benimde sat 2 haziran aynı güne denk geliyo kız
[/QUO
Hayirlisi saglikli olurlar insallah. Ilk gebelik mibenimde sat 2 haziran aynı güne denk geliyo kız
Ben normalde Konya’da çalışıyorum ama yaz tatili için memleketime (Ankara’ya) geldim haliyle iki ay burada dr gideceğim geçen yıla kadarda Ankara’da yaşıyordum. Kızımı Sebahat Turan da doğurdum Harika mükemmel bir doktordu kesinlikle öneririm. Ankara’da olsam kesinlikle yine giderdim. Ama bugün kan vermek için yakın diye Keçiören medisis hastanesine gittim(yeni açılmış daha bir yıllık değil) ulviye hanıma muayene oldum çok ilgili Güler yüzlüydü hastanede mükemmel ve tertemizdi. Denemenizi tavsiye ederim bu iki seçeneğiİyi akşamlar ,
Ankara’da olanlar hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz ? Memnun musunuz ?
Ben gecen ay denedim ama ogrenemedibiz 17 aylikken cisi ogrendik istersen doguma kadar ogret cnm 2 gunde öğrendi lazimlikla ogret her yaptiginda sticker ver aferin kazandin de o cok hosuna gidiyor yapistiriyor
Ayy kızlarr benim kızımda bir haftaya 2 yaş olacak bir türlü tuvalet alışkanlığını kazandıramadım. Neler yapabilrim yardımm
Canım benim de özellikle sağ kasigim geçen hafta daha da yoğundu bu hafta ise yorulunca çok yürüyünce ara ara oluyor. Yarın doktora sorucam mutlaka benim diğer 2 hamiligimde olmamıştıKızlar kasigimi çok yoğun hissediyorum ben..ağrı gibi değil ama o bölgeyi komple hissediyorum..psikolojik olabilirmi
İyi akşamlar ,
Ankara’da olanlar hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz ? Memnun musunuz ?
Ne kadarmış ?Henüz Dr gitmedim hafta sonu şükran hocaya gideceğim muayene ücreti çok yüksek ama bakalım
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için araştıracağımBen normalde Konya’da çalışıyorum ama yaz tatili için memleketime (Ankara’ya) geldim haliyle iki ay burada dr gideceğim geçen yıla kadarda Ankara’da yaşıyordum. Kızımı Sebahat Turan da doğurdum Harika mükemmel bir doktordu kesinlikle öneririm. Ankara’da olsam kesinlikle yine giderdim. Ama bugün kan vermek için yakın diye Keçiören medisis hastanesine gittim(yeni açılmış daha bir yıllık değil) ulviye hanıma muayene oldum çok ilgili Güler yüzlüydü hastanede mükemmel ve tertemizdi. Denemenizi tavsiye ederim bu iki seçeneği
ikinci hamileliğim ama ilk çocuğum bi düşüğüm varHayirlisi saglikli olurlar insallah. Ilk gebelik mi
yakın sayılır doğumumuz birbirimize ben de yarın gidicem ona göre hazırlayayım kendimi diye bir sorayım dedim sağol canımPazartesi günü karından sadece keseyi görmüştük(farklı bir doktordu) ama tüp bebek doktorum bugün vajinal baktı ve gördük
kalp atimi gozukmedi dimi benkm dr da 5+2 iken sadece karindan keseyi ve artik kesenin büyüdüğünü gördü 9 mm olmus ama daha bebek goremedim haftaya gel dedi normal galiba dimi karindan baktigi icinyakın sayılır doğumumuz birbirimize ben de yarın gidicem ona göre hazırlayayım kendimi diye bir sorayım dedim sağol canım
Bence normal canım daha minicikler ben de 5+1 de sadece kese gördüm.hiç olumsuz düşünmeyelim miniklerimiz huzursuz olmasınkalp atimi gozukmedi dimi benkm dr da 5+2 iken sadece karindan keseyi ve artik kesenin büyüdüğünü gördü 9 mm olmus ama daha bebek goremedim haftaya gel dedi normal galiba dimi karindan baktigi icin
normal canım benim alttan baktığı halde göremedik bebeği zaten şu an bile çekirdek kadar olduğunu düşünürsek çok normal gözükmemesi ben de sadece keseyi görebildim yarın kısmetse görücem inşallahkalp atimi gozukmedi dimi benkm dr da 5+2 iken sadece karindan keseyi ve artik kesenin büyüdüğünü gördü 9 mm olmus ama daha bebek goremedim haftaya gel dedi normal galiba dimi karindan baktigi icin
inşallah sağ salim varırsın canım bol bol su iç dinlene dinlene git Allah bebişlerimizi korusunKızlar herkese günaydın, bugün yolculuk günümdü. İlk 1 saatlik uçak yolculuğu yaptım, şimdi de yaklaşık 3 buçuk saatlik otobüs yolculuğu yapıyorum. Bana dua eder misiniz ? Hiçbir sorun ile karşılaşmayayım diye, Rabbim hepimizin minik meleklerini korusun inşallah
rabbim korusun canımKızlar herkese günaydın, bugün yolculuk günümdü. İlk 1 saatlik uçak yolculuğu yaptım, şimdi de yaklaşık 3 buçuk saatlik otobüs yolculuğu yapıyorum. Bana dua eder misiniz ? Hiçbir sorun ile karşılaşmayayım diye, Rabbim hepimizin minik meleklerini korusun inşallah
inşallah sağ salim varırsın canım bol bol su iç dinlene dinlene git Allah bebişlerimizi korusun
Sağolun canlar çok teşekkür ederimrabbim korusun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?