Aynı durum bende de var ama sanırım midem şişiyor. Ne yesem dokunuyor gibiKızlar benim karnım ciddi derecede şiş. Yani bu kadar büyümesi normal mi? Ben endişelenmeye başladım. Gaz desem ağrım sızım yok. Hiç bir şey anlamıyorum.
Canım endişelenme kimisine evde geliyormus bulantı mesela benim annem hatta bana dediki cok bulantın olursa buraya gel burda kesilir benimki ananenlerde kesilmişti dediAynı haftadayız da bnm mide bulantım geçti bu normal mi diye merak ettim .çünkü Bnde kendi evimdeyken midem çok bulanıyordu bide iştahım kesikti .ama mamlekete geldik hiç ne mide bulantısı kaldı nede iştah kaybı yani hiç belirtim Yok endişelendim açıkçası
Benimde çok şişkinliğim oluyo özellikle aksam yemekten sonraKızlar benim karnım ciddi derecede şiş. Yani bu kadar büyümesi normal mi? Ben endişelenmeye başladım. Gaz desem ağrım sızım yok. Hiç bir şey anlamıyorum.
bulantılarımız ne zaman geçecek acaba?her güne bulantıyla başlayınca psikolojim alt üst oluyor.Hiçbir işimi yapamıyorum.Evim o kadar dagınık kihep bu günler de gececek azcık daha sabır diyorum kendıme
Canım benim de öyle ilk gebeligimde hiç yoktu 2. De büyüktü bunda da karnim baya şiştiKızlar benim karnım ciddi derecede şiş. Yani bu kadar büyümesi normal mi? Ben endişelenmeye başladım. Gaz desem ağrım sızım yok. Hiç bir şey anlamıyorum.
Benim de ayni, 12de cagirdi tatildeyim dedim 13te gidecegim o yüzden. bi sikinti olmaz, yapilmasi gereken aralikta gideceksin neticede.Kızlar sizlere bir şey soracağım ikili test için dr nuz ne zaman çağırdı 11ve14hafta arası yaptırmak gerekiyor benim dr 12hafta gel dedi ve ben o hafta şehir dışındayım 13 haftada gitmem gerekiyor sizce bir sıkıntı olurmu ayrıca belki cinsiyette belli olmuş olur
Geçmiş olsun canımAcildeyim şimdi kurdeşen miş kızlar alerjiavil iğne yapalım dedi iyice kaşınmaya başladı heryerim
darisi 3.ye diyen komsu teyzeBayramda duyduğunuz klasik hamile siniri bozma cümleleri neler hanımlar?
Eşimin teyzesi suratıma bakıp erken başlamış bulantin dedi bunu derken de evde paça çorbası pişiyor ve kaçacak delik bile bulamıyordum
oturunca batma bende de oluyor, ben biraz sezeryan dikisine de bagliyorum o batmalari acikcasi. ilk hamileligimde olmamisti cunkü.Bende var hatta daha öncede yazmıştım buraya dik oturamıyorum alttan batma oluyor diye.neden olduğunu bilmiyorum ama otururken rahatsızlık hissediyorum.
Normalde sirkeli su ile silmek kaşıntıyı alır ama bebişlere etki eder mi bilmiyorumGunaydin anneler dünde sormustum ama kimseden ses cikmadi.
Vajinal kaşıntı yaşayan var mi?
Pztsi randevum o zamana kadar ne yapsam gecer?
Bende çok tereddüt ediyordum hatta konu bile açmıştımBen fitili koyuyorum gece sabaha kadar yatıyorum zaten.
Sabah da koyunca 1 2 saat yatıyorum...
Ama beyaz beyaz geri geliyor biraz erimiş halde sanırım çok ileri ittiremiyorum
Boş konuşanlar çok gerçekten . İş yerinde de bana çirkinleşmeye başladın erkek olacak yok vazgeçtim kız olacak demeler çoğaldı . Bozacaksın aslında böyle insanları sonra da hamilelik sana yaramadı .... aaaaa neden acaba dengesiz konuşmalarınızdan olmasınnnnBayramda duyduğunuz klasik hamile siniri bozma cümleleri neler hanımlar?
Eşimin teyzesi suratıma bakıp erken başlamış bulantin dedi bunu derken de evde paça çorbası pişiyor ve kaçacak delik bile bulamıyordum
Kızlar sizlere bir şey soracağım ikili test için dr nuz ne zaman çağırdı 11ve14hafta arası yaptırmak gerekiyor benim dr 12hafta gel dedi ve ben o hafta şehir dışındayım 13 haftada gitmem gerekiyor sizce bir sıkıntı olurmu ayrıca belki cinsiyette belli olmuş olur
Geçmiş olsun canım. Kızımdada aynısı olmuştu oyüzden hemen doktora git dedim sana. Allah acil şifa versin. Benim babannem koca karı ilacı yapmıştı banaAcildeyim şimdi kurdeşen miş kızlar alerjiavil iğne yapalım dedi iyice kaşınmaya başladı heryerim
Ay cnm içimi rahatlattın inşallah öyledirCanım endişelenme kimisine evde geliyormus bulantı mesela benim annem hatta bana dediki cok bulantın olursa buraya gel burda kesilir benimki ananenlerde kesilmişti dedi
Ay belkide öyleMemleket havası yaramıştır sana canimevde her işbize bakınca yorgunluk da bulantı yapıyor. Bnde yaylaya geldim bulantim bas dönmem geçti ama geçti demiyorum evdekilere ne zman iyiyim desem kendime nazar ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?