Cok üzüldüm :'( rabbim sabir versin. İnsallah hayirli saglikli gebelik nasip etsib rabbimMaalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmiş
Maalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmiş
Ya MaşaAllah Rabbim sağlıkla kavuştursun inşaAllah
Maşallah .Sonunda duyulmuş. Çok Şükür
İyi o zaman cok sevindi. Benim esimde cok takintili. Mesela annemle habersiz bir yere gidersem sorun cikarir. Planladiniz da benden sakladiniz diye.Sabah kendi gitti aldi annemi yaptiginin ayip oldugunu kendi farketti
Evet bizim ailemiz daha cok dusnuyor sanieim genel olarak ve yinede yaranamiyorlar damatlaraİyi o zaman cok sevindi. Benim esimde cok takintili. Mesela annemle habersiz bir yere gidersem sorun cikarir. Planladiniz da benden sakladiniz diye.
Kizim dogduktan sonra annemler 1 sene boyunca mamasini aldi. Biz 10 kereden fazla almamisizdir. Niye farkli marka mama almis diye yapmadigini birakmadi. Ona danismamisizda bilmem ne. Yani bir insan takintiysa cok zor. Simdi bu ikincide bulur destegi. Alsin herseyi de gorsun bakalim
Rabbim hayırlısını sagliklisini,en kisa zamanda tekrar yasatsin inşallah canimMaalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmiş
Cok gecmis olsunMaalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmiş
Amin canm insallah. Cinsiyet tahmini olan varmi tecrubeli annelerMaşallah. Allah daha nice güzel anlarına şahit etsin ❤
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım,hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum senin içinBugun gitmeyi dusunuyirum canm
Çok geçmiş olsun, çıktın hastaneden sanırım,daha iyi olursun inşallahBugun kusmadim cok şükür. Az bulaniyorum ama leblebi gazoz yedim ictim. Patates hasliyorum. Muzda yerim. Bide ishale iyi gelen corba yaparsam insallah toparlarim
Nasıl ekleyecegim bilmiyorum ki cnmne mutlu sizeimzana gebelik günlüğünü ekle dilersen
Evet canim gece eve döndükÇok geçmiş olsun, çıktın hastaneden sanırım,daha iyi olursun inşallah
Allah kolaylık versin canım, kolay atlatırsın inşallah,yeniden sağlıklısı olsun inşallah..Teşekkürler inşallah bundan sonraki sağlıklı olur.Rabbim yeniden nasip etsin
canım geçmiş olsun allahım kucağını boş bırakmasınMaalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmiş
Çok şükür,insan evinde olunca daha çabuk iyileşiyorEvet canim gece eve döndük
Bende çok fazla var
Tok karnına alıyorum ben
Ben kahvaltıdan sonra alıyorum canım. Ben de mide bulantımı ona bağlıyordum ama değilmiş şu an bir sorun yok. Eğer öyle düşünüyorsan gece kullanmayı dene bir de.
evet canım öyle yapıyorum kahvaltı 8 buçukta ilacı 9.30 10 gibi alıyorum
Genelde hem halsiz hem de çok mutsuz hissediyorum. Folik asiti ben sabahlari uyanır uyanmaz içiyorum. Bulantıyı o mu tetikliyor hiç bilmiyorum
Maalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmiş
Çok üzüldüm. Dilerim sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız en kısa zamandaMaalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?