2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allah tekrardan sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin.Üzülmemek elde değil tabi ama kızınız olması bir nebze hafifletir kaybınızı.Geçmiş olsun

Günaydın kızlarr bugün bebişimi gördüm nasıl büyümüş nasıl hareketlenmiş anlatamam şok oldum ikili test için kan verdik 5 gün sonra çıkacak birde burun kemiğine falan baktı normal dedi çok şükür Darısı başınıza cinsiyet için de tahmin yaptı tabiii

Benimde ilk hafta ve 8. Hafta asiri siddetli kasik agrim oldu. Drlar sezeryan olmama ve 2. Bebek olmasina bagliyo. Rahim baglari her dogumda kopuyormuş
Doktora gidiyorum şimdi çok heyecanlıyım ilk defa gidiyorum Allahım inşaAllah herşey yolundadır dua edin kızlar

ayy çok sevindim canımm maşallah Allah nazarlardan korusunnnn ne dedi cinsiyet için

Ayyyyy neymiş neymiş

Ayy hadi gozun aydin darisi basimiza erkek mi bebek

Hadi hayirli haberlerle gel kuzum
Ayyyyy gozun aydin darisi bana insallah saat 14.20 de zaman gecmiyoo. Erkek mi bebek
Hayirli haberlerle gel canim insallahhh
Insallah insallah canim guzel haberlerle dön bize
Bugün muayeneye gidenler güzel haberlerle dönsünler inşallah. Benim randevum yarın.
Ayy inşaAllah inşaAllah kızlar çok sağoluunn

günaydın kızlar...sizden kan testi istedilermi benden 5 tüp kan aldılar sanki ilk bebeğimde yaptırmamıştım
Alıyorlar canim rutin testler var onları yapıyorlar benden kesw gözükür gözükmez almışlardı 5 haftalikken

Yaa hayırlı olsum canim kesinleşirse 2. Erkek bebis geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…