Çok geçmiş olsun. Analık ne zor iş. Vücudumuz nasılda tepkiler veriyor. zaten var olanlarda daha çok şiddetleniyor bazen. Allah dermansız dert vermesin. İnsan herşeye razı oluyor onlar içinBende egzama var dünya nemlendiriciler geçirmesi kortizon kullanmadım en son zeytinyağını akıl ettim çok şükür o bana çok iyi geldi hatta zeytinyağı geçirince bi öncesi sonrası yaptım
Tşkler canım benimBenim de ayni, 12de cagirdi tatildeyim dedim 13te gidecegim o yüzden. bi sikinti olmaz, yapilmasi gereken aralikta gideceksin neticede.
Benim ilk gebeliğimde tam 14. Haftama kadar bulantım oldu ve tam 6 kg vermiştim. Sadece serumla beslenebildim. Abartmıyorum okadar şiddetliydiki bulantılarım ve hiçbir şey yeyip içemediğim için artık kan kusmaya başlamıştım. Hastaneye yatıp 2 gün serum alıp çıkıyordum sonra evin kapısına geldiğim gibi safra çıkartmaya başlıyordum. Oyüzden kızlar eğer anlattığım durumda değilseniz şükredin. Bebğinizi sağ sağlim kucağınıza alacağınız günü düşünün. Hepsi geçiyor tabi çok zor bir süreç. Benim şuandada bulantılarım var ama geçmişi düşünüp halime şükrediyorum. Birde dktorum bana bulantı önleyici bir vitamin hapı verdi. Doktorunuza onu sorup kullanabilirsiniz çok işe yarıyor. İçinde almamız gereken folikasit ve b12 b1 b2 vs birsürü vitamin var. PREMESİS PLUS hapın adı.bulantılarımız ne zaman geçecek acaba?her güne bulantıyla başlayınca psikolojim alt üst oluyor.Hiçbir işimi yapamıyorum.Evim o kadar dagınık kihep bu günler de gececek azcık daha sabır diyorum kendıme
Tşkler canım çok sağol berabermişiz bu arada tarihleri iz hadi hayırlısı inşallahBeni de 12de çağırdı canim ben müsait olduğum için hic ileri tarihi konuşmadık ama 14ten sonra yapılmıyormus sıkıntı olmaz bence 13. Hafta
Ben de fitil koyuyorum gece, ama afedersin koyarken midem kalkıyoriste en son 8. haftada oldu ama 4. haftadan beri hep içerek kullandim 9. haftada riskli gebelik dr una basladim o fitil olarak kullan dediginden beri cok şükür lekelenmem yok
Neden oluyor acaba haftaya doktor kontrolüm var ama tatilde biraz endişelendim bu hafta sonu bulabilirsem randevu gideceğim bakalımBende var hatta daha öncede yazmıştım buraya dik oturamıyorum alttan batma oluyor diye.neden olduğunu bilmiyorum ama otururken rahatsızlık hissediyorum.
Aynen bende de birşeyler yedikten sonra olabiliyor. Acaba bu 11-12 haftalarında normal mi?Ben de hep yüz üstü uyurum başka türlü uyuyamam. 2 gündür ne zaman karnımın üstüne yatsam batma acı hissi yaşıyorum bir de elma yediğimde vbir seyirme hissediyorum hafiften karnımda
Offf nasıl olmuş öyle ya rabbim yardımcın olsun canımmBende egzama var dünya nemlendiriciler geçirmesi kortizon kullanmadım en son zeytinyağını akıl ettim çok şükür o bana çok iyi geldi hatta zeytinyağı geçirince bi öncesi sonrası yaptım
Sirke iyi gelir diyorlar kaşıntıya canım benim gebelikten önce olduğu zaman sirke sürüyordum kaşıntısı geçiyordu. Ama hamilelikte sakıncalı mı bilmiyorum.Gunaydin anneler dünde sormustum ama kimseden ses cikmadi.
Vajinal kaşıntı yaşayan var mi?
Pztsi randevum o zamana kadar ne yapsam gecer?
