2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba kızlar.
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Normalde Doğum tarihim 2 Nisan civarı ama sezeryan olacağı icin 16 Mart gibi bebeği alacaklar. Beni de aranıza alır misiniz?
Hoş geldin aramıza Hayırlı uğurlu olsun

Neden sana progestron vermediler çok merak ediyorum.benimki geç döllenme değil bunu biliyorum o yüzden benimde çok umudum yok şimdi doktordayım zaten.bakalım o ne diyecek.
Benimkide gec dollenme degil bence ama bakalim. Iliski ovulasyon tarihi belli . gec dollenme olabilir belki dendi. Gecmis olsun canm. Sende ne gibi sorun vardi.

Reyap hastanesi sanirim.
Memnunnusun muaynesi ne kadar acaba?
İnsallah hayirli haberler duyarsin
115 cnm evet kuzenim ve arkadaslarida onda dogum yapti onlar cok memnundu bende suanlik memnunum o hastanede en yogun olan o zaten baska 7 8 doktor daha var

9 ay kanamayla bebeğini kycağına alanlar var canım,kalp atışını duydunmu ve progestan kullanmıyormusun merak ettim,inşallah bebişin seninledir,olumlu düşünelim öyle olsun
Daha onceki gebeliklerimde olmasi ama kalp atusi duyulmadi canm. Progestan verilmedi. Cokda umudum kalmadi canm. Bulantim felanda yok

115 cnm evet kuzenim ve arkadaslarida onda dogum yapti onlar cok memnundu bende suanlik memnunum o hastanede en yogun olan o zaten baska 7 8 doktor daha var
Muaynesi biraz pahali geldi ama iyi bir doktorsa hic sıkıntı yok paranin önemi yok.Allah sağlıkla kucağına aldıgını görmeyi nasip etsin.

Ne kadar olsada disarda olmak bile yoruyor insani ,insallah gonlune gore olur dedigin gibi eşin kucuk bi is bile bulabilse ustunden yük kalkar kendinj toparlayip edene kadarda olsa dinlenirsin..
Çocuklarımıza zaten kndimiz bakarizda o yorgunlukla insan birazda bakilmak istiyor bizde dogumdan once hazirlikarimizi yapariz artik

Benim 1 hafta geriden geliyor.bebeği gördüm 6+5te ama 5+4 görünüyordu kalbini dinleyemedik.

Ben gittigimde 5+3demisti ama 11mm dedi su an yanlis hatirlamiyorsam vajinal bakarsam kalpatisi duyariz bakalim yakalayabilcekmiyiz dedi karnimdan bakarken sesi degil ama kalpatisini yazdirdi

Gunaydin kizlar ,halsizlik durumunuz gecti mi sabahlari doktor bana folik asit yazmisti ama mide bulantisini etkiliyor gibi geldi bana ac yada tok icmek fark eder mi tok karnina mi aliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…