Benim oglumda 2 yaşına giricek 16 kilo hepte kucagimda bende zorlanıyorum ama yapicak bisey yokKac kg bebek? Benim kizim bugun 2 yasini btiirdi. Ama hâla kucaga geliyor illaki. Hatta kucagimda uyuyor. Mecbur almak durumunda kaliyoruz, kendisi 11 kg
Bende 3 ay once dusuk yaptim ayni korku bende de var canimMerhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım. Bende mart annesi olucam nasip olursa. 3 ay önce düşük yapmıştım. Şimdi istemedende olsa tekrar hamileyim. İçimde hep bir korku var. 26 haziranda adet olmam gerekiyordu. Son adet tarihimde 26 mayıstı. Adetim geçtikten bir hafta sonra test yaptım. Pozitif çıkınca ertesi gün hemen doktora gittim. Ultrasonda kese görünmedi. Tahlil istedi doktorum 663 çıktı değer. Daha 2-3 haftalıksın dedi. Son adetime göre şuanda 7 haftalık olmam gerekiyor. Benim gibi bir olay yaşayan varmı. Tekrar düşük yapıcam diye çok korkuyorum.
Agrin oluyor mu cok kaldirincaBenim oglumda 2 yaşına giricek 16 kilo hepte kucagimda bende zorlanıyorum ama yapicak bisey yok
belkide geç dollenmedir canım hemen kötüye yorma.Merhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım. Bende mart annesi olucam nasip olursa. 3 ay önce düşük yapmıştım. Şimdi istemedende olsa tekrar hamileyim. İçimde hep bir korku var. 26 haziranda adet olmam gerekiyordu. Son adet tarihimde 26 mayıstı. Adetim geçtikten bir hafta sonra test yaptım. Pozitif çıkınca ertesi gün hemen doktora gittim. Ultrasonda kese görünmedi. Tahlil istedi doktorum 663 çıktı değer. Daha 2-3 haftalıksın dedi. Son adetime göre şuanda 7 haftalık olmam gerekiyor. Benim gibi bir olay yaşayan varmı. Tekrar düşük yapıcam diye çok korkuyorum.
Korunmana gerek yok demisti. Mayista yasadim haziranda gebe kalamadim ama çok şükür şuanda işler yolunda gidiyor bakalımCanım kimyasal gebelik mı yaşadın ben de bu hafta yaşadım ve farklı şehirdeyim doktora gidemedim çok stresliyim korunmak istemiyorum yeniden hamile kalmak istiyorum sana doktorun ne söylemişti
Tebrikler canım cok cok iyi degerin. Gecikmeyle mi ogrendin?Hayirli aksamlar kızlar bende Rabbim nasip ederse 2020 mart annesi olacağım
henüz 4. haftadayim hamile olduğumu bugün öğrendim ve değerim 530 cikti sizce nasıl?
sagol canim ❤ Hayır lekelenmem oldu benim bütün gebeliklerde lekelenme oluyo. Bende suphelendim adete iki gün kala test yaptım ve pozitif bide kan testi yaptırdım çıktı şükürTebrikler canım cok cok iyi degerin. Gecikmeyle mi ogrendin?
Allah tamamına erdirsin canım. Insallah ben de yarin kan vericem umarim degerim yukselmistirsagol canim ❤ Hayır lekelenmem oldu benim bütün gebeliklerde lekelenme oluyo. Bende suphelendim adete iki gün kala test yaptım ve pozitif bide kan testi yaptırdım çıktı şükür
degerin kaç canımAllah tamamına erdirsin canım. Insallah ben de yarin kan vericem umarim degerim yukselmistir
Hayirli olsun canımMerhaba kızlar bende mart bekliorum
Tsk ederim seninde bebegin hayırlı olsunHayirli olsun canım
biz 17 aylikken cisi ogrendik istersen doguma kadar ogret cnm 2 gunde öğrendi lazimlikla ogret her yaptiginda sticker ver aferin kazandin de o cok hosuna gidiyor yapistiriyorNe guzel benimki daha bezleniyor. Bugun 2 yas bitti
ins amin cnmDaha bugün öğrendim ya endişeliyim o yüzden duam tüm zorluk çekenlerle. İnşallah yüzümüz gülecek
Sağol canim :)Tsk ederim seninde bebegin hayırlı olsun
Evet kasığimda sol tarafimda ağrım oluyor dinlenince geciyor. Gun icinde hic kucaga almamam imkansiz . gerekmedikce almaya çalışıyorum ama yine nerden baksan 10 kere alıyorumdur.Agrin oluyor mu cok kaldirinca
Evet haklısın canım. Allaha sığınmaktan başka çare yokbelkide geç dollenmedir canım hemen kötüye yorma.
Benim de daha önce 4 düşügüm oldu bende çok korkuyorum ama duadan başka yapacak birşey yok
Ne güzel giderek cogaliyoruzMerhaba kızlar bende mart bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?