2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Neyse ben sana foto atarm. Hem sen gittigindede baya buyumus halini gorursun daha guzel:) ben cok merak ediyorum hareket edicekmi

Merhaba hangi doktora gidiyosunuz ☺
Bugün ilk defa gittim yüksek ihtisasın nilüfer merkezine fatma hanımdı 2 hafta sonraya semih serbest geliyomuş sonrasında karar vericem devlet mi özel mi diye sen hangi hastane hangi doktora gidiyosun

Ben anadolu hastanesine gidiyorum. İltaç hanıma. Çok memnunum. Hem çok güler yüzlü hem asla sıkılmadan cvp veriyor tüm sorulanlara.
Ben anadolu hastanesine gidiyorum. İltaç hanıma. Çok memnunum. Hem çok güler yüzlü hem asla sıkılmadan cvp veriyor tüm sorulanlara.
Fiyatları nasıl hastanenin

Bugün ilk defa gittim yüksek ihtisasın nilüfer merkezine fatma hanımdı 2 hafta sonraya semih serbest geliyomuş sonrasında karar vericem devlet mi özel mi diye sen hangi hastane hangi doktora gidiyosun
Medicalparka gittim ama bi takım sorunlar yasadım gebelikle ilgili o yüzden jimere gittim tavsiye üzerine

Hoşgeldin canım. Sağlıklı bir gebelik olsun inşallah. Aktif olarak yazmayınca arada kaynayabiliyor mesajlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…