2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba kızlar doktora gittim boş gebelik maalesef Bebek yok içinde kesede 10 mm kalmış doktor kendiliğinden düşer dedi ilaçların hepsini bırak muhtemelen progestan dan düşmemiş dedi bırakınca düşer dedi Rabbim böyle emretti demekki bu 4. Hüsranla sonuçlanan gebeliğim bir müddet ara vereceğim 1 tane kızım var Rabbim ona sağlık sıhat versin inşaallah üzülmek yok

Benim 2 oğlumda da adetimden 3 gün önce yapmıştım ikisi de çok belirgindi
Şimdi 3. Ye hamileyim biri silikti hayırlısı olsun canim
2 oglu olanlar kiz geçiyor gonullerinden 2 kizi olanlarda oglan geciriyor içlerinden rabbim hayirlisyla afiyetiyle saglikli kizlar erkekler nasip etsin inşallah

O dollenme ile alakali. Benim kizimda da regl gününde kopkoyu kırmızı idi. Bhcg 136ydi
Yine bu sitede okumuştum, kız bebiş nasıl olur, erlek nasıl olur diye cinsiyeti önceden ayarlamaya çalışan anne adayları konu açmıştı, orda erken döllenince erkek geç döllenince kız oluyor diye yazanlar olmuştu ne kadar doğrudur bilemiyorum.

Çok üzüldüm gerçekten ama dediğin gibi rabbim kızına uzun ömürler versin neyseki o var.kayıplarla ilgili bir araştırma yapıldı mı?

Doğru değil o bence okumuştum yorumları hem kız hem erkek olanlar var

O dollenme ile alakali. Benim kizimda da regl gününde kopkoyu kırmızı idi. Bhcg 136ydi
Yine bu sitede okumuştum, kız bebiş nasıl olur, erlek nasıl olur diye cinsiyeti önceden ayarlamaya çalışan anne adayları konu açmıştı, orda erken döllenince erkek geç döllenince kız oluyor diye yazanlar olmuştu ne kadar doğrudur bilemiyorum.
Ve gebelik testin ma
3 tllik testi normal biri 2013te digeri 2016da
Erkek bebek isteyen yada kız bebek isteyen anneler konu açmıştı burda, erken döllenen erkek olur yazmışlardı o zaman o teori çürüdü. Deneyimli anne olarak yazmışsınız. Bu işler kader işi zaten ama acaba mı demiştim o yazıları okuyunca demekki foss çıktı

Eşinizin spremlerinde dna hasarı olabilir güvenilir bir laboratuvarda baktırmanızı tavsiye ediyorum. Her işte bir hayır vardır, düşen bebekler genetik olarak kusurlu olduğu için de anne vucudu tarafından atılabiliyor, bir de böyle düşünün. Rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin üzülmek yok. Hep tevekkül

Çok üzüldüm..Neyse ki bir tane yavrunuz var..Allah onu size,sizide ona bağışlasın..

Çok üzüldüm gerçekten ama dediğin gibi rabbim kızına uzun ömürler versin neyseki o var.kayıplarla ilgili bir araştırma yapıldı mı?
Çok saol canım amin amin amin trombofili dediler iğnede oluyordum onun harici birşey demediler vakti saati var demekki

Ilk gebeligim olduğu icin henuz kiyaslayacagim bişey yok elimde sag sağlım alalim da kucaklarimiza baska bişey istemiyorum

Ay Allah razı olsun hiç demedi doktorlar onu en kısa zamanda yaptıralım inşaallah çok saolun

Çok geçmiş olsun canim üzüldüm adina ama dediğin gibi Rabbim kızına mutlu ömürler versin en yakın zamanda evdeki prensesin abla olur inşallah

Ahh canım ya bende tam senin için girdim siteye durumunu merak etmiştim. Çok üzüldüm ya Rabbim kızını sana bağışlasın inşallah hayırlisiyla vakti gelince yine nasip eder Rabbim.
Yolumuzda ne varsa onu göreceğiz, Allah hayırlısını nasip etsin.

Ay Allah razı olsun hiç demedi doktorlar onu en kısa zamanda yaptıralım inşaallah çok saolun
Sperm dna hasarını google den araştırabilirsiniz, 4 kez bebek kaybetmişsiniz çok fazla. Hep kadın kaynaklı yaklaşıyor doktorlar ama öğle olmayabiliyor. Bu hasar varsa ve gebelik olursa ve bir şekilde doğuma kadar ilerlerse engelli çocuklar dünyaya gelebiliyor. çoook önemli. Rabbim sağlıklı evlat versin önemli olan o.

Gecmiş olsun canım. Herşeyin hayırlısı olsun. Rabbim kızına hayırlı ömür versin. Tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin❤❤❤

Geçmiş olsun, geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur, diye düşün canım, allahım bir daha yaşatmasın inşallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…