2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Arkadaşlar mide ağrısı yaşayan var mı. Su bile içsem midem hareket ediyor burkuluyor dışardan bile hissediyorum hareketini. Bi şey yiyip içtiğümde midem ağrıyor. Gece de 5 kez filan uyandım ağrısına. Doktor randevum da ayın 15inde.yaşayan var mı benden başka. Normal mi acaba

Bende egzama var dünya nemlendiriciler geçirmesi kortizon kullanmadım en son zeytinyağını akıl ettim çok şükür o bana çok iyi geldi hatta zeytinyağı geçirince bi öncesi sonrası yaptım
Çok geçmiş olsun. Analık ne zor iş. Vücudumuz nasılda tepkiler veriyor. zaten var olanlarda daha çok şiddetleniyor bazen. Allah dermansız dert vermesin. İnsan herşeye razı oluyor onlar için

Benim ilk gebeliğimde tam 14. Haftama kadar bulantım oldu ve tam 6 kg vermiştim. Sadece serumla beslenebildim. Abartmıyorum okadar şiddetliydiki bulantılarım ve hiçbir şey yeyip içemediğim için artık kan kusmaya başlamıştım. Hastaneye yatıp 2 gün serum alıp çıkıyordum sonra evin kapısına geldiğim gibi safra çıkartmaya başlıyordum. Oyüzden kızlar eğer anlattığım durumda değilseniz şükredin. Bebğinizi sağ sağlim kucağınıza alacağınız günü düşünün. Hepsi geçiyor tabi çok zor bir süreç. Benim şuandada bulantılarım var ama geçmişi düşünüp halime şükrediyorum. Birde dktorum bana bulantı önleyici bir vitamin hapı verdi. Doktorunuza onu sorup kullanabilirsiniz çok işe yarıyor. İçinde almamız gereken folikasit ve b12 b1 b2 vs birsürü vitamin var. PREMESİS PLUS hapın adı.

iste en son 8. haftada oldu ama 4. haftadan beri hep içerek kullandim 9. haftada riskli gebelik dr una basladim o fitil olarak kullan dediginden beri cok şükür lekelenmem yok
Ben de fitil koyuyorum gece, ama afedersin koyarken midem kalkıyor Ya kusuuorm ya tam itemeden bırakıyorum bu yüzden

Bende var hatta daha öncede yazmıştım buraya dik oturamıyorum alttan batma oluyor diye.neden olduğunu bilmiyorum ama otururken rahatsızlık hissediyorum.
Neden oluyor acaba haftaya doktor kontrolüm var ama tatilde biraz endişelendim bu hafta sonu bulabilirsem randevu gideceğim bakalım

Ben de hep yüz üstü uyurum başka türlü uyuyamam. 2 gündür ne zaman karnımın üstüne yatsam batma acı hissi yaşıyorum bir de elma yediğimde vbir seyirme hissediyorum hafiften karnımda
Aynen bende de birşeyler yedikten sonra olabiliyor. Acaba bu 11-12 haftalarında normal mi?

Bende egzama var dünya nemlendiriciler geçirmesi kortizon kullanmadım en son zeytinyağını akıl ettim çok şükür o bana çok iyi geldi hatta zeytinyağı geçirince bi öncesi sonrası yaptım
Offf nasıl olmuş öyle ya rabbim yardımcın olsun canımm

Gunaydin anneler dünde sormustum ama kimseden ses cikmadi.
Vajinal kaşıntı yaşayan var mi?
Pztsi randevum o zamana kadar ne yapsam gecer?
Sirke iyi gelir diyorlar kaşıntıya canım benim gebelikten önce olduğu zaman sirke sürüyordum kaşıntısı geçiyordu. Ama hamilelikte sakıncalı mı bilmiyorum.

Çok geçmiş olsun. Analık ne zor iş. Vücudumuz nasılda tepkiler veriyor. zaten var olanlarda daha çok şiddetleniyor bazen. Allah dermansız dert vermesin. İnsan herşeye razı oluyor onlar için
Öyle gerçekten kortizonlu kremle 3 günde geçecek olan yara 1 hafta burnumdan getirdi ve baya artmıştı şükür ki zeytinyağı iyi geldi

Bu hafta bende aynı durumdayım canım. Çok şükür mide bulantısı falan yaşamadım ama bu hafta yemek yedikten sonra midem ağrıyor ve yemek borumda birşey takılmış gibi hissediyorum. Böyle geğirme ihtiyacı falan oluyor. Soda içmeden rahatlamıyor.

Anladım canım yalnız olmamak güzel. İnternette kötü şeyler yazıyor plesantanın rahimden ayrılması gibi. Oturdum ağlıyprdum 15ine kadar nasıl dayanırım diye. Demek ki normal

Ne güzel keşke lekelenmem bitse de ben de kullanmasam

Aynen bildin canım yaşayan halden anlıyor sadece iğne kalçadan yapcaktı çok ağrı yaparsonra diye istemedim mecburen serum aldım şuan iyi gibiyim ama oluyo ara ara kaşıntı ay nolursun ben inanırım eskilerin yöntemine bana verirmisin tarif

Anladım canım yalnız olmamak güzel. İnternette kötü şeyler yazıyor plesantanın rahimden ayrılması gibi. Oturdum ağlıyprdum 15ine kadar nasıl dayanırım diye. Demek ki normal
Ay Allah korusun canım ya birde batmalarımda var öyle birşey değildir inşallah. Bende haftaya gitcektimde bu hafta sonuna bulabilirsem gidicem bakalım.

Tamam canim çok sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…