Geçmiş olsun az nane kaynat limonla iç.Kizlar ben cok kotuyum bugun. İki kez istifra ettim. Simdi kahvalti yaptim ama zor duruyorum her an cikabilir. Kizimdan mikrop gecmemistir inşallah psikolojiktir sadece
Cok sukurMerhaba kızlar ben bugün gittim doktora, gördüm bebeğimi, sürekli hareket ediyordu. Çok şükür içim rahatladı.
tebrikler canım darısı başımıza:) kaç haftalıkMerhaba kızlar ben bugün gittim doktora, gördüm bebeğimi, sürekli hareket ediyordu. Çok şükür içim rahatladı.
Teşekkür ederim canım, özele gittim.Cok sukurdevlete mi gittin özele mi canim?
Teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Benim bugün tam 9 haftalık. 3 hafta sonra ikili test için çağırdı.tebrikler canım darısı başımıza:) kaç haftalık
canım hep sağlıksız şeyler istiyor desemkızlar beslenme konusunda özel bir şey yapıyor musunuz, ben normalde dikkat ederdim sağlıklı besleniyim şöyle böyle diye ama bu dönemde hiç dikkat edesim gelmiyo ful hamur işi yiyorum desem yeridir
Valla belli etmedi yine ama bnce etti de doktor söylemedi sordum once sağlık haftaya gel ikili tarama yapalım dedi biraz tuhaf devletteki doktor maalesef 4.28 cm olmus bide 4 gün buyuk çıktı boyutuna göre normal mi kiİnşallah belli eder canımben ultrasyona girmeden muz yiyorum hep. Kıpır kıpır oluyor şekerli gıdalar harekete geçiriyırmuş
ben de yaaaa hamile kalmadan önce paket gıda mesela hayatta yemezdim oyle abur cubur filan canım istese bile ağzıma sürmezdim... şimdi hiiiçcanım hep sağlıksız şeyler istiyor desemşimdi burada yazmıyım hepimiz hamişiz canı çekenler olmasın ama elimden geldiğince hazır sağlıksız şeyler yememeye gayret ediyorum ben. Hamur işi değil de mesela hazır tatlılar paketlenmiş gıdalar görünce dayanamasam da ..
Aynen maalesef iyi doktor bulmak zorlaştı. Belki cihazı da iyi değilse görememiş de olabilir. İnşallah haftaya öğrenirsin canımValla belli etmedi yine ama bnce etti de doktor söylemedi sordum once sağlık haftaya gel ikili tarama yapalım dedi biraz tuhaf devletteki doktor maalesef 4.28 cm olmus bide 4 gün buyuk çıktı boyutuna göre normal mi ki
en azindan iyi kötü kayinvaliden yakindaymis, cok sikisirsan birakacak insan var. bizim herkes türkiyede biz almanyadayiz... yani bi bakima mutluyum kimse karismadan kafama göre büyütücem cocugu diye bi yandan da ilk cocukta hala türkiyedeyken yasadigimiz rahati özlüyorum. birak babanneye cik sinemaya alisverise.. yani ne yakin ne uzak ikisi de ayri zorbazen isten eve o kadar yorgun dönüyorum ki, annem ya da kv burda olsa kizima baksa da azicik sessiz sakin dinlensek diyorum.
Kayinvalidenler yakınsa illaki gelecektir ondan kaçış yoktorun sevmeye diye bi gelirler yada birazda ben ilgileneyim diye hic cikmazlar mazallah
Kahvaltida 1 adet kaynamis yumurta peynir 1 2 bardak sut 1 2 bardak ayran 1 adet maden suyu aksam yemeklerinde yesillik 1 avuc badem findik ceviz vs hergun meyve karpuz yerim haftada 1 et balik hee bide yesil mercimek kan yaparmis faydaliymis baya bi kansızım dakızlar beslenme konusunda özel bir şey yapıyor musunuz, ben normalde dikkat ederdim sağlıklı besleniyim şöyle böyle diye ama bu dönemde hiç dikkat edesim gelmiyo ful hamur işi yiyorum desem yeridir
canım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim kötü bir şey yok ama hep bi karamsarız karı koca.. İnşallah güzel, içini ferahlatacak haberler alırsın doktorundanbize yazmayı unutmaa
Yarım atlet sıkar diye düşünmüştüm almadım o yüzden. Bir denerim bende teşekkürler.Benim gece bişey yok sabaha karşı hem şişiyor hemde etim sızlıyor sütyen falan takmıyorum kaplı yarım atlet giyiyorum daha rahat oluyor tavsiye ederim
Ihic yolunda gibi degil canm leke geldi. Ins cok isterim iyi haberle donmeyi ama icim oyle demeyorKorkma herşey yolundadır inşaAllah
Bizede haber et
Hayırlı haberlerle dön inşaAllah
İyi haberlerle gel inşallah bekliyoruzIns canm ama lekelenme oldu bakim ne diyecek doktr
Inşallah canim yaAynen maalesef iyi doktor bulmak zorlaştı. Belki cihazı da iyi değilse görememiş de olabilir. İnşallah haftaya öğrenirsin canım
Canım kahverengi leke mi? Eğer öyleyse hiç korkma. Benim kırmızı gelip bittikten sonra kahverengi hala az az devam ediyor.Ihic yolunda gibi degil canm leke geldi. Ins cok isterim iyi haberle donmeyi ama icim oyle demeyor
mavi eldivenden al cnm o pudrali lateks alerji yapabilirCanım evde şu markette satılan pudrali eldivenden var ama o olmaz herhalde değil mi
Kirmuzi degil degil canm. Ama korkuyorum iki hafta geriydi sikintili bir gerbelikti sanki canmCanım kahverengi leke mi? Eğer öyleyse hiç korkma. Benim kırmızı gelip bittikten sonra kahverengi hala az az devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?