2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
18mm olana kadar mi duymamistim canm. Kucuj sanki sali gunu istedi tekrar ne zaman gideceksin canm yarin mi haberdar et
Canım ben gittim bu akşam bebeği gördük kalp atışı duyduk 7+3 haftalık dedi . Kesemi bilmiyorum boyutunu ama normali 18 mm kadar bekliyorlar bebeğin gorunmesini seninki daha 9 küsur küçük öyle yazmışsın

Kizlar yarin konrtolum var doktora gidicem annemde gelmek istedi ilk torun heves ediyor. Esim huysuzluk yapti sinirimi bozdu bizim ozel animiz annen neden geliyor dedi sonra tamam gelsin dedi ama istemiyor anladim. Ne gerek var sanki cocugu orda yapcaz kadin gelse nolur

Bu eşler annelerimizden ne istiyorlar ya. Kendi annesi gelmek istese de öyle der miydi acaba. Yine de alttan alarak sakin kalarak uyarmak lazım.. ilerde o da torununu görmeye gider

Kendi annesi olsaydı kesinlikle öyle bir tepki vermezdi bazen çok bencil olabiliyor insanlar güzellikle konuşarak anlatabilirsiniz umarım

No

Bu eşler annelerimizden ne istiyorlar ya. Kendi annesi gelmek istese de öyle der miydi acaba. Yine de alttan alarak sakin kalarak uyarmak lazım.. ilerde o da torununu görmeye gider
Kendi annesi olsaydı kesinlikle öyle bir tepki vermezdi bazen çok bencil olabiliyor insanlar güzellikle konuşarak anlatabilirsiniz umarım

Onunki keske istese o tarafinda ilk torunu ama cokta umursamiyorlar. Benim annemin ilgili olmasi tuhafina gidiyor kendi annesinin ilgisizligi gidecegine..

Kızlar bebişinin hareketini hisseden var mı? Ben hissediyorum ya kelebek çarpması gibi bişey tam açıklayamıyorum
Evet canım ya bende kaç gündür ufak bir şeyler hissediyordum ama az önce resmen kaydı miniğim acaba 3 olduğu içinmi bbu kadar net hissettim anlayamadım doktora gittiğimde 5gün önde dediydi belki ondanda kaynaklı olabilir sağlıklı olsunlarda gerisi hiç inşallah

Tebrikler canm kalp atisini duymussunuz. Evet kucuk canm beklicez gorecez canm durum neyi gosterir artik bilmiyorum.

Kızlar en son doktora iki hafta önce gitmiştim . Bu doktorlar çok hızlı konuşuyor yahu hiç bir şey aklımda kalmadı. Şimdi hangi haftalarda doktorlar çağırıyor ortalama. Randevu alsam erken mi diye düşünüyorum ama bi yandan da orda her şey yolunda mı çok merak ediyorum

11 de al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…