Cumartesi duymustumÇok geçmiş olsunne zaman duymuştunuz kalp atışını?
Evet simdi kendi doktoruma gittim kalbi atiyor sorun yok dedi, iki hafta sonra tekrar goruselim dedi sasirdik kaldik bizdeBaska doktorlara da git
Nasildi hareketlenmeye baslamismiKizlar ben geldimm. Her sey yolunda cok sukur.
Gecmis olsun, bende simdi geldim doktordan kalbinin durdugunu ogrendim bebegimin ama kurtaj icin dort gun bekleyelim dedi anlayamadim. Sizde de oyle mi oldu hemen müdahele mi edildi?
Yaaa gerçekten miiEvet simdi kendi doktoruma gittim kalbi atiyor sorun yok dedi, iki hafta sonra tekrar goruselim dedi sasirdik kaldik bizdebenim ucuncu bebisim digerlerinde boyle birsey yasamamistik saskiniz
Tek doktorla kalinmamalinin en guzel ornegi dahaEvet simdi kendi doktoruma gittim kalbi atiyor sorun yok dedi, iki hafta sonra tekrar goruselim dedi sasirdik kaldik bizdebenim ucuncu bebisim digerlerinde boyle birsey yasamamistik saskiniz
Canım adına nasıl sevindim anlatamam... Beklesen 4 gün belki de üzüm üzüm üzüleceksin.... O doktoru şikayet etsen yeri var. Ay çok kızdımm ciddenEvet simdi kendi doktoruma gittim kalbi atiyor sorun yok dedi, iki hafta sonra tekrar goruselim dedi sasirdik kaldik bizdebenim ucuncu bebisim digerlerinde boyle birsey yasamamistik saskiniz
benim de icim icimi yiyiyor bi yandan ama doktorum tatilde. o dönünce de ben tatile cikiyorum, yani mecburum 9 eylülü beklemeyeBende dayanamadim cumartesiye aldim ayni gibi bizim haftasi
kalp atış hızı vs bişey dedi mi canım? tek doktora güvenmemek lazımmış cidden ya beklesen nasıl üzülcektin dört gnEvet simdi kendi doktoruma gittim kalbi atiyor sorun yok dedi, iki hafta sonra tekrar goruselim dedi sasirdik kaldik bizdebenim ucuncu bebisim digerlerinde boyle birsey yasamamistik saskiniz
Tez zamanda iyileşir prenses inşaAllahBebislere masallah annisler.
Biz kizim kusmaya devam ettigi için yatış yaptik hastaneye. Minik bebisime sonra gidicem mecburen
a aa saka gibi, olacak is degil. cok sukur bebisin seninleymis, o ilk doktor da evlerden uzak, ne diye bosuna panik yaptirmisEvet simdi kendi doktoruma gittim kalbi atiyor sorun yok dedi, iki hafta sonra tekrar goruselim dedi sasirdik kaldik bizdebenim ucuncu bebisim digerlerinde boyle birsey yasamamistik saskiniz
Çok sevindim canım ya darısı bana.Evet simdi kendi doktoruma gittim kalbi atiyor sorun yok dedi, iki hafta sonra tekrar goruselim dedi sasirdik kaldik bizdebenim ucuncu bebisim digerlerinde boyle birsey yasamamistik saskiniz
Uyuyo dedi doktor arada zıpladı yerindenNasildi hareketlenmeye baslamismi
Mutlu haberlerle dönmüşsun şükür cnm.Çok tesekkur ederim hepinize tek tek kızlar. Allah hepimizin yavrularini korusun insallah
Danistim bu guzel bi sey dedi hormonlarin pik yapti normal dedi 3 aydan sonra rahatlarsin dedi. Rennie duo verdi yine de iyi gelir insallah gegirtimeMutlu haberlerle dönmüşsun şükür cnm.
bulantılar hakkında doktoruna danistin mi?
Belirti olarak neleriniz var?Evet simdi kendi doktoruma gittim kalbi atiyor sorun yok dedi, iki hafta sonra tekrar goruselim dedi sasirdik kaldik bizdebenim ucuncu bebisim digerlerinde boyle birsey yasamamistik saskiniz
Ne yani bulantı kusmak iyimiymis ☺Danistim bu guzel bi sey dedi hormonlarin pik yapti normal dedi 3 aydan sonra rahatlarsin dedi. Rennie duo verdi yine de iyi gelir insallah gegirtime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?