Kızlar en son doktora iki hafta önce gitmiştim . Bu doktorlar çok hızlı konuşuyor yahu hiç bir şey aklımda kalmadı. Şimdi hangi haftalarda doktorlar çağırıyor ortalama. Randevu alsam erken mi diye düşünüyorum ama bi yandan da orda her şey yolunda mı çok merak ediyorum
Kızlar en son doktora iki hafta önce gitmiştim . Bu doktorlar çok hızlı konuşuyor yahu hiç bir şey aklımda kalmadı. Şimdi hangi haftalarda doktorlar çağırıyor ortalama. Randevu alsam erken mi diye düşünüyorum ama bi yandan da orda her şey yolunda mı çok merak ediyorum
Cnm en mantiklisi 12. Haftada gitmek. Ama okadar bekleyemem dersen 10. Haftada gidebilirsin. Benim doktorum 2 haftada bir çağırıyor. Ama kanama alanim var. Belki bu sebepledir bilmiyorum. En son 8de gitmiştim. Haftaya 10. Haftada gidicem.sonra 12de ikili test için inşallah.
Neden sana progestron vermediler çok merak ediyorum.benimki geç döllenme değil bunu biliyorum o yüzden benimde çok umudum yok şimdi doktordayım zaten.bakalım o ne diyecek.
Ben normalde hic kalkmazken 2 kez tuvalete kalkmaya basladim. Genel olarak uyku sorunu cekiyorum 1 aydir, ne tarafa donsem rahat edemiyorum, topac gibi yatagin icinde firfir dönüyorum tum gece
9 ay kanamayla bebeğini kycağına alanlar var canım,kalp atışını duydunmu ve progestan kullanmıyormusun merak ettim,inşallah bebişin seninledir,olumlu düşünelim öyle olsun
Ben normalde hic kalkmazken 2 kez tuvalete kalkmaya basladim. Genel olarak uyku sorunu cekiyorum 1 aydir, ne tarafa donsem rahat edemiyorum, topac gibi yatagin icinde firfir dönüyorum tum gece