2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bulantılarınz kaçıncı haftada başladı
Benim ilk hamileliğimde hiç bulantım yoktu. Ama bunda 6 haftadan sonra yoğun bir şekilde halsizlik ve bulantım oldu. Hiç çıkarmadım ama bulantı olduğu zaman genelde uzanıp geçmesini bekliyorum. Çok acıkınca birde yemek yedikten sonra bulantım oluyor. Ama azalıyor sanki artık. 3 ay bitecek yakında belki ondandır

Benimde 7. Haftada başladı. Hala devam ediyor.
Bana daha erken ozaman 5 haftalık varız yoğuz
Arada çok hafif oluyo ama cabuk geçiyo kusma vs olmadı hiç

Benim 2 gündür göğüslerim sızlıyor sabah kalktığında.göğüs ağrım hafiflemişti sadece dolgunluk vardı ama şu 2 gündür uçları falan ağrımaya başladı yine. Sizde de var mı bu durum?

Benim ağrım nerdeyse hiç azalmadı. Dün gece zaten yön bulup yatamadım acıyorlar diye. Gündüz azalıyor biraz

Hemde ne göğüs ağrısı hamileliğimin başından beri hiç geçmedi
utanmasam ağlayacağım o derece
ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum
oğlumda da olmuştu göğüs ağrım ama bu kadar şiddetlimiydi hatırlamıyorum.

Hafifler ağrın inşallah seninde. Benim durumum iyimiş o zaman o kadar kötü değilim. Adet olcağım zaman bende senin gibi oluyordum.

Benim gece bişey yok sabaha karşı hem şişiyor hemde etim sızlıyor sütyen falan takmıyorum kaplı yarım atlet giyiyorum daha rahat oluyor tavsiye ederim

Bulanti komusu benimde oyle normalde cok su içerim ama birden bi hal geliyo ustume sanki icim cikicak gibi ozelliklede sabahlari cok ac kalmaktan sanirim

Kizlar ben cok kotuyum bugun. İki kez istifra ettim. Simdi kahvalti yaptim ama zor duruyorum her an cikabilir. Kizimdan mikrop gecmemistir inşallah psikolojiktir sadece

Cok yorulmus olma yorgunluk streste yapabilir ,kizininki bulasici olsa doktoru soylerdi mutlaka

Kalbini ferah tut canım ben de pazartesi veya yarın gidicem canım bakalım okadar midem bulanıyor başım ağrıyor ki yerimden kalkicak halim kalmadı . Haber ver bana canım mutlaka biliyorum bebisi goruceksin bugün
Sagol canm. Korkuyorum canm bilemiyorum. Kotu seyler geliyor aklima. Bende bulanti felan yok sadece uyku biraz fazla oluyor mide yanmasi oluyor bazen agir yemeklerden sonra. Onun harici bir belirti yok.

Malesef fransadayim ,kayinvalidemler orda ama onlarda biraksam sBah aksam gelir cok karışırlar bnde sakinligi seviyorum hamilelik insani zaten strese sokuyor
en azindan iyi kötü kayinvaliden yakindaymis, cok sikisirsan birakacak insan var. bizim herkes türkiyede biz almanyadayiz... yani bi bakima mutluyum kimse karismadan kafama göre büyütücem cocugu diye bi yandan da ilk cocukta hala türkiyedeyken yasadigimiz rahati özlüyorum. birak babanneye cik sinemaya alisverise.. yani ne yakin ne uzak ikisi de ayri zor bazen isten eve o kadar yorgun dönüyorum ki, annem ya da kv burda olsa kizima baksa da azicik sessiz sakin dinlensek diyorum.

Sagol canm. Korkuyorum canm bilemiyorum. Kotu seyler geliyor aklima. Bende bulanti felan yok sadece uyku biraz fazla oluyor mide yanmasi oluyor bazen agir yemeklerden sonra. Onun harici bir belirti yok.
canım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim kötü bir şey yok ama hep bi karamsarız karı koca.. İnşallah güzel, içini ferahlatacak haberler alırsın doktorundan bize yazmayı unutmaa

Malesef fransadayim ,kayinvalidemler orda ama onlarda biraksam sBah aksam gelir cok karışırlar bnde sakinligi seviyorum hamilelik insani zaten strese sokuyor
Kayinvalidenler yakınsa illaki gelecektir ondan kaçış yok torun sevmeye diye bi gelirler yada birazda ben ilgileneyim diye hic cikmazlar mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…