2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gecmis olsun, bende simdi geldim doktordan kalbinin durdugunu ogrendim bebegimin ama kurtaj icin dort gun bekleyelim dedi anlayamadim. Sizde de oyle mi oldu hemen müdahele mi edildi?

Cok gecmis olsun inşallah Allah sabrinida verir en hayırlısını nasip eder ,belkide tam emin degildir yoksa bekletmezlerdi heraldediger mesajida yeni girdum bu doktorbi aciklma bisey demedi mi

Son düzenleme:
Evet simdi kendi doktoruma gittim kalbi atiyor sorun yok dedi, iki hafta sonra tekrar goruselim dedi sasirdik kaldik bizde benim ucuncu bebisim digerlerinde boyle birsey yasamamistik saskiniz
Canım adına nasıl sevindim anlatamam... Beklesen 4 gün belki de üzüm üzüm üzüleceksin.... O doktoru şikayet etsen yeri var. Ay çok kızdımm cidden

Bende dayanamadim cumartesiye aldim ayni gibi bizim haftasi
benim de icim icimi yiyiyor bi yandan ama doktorum tatilde. o dönünce de ben tatile cikiyorum, yani mecburum 9 eylülü beklemeye hani simdi acile vs gitmelik bi sebebim de yok, olsa gidicem ama niye geldin deseler yok yani meraktan geldim diyemem

Evet simdi kendi doktoruma gittim kalbi atiyor sorun yok dedi, iki hafta sonra tekrar goruselim dedi sasirdik kaldik bizde benim ucuncu bebisim digerlerinde boyle birsey yasamamistik saskiniz
kalp atış hızı vs bişey dedi mi canım? tek doktora güvenmemek lazımmış cidden ya beklesen nasıl üzülcektin dört gn

B Beto2012 burda ciktigim jinekolog 5 6 ay daha emzir dedi ama oglumda hic bi yanetki olmadi belkideondandir ,bu sunnetti disti derken yedigi yemegide yemez oldu evimize dönünce komple kesmek istiyorum ne daha cabuk kestirirki

a aa saka gibi, olacak is degil. cok sukur bebisin seninleymis, o ilk doktor da evlerden uzak, ne diye bosuna panik yaptirmis

Çok sevindim canım ya darısı bana.

Danistim bu guzel bi sey dedi hormonlarin pik yapti normal dedi 3 aydan sonra rahatlarsin dedi. Rennie duo verdi yine de iyi gelir insallah gegirtime
Ne yani bulantı kusmak iyimiymis ☺
Benim içim disima çıktı bugünde
ilk ikiz gebeligimde biri kız biri erkekti hiç bulantim yoktu diyebilirim.
Ama bu ikiz gebelik çok zor geçecek gibi sağlıklı olsunlar da.

İki defa selamlar yazıp merba dedim kimse bişey yazmadı. Kızlar mesajımmı görünmüyor acaba ben mine demiştim 21 yaşındayım demiştim 7+1 şuan SAT 25 haziran kalp atışımızıda duymuştuk diye yazmıştım ama sizi an be an takip ediyorum sayfası sayfasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…