek mi iskencemi gelde gor. 3 gundur 5 dk bile degil daha agzina aliyo iki cekiyo birakiyo, tekrar saldiriyor yine oyle. Buhun en son 5 er dk iki memeyi tamamliyim dedim kustu sonra
Canım çişi nasıl azalmadıysa doyuyordur
Canim dr ne diyor. İlac kullaniyomu
Gaviscon kullandık aşırı kabız yaptı bıraktık artık
Maşallah canım evet az değil ama annelik işte insan kilo alsın istiyormuş haklısın canım persentilde alt sınırda olsa iyidir diyorlar çok sağolasın kv yi her gün niye arıyorsunuz canım
Ben valla geçen aradı açmadım mesaj attım bebek iyi vs diye iki foto yolladım aramıyor anladı sıkıldığımı
Canim dra danisarak motilium dene
Canım bir dahaki randevuda onu sorucam
Görümcen test yapmış mı canım?
Benim de eltimin biri dış gebelik biri 4 aylık kaybı var
İnşallah rabbim isteyen herkese versin

Kv den bir de ben dert yanayım benimki de bebeğimi kendi çocuklarıyla kıyaslıyor sürekli
Yok kendi çocukları akşam 7 den sabah 7 ye kadar uyurmuş da vs vs görsen en iyi anne o benim çocuğım ele avuca sığmaz laf ettirmicem artık benim çocuğum ben memnunum dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…