2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hemşirem o kadar hızlı konuşuyor ki anlamakta güçlük çekiyorum bebek hareketlerini hissedince de demiş olabilir. Vitamini 12. hafta demiş olabilir inan hatırlayamıyorum canım. Ondan sormak istedim
Valla banada bisiler dedi saglikocagindakiler ama aldiris etmedim hic bisey hatirlamiyorum yani

Maaşallah canim herşeyi belli olmuserkek oldugu da cok bellibenimde bugun randevum vardi dr yokmus iptal edildi cumartesi gidicem
evet bizimki şimdiden herif gibi olmuş ayy nasıl sabredeceksin Pazartesi’ye kadar Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum

Canım ben hep eksi tuzlu yiyorum doktor erkek dedi bakalım yani bence yemekle alakalı değil
Bu be arkadaş ekşi yenmeden migdem delinecek limon turşu erik var mı benim gibi olan ekşi yiyenin kızı olurmuş öyle mi acaba

Selam canım ben sadrce denize girdim. Yüzmek bana iyi geldi.

Çok sevindimmmmBenmde yarın kontrolüm yani ben dayanamayıp yarın gideceğim seninle hemen hemen aynı gibiyiz.ne dedi doktor şuan ne kdarlık olmş bide ultrason fotografı varmı
8+4 dedi doktor canim kesesiyle uyumlu dedi. Elleri ayaklari tomurcuklanmis cok sukur her sey cok iyi dedi masallah fotosu var eve gidince atarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…