- 16 Mayıs 2019
- 693
- 954
- 18
- 40
Geçmiş olsun canım ben de bu gebeliğimi ogrendigimin ertesi günü oğlum düştü burnu kirildi resmen çocuğun yüzünün şekli degisti bi ameliyat dediler bi gerek yok dediler 15 20 gün onunla uğraştık gece gündüz 45 dak da bir buz tuttuk doktora bile gidemedim bebiş için o iyileşince gittim ama stres yapmamaya gayret ettim çok soğukkanlıydım Allah dan gelen bir şey sanırım kendime hayret ediyorum çünkü dustugu gün eşim yoktu büyük oğlumu da alıp acile kendim götürdüm röntgen gerekiyor giremedim görevlilerden rica ettim ordan başka hastaneye sevk ettiler şimdi çok şükür düzeldi ameliyat da olmadi Ama Allah gücünü veriyor karnındakini de düşünmelisin bebek etkilenmemiştir dua et Allah yardımcın olsun canimHerkese günaydın
Oğlum birkaç gün önce bir kaza geçirdi. Rabbim korudu da birkaç dikişle kurtuldu. Ben bildiğiniz kendimi kaybettim, sinir krizi geçirmek böyle birşey herhalde. Saatlerce kendime gelemedim. Tam 24 saat ağzıma lokma alamadım. Hala gözlerimi kapadigimda onu ilk gördüğüm görüntü gözümün önünde. Bu sebepten uyuyamiyorum da. Bebeğim bu kadar stresin içinde Rabbime emanet. Aklım hep onda. İnşallah etkilenmemiştir
Hahaha bayram biter bitmez dimi cok iyi ya ben doktor olsam.bizi kovarimGünaydin kizlar yarina randevu aldim. Var mi yarin randevusu olanlar?
Canim ben buyukcekmecede oturuyorum.Tabi benim gebeliğim kürtaj ile sonuclandi.Medihaus hastanesinde aynur hanimdi doktorum.Çok iyi bir bayan.Ama ben kürtaji kolan hast.oldum çünkü arefeye denk geldiğinden aynur hanim çalişmiyordu.Doktorun adı rümeysa olması lazım kolandaki.Doktor hakkinda pek bilgim yok sadece kürtaji orda oldum.Merhaba, Beylikduzunde oturupta bu civarda bir doktora giden var mi ? Kolan hastanesinde Fuat Karatepeyi duydum yarin bi gitmek istiyorum ama kararsizimda tecrubesi olanlar yazabilir mi
Benim doktorum zaten bu tarihte cagirmisti canim aslinda gitmeyecektim ama gegirtiler bulantilar cok yordu belki bi sey verir diye gidiyorum. Gece 4 5 ten once uyuyamiyormHahaha bayram biter bitmez dimi cok iyi ya ben doktor olsam.bizi kovarimbende cumaya aldim sırf daha sık gidim.diye 2 doktora ayni anda gidiyom
BEN SADECE ABLAMLARA SÖYLEDİM BENİM MALUM 3 TANE BEBEĞİM ÖLÜNCE DEMEME KARARI ALDIK KİMSEYE 4 AY OLAYIM O ZAMAN DİYECEĞİM
Canim ben adetten hemen sonra hamile kaldim.Ya 2-3gün sonra yada en geç o hafta içinde.O yuzden geç döllenme olacagini sanmam ki gebelik testinde bile 4gün onceden pozitifti.kraliçe55 arkadaşımızın yazdıklarını okudum kuzum rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlad nasip eylesin inşaallah sana da belirti yazmışsın hiç bir belirtim yok sadece sivilcelendim diye bende kuzumun hala kalp atışını duyamadım hatta göremedik bile geç döllenmeymiş ondan bakalım önümüzdeki hafta gideceğim inşaallah bende kuzumu görer pıtpıtlarını duyarım yüzüm acayip sivilce oldu benimde korkmuyor değilim hayırlısı bakalım
Canım benimki de 136 çıkmıştıVALLA BEN NORMALDE 30 GÜNDE REGLİ OLUYORUM EN SON 16 HAZİRANDA OLDUM O AY ŞÜPHELENDİM EVDE TEST YAPTIM 13 TEMMUZDA SİLİK ÇIKTI ANLADIM 15 TEMMUZDA KAN VERDİM 126,71 ÇIKTI HCG GEÇ DÖLLENME DE DEĞİL BENCE BENİM BEBEK.BELKİDE BEBEK YOK GÖZÜKMESİ LAZIM ÇÜNKÜ
Benim doktorum da çağırdı bayramdan sonra gel dedi ama 2 doktora gittigim icin 1.5 haftada bir doktora gitmis oluyorumBenim doktorum zaten bu tarihte cagirmisti canim aslinda gitmeyecektim ama gegirtiler bulantilar cok yordu belki bi sey verir diye gidiyorum. Gece 4 5 ten once uyuyamiyorm
Hoşgeldin canim aramiza valal testle ilgili dediğin şeyi hic duymadim ama doğruysa benim minnakta erkek icimdende erkekmis gibi geçiyor sağlıklı olsunlardaMerhaba bende katılabilir miyim, üç gün farkla mart annesi değil nisan annesi olabilirim sanırım. Henüz kalp atışı için bir haftalık bir bekleme sürem daha var ama ilk defa gebelik testimde sağlam ve kıpkırmızı iki çizgi gördüm. Bu benim ikimci yavrum olacam nasipse. İlk yavrumda adet günüm 10 gün geçmesine rağmen silik hatta varla yok arası ikinci çizgiyi görmüştüm ve kızım olmuştu. Bu çok net çizgiliydi, bakalım cinsiyeti ne olacak. Komşum ve kuzenimede erkek çocuk da çok çabuk koyu kırmızı çift çizgi görmüşlerdi, kız çocukta çift çizgi daha geç ve silik çıkıyormuş doğrumu sizce de
