- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Rabbim bir daha nasip etsin inşallah, kızınıza da sağlık versinMerhaba kızlar doktora gittim boş gebelik maalesef Bebek yok içinde kesede 10 mm kalmış doktor kendiliğinden düşer dedi ilaçların hepsini bırak muhtemelen progestan dan düşmemiş dedi bırakınca düşer dedi Rabbim böyle emretti demekki bu 4. Hüsranla sonuçlanan gebeliğim bir müddet ara vereceğim 1 tane kızım var Rabbim ona sağlık sıhat versin inşaallah üzülmek yok
Merhaba kızlar doktora gittim boş gebelik maalesef Bebek yok içinde kesede 10 mm kalmış doktor kendiliğinden düşer dedi ilaçların hepsini bırak muhtemelen progestan dan düşmemiş dedi bırakınca düşer dedi Rabbim böyle emretti demekki bu 4. Hüsranla sonuçlanan gebeliğim bir müddet ara vereceğim 1 tane kızım var Rabbim ona sağlık sıhat versin inşaallah üzülmek yok
Allah kızınıza sağlık sıhhat versin, inşallah tekrar hamile kalır sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Sizin eşiniz de mi varikosel ameliyatı olmuştu? Benim eşim oldu ameliyat 3,5 ay sonra hamile kaldım, benim de bir oğlum, iki gebelikte bebeklerin kalp atışı yoktu. Ben de korkuyorum açıkcası. Allah evlatlarımızı bağışlasın.Merhaba kızlar doktora gittim boş gebelik maalesef Bebek yok içinde kesede 10 mm kalmış doktor kendiliğinden düşer dedi ilaçların hepsini bırak muhtemelen progestan dan düşmemiş dedi bırakınca düşer dedi Rabbim böyle emretti demekki bu 4. Hüsranla sonuçlanan gebeliğim bir müddet ara vereceğim 1 tane kızım var Rabbim ona sağlık sıhat versin inşaallah üzülmek yok
Hayirli geceler Kızlar
Bu aksam afedersiniz çok kötü bulantilarim ve kusma oldu.bulantı hep vardı ama ilk defa attım rahatladım biraz.
gitgide daha kötüye gidiyo bulantilarim
Sen onu bir de bana sor. Basladi bak yine uyutmayacak geğirti bi taraftan bulantı bi taraftanHayirli geceler Kızlar
Bu aksam afedersiniz çok kötü bulantilarim ve kusma oldu.bulantı hep vardı ama ilk defa attım rahatladım biraz.
Merak etmistim seni. Hakkinda hayirlisi olsunMerhaba kızlar doktora gittim boş gebelik maalesef Bebek yok içinde kesede 10 mm kalmış doktor kendiliğinden düşer dedi ilaçların hepsini bırak muhtemelen progestan dan düşmemiş dedi bırakınca düşer dedi Rabbim böyle emretti demekki bu 4. Hüsranla sonuçlanan gebeliğim bir müddet ara vereceğim 1 tane kızım var Rabbim ona sağlık sıhat versin inşaallah üzülmek yok
Benimde ilk hafta ve 8. Hafta asiri siddetli kasik agrim oldu. Drlar sezeryan olmama ve 2. Bebek olmasina bagliyo. Rahim baglari her dogumda kopuyormuşİnşaAllah canım ya kızımda yaşamdm böyle o yüzden endişe oluyo
OlabilirAynen bende de birşeyler yedikten sonra olabiliyor. Acaba bu 11-12 haftalarında normal mi?
Her iki aileyede dün söyledik. 11 haftalikkenselam kizlar. ailenize ne zaman soylediniz hamile oldugunuzu? ben sadece anneme soyledim. cuma gunu 8 haftam doluyo digger yakin aileye de soylesem mi diyorum?
Çok geçmiş olsun canim tez zamanda iyileşir inşallahKizim aglayarak uyandi istifra etti. Banyoya soktum giydirdim. 5 dk sonra yine agladi kucağıma aldigim gibi yine çıkardı. Oyle fenayim ki. Basimda tuttu yine. İlk bebegi olanlar sanslisiniz kiymetini bilin :)
Benimde 8. 9. Haftalarda cok sık kusmam oluyordu inşallah benik gibi bi kac güne kusmalarin kesilir canimHayirli geceler Kızlar
Çok geçmiş olsun canımMerhaba kızlar doktora gittim boş gebelik maalesef Bebek yok içinde kesede 10 mm kalmış doktor kendiliğinden düşer dedi ilaçların hepsini bırak muhtemelen progestan dan düşmemiş dedi bırakınca düşer dedi Rabbim böyle emretti demekki bu 4. Hüsranla sonuçlanan gebeliğim bir müddet ara vereceğim 1 tane kızım var Rabbim ona sağlık sıhat versin inşaallah üzülmek yok
Gunaydin canim istediler toksoplazma rubella falan bakiyorlar odrar testi de istedilergünaydın kızlar...sizden kan testi istedilermi benden 5 tüp kan aldılar sanki ilk bebeğimde yaptırmamıştım
Çok geçmiş olsun. RABBİM TEKRAR NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAHMerhaba kızlar doktora gittim boş gebelik maalesef Bebek yok içinde kesede 10 mm kalmış doktor kendiliğinden düşer dedi ilaçların hepsini bırak muhtemelen progestan dan düşmemiş dedi bırakınca düşer dedi Rabbim böyle emretti demekki bu 4. Hüsranla sonuçlanan gebeliğim bir müddet ara vereceğim 1 tane kızım var Rabbim ona sağlık sıhat versin inşaallah üzülmek yok
Cok uzuldumMerhaba kızlar doktora gittim boş gebelik maalesef Bebek yok içinde kesede 10 mm kalmış doktor kendiliğinden düşer dedi ilaçların hepsini bırak muhtemelen progestan dan düşmemiş dedi bırakınca düşer dedi Rabbim böyle emretti demekki bu 4. Hüsranla sonuçlanan gebeliğim bir müddet ara vereceğim 1 tane kızım var Rabbim ona sağlık sıhat versin inşaallah üzülmek yok
evet canım ilk gebeliği öğrendiğimde de benden o kadar almışlardı. Daha önce yani bu gebeliğinin ilk haftalarında bakıldı mı toxo falan ?günaydın kızlar...sizden kan testi istedilermi benden 5 tüp kan aldılar sanki ilk bebeğimde yaptırmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?