2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yarin randevusu olanlarda bende varim 11 de bakalim cok heyecanlıyım A Ay-Perim yarin tam 10+4 olacak senin mındık gozukmustu benimkide belli eder mi sence kendini zibin ekibine katilmak istiyorum
İnşallah belli eder canım ben ultrasyona girmeden muz yiyorum hep. Kıpır kıpır oluyor şekerli gıdalar harekete geçiriyırmuş

Canlarım aranızda decavit kullanan var mı? Ben önceden sabahları içiyordum aşırı mide bulantısı yapıp kusuyordum sonra prospektüsünde öğlen veya akşam da içilebilir yazıyordu öğlene çevirdim birkaç gün iyiydi bugün yine kustum Haftaya Cuma randevum var doktordan bunu değiştirmesini isteyeceğim de var mı benim gibi olan merak ettim

Be
n kullanıyorum ama bir yan etki görmedim

Simdi de iki hafta beklicem cok zor valla, normal hayatina devam et dedi doktor bu bebek gec dollenme diyor baska bisey demiyor
Bizim bi tanıdık 8 haftada hala kesesini bile görememişti dış gebelik dediler kürtaja gün bile verdiler son anda kese kalp bi anda duyuldu o yizden asla ümit kesmemek lazım iyi ki gitmişsin ikinci doktora da. Dua edip sabretmekten baska care yok hepimiz endişelerle doluyuz ya kalbi göremezsem ya atar da sonradan durursa ya şöyle olursa böyle olursa... bu süreç hep endişelerle dolu canım. İcimizi ferah tutmak tek yapabileceğimiz:)

Bugun cok ovulen fuat karatepeye gittim kolanda ama bir daha asla, kendi doktorum bahcelievlerde ona devam edecegim, hangi hastane sizinki?
Reyap hastanesi. Aslinda ben doktordan cok memnunum ama yogun gibi buda beni korkutuyor

Kızlar instagram da diyetisyen Merve bilge var 7 aylık hamile imiş kadında hiç kilo gözükmüyor benim göbek 8aylik gibi oldu

Masallah oglumdabende 13.haftada ogrenmistim cok erken ogrendim diyodum kendi kendime dahada erken soyleyende varmisgozun aydin

Ilk dogumun mu olucak ? Benim ilk dogumdaki dikis yerleeimde ayni agri var ayni yerden yirtilabilirsin demisti doktorum aralarinda 2yil olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…