Yarin randevusu olanlarda bende varim 11 de bakalim cok heyecanlıyım AAy-Perim
yarin tam 10+4 olacak senin mındık gozukmustu benimkide belli eder mi sence kendini zibin ekibine katilmak istiyorum
Kızlar kola içeniniz varmı aranızda ? Belli oranda kafein alabiliyoruz biliyorum çok zararlı normalde içmiyorum ama çok canım çekti bi taneden bişey olmaz heralde
Canlarım aranızda decavit kullanan var mı? Ben önceden sabahları içiyordum aşırı mide bulantısı yapıp kusuyordum sonra prospektüsünde öğlen veya akşam da içilebilir yazıyordu öğlene çevirdim birkaç gün iyiydi bugün yine kustum Haftaya Cuma randevum var doktordan bunu değiştirmesini isteyeceğim de var mı benim gibi olan merak ettim
Kızlar bende sat a göre 9+ 4 üm afedersiniz ama özel bölgenin bazen sağ bazen sol tarafına ara ara ağrı giriyo ama normal mi sizlerde de oluyormu.bu arada benimde yarın randevum var dua edin güzel haberler alayım inşallah
Canlarım aranızda decavit kullanan var mı? Ben önceden sabahları içiyordum aşırı mide bulantısı yapıp kusuyordum sonra prospektüsünde öğlen veya akşam da içilebilir yazıyordu öğlene çevirdim birkaç gün iyiydi bugün yine kustum Haftaya Cuma randevum var doktordan bunu değiştirmesini isteyeceğim de var mı benim gibi olan merak ettim☺
Bizim bi tanıdık 8 haftada hala kesesini bile görememişti dış gebelik dediler kürtaja gün bile verdiler son anda kese kalp bi anda duyuldu o yizden asla ümit kesmemek lazım iyi ki gitmişsin ikinci doktora da. Dua edip sabretmekten baska care yok hepimiz endişelerle doluyuz ya kalbi göremezsem ya atar da sonradan durursa ya şöyle olursa böyle olursa... bu süreç hep endişelerle dolu canım. İcimizi ferah tutmak tek yapabileceğimiz:)