Canım ben gittim bu akşam bebeği gördük kalp atışı duyduk 7+3 haftalık dedi . Kesemi bilmiyorum boyutunu ama normali 18 mm kadar bekliyorlar bebeğin gorunmesini seninki daha 9 küsur küçük öyle yazmışsın18mm olana kadar mi duymamistim canm. Kucuj sanki sali gunu istedi tekrar ne zaman gideceksin canm yarin mi haberdar et
evet bende de sürekli bulantı var çıkaramıyorum sadece öğürüyorum.Sadece geceleri bulanmıyor.Ama bugün bulantım cok cok azdı.Sanırım zamanla gececekSizde de sürekli bulantı oluyor mu bir de sadece öğürüyorum ve sürekli bulantı hissi var hiç geçmiyor
Bu dogru cikti ozmaan:))Fasulye canım☺
Bizim 3muzunde gunleri ayni sayilir demekki hissediyoruz arada
Canimm cok tesekkur ederim :) iyiyiyim cok sukur sen nasilsin bayram ve sonrasinda sehir disindan kuzenim geldi bende kaldilar uzak kaldim buralardan :)
Bu eşler annelerimizden ne istiyorlar ya. Kendi annesi gelmek istese de öyle der miydi acaba. Yine de alttan alarak sakin kalarak uyarmak lazım.. ilerde o da torununu görmeye giderKizlar yarin konrtolum var doktora gidicem annemde gelmek istedi ilk torun heves ediyor. Esim huysuzluk yapti sinirimi bozdu bizim ozel animiz annen neden geliyor dedi sonra tamam gelsin dedi ama istemiyor anladim. Ne gerek var sanki cocugu orda yapcaz kadin gelse nolur
İnşallah geçer o kadar zor ki bütün yaşantıyı zorlaştırıyorevet bende de sürekli bulantı var çıkaramıyorum sadece öğürüyorum.Sadece geceleri bulanmıyor.Ama bugün bulantım cok cok azdı.Sanırım zamanla gececek
Kendi annesi olsaydı kesinlikle öyle bir tepki vermezdi bazen çok bencil olabiliyor insanlarKizlar yarin konrtolum var doktora gidicem annemde gelmek istedi ilk torun heves ediyor. Esim huysuzluk yapti sinirimi bozdu bizim ozel animiz annen neden geliyor dedi sonra tamam gelsin dedi ama istemiyor anladim. Ne gerek var sanki cocugu orda yapcaz kadin gelse nolur
Kizlar yarin konrtolum var doktora gidicem annemde gelmek istedi ilk torun heves ediyor. Esim huysuzluk yapti sinirimi bozdu bizim ozel animiz annen neden geliyor dedi sonra tamam gelsin dedi ama istemiyor anladim. Ne gerek var sanki cocugu orda yapcaz kadin gelse nolur
Ne olacak ki canım yanı annen gelmek istiyorsa daha güzel ne var eşin de sonradan demiş zaten gelsin diye
Bu eşler annelerimizden ne istiyorlar ya. Kendi annesi gelmek istese de öyle der miydi acaba. Yine de alttan alarak sakin kalarak uyarmak lazım.. ilerde o da torununu görmeye gider
Kendi annesi olsaydı kesinlikle öyle bir tepki vermezdi bazen çok bencil olabiliyor insanlargüzellikle konuşarak anlatabilirsiniz umarım
Evet canım ya bende kaç gündür ufak bir şeyler hissediyordum ama az önce resmen kaydı miniğim acaba 3 olduğu içinmi bbu kadar net hissettim anlayamadım doktora gittiğimde 5gün önde dediydi belki ondanda kaynaklı olabilir sağlıklı olsunlarda gerisi hiç inşallahKızlar bebişinin hareketini hisseden var mı? Ben hissediyorum ya kelebek çarpması gibi bişey tam açıklayamıyorum
Aynen haklisin hepimiz iyi olalm insaallah kuzumAman iyi olunