2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok canım korkma bende de ayni durum mevcut sat 22 mayis olmasina ragmen su anda 4+4 um vajinal yolla gözüktü benim kesemde herşey normal dedi doktor

Ben toplam 20 saat kendi aracımızla yolculuk yaptım. Hayırlısıyla birşey olmaz inşallah

Sağol canım inşallah, ilk olunca insan acemi oluyor galiba böyle endişeleniveriyor hemen ☺
Ne kadar sakin olup olumlu düşünürseniz o kadar rahat geçiyor. Ben de ilk hamileliğimin başında 10 saat yolculuk yapmıştım. Doktor sadece bol bol mola konusunda uyarmıştı. Sürekli oturma demişti. Sağ salim ulaşın inşallah

Kasigimin sol kısmı cok agriyor surekli kendimi kontrol ediyorum
Merhaba,
Aynı şikayet bende de olduğu için yazayım istedim (5. haftamı tamamlamak üzereyim). 4. ila 6. haftalar arasında kesenin rahme yapışmasından kaynaklı batma/ağrı hissi olabileceğini doktorum söyledi. Siz tabii ki doktorunuzla da irtibata geçip onun önerilerini dikkate alın ama içinizi ferah tutun. Bu dönemde en önemli şey endişe ve stresten uzak kalmamız.

Sevgiler

Evet benim doktorumda mola verip azcık yürü demişti, maalesef otobüs yolculuğu iki buçuk saatte 2 kez durdu ve ben yaklaşık 5er dk yürüdüm. 1 saatlik yolumuz kaldı hayırlısıyla inşallah bir sıkıntı olmadan varırız. Teşekkür ederim önerileriniz için

merhaba dün ultrasana girdim 5 hafta 6 günlük hamileyim şuan 86 kiloyum çok kilo alırım diye korkuyorum diyetisyen destegiyle 100 kilo olmadan doguma gidebilirmiyim acaba

Merhaba arkadaslar bende allah izin verirse 2020 mart annesi olacagim . tup bebek ile hamile kaldim merak ettikleriniz olursa sorabilirsiniz. :)

merhaba dün ultrasana girdim 5 hafta 6 günlük hamileyim şuan 86 kiloyum çok kilo alırım diye korkuyorum diyetisyen destegiyle 100 kilo olmadan doguma gidebilirmiyim acaba
Ben önceki hamileligimde 101 ile kalmıştım 104 le doğuma girdim oglum 3 kilo doğdu. Simdi 82 kiloyum doktor hic almayacaksin dedi bende almamaya çalışıcam zaten sıfır iştah.

Ben önceki hamileligimde 101 ile kalmıştım 104 le doğuma girdim oglum 3 kilo doğdu. Simdi 82 kiloyum doktor hic almayacaksin dedi bende almamaya çalışıcam zaten sıfır iştah.
tebrikler nasıl başardın nasıl almadın ben deniyorum ama başaramıcakmışım gibi geliyor ekmegi ve makarnayı kesemicekmişim gibi geliyor

4+3te keseyi ve içindeki minik beyaz noktayı gördük şükür. Haftaya da kalp atışı için çağırdı. Erken geldi ama vardır bir bildiği herhalde. Darısı henüz görmeyenlere
bazı doktorlar son adet tarihinden itibaren değil döllenme tarihinden itibaren hesaplıyor 4+3 de keseyi dahi göremeyenler var muhtemelen onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum

teşekkürler. şimdilik doktor ihtiyacı hissetmedim. çarşamba günkü kontrolümü bekliyorum. kanama lekelenme vs yok olmazda inşallah kızımda çok sıkıntı yaşadım

önceki gebeliğimde 86 ile kalıp 113le doğurdum.
marttan beri 102den 87ye düştüm hamile kaldım :)
şuan diyetisyen eşliğinde beslenmeye devam edicem. bende insülin direncide var açlık krizlerim oluyor.. inşallah bu defa çok kg almıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…