2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kızlar beslenme konusunda özel bir şey yapıyor musunuz, ben normalde dikkat ederdim sağlıklı besleniyim şöyle böyle diye ama bu dönemde hiç dikkat edesim gelmiyo ful hamur işi yiyorum desem yeridir

kızlar beslenme konusunda özel bir şey yapıyor musunuz, ben normalde dikkat ederdim sağlıklı besleniyim şöyle böyle diye ama bu dönemde hiç dikkat edesim gelmiyo ful hamur işi yiyorum desem yeridir
canım hep sağlıksız şeyler istiyor desem şimdi burada yazmıyım hepimiz hamişiz canı çekenler olmasın ama elimden geldiğince hazır sağlıksız şeyler yememeye gayret ediyorum ben. Hamur işi değil de mesela hazır tatlılar paketlenmiş gıdalar görünce dayanamasam da ..

İnşallah belli eder canım ben ultrasyona girmeden muz yiyorum hep. Kıpır kıpır oluyor şekerli gıdalar harekete geçiriyırmuş
Valla belli etmedi yine ama bnce etti de doktor söylemedi sordum once sağlık haftaya gel ikili tarama yapalım dedi biraz tuhaf devletteki doktor maalesef 4.28 cm olmus bide 4 gün buyuk çıktı boyutuna göre normal mi ki

ben de yaaaa hamile kalmadan önce paket gıda mesela hayatta yemezdim oyle abur cubur filan canım istese bile ağzıma sürmezdim... şimdi hiiiç

Valla belli etmedi yine ama bnce etti de doktor söylemedi sordum once sağlık haftaya gel ikili tarama yapalım dedi biraz tuhaf devletteki doktor maalesef 4.28 cm olmus bide 4 gün buyuk çıktı boyutuna göre normal mi ki
Aynen maalesef iyi doktor bulmak zorlaştı. Belki cihazı da iyi değilse görememiş de olabilir. İnşallah haftaya öğrenirsin canım

Ilk oglumdaykem dogum iznim bitince ise dondum ama ne aklimdan cikti nede dedigin gibi rahat edebildim hergungorunce daha cok sık bogaz eder oldular zaten cocuk onlarda kaliyodu gunduzleri ona ragmen bi izin gunumde bile ee ozledik gormeye gelelim mi diyorlardi biraz karsilikli bu isler yani herkes ayni olmuyorki ,ben cocuklarima bakarimda tek beni bogmasinlar isten gelir uyurdum hamileyken arka arkaya telefon hayir acmiyorsam vardir birsey bisey oldu sandik agrin mi var noldu noldu insan boguluyor gercekten o yorgunlugun ustune
Eger çalışıyorsan ikinci bebekte iznin daha uzun olmali Almanya'da ayni diye biliyorum

Kayinvalidenler yakınsa illaki gelecektir ondan kaçış yok torun sevmeye diye bi gelirler yada birazda ben ilgileneyim diye hic cikmazlar mazallah

Iste ayni yazdigim gibi durum biraz esim filan konustuda daha normallr artk ,simdiki hamileliğimi bile hemen soyleemk istemiyordum ama donene kadr iyice kilo alirsam diye soyledik

Kahvaltida 1 adet kaynamis yumurta peynir 1 2 bardak sut 1 2 bardak ayran 1 adet maden suyu aksam yemeklerinde yesillik 1 avuc badem findik ceviz vs hergun meyve karpuz yerim haftada 1 et balik hee bide yesil mercimek kan yaparmis faydaliymis baya bi kansızım da
Hazir gidalari da severim yerim yani ve en onemlisi gunluk 3 litreye yakin su icerim

Ins canm ama lekelenme oldu bakim ne diyecek doktr
canım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim kötü bir şey yok ama hep bi karamsarız karı koca.. İnşallah güzel, içini ferahlatacak haberler alırsın doktorundan bize yazmayı unutmaa

Benim gece bişey yok sabaha karşı hem şişiyor hemde etim sızlıyor sütyen falan takmıyorum kaplı yarım atlet giyiyorum daha rahat oluyor tavsiye ederim
Yarım atlet sıkar diye düşünmüştüm almadım o yüzden. Bir denerim bende teşekkürler.

Canım kahverengi leke mi? Eğer öyleyse hiç korkma. Benim kırmızı gelip bittikten sonra kahverengi hala az az devam ediyor.
Kirmuzi degil degil canm. Ama korkuyorum iki hafta geriydi sikintili bir gerbelikti sanki canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…