Benim ilk hamileliğimde hiç bulantım yoktu. Ama bunda 6 haftadan sonra yoğun bir şekilde halsizlik ve bulantım oldu. Hiç çıkarmadım ama bulantı olduğu zaman genelde uzanıp geçmesini bekliyorum. Çok acıkınca birde yemek yedikten sonra bulantım oluyor. Ama azalıyor sanki artık. 3 ay bitecek yakında belki ondandırKızlar bulantılarınz kaçıncı haftada başladı
7de canim
Benimde 7. Haftada başladı. Hala devam ediyor.
Bana daha erken ozaman 5 haftalık varız yoğuzBenim ilk hamileliğimde hiç bulantım yoktu. Ama bunda 6 haftadan sonra yoğun bir şekilde halsizlik ve bulantım oldu. Hiç çıkarmadım ama bulantı olduğu zaman genelde uzanıp geçmesini bekliyorum. Çok acıkınca birde yemek yedikten sonra bulantım oluyor. Ama azalıyor sanki artık. 3 ay bitecek yakında belki ondandır
Benim ağrım nerdeyse hiç azalmadı. Dün gece zaten yön bulup yatamadım acıyorlar diye. Gündüz azalıyor birazBenim 2 gündür göğüslerim sızlıyor sabah kalktığında.göğüs ağrım hafiflemişti sadece dolgunluk vardı ama şu 2 gündür uçları falan ağrımaya başladı yine. Sizde de var mı bu durum?
Tekrar adet dönemi geldiği zaman oluyodu bende ilk kızımdaBenim 2 gündür göğüslerim sızlıyor sabah kalktığında.göğüs ağrım hafiflemişti sadece dolgunluk vardı ama şu 2 gündür uçları falan ağrımaya başladı yine. Sizde de var mı bu durum?
Benim 2 gündür göğüslerim sızlıyor sabah kalktığında.göğüs ağrım hafiflemişti sadece dolgunluk vardı ama şu 2 gündür uçları falan ağrımaya başladı yine. Sizde de var mı bu durum?
Ben adet döneminde çok ağrı çekiyordum göğüslerimden. İyi yine bu halime şükür yatamama gibi bir durum olmuyor :)Benim ağrım nerdeyse hiç azalmadı. Dün gece zaten yön bulup yatamadım acıyorlar diye. Gündüz azalıyor biraz
Hafifler ağrın inşallah seninde. Benim durumum iyimiş o zaman o kadar kötü değilim. Adet olcağım zaman bende senin gibi oluyordum.Hemde ne göğüs ağrısı hamileliğimin başından beri hiç geçmedi
utanmasam ağlayacağım o derece
ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum
oğlumda da olmuştu göğüs ağrım ama bu kadar şiddetlimiydi hatırlamıyorum.
Benim gece bişey yok sabaha karşı hem şişiyor hemde etim sızlıyor sütyen falan takmıyorum kaplı yarım atlet giyiyorum daha rahat oluyor tavsiye ederimBenim 2 gündür göğüslerim sızlıyor sabah kalktığında.göğüs ağrım hafiflemişti sadece dolgunluk vardı ama şu 2 gündür uçları falan ağrımaya başladı yine. Sizde de var mı bu durum?
Nerde oturuyorsun canim? Ailen falan gelemez mi?
Kizlar ben cok kotuyum bugun. İki kez istifra ettim. Simdi kahvalti yaptim ama zor duruyorum her an cikabilir. Kizimdan mikrop gecmemistir inşallah psikolojiktir sadece
Bugun gudecegim canm 3 bucukda cok korkuyorum ters giden biseyler olur dieTekrar ne zamana gideceksin canım görünür bebişin inşaAllah
Sagol canm. Korkuyorum canm bilemiyorum. Kotu seyler geliyor aklima. Bende bulanti felan yok sadece uyku biraz fazla oluyor mide yanmasi oluyor bazen agir yemeklerden sonra. Onun harici bir belirti yok.Kalbini ferah tut canım ben de pazartesi veya yarın gidicem canım bakalım okadar midem bulanıyor başım ağrıyor ki yerimden kalkicak halim kalmadı . Haber ver bana canım mutlaka biliyorum bebisi goruceksin bugün
en azindan iyi kötü kayinvaliden yakindaymis, cok sikisirsan birakacak insan var. bizim herkes türkiyede biz almanyadayiz... yani bi bakima mutluyum kimse karismadan kafama göre büyütücem cocugu diye bi yandan da ilk cocukta hala türkiyedeyken yasadigimiz rahati özlüyorum. birak babanneye cik sinemaya alisverise.. yani ne yakin ne uzak ikisi de ayri zorMalesef fransadayim ,kayinvalidemler orda ama onlarda biraksam sBah aksam gelir cok karışırlar bnde sakinligi seviyorum hamilelik insani zaten strese sokuyor
canım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim kötü bir şey yok ama hep bi karamsarız karı koca.. İnşallah güzel, içini ferahlatacak haberler alırsın doktorundanSagol canm. Korkuyorum canm bilemiyorum. Kotu seyler geliyor aklima. Bende bulanti felan yok sadece uyku biraz fazla oluyor mide yanmasi oluyor bazen agir yemeklerden sonra. Onun harici bir belirti yok.
Korkma herşey yolundadır inşaAllahBugun gudecegim canm 3 bucukda cok korkuyorum ters giden biseyler olur die
Kayinvalidenler yakınsa illaki gelecektir ondan kaçış yokMalesef fransadayim ,kayinvalidemler orda ama onlarda biraksam sBah aksam gelir cok karışırlar bnde sakinligi seviyorum hamilelik insani zaten strese sokuyor
Guzel seyler dusunmeye calis... guzel haberlerle donersin insallahBugun gudecegim canm 3 bucukda cok korkuyorum ters giden biseyler olur die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?