2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

evet sanirim planli olsa birazdaha buyumesini isterdim ama boylesi uygunmus saglikli olsunlarda ben bitsemde olurdogum ve sonrasini hic dusunmuyorum yurtdisinda yalnızım cunku
Selam canım. Hangi ulkedesin. Bende yurtdisindayim ve korkuyorum açıkçası. Dil bilmemek büyük problem benim için. O yüzden bu dönemde İstanbul'dayım. Riskli dönemi atlatıp gidicem inşallah.

Sagol canm. Yarin ogleden sonra gidecegim Cok endiseliyim bakalim ne olacak
Kalbini ferah tut canım ben de pazartesi veya yarın gidicem canım bakalım okadar midem bulanıyor başım ağrıyor ki yerimden kalkicak halim kalmadı . Haber ver bana canım mutlaka biliyorum bebisi goruceksin bugün

Slm kızlar bayramdan sonra ilk defa girebiliyorum bebeğini kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun rabbim hayırlısı ile tekrar nasip etsin . Dr randevum Eylül 6 su . Ağustos’ta gitmek istemedim ultrasona çok fazla girmek istemiyorum. Eylülde gittiğimde 12 haftalık olacağız . Bunun Dışında sabah bulantılarım devam ediyor. Halsizlik hat safhada .. kurban bayramı bu sene eziyet gibi geçti bana . İnş hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi

Doğum yapacagımız gün aynıymıs seninle:)Bende de bulantı ve halsizlik cok fazla.İnşş 3 ayımız dolunca gecer .Genel olarak 3 ay bitince geçiyor diyorlar

aynen ya bi anormallik mi var dyorum arada bir olsa iyi olurdu belirtim falan da yok benim hiç, uyku hali sadece. o da hamilelik öncesi de zaten uykucuydum
Bende şuan en çok belirtim uyku hali yorgunluk
Kızım var bitane onda 2 hafta olmuştu bulantı sadece sabahları ama sonra geçmişti bakalım bunda nasl olck merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…