- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Evet seninki kadar kucuk yok canimemziren klarak tek sensin sanirim
Bir de öyle deneyim canım o halde teşekkür ederimUyumadan önce iç canım
Endişelenmeyin herkeste farklı olabilir umarım siz hiç olumsuz bir şey yaşamadan güzel güzel kullanırsınızBende bugun başlayacaktım ama duyunca endişe ettim şimdi
Selam canım. Hangi ulkedesin. Bende yurtdisindayim ve korkuyorum açıkçası. Dil bilmemek büyük problem benim için. O yüzden bu dönemde İstanbul'dayım. Riskli dönemi atlatıp gidicem inşallah. |
Kalbini ferah tut canım ben de pazartesi veya yarın gidicem canım bakalım okadar midem bulanıyor başım ağrıyor ki yerimden kalkicak halim kalmadı . Haber ver bana canım mutlaka biliyorum bebisi goruceksin bugünSagol canm. Yarin ogleden sonra gidecegim Cok endiseliyim bakalim ne olacak
Doğum yapacagımız gün aynıymıs seninle:)Bende de bulantı ve halsizlik cok fazla.İnşş 3 ayımız dolunca gecer .Genel olarak 3 ay bitince geçiyor diyorlarSlm kızlar bayramdan sonra ilk defa girebiliyorum bebeğini kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun rabbim hayırlısı ile tekrar nasip etsin . Dr randevum Eylül 6 su . Ağustos’ta gitmek istemedim ultrasona çok fazla girmek istemiyorum. Eylülde gittiğimde 12 haftalık olacağız . Bunun Dışında sabah bulantılarım devam ediyor. Halsizlik hat safhada .. kurban bayramı bu sene eziyet gibi geçti bana . İnş hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi
hayra çıksın canım:) kaç hafta sonra öğreneceksin cinsiyet?günaydın kızlar.Kontrole gidenlerin güzel haberlerini bekliyoruz:)Rüyamda kontrole gidiyordum doktor kızımın olacagını söyluyordu.cok merak ediyorum cinsiyetini:)
benim 6.haftada başladı canım.Senın basladı mı bulantıların?inşş hiç bulantı yasamazsınKızlar bulantılarınz kaçıncı haftada başladı
benim hiç yokKızlar bulantılarınz kaçıncı haftada başladı
12.haftada cagırdı doktorum.Genel olarak bi tahmınde bulunur diye düşünüyorum.Benım ilk cocugum olacak inşşş o yüzden cok meraklıyım:=)hayra çıksın canım:) kaç hafta sonra öğreneceksin cinsiyet?
Yok canım daha başlamadı benim dün keseyi yeni gördük daha 4.5 haftalıkbenim 6.haftada başladı canım.Senın basladı mı bulantıların?inşş hiç bulantı yasamazsın
Olmayınca da insan değişik hissediyor demibenim hiç yok
aynen ya bi anormallik mi var dyorum arada bir olsa iyi olurduOlmayınca da insan değişik hissediyor demi
aynen ya bi anormallik mi var dyorum arada bir olsa iyi olurdubelirtim falan da yok benim hiç, uyku hali sadece. o da hamilelik öncesi de zaten uykucuydum
7de canimKızlar bulantılarınz kaçıncı haftada başladı
Benimde 7. Haftada başladı. Hala devam ediyor.Kızlar bulantılarınz kaçıncı haftada başladı
Nerde oturuyorsun canim? Ailen falan gelemez mi?evet sanirim planli olsa birazdaha buyumesini isterdim ama boylesi uygunmus saglikli olsunlarda ben bitsemde olur dogum ve sonrasini hic dusunmuyorum yurtdisinda yalnızım cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?