Öyle gerçekten kortizonlu kremle 3 günde geçecek olan yara 1 hafta burnumdan getirdi ve baya artmıştıÇok geçmiş olsun. Analık ne zor iş. Vücudumuz nasılda tepkiler veriyor. zaten var olanlarda daha çok şiddetleniyor bazen. Allah dermansız dert vermesin. İnsan herşeye razı oluyor onlar için
Amin teşekkür ederim şükür ki geçtiOfff nasıl olmuş öyle ya rabbim yardımcın olsun canımm
Bu hafta bende aynı durumdayım canım. Çok şükür mide bulantısı falan yaşamadım ama bu hafta yemek yedikten sonra midem ağrıyor ve yemek borumda birşey takılmış gibi hissediyorum. Böyle geğirme ihtiyacı falan oluyor. Soda içmeden rahatlamıyor.Arkadaşlar mide ağrısı yaşayan var mı. Su bile içsem midem hareket ediyor burkuluyor dışardan bile hissediyorum hareketini. Bi şey yiyip içtiğümde midem ağrıyor. Gece de 5 kez filan uyandım ağrısına. Doktor randevum da ayın 15inde.yaşayan var mı benden başka. Normal mi acaba
Anladım canım yalnız olmamak güzel. İnternette kötü şeyler yazıyor plesantanın rahimden ayrılması gibi. Oturdum ağlıyprdum 15ine kadar nasıl dayanırım diye. Demek ki normalBu hafta bende aynı durumdayım canım. Çok şükür mide bulantısı falan yaşamadım ama bu hafta yemek yedikten sonra midem ağrıyor ve yemek borumda birşey takılmış gibi hissediyorum. Böyle geğirme ihtiyacı falan oluyor. Soda içmeden rahatlamıyor.
Kaşıntı mantar olabilir, bence pazartesiye kadar beklemeyin, acilde de ilaç verirler.Gunaydin anneler dünde sormustum ama kimseden ses cikmadi.
Vajinal kaşıntı yaşayan var mi?
Pztsi randevum o zamana kadar ne yapsam gecer?
Ne güzel keşke lekelenmem bitse de ben de kullanmasamBende çok tereddüt ediyordum hatta konu bile açmıştımama doktorumda ilacı daha önce bizim gibi vajinal kullananlar da ger gelmesinin normal olduğunu söylemişti . Ben bir kaç hafta kullandıktan sonra yanma durumu yaşadım doktorum ilacın tortusu tahriş etmiş olabilir demişti azaltarak bıraktırdı . Şuan kullanmıyorum .
Aynen bildin canım yaşayan halden anlıyor sadeceGeçmiş olsun canım. Kızımdada aynısı olmuştu oyüzden hemen doktora git dedim sana. Allah acil şifa versin. Benim babannem koca karı ilacı yapmıştı banagerçektende iyi gelmişti şaşırtıcak dercede hemde. Tabi herkes kabul etmiyor babnne ilaçlarını. Ben yaptırmıştım.
Ay Allah korusun canım ya birde batmalarımda var öyle birşey değildir inşallah. Bende haftaya gitcektimde bu hafta sonuna bulabilirsem gidicem bakalım.Anladım canım yalnız olmamak güzel. İnternette kötü şeyler yazıyor plesantanın rahimden ayrılması gibi. Oturdum ağlıyprdum 15ine kadar nasıl dayanırım diye. Demek ki normal
Tamam canim çok sağolasınGöbeğimden vuruluyorum. Bacak kol hiç denemedim. İğnenin girecegi kısmı iyice kavratıp sıkıyorum. Eşim iğneyi vuruyor. Sonrasında pamuğu bastırıp sıktıgım yeri öyle bırakıyorım ve bastırmaya devam ediyorum. Bu şekilde morarma olmuyor bende. İlk seferlerde cok sıkmamıştık ve onlar morarmıştı ne yazıkki. Bir de böyle deneyin
Aynen canim öyleymiş hadi hayirlisi bakalim ne zaman doğuracağızTşkler canım çok sağol berabermişiz bu arada tarihleri iz hadi hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?