2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bndede birebir aynı şeyler canım

Bende bugun başlayacaktım ama duyunca endişe ettim şimdi

Kızlar instagram da diyetisyen Merve bilge var 7 aylık hamile imiş kadında hiç kilo gözükmüyor benim göbek 8aylik gibi oldu
yapamıyoruz ki kızlarım. İş yerinde nerdeyse her gün kızartma yağlı yemekler vs çıkıyor. Mecburen yiyorum yemesem aç kalıcam daha kötü bende 50 kg ile hamile kaldım bir ara 53 ü bile gördüm tartıda. Şuan 51 çıkıyor . Sanırım ödemde oluyor zaman zaman.

Günaydın kizlarr ben bayram öncesi eşinin memleketine gittim telefon çekmiyordu dünden beridir sayfaları okuyup bitirmeye çalışıyorum ama bitmedi bebeğini kaybeden arkadaşlara çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşarmasın inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsin
Dün biz istanbula indik ve yeni belirledigim doktora gittik bebegimizi gorduk usg ile sat uyumluydu 9 hafta lik olcum yapti 2.25 cm olmuş başı ve gövdesi belli kalp atışını tekrar dinledik 6+0 da çok inceydi az duymuştuk şimdi daha netti şükürler olsun ben kilo almamış olmama sevindim hala aynı kilodayım doktorumda çok iyi bebek da iyi durumda dedi 2 eylülde 2 li tarama testi için randevulastikve 16 eylülde cinsiyet için heyecanliyiz hepimiz rabbim isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…