Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskiden de oluyormuş hatta annelerde düşük sonrası kanamaları durmadıgında hayatını kaybediyormuş şimdi tıp ilerledi ve insanlar bilinçli . Bence dikkat etmekte fayda var ki eski insanlar gibi sağlıklı da beslenmedik. Tedbir senden takdir Allah’tanOnlarda bebek.
Eskiden kadinlar ne kadar agir is yparda hamileliklerinde birsey olmazmis. Allaha dua edecegiz ne yapalım
elbette dikkat edicez ama evde baska cocuk varken kucaga almamak olmuyor iste :)Eskiden de oluyormuş hatta annelerde düşük sonrası kanamaları durmadıgında hayatını kaybediyormuş şimdi tıp ilerledi ve insanlar bilinçli . Bence dikkat etmekte fayda var ki eski insanlar gibi sağlıklı da beslenmedik. Tedbir senden takdir Allah’tan![]()
Kan degerlerin nasil?Kizlar doktor 5+4te cagirdi keseye bakmak icin gozukmezse dis gebelikten suphlenebiliriz dedi
Teşekkür ederimhayırlı olsun benim de 18 mart :) nasıl öğrendiniz dr gittiniz mi
Teşekkür ederimBende 2017 temmuz annesiyim :) hosgeldiniz hayirli olsun
Bence zaman olarak fena degil. Ama benim sezeryan olcagi icin subat sonu yada 1 mart :)Teşekkür ederimyaz bebeklerine alışığız bakalım bunlar nasıl olacak
![]()
Mrb. Ayy ne güzel ikimizin aynı olacak. Cnm salı günü betahcg 5422 idi. Sen ne zaman öğrendin senin kaçtıyaaa benimde 6 haziran...ölçtürdünmü beta hcg fln hangi aşamadasın...salı günü gidicem bende ilk dr.
![]()
hımm.. döngün çok kısa o halde senin 5400 çıktığına göre benim pazatesi günü 129 du..senin görüntülendimi 5400 de çıkar herşey aslındaMrb. Ayy ne güzel ikimizin aynı olacak. Cnm salı günü betahcg 5422 idi. Sen ne zaman öğrendin senin kaçtı
Hayırlı olsun. Aynen bendeSelam kızlarGebeliğimi bugün öğrendim nasip olursa 18 Mart benim tahmini Doğum tarihim. 2013 Temmuz annelerinden sonra değişik bir heyecan yeniden burada olmak ☺Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
![]()
27 günde kısa mıhımm.. döngün çok kısa o halde senin 5400 çıktığına göre benim pazatesi günü 129 du..senin görüntülendimi 5400 de çıkar herşey aslında
benimde 30-35 gün arasında değişiyor döngüm..ama planladığımız için dayanamayıp baktıranlardanımya masallah ne kadar erken farketmissiniz hamileliklerinizi. benim adetlerimin arasi uzun oldugu (35-40-45 gune kadar degisken) icin aldiris etmemistim nasil olsa bikac gune regl olurum diye.sonra bi test yapayim dedim 40 gunu gectigi icin.iki cizgiyi gorunce doktora gittim ve kalp atisini duydum 7-8 haftalikti yani.su an 9 aylik bir bebegim var.
Allah korusun insallah bisey olmazCanım 3.5 ağustos tam 4 kızım mecbur kalınca alıyorum.
Geçen gün arabada uyuyunca yukarı taşıdım.
Evde uyuyunca yatağına taşıyorum.
Rabbim korusun şuan bi kanamam yok
Haklisin canim kotu bisey olcaksa zaten 9 ay yatsak bile olur bu sekilde dusunup icimi ferahlatmaya calisiyorum agrilar korkutuyor dua edelimOnlarda bebek.
Eskiden kadinlar ne kadar agir is yparda hamileliklerinde birsey olmazmis. Allaha dua edecegiz ne yapalım
ben meraklı melehat olarak rekor kırmış olabilirim adete 4 gün kala kan testi yaptırıp öğrendim ve doktora gitmeden 2 günde bir test yaptırıp gittim beta hcgbyi düzenli kontrol edebilmek için doktora gittiğimde baya dersine çalışmışsın dediya masallah ne kadar erken farketmissiniz hamileliklerinizi. benim adetlerimin arasi uzun oldugu (35-40-45 gune kadar degisken) icin aldiris etmemistim nasil olsa bikac gune regl olurum diye.sonra bi test yapayim dedim 40 gunu gectigi icin.iki cizgiyi gorunce doktora gittim ve kalp atisini duydum 7-8 haftalikti yani.su an 9 aylik bir bebegim var.
olabildiğince kısa bana göre 35 günde bir benimki...bir hafta var arada düşünsene27 günde kısa mı
bende dün idrar tahlili yaptım daha doktora gitmedim ikinci gebeliğim biraz geç mi gitsem diye düşündümTeşekkür ederimben 25 günde bir adet oluyorum geçtiğimiz Pazar idrar testinde gördüm silik çizgi şeklinde
sonrada kan tahlilleri. Keseyi görmek için haftaya Perşembe gel dedi. Siz nasıl öğrendiniz? Yeni mi
25 günse sizin bebişler baya büyümüşlerdir kızlarbende dün idrar tahlili yaptım daha doktora gitmedim ikinci gebeliğim biraz geç mi gitsem diye düşündüm