Ben medihaus Kamer Beyde dogum yaptim ama tam teşekküllü hastane degil..Merhaba, Beylikduzunde oturupta bu civarda bir doktora giden var mi ? Kolan hastanesinde Fuat Karatepeyi duydum yarin bi gitmek istiyorum ama kararsizimda tecrubesi olanlar yazabilir mi
Benim 2 oğlumda da adetimden 3 gün önce yapmıştım ikisi de çok belirgindiMerhaba bende katılabilir miyim, üç gün farkla mart annesi değil nisan annesi olabilirim sanırım. Henüz kalp atışı için bir haftalık bir bekleme sürem daha var ama ilk defa gebelik testimde sağlam ve kıpkırmızı iki çizgi gördüm. Bu benim ikinci yavrum olacak nasipse. İlk yavrumda adet günüm 10 gün geçmesine rağmen silik hatta varla yok arası ikinci çizgiyi görmüştüm ve kızım olmuştu. Bu bir hafta geçmesine ragmen çok net çift çizgiliydi, bakalım cinsiyeti ne olacak. Komşum ve kuzenimede erkek çocuk da çok çabuk koyu kırmızı çift çizgi görmüşlerdi, kız çocukta çift çizgi daha geç ve silik çıkıyormuş doğrumu sizce de
Sana yazamadim. Cok uzuldum,allah sabır versin. Hayirli saglikli bir evlat nasip etsinCanim ben adetten hemen sonra hamile kaldim.Ya 2-3gün sonra yada en geç o hafta içinde.O yuzden geç döllenme olacagini sanmam ki gebelik testinde bile 4gün onceden pozitifti.
Kötüyü düsünmeyin ama kendinizi cokta kaptirmayin.Sivilcelenmeler gebelik belirtisi genelde ama benim tam tersi olmuştu hani derler ya bi parliyor cildin güzelleştin diye..benim basta öyleydi.
Kasik agrilarim gecince suratimda sivilce belirdi hatta esimde dedi sivilcen cikmis diye..İste o an karnimda ölüymüş bebek.Şimdi 1-2adet görüp tekrar denemek istiyorum.Güzel dilekleriniz için sağolun
Çok meraklandım acaba nasıl olacak sonuçlar, sağlıklı olsunlar ama insan merak ediyor doğrusuBenim 2 oğlumda da adetimden 3 gün önce yapmıştım ikisi de çok belirgindi
Şimdi 3. Ye hamileyim biri silikti hayırlısı olsun canim
O dollenme ile alakali. Benim kizimda da regl gününde kopkoyu kırmızı idi. Bhcg 136ydiMerhaba bende katılabilir miyim, üç gün farkla mart annesi değil nisan annesi olabilirim sanırım. Henüz kalp atışı için bir haftalık bir bekleme sürem daha var ama ilk defa gebelik testimde sağlam ve kıpkırmızı iki çizgi gördüm. Bu benim ikinci yavrum olacak nasipse. İlk yavrumda adet günüm 10 gün geçmesine rağmen silik hatta varla yok arası ikinci çizgiyi görmüştüm ve kızım olmuştu. Bu bir hafta geçmesine ragmen çok net çift çizgiliydi, bakalım cinsiyeti ne olacak. Komşum ve kuzenimede erkek çocuk da çok çabuk koyu kırmızı çift çizgi görmüşlerdi, kız çocukta çift çizgi daha geç ve silik çıkıyormuş doğrumu sizce de
2 kızimida adetten 3 4 gun once idrarda ogrendim cinsiyetle alakası yok bence o yumurtlama tarihinle alakali birşeyMerhaba bende katılabilir miyim, üç gün farkla mart annesi değil nisan annesi olabilirim sanırım. Henüz kalp atışı için bir haftalık bir bekleme sürem daha var ama ilk defa gebelik testimde sağlam ve kıpkırmızı iki çizgi gördüm. Bu benim ikinci yavrum olacak nasipse. İlk yavrumda adet günüm 10 gün geçmesine rağmen silik hatta varla yok arası ikinci çizgiyi görmüştüm ve kızım olmuştu. Bu bir hafta geçmesine ragmen çok net çift çizgiliydi, bakalım cinsiyeti ne olacak. Komşum ve kuzenimede erkek çocuk da çok çabuk koyu kırmızı çift çizgi görmüşlerdi, kız çocukta çift çizgi daha geç ve silik çıkıyormuş doğrumu sizce de
Hadi hayırlısı ben de çok heyecanlıyım, kız veya erkek fark etmiyor benim ve eşim için ama acaba süreç de farklı ilerleyecek şeyler olacak mı onu merak ediyorum. Yani erkek bebek hamileliği ve kız bebek hamileliği farklı oluyor muş bakalımHoşgeldin canim aramiza valal testle ilgili dediğin şeyi hic duymadim ama doğruysa benim minnakta erkek icimdende erkekmis gibi geçiyor sağlıklı olsunlarda
Merhaba, erken gebelik testi miydi, yoksa standart 5 tl lik testlerden miydi?2 kızimida adetten 3 4 gun once idrarda ogrendim cinsiyetle alakası yok bence o yumurtlama tarihinle alakali birşey
3 tllik testi normal biri 2013te digeri 2016daMerhaba, erken gebelik testi miydi, yoksa standart 5 tl lik testlerden miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?