2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Maalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmiş

Çok geçmiş olsun. Klişe olacak ama saflıkla bir gebelik olsaydi böyle sonuçlanmazdı. Bu açıdan bakarsanız belki de böylesi çok daha iyi.

Ya MaşaAllah Rabbim sağlıkla kavuştursun inşaAllah
Maşallah .Sonunda duyulmuş. Çok Şükür

Çok teşekkür ederim

Sabah kendi gitti aldi annemi yaptiginin ayip oldugunu kendi farketti
İyi o zaman cok sevindi. Benim esimde cok takintili. Mesela annemle habersiz bir yere gidersem sorun cikarir. Planladiniz da benden sakladiniz diye.
Kizim dogduktan sonra annemler 1 sene boyunca mamasini aldi. Biz 10 kereden fazla almamisizdir. Niye farkli marka mama almis diye yapmadigini birakmadi. Ona danismamisizda bilmem ne. Yani bir insan takintiysa cok zor. Simdi bu ikincide bulur destegi. Alsin herseyi de gorsun bakalim

Evet bizim ailemiz daha cok dusnuyor sanieim genel olarak ve yinede yaranamiyorlar damatlara

Maalesef kalp atışı alınmadı birazdan kürtaj olcam alınan parçalar genetiğe gidecek.iki tane embriyo oluşmuş yani ikizmiş ama gelişmemişler.Nasip değilmiş
Rabbim hayırlısını sagliklisini,en kisa zamanda tekrar yasatsin inşallah canim

Bende çok fazla var
Tok karnına alıyorum ben

Ben kahvaltıdan sonra alıyorum canım. Ben de mide bulantımı ona bağlıyordum ama değilmiş şu an bir sorun yok. Eğer öyle düşünüyorsan gece kullanmayı dene bir de.

evet canım öyle yapıyorum kahvaltı 8 buçukta ilacı 9.30 10 gibi alıyorum
Genelde hem halsiz hem de çok mutsuz hissediyorum. Folik asiti ben sabahlari uyanır uyanmaz içiyorum. Bulantıyı o mu tetikliyor hiç bilmiyorum

B Bilgesibel
Sagolun kizlar ikisinide deniyim ,normalde kahvalti yapmazdim ilk hamileligimde zarzor basladim simdide uyaninca midem bulaniyor aslinda ilk hamileligimde sadece 2 3 kez olmustum bulanti ve bi kere bile kusmamistim simdi bu kadr erken baslayinca bi tuaf oldum.

Bebek kilo alsin diye yediginiz var mi ben muz yiyemiyorum hamilelikte basladi yerken midem bulaniyor sonra agirlik çöküyor ustume oglumda hic yiyememistim

Allah sabir versin canim ,ikiz gebeliklerde saglikli olmasi buyuk sans oluyor tez zamanda Allah yokluklarini aratmasin

Kozlar benim göğüs ağrılarım tamamen yok oldu. çok korkuyorum. Sizce bir problem varmıdır ne yapsam bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…