Hoşgeldin,hayırlı olsun canım,sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallahMerhaba kızlar.
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Normalde Doğum tarihim 2 Nisan civarı ama sezeryan olacağı icin 16 Mart gibi bebeği alacaklar. Beni de aranıza alır misiniz?
Hoş geldin aramızaMerhaba kızlar.
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Normalde Doğum tarihim 2 Nisan civarı ama sezeryan olacağı icin 16 Mart gibi bebeği alacaklar. Beni de aranıza alır misiniz?
Evet mehmet alicik cnmCanim senin beylikduzundemiydi doktorun
Teşekkür ederimHoş geldin aramızaHayırlı uğurlu olsun
Benimkide gec dollenme degil bence ama bakalim. Iliski ovulasyon tarihi belli . gec dollenme olabilir belki dendi. Gecmis olsun canm. Sende ne gibi sorun vardi.Neden sana progestron vermediler çok merak ediyorum.benimki geç döllenme değil bunu biliyorum o yüzden benimde çok umudum yok şimdi doktordayım zaten.bakalım o ne diyecek.
Ayy canım çok sevindim bir kaç güne hareketlenirKizlar ciktm hersey yolunda 4 gun onden gidiyor ama hareketlenmemistiEki Görüntüle 2299097
Reyap hastanesi sanirim.Evet mehmet alicik cnm
115 cnm evet kuzenim ve arkadaslarida onda dogum yapti onlar cok memnundu bende suanlik memnunum o hastanede en yogun olan o zaten baska 7 8 doktor daha varReyap hastanesi sanirim.
Memnunnusun muaynesi ne kadar acaba?
İnsallah hayirli haberler duyarsin
Daha onceki gebeliklerimde olmasi ama kalp atusi duyulmadi canm. Progestan verilmedi. Cokda umudum kalmadi canm. Bulantim felanda yok9 ay kanamayla bebeğini kycağına alanlar var canım,kalp atışını duydunmu ve progestan kullanmıyormusun merak ettim,inşallah bebişin seninledir,olumlu düşünelim öyle olsun
Muaynesi biraz pahali geldi ama iyi bir doktorsa hic sıkıntı yok paranin önemi yok.Allah sağlıkla kucağına aldıgını görmeyi nasip etsin.115 cnm evet kuzenim ve arkadaslarida onda dogum yapti onlar cok memnundu bende suanlik memnunum o hastanede en yogun olan o zaten baska 7 8 doktor daha var
Doktorun ne diyor peki canım,ne zaman gideceksin tekrar kontroleDaha onceki gebeliklerimde olmasi ama kalp atusi duyulmadi canm. Progestan verilmedi. Cokda umudum kalmadi canm. Bulantim felanda yok
Kizlar ciktm hersey yolunda 4 gun onden gidiyor ama hareketlenmemistiEki Görüntüle 2299097
Kizim krese gidiyor en azindan, orda guzelce yorulup geliyor ama 2 haftadir kres tatilde, daha 1 hafta var acilmasina. E cocuk oyun istiyor, esim ilgileniyor bütün gun, benim isten gelince kafami kaldıracak halim olmuyor. Bi de tum gun oturuyorum aslinda, gorsen sanki tas tasidim
Bana anca bi mucize olur da eşim is bulursa o zaman dogum iznini uzatmak mantikli olur. O da cok mumkun durmuyor su an icin. Kismet..
Sadece bizim gibi yurtdisinda olan degil, ailesinden uzak sehirlerde olan arkadaslar da vardi grupta. Hepimize cumleten kolay gelsin, bi şekilde basa cikacagiz illa ki
Benim 1 hafta geriden geliyor.bebeği gördüm 6+5te ama 5+4 görünüyordu kalbini dinleyemedik.
Amin canm cok tesekkurlerrMaşallah nasılda büyümüş. Uyuyordur belkide oyüzden hareket etmemiştir. Herşeyi belli kolu bacağı. Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin
Benimde 3 hafta geriden bende adet günü yumurtlamşmBenimki 2,5 hafta geridenşaka gibi. Adet olucağım gün yumurtlamışım
Bende çok fazla varGunaydin kizlar ,halsizlik durumunuz gecti mi sabahlari doktor bana folik asit yazmisti ama mide bulantisini etkiliyor gibi geldi bana ac yada tok icmek fark eder mi tok karnina mi aliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?