ben de kızımı erken doğurmuştum sanmıyorum bunun da beklediğini ama nasip normal Doğum sonuçtaBence zaman olarak fena degil. Ama benim sezeryan olcagi icin subat sonu yada 1 mart :)
ben de beklemek isterdim ama bundan önceki gebeliğim gelişmediği için kürtajla sonlandı onda geç gitmiştim direkt kalp atışı duyayım diye sanırım o biraz etkiledi beni bu defa erken gitmek istedimbende dün idrar tahlili yaptım daha doktora gitmedim ikinci gebeliğim biraz geç mi gitsem diye düşündüm
benim bi ark a iki embriyo yerlestirmislerdi ne olur ne olmaz diye ikizi dustu digeri kaldi düşün buyudu simdi 5-6 yaslarinda o yuzden takma cnm sen Allah yiyecek ekmek verdiyse yasar benimde her hamileligim oyle 2 dusugum bi kizim var bi de bu bunda da kanama var sen hic takma kafana elinden geleni yapEki Görüntüle 2287956
Kanama alanım. İşaretlenmiş bebeğin tam altındaki koyu alan. Bu şekilde olup sağlıkla ilerleyyen veya kaybeden var mı. Tüp bebekle olmuştu çok acı çok üzüntü çektim inşallah sağlıklıdır. Allahım hepimize yardım etsin. 6 haftalık daha
Ne guzel benimki daha bezleniyor. Bugun 2 yas bittivallaha benimde kizim 3.5 yasinda ogrendim ogreneli karnim agriyor hastayim ya diyorum her seyi kendi gapmaya basladi klozete tab7resi var onunla cikiyor yaninda okuyorum tabureyle lavobo basina geciyor ellerini yuzunu yikiyor bende riskliyim mecbur kendi yapiyor ben yaninda oluyorum ama surekli onun da cok hosuna gidiyor ben buyudum ben yapiyorum diye kresten de ogrendi zaten
Daha bugün öğrendim ya endişeliyim o yüzden duam tüm zorluk çekenlerle. İnşallah yüzümüz gülecekbenim bi ark a iki embriyo yerlestirmislerdi ne olur ne olmaz diye ikizi dustu digeri kaldi düşün buyudu simdi 5-6 yaslarinda o yuzden takma cnm sen Allah yiyecek ekmek verdiyse yasar benimde her hamileligim oyle 2 dusugum bi kizim var bi de bu bunda da kanama var sen hic takma kafana elinden geleni yap
Benim ilk gebeligimde ikinci bir kese gibi birşey vardi. Kanamamda oluyodu. Doktor ya kan pihtisi ya da kese dedi. Sonraki kontrolde yok olmuştu. 9 ay aralıklı kanamalar yasadim. Kızım saglikla dogdu. Kendini uzup stres yapma. Bol bol dinlen, ilaclarini duzenli kullanEki Görüntüle 2287957
Kanama alanım. İşaretlenmiş bebeğin tam altındaki koyu alan. Bu şekilde olup sağlıkla ilerleyyen veya kaybeden var mı. Tüp bebekle olmuştu çok acı çok üzüntü çektim inşallah sağlıklıdır. Allahım hepimize yardım etsin. 6 haftalık daha
Sağol canımBenim ilk gebeligimde ikinci bir kese gibi birşey vardi. Kanamamda oluyodu. Doktor ya kan pihtisi ya da kese dedi. Sonraki kontrolde yok olmuştu. 9 ay aralıklı kanamalar yasadim. Kızım saglikla dogdu. Kendini uzup stres yapma. Bol bol dinlen, ilaclarini duzenli kullan
Bende geldim kalp atışını duydum çok şükürtam 6 haftalık bugün darısı isteyen herkesin başına
tesadüfün böylesi benim de 2012 doğumlu bi oğlum var allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşben de kızımı erken doğurmuştum sanmıyorum bunun da beklediğini ama nasip normal Doğum sonuçta
ben de beklemek isterdim ama bundan önceki gebeliğim gelişmediği için kürtajla sonlandı onda geç gitmiştim direkt kalp atışı duyayım diye sanırım o biraz etkiledi beni bu defa erken gitmek istedimbu arada 6 yaşında bir de kızım var
Uzulme canim benim de ilk gebeligimde 3 ay kanamam olmustu igne yaptirdim o sekilde atlattim 3.aydan sonra cok rahat gectiEki Görüntüle 2287957
ayy inşallah 4+3 ben 2 hafta sonra kontrole çağırdı inşallah bende duyarımBende geldim kalp atışını duydum çok şükürtam 6 haftalık bugün darısı isteyen herkesin başına
senin yerinde olmayı çok isterdim döngüm 39 40 benımde ama 3 haftalıkken farkettim ben 1 hafta keseyi bekledim şimdi de 2 hafta kalp atışını beklicemya masallah ne kadar erken farketmissiniz hamileliklerinizi. benim adetlerimin arasi uzun oldugu (35-40-45 gune kadar degisken) icin aldiris etmemistim nasil olsa bikac gune regl olurum diye.sonra bi test yapayim dedim 40 gunu gectigi icin.iki cizgiyi gorunce doktora gittim ve kalp atisini duydum 7-8 haftalikti yani.su an 9 aylik bir bebegim var.
Ayy kızlarr benim kızımda bir haftaya 2 yaş olacak bir türlü tuvalet alışkanlığını kazandıramadım. Neler yapabilrim yardımmNe guzel benimki daha bezleniyor. Bugun 2 yas bitti
Pazartesi günü karından sadece keseyi görmüştük(farklı bir doktordu) ama tüp bebek doktorum bugün vajinal baktı ve gördükvajinal muayene ile mi duydunuz yoksa karından mı baktılar çok özel değilse tabi sordum ama
Vajinal ultrasonKarindanmi?
İnşallah canım çok heyecanlı bekleyişler bunlarayy inşallah 4+3 ben 2 hafta sonra kontrole çağırdı inşallah bende duyarım
benimde sat 2 haziran aynı güne denk geliyo kızBenimde sat 2 haziran. Tahmini dogum 9 mart gozukuyor
Bende alıştıramadım. Ağustos’ta evde olacağım inşallah kış gelmeden başarmış olurumNe guzel benimki daha bezleniyor. Bugun 2 yas bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?