Canım bendede aynısı oluyor ishal gibi ağrı ama birşey yok ara ara geliyor benim kalp atışını zayıfta olsa aldı dr herşey yolunda demişti inşallah bir sorun yoktur. Kese bu değerlerle görülürKızlar ya afedersiniz ama ishal olursunuz karnınız sancır ya öyle sancım var normalmi
İshalde değilim wc gidiyorum bişe de yok
Geç döllenme olduğu için bekleyip öyle gitmek istiyodm ama yarın gidicem sanırm
Geçen hafta perşembe beta hcg 566ydı şuan 4.500 5000 civarı dır kese görünür demi?
Malesef o tanımladığın ağrının aynısı bende de oluyor, kolay değil fındık kadar rahmimiz bir elma büyüklüğüne erişti onun ağrısı. Zamanla hafifliyor.Kızlar ya afedersiniz ama ishal olursunuz karnınız sancır ya öyle sancım var normalmi
Geçen hafta perşembe beta hcg 566ydı şuan 4.500 5000 civarı dır kese görünür demi?
Üzülme canım çok şükür ki evladın varmış. Allah onunla uzun güzel bi ömür nasip etsin insallah sizeMerhaba kızlar doktora gittim boş gebelik maalesef Bebek yok içinde kesede 10 mm kalmış doktor kendiliğinden düşer dedi ilaçların hepsini bırak muhtemelen progestan dan düşmemiş dedi bırakınca düşer dedi Rabbim böyle emretti demekki bu 4. Hüsranla sonuçlanan gebeliğim bir müddet ara vereceğim 1 tane kızım var Rabbim ona sağlık sıhat versin inşaallah üzülmek yok
İnşaAllah benimde sağlıklıdır yarın kesem görünür normaldirCanım bendede aynısı oluyor ishal gibi ağrı ama birşey yok ara ara geliyor benim kalp atışını zayıfta olsa aldı dr herşey yolunda demişti inşallah bir sorun yoktur. Kese bu değerlerle görülür
İnşaAllah canım ya kızımda yaşamdm böyle o yüzden endişe oluyoMalesef o tanımadığın arının aynısı bende de oluyor, kolay değil fındık kadar rahmimiz bir elma büyüklüğüne erişti onun ağrısı. Zamanla hafifliyor.
allah razı olsun çok çok teşekkür ederim inşaallahÇok geçmiş olsun canim üzüldüm adina ama dediğin gibi Rabbim kızına mutlu ömürler versin en yakın zamanda evdeki prensesin abla olur inşallah
çok saolasın canım benim Rabbimin bir bildiği var demekki üzülmek yok tevekkül edeceğiz bol bol rabbim sizin bebişlere sağlık sıhat versinAhh canım ya bende tam senin için girdim siteye durumunu merak etmiştim. Çok üzüldüm ya Rabbim kızını sana bağışlasın inşallah hayırlisiyla vakti gelince yine nasip eder Rabbim.
Yolumuzda ne varsa onu göreceğiz, Allah hayırlısını nasip etsin.
hiç bilmiyordum inan bakacağım internetten Rabbim korusun Allah razı olsunSperm dna hasarını google den araştırabilirsiniz, 4 kez bebek kaybetmişsiniz çok fazla. Hep kadın kaynaklı yaklaşıyor doktorlar ama öğle olmayabiliyor. Bu hasar varsa ve gebelik olursa ve bir şekilde doğuma kadar ilerlerse engelli çocuklar dünyaya gelebiliyor. çoook önemli. Rabbim sağlıklı evlat versin önemli olan o.
çok teşekkür ederim Allah razı olsunGecmiş olsun canım. Herşeyin hayırlısı olsun. Rabbim kızına hayırlı ömür versin. Tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin❤❤❤
Allah razı olsun şüphesiz kuzum amin inşallahGeçmiş olsun, geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur, diye düşün canım, allahım bir daha yaşatmasın inşallah,
Allah razı olsun siz burada olan böyle kötü durumlara sakın kafanızı takıp üzülmeyin olurmu ilk öncelik karnınızdaki bebişlerA ayse201319 Rabbim yerini sağlıklı sıhhatli bebekle doldursun hayırlı vakitte inşaAllah canım dediğin gibi nasip
Herşeyin en iyisini Rabbim bilir
İnsallah canimm. Ben de yarin gidiyorum kontrole her kontrol öncesi heyecan aynı. Allah sağlıkla kavuştursun kuzularimizi insallahİnşaAllah benimde sağlıklıdır yarın kesem görünür normaldir
Ben 1800lerdeyken vajinadan keseyi görmüştüm.Tabi bu ultrasonun kalitesiyle de ilgili bir durum.Kızlar ya afedersiniz ama ishal olursunuz karnınız sancır ya öyle sancım var normalmi
Endişelenme her hamileliğin aynı olmaz, ben çok duydum ilk hamileliğinde midesi bulanmayıp, ikincisinde bulanan yada birincisinde tüm gebelik boyu sancı çekip diğerinde hiç hissetmedim diyen. Korkularını bırakver. Bu bebiş kendine özel ve sana sıkı tutunmuş annesi öyle düşün.İnşaAllah canım ya kızımda yaşamdm böyle o yüzden endişe oluyo
İnşaAllah inşaAllah canımİnsallah canimm. Ben de yarin gidiyorum kontrole her kontrol öncesi heyecan aynı. Allah sağlıkla kavuştursun kuzularimizi insallah
Vajinal baktırmak istemiyorum o yüzden bekledm canım inşaAllah yarın görünür herşey yolundadırBen 1800lerdeyken vajinadan keseyi görmüştüm.Tabi bu ultrasonun kalitesiyle de ilgili bir durum.
İnşaAllah canım evet öyle derler bende çok duydum ama pek düşünüyorm sanırm o yüzden takılıyorum bazen rahat olmam lazmEndişelenme her hamileliğin aynı olmaz, ben çok duydum ilk hamileliğinde midesi bulanmayıp, ikincisinde bulanan yada birincisinde tüm gebelik boyu sancı çekip diğerinde hiç hissetmedim diyen. Korkularını bırakver. Bu bebiş kendine özel ve sana sıkı tutunmuş annesi öyle düşün.
Canım benim çok üzüldüm cok geçmiş olsun . Araştır bakalım sebebi neymiş en azından ona göre tedavi uygulanır. Bir dahakine sağlıklı olur inşallah istediğin ne ise o olsun canım benim .Merhaba kızlar doktora gittim boş gebelik maalesef Bebek yok içinde kesede 10 mm kalmış doktor kendiliğinden düşer dedi ilaçların hepsini bırak muhtemelen progestan dan düşmemiş dedi bırakınca düşer dedi Rabbim böyle emretti demekki bu 4. Hüsranla sonuçlanan gebeliğim bir müddet ara vereceğim 1 tane kızım var Rabbim ona sağlık sıhat versin inşaallah üzülmek yok
COK gecmis olsun bende 4yil once yasadim aynisini rabbim ins nasipeder arkadasim uzulmemek elde degil tabi ama duaet ve pesetme benim birde kimyasal gebeligim oldu tekrar gecmisolsunallah razı olsun çok çok teşekkür ederim inşaallah
çok saolasın canım benim Rabbimin bir bildiği var demekki üzülmek yok tevekkül edeceğiz bol bol rabbim sizin bebişlere sağlık sıhat versin
hiç bilmiyordum inan bakacağım internetten Rabbim korusun Allah razı olsun
çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Allah razı olsun şüphesiz kuzum amin inşallah
Allah razı olsun siz burada olan böyle kötü durumlara sakın kafanızı takıp üzülmeyin olurmu ilk öncelik karnınızdaki bebişler
allah razı olsun canım benim çok saolasın aminnnnnÜzülme canım çok şükür ki evladın varmış. Allah onunla uzun güzel bi ömür nasip etsin insallah size
çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun aynen şu sperm dna baktıracağım valla insan başına gelmeden bilemiyor hiç bir şeyCanım benim çok üzüldüm cok geçmiş olsun . Araştır bakalım sebebi neymiş en azından ona göre tedavi uygulanır. Bir dahakine sağlıklı olur inşallah istediğin ne ise o olsun canım benim .
Aynen canim yasaya yasaya öğreniyor insan keşke hiç yaşamasaydık herşey güzel olsaydı ama malesef birileri bunları yaşayacak. En kısa zamanda güzel sağlıklı bebisin olsun canım benim.allah razı olsun canım benim çok saolasın aminnnnn
çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun aynen şu sperm dna baktıracağım valla insan başına gelmeden bilemiyor hiç bir şey
Size de çok geçmiş olsun. Maşallah ne güzel başa çıkmışsınız. Benim biraz da durumu kaza olarak kabullenemememden kaynaklandı sıkıntım. Gördüğüm an çıldırmış gibiydim. Hastanede bile oğlum kendi acısını bıraktı, anne ben iyiyim, nolur ağlama artık diye yalvardı da yine de kendime gelip sakinleşemedim. Yarın plastik cerraha gideceğiz. İnşallah güzel haberlerle dönerizGeçmiş olsun canım ben de bu gebeliğimi ogrendigimin ertesi günü oğlum düştü burnu kirildi resmen çocuğun yüzünün şekli degisti bi ameliyat dediler bi gerek yok dediler 15 20 gün onunla uğraştık gece gündüz 45 dak da bir buz tuttuk doktora bile gidemedim bebiş için o iyileşince gittim ama stres yapmamaya gayret ettim çok soğukkanlıydım Allah dan gelen bir şey sanırım kendime hayret ediyorum çünkü dustugu gün eşim yoktu büyük oğlumu da alıp acile kendim götürdüm röntgen gerekiyor giremedim görevlilerden rica ettim ordan başka hastaneye sevk ettiler şimdi çok şükür düzeldi ameliyat da olmadi Ama Allah gücünü veriyor karnındakini de düşünmelisin bebek etkilenmemiştir dua et Allah yardımcın olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?