2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım endişelenme kimisine evde geliyormus bulantı mesela benim annem hatta bana dediki cok bulantın olursa buraya gel burda kesilir benimki ananenlerde kesilmişti dedi

bulantılarımız ne zaman geçecek acaba?her güne bulantıyla başlayınca psikolojim alt üst oluyor.Hiçbir işimi yapamıyorum.Evim o kadar dagınık ki hep bu günler de gececek azcık daha sabır diyorum kendıme

Benim de hala var özellikle sabah be akşam oluyor

Gunaydin anneler dünde sormustum ama kimseden ses cikmadi.
Vajinal kaşıntı yaşayan var mi?
Pztsi randevum o zamana kadar ne yapsam gecer?

Benim de ayni, 12de cagirdi tatildeyim dedim 13te gidecegim o yüzden. bi sikinti olmaz, yapilmasi gereken aralikta gideceksin neticede.

darisi 3.ye diyen komsu teyze gel sen büyüt teyzecim, daha bi tanesi canimizi okuyorken ikinci geliyor, 3ü düsünemiyorum bile

Merhaba, ben gecen hafta tesadufen ogrendim gebeligimi ama bir hafta kadar geriden geliyor gec dollenme olabilir dedi doktor, kalp atisi da zayif gibi bisey soyledi bayramin bitmesini bekliyorum baska bir doktora gidecegim sanirim

Bende var hatta daha öncede yazmıştım buraya dik oturamıyorum alttan batma oluyor diye.neden olduğunu bilmiyorum ama otururken rahatsızlık hissediyorum.
oturunca batma bende de oluyor, ben biraz sezeryan dikisine de bagliyorum o batmalari acikcasi. ilk hamileligimde olmamisti cunkü.
gün boyu oturarak calisiyorum, eve gider gitmez sadece uzanmak istiyorum

Ben fitili koyuyorum gece sabaha kadar yatıyorum zaten.
Sabah da koyunca 1 2 saat yatıyorum...
Ama beyaz beyaz geri geliyor biraz erimiş halde sanırım çok ileri ittiremiyorum
Bende çok tereddüt ediyordum hatta konu bile açmıştım ama doktorumda ilacı daha önce bizim gibi vajinal kullananlar da ger gelmesinin normal olduğunu söylemişti . Ben bir kaç hafta kullandıktan sonra yanma durumu yaşadım doktorum ilacın tortusu tahriş etmiş olabilir demişti azaltarak bıraktırdı . Şuan kullanmıyorum .

Boş konuşanlar çok gerçekten . İş yerinde de bana çirkinleşmeye başladın erkek olacak yok vazgeçtim kız olacak demeler çoğaldı . Bozacaksın aslında böyle insanları sonra da hamilelik sana yaramadı .... aaaaa neden acaba dengesiz konuşmalarınızdan olmasınnnn

Beni de 12de çağırdı canim ben müsait olduğum için hic ileri tarihi konuşmadık ama 14ten sonra yapılmıyormus sıkıntı olmaz bence 13. Hafta

Acildeyim şimdi kurdeşen miş kızlar alerji avil iğne yapalım dedi iyice kaşınmaya başladı heryerim
Geçmiş olsun canım. Kızımdada aynısı olmuştu oyüzden hemen doktora git dedim sana. Allah acil şifa versin. Benim babannem koca karı ilacı yapmıştı bana gerçektende iyi gelmişti şaşırtıcak dercede hemde. Tabi herkes kabul etmiyor babnne ilaçlarını. Ben yaptırmıştım.

Memleket havası yaramıştır sana canim evde her işbize bakınca yorgunluk da bulantı yapıyor. Bnde yaylaya geldim bulantim bas dönmem geçti ama geçti demiyorum evdekilere ne zman iyiyim desem kendime nazar ediyorum
Ay belkide öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…