2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ne yani bulantı kusmak iyimiymis ☺
Benim içim disima çıktı bugünde
ilk ikiz gebeligimde biri kız biri erkekti hiç bulantim yoktu diyebilirim.
Ama bu ikiz gebelik çok zor geçecek gibi sağlıklı olsunlar da.
Ne bileyim oyle dedi valla ben geceleri zombi gibi dolaniyorum evde bi gorsen halimi gece ve sabah yoğun oluyor

Merhaba sağlıkla büyüt göbüşünü ve bebişini

Merhaba hoşgeldin

Hoş geldin

kalp atış hızı vs bişey dedi mi canım? tek doktora güvenmemek lazımmış cidden ya beklesen nasıl üzülcektin dört gn
Simdi de iki hafta beklicem cok zor valla, normal hayatina devam et dedi doktor bu bebek gec dollenme diyor baska bisey demiyor

Ben burada ozel ultrason merkezi buldum. Doktor yok, sadece ultrason teknisyeni bakiyo ama kendi isteginle para verip yaptirabiliyosun:) Gecen cuma gitmistim, simdi yarina bi tane daha randevu aldim

Kızlar bugün doktor randevumuz vardı ilki boş gebelikti doktoruma anlattım bebişimizi gördük kalbide atıyomuş ama bana dinletmedi 6+6gözüküyor dedi zaten bugün 7 haftamızın başıydı.küçük kanama bölgen var dedi progestron verdi garip bir agrı var bugün karnımda 2hafta sonraya cagırdı.saglık ocagında olmayan tahlilleri istedi

Ben burada ozel ultrason merkezi buldum. Doktor yok, sadece ultrason teknisyeni bakiyo ama kendi isteginle para verip yaptirabiliyosun:) Gecen cuma gitmistim, simdi yarina bi tane daha randevu aldim
Bizim sizinle gunumuz hemen hemen aynıymış. Ultrasonla karindan bakinca net bir sekilde kalp atisi duyabildiniz mi?

Hoşgeldin canım aramıza

B Beto2012 insallah ise yarar aktardan sabir tasi diye birsey duydum hemen biraktirdigindan bahsettiler hangisi olursa deniycem artik grupta ilk bebegi olan birkac ksi var galiba yoksa 2. 3.

6 kimyasal gebelik mi geçirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…