2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kac kg bebek? Benim kizim bugun 2 yasini btiirdi. Ama hâla kucaga geliyor illaki. Hatta kucagimda uyuyor. Mecbur almak durumunda kaliyoruz, kendisi 11 kg
Benim oglumda 2 yaşına giricek 16 kilo hepte kucagimda bende zorlanıyorum ama yapicak bisey yok

Bende 3 ay once dusuk yaptim ayni korku bende de var canim

Hayirli aksamlar kızlar bende Rabbim nasip ederse 2020 mart annesi olacağım
henüz 4. haftadayim hamile olduğumu bugün öğrendim ve değerim 530 cikti sizce nasıl?

belkide geç dollenmedir canım hemen kötüye yorma.
Benim de daha önce 4 düşügüm oldu bende çok korkuyorum ama duadan başka yapacak birşey yok

Canım kimyasal gebelik mı yaşadın ben de bu hafta yaşadım ve farklı şehirdeyim doktora gidemedim çok stresliyim korunmak istemiyorum yeniden hamile kalmak istiyorum sana doktorun ne söylemişti
Korunmana gerek yok demisti. Mayista yasadim haziranda gebe kalamadim ama çok şükür şuanda işler yolunda gidiyor bakalım

Tebrikler canım cok cok iyi degerin. Gecikmeyle mi ogrendin?
sagol canim ❤ Hayır lekelenmem oldu benim bütün gebeliklerde lekelenme oluyo. Bende suphelendim adete iki gün kala test yaptım ve pozitif bide kan testi yaptırdım çıktı şükür

sagol canim ❤ Hayır lekelenmem oldu benim bütün gebeliklerde lekelenme oluyo. Bende suphelendim adete iki gün kala test yaptım ve pozitif bide kan testi yaptırdım çıktı şükür
Allah tamamına erdirsin canım. Insallah ben de yarin kan vericem umarim degerim yukselmistir

Reactions: Eva
Ne guzel benimki daha bezleniyor. Bugun 2 yas bitti
biz 17 aylikken cisi ogrendik istersen doguma kadar ogret cnm 2 gunde öğrendi lazimlikla ogret her yaptiginda sticker ver aferin kazandin de o cok hosuna gidiyor yapistiriyor

Kızlar kasigimi çok yoğun hissediyorum ben..ağrı gibi değil ama o bölgeyi komple hissediyorum..psikolojik olabilirmi

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…