- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Yok canım korkma bende de ayni durum mevcut sat 22 mayis olmasina ragmen su anda 4+4 um vajinal yolla gözüktü benim kesemde herşey normal dedi doktorMerhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım. Bende mart annesi olucam nasip olursa. 3 ay önce düşük yapmıştım. Şimdi istemedende olsa tekrar hamileyim. İçimde hep bir korku var. 26 haziranda adet olmam gerekiyordu. Son adet tarihimde 26 mayıstı. Adetim geçtikten bir hafta sonra test yaptım. Pozitif çıkınca ertesi gün hemen doktora gittim. Ultrasonda kese görünmedi. Tahlil istedi doktorum 663 çıktı değer. Daha 2-3 haftalıksın dedi. Son adetime göre şuanda 7 haftalık olmam gerekiyor. Benim gibi bir olay yaşayan varmı. Tekrar düşük yapıcam diye çok korkuyorum.
dr mu söylüyor 4+4 olduğunuzu ?Yok canım korkma bende de ayni durum mevcut sat 22 mayis olmasina ragmen su anda 4+4 um vajinal yolla gözüktü benim kesemde herşey normal dedi doktor
Evet kesemin boyutuna göre 4 haftalik dedi uzerinden 4 gun geçti canim ama adet günüme göre cok daha fazla gözüküyor gec döllenme olabilir senindedr mu söylüyor 4+4 olduğunuzu ?
Ben toplam 20 saat kendi aracımızla yolculuk yaptım. Hayırlısıyla birşey olmaz inşallahKızlar herkese günaydın, bugün yolculuk günümdü. İlk 1 saatlik uçak yolculuğu yaptım, şimdi de yaklaşık 3 buçuk saatlik otobüs yolculuğu yapıyorum. Bana dua eder misiniz ? Hiçbir sorun ile karşılaşmayayım diye, Rabbim hepimizin minik meleklerini korusun inşallah
hangisine göre doğuruluyor peki SAT a göremi yoksa boyutuna göremiEvet kesemin boyutuna göre 4 haftalik dedi uzerinden 4 gun geçti canim ama adet günüme göre cok daha fazla gözüküyor gec döllenme olabilir seninde
Sağol canım inşallah, ilk olunca insan acemi oluyor galiba böyle endişeleniveriyor hemenBen toplam 20 saat kendi aracımızla yolculuk yaptım. Hayırlısıyla birşey olmaz inşallah
Ne kadar sakin olup olumlu düşünürseniz o kadar rahat geçiyor. Ben de ilk hamileliğimin başında 10 saat yolculuk yapmıştım. Doktor sadece bol bol mola konusunda uyarmıştı. Sürekli oturma demişti. Sağ salim ulaşın inşallahSağol canım inşallah, ilk olunca insan acemi oluyor galiba böyle endişeleniveriyor hemen ☺
Merhaba,Kasigimin sol kısmı cok agriyor surekli kendimi kontrol ediyorum
Evet benim doktorumda mola verip azcık yürü demişti, maalesef otobüs yolculuğu iki buçuk saatte 2 kez durdu ve ben yaklaşık 5er dk yürüdüm. 1 saatlik yolumuz kaldı hayırlısıyla inşallah bir sıkıntı olmadan varırız. Teşekkür ederim önerileriniz içinNe kadar sakin olup olumlu düşünürseniz o kadar rahat geçiyor. Ben de ilk hamileliğimin başında 10 saat yolculuk yapmıştım. Doktor sadece bol bol mola konusunda uyarmıştı. Sürekli oturma demişti. Sağ salim ulaşın inşallah
Ben önceki hamileligimde 101 ile kalmıştım 104 le doğuma girdim oglum 3 kilo doğdu. Simdi 82 kiloyum doktor hic almayacaksin dedi bende almamaya çalışıcam zaten sıfır iştah.merhaba dün ultrasana girdim 5 hafta 6 günlük hamileyim şuan 86 kiloyum çok kilo alırım diye korkuyorum diyetisyen destegiyle 100 kilo olmadan doguma gidebilirmiyim acaba
tebrikler nasıl başardın nasıl almadın ben deniyorum ama başaramıcakmışım gibi geliyor ekmegi ve makarnayı kesemicekmişim gibi geliyorBen önceki hamileligimde 101 ile kalmıştım 104 le doğuma girdim oglum 3 kilo doğdu. Simdi 82 kiloyum doktor hic almayacaksin dedi bende almamaya çalışıcam zaten sıfır iştah.
bazı doktorlar son adet tarihinden itibaren değil döllenme tarihinden itibaren hesaplıyor 4+3 de keseyi dahi göremeyenler var muhtemelen onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum4+3te keseyi ve içindeki minik beyaz noktayı gördük şükür. Haftaya da kalp atışı için çağırdı. Erken geldi ama vardır bir bildiği herhalde. Darısı henüz görmeyenlere
teşekkürler. şimdilik doktor ihtiyacı hissetmedim. çarşamba günkü kontrolümü bekliyorum. kanama lekelenme vs yok olmazda inşallah kızımda çok sıkıntı yaşadımMerhaba,
Aynı şikayet bende de olduğu için yazayım istedim (5. haftamı tamamlamak üzereyim). 4. ila 6. haftalar arasında kesenin rahme yapışmasından kaynaklı batma/ağrı hissi olabileceğini doktorum söyledi. Siz tabii ki doktorunuzla da irtibata geçip onun önerilerini dikkate alın ama içinizi ferah tutun. Bu dönemde en önemli şey endişe ve stresten uzak kalmamız.
Sevgiler
önceki gebeliğimde 86 ile kalıp 113le doğurdum.merhaba dün ultrasana girdim 5 hafta 6 günlük hamileyim şuan 86 kiloyum çok kilo alırım diye korkuyorum diyetisyen destegiyle 100 kilo olmadan doguma gidebilirmiyim acaba
nasıldı muayene...kalbını duydunuzmu o tarıhte gıdecegım bendemerhaba dün ultrasana girdim 5 hafta 6 günlük hamileyim şuan 86 kiloyum çok kilo alırım diye korkuyorum diyetisyen destegiyle 100 kilo olmadan doguma gidebilirmiyim acaba
kese göründü evet kalp atışı için erken dedi doktor 1 hafta sonraya çagırdınasıldı muayene...kalbını duydunuzmu o tarıhte gıdecegım bende
Sen kese gordunmu canim. Beni doktorum direk kalp atisina cagirdi insaallah 10 gun sonranasıldı muayene...kalbını duydunuzmu o tarıhte gıdecegım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?