2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Rabbim bir daha nasip etsin inşallah, kızınıza da sağlık versin

Ayse canim büyük gecmis olsun kaybin icin.
Cok üzüldüm inan. Dilerim tez zaman da yeniden nasip eder Rabbim Sana. Dedigin gibi evladina sarilarak atlatirsin insallah bu zorlu sureci. Rabbim hepimizin cocuklarini korusun insallah.

Hayirli geceler Kızlar
Bu aksam afedersiniz çok kötü bulantilarim ve kusma oldu.bulantı hep vardı ama ilk defa attım rahatladım biraz.
gitgide daha kötüye gidiyo bulantilarim

Allah kızınıza sağlık sıhhat versin, inşallah tekrar hamile kalır sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Sizin eşiniz de mi varikosel ameliyatı olmuştu? Benim eşim oldu ameliyat 3,5 ay sonra hamile kaldım, benim de bir oğlum, iki gebelikte bebeklerin kalp atışı yoktu. Ben de korkuyorum açıkcası. Allah evlatlarımızı bağışlasın.

Hayirli geceler Kızlar
Bu aksam afedersiniz çok kötü bulantilarim ve kusma oldu.bulantı hep vardı ama ilk defa attım rahatladım biraz.

Valla bulantı olsa bir dert olmasa ayrı dert. Ben de bulantım olmayınca korkuyorum. Hatta bugün sabah tuvalete koşturarak gitmedim diye korktum. İlaçlarınızı düzenli alın, ağır kaldırmayın, mide bulantısını da takmayın. Ben kurban bayramında et yiyemiyorum, zaten pek sevmem.

Hayirli geceler Kızlar
Sen onu bir de bana sor. Basladi bak yine uyutmayacak geğirti bi taraftan bulantı bi taraftan

Merak etmistim seni. Hakkinda hayirlisi olsun

Kizim aglayarak uyandi istifra etti. Banyoya soktum giydirdim. 5 dk sonra yine agladi kucağıma aldigim gibi yine çıkardı. Oyle fenayim ki. Basimda tuttu yine. İlk bebegi olanlar sanslisiniz kiymetini bilin :)
Çok geçmiş olsun canim tez zamanda iyileşir inşallah bu seferlik kıymetini bilelim de ikinciye sizin gibi olacağız bizde ayy inşallah

Hayirli geceler Kızlar
Benimde 8. 9. Haftalarda cok sık kusmam oluyordu inşallah benik gibi bi kac güne kusmalarin kesilir canim

Çok geçmiş olsun canım Tez vakitte tekrardan nasip olsun inşallah

günaydın kızlar...sizden kan testi istedilermi benden 5 tüp kan aldılar sanki ilk bebeğimde yaptırmamıştım

Reactions: Eva
Çok geçmiş olsun. RABBİM TEKRAR NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH

Cok uzuldum Allah sabirlar versin Allah kizina saglik uzun omur versin insallah birdaha nasip eder rabbim saglikla

günaydın kızlar...sizden kan testi istedilermi benden 5 tüp kan aldılar sanki ilk bebeğimde yaptırmamıştım
evet canım ilk gebeliği öğrendiğimde de benden o kadar almışlardı. Daha önce yani bu gebeliğinin ilk haftalarında bakıldı mı toxo falan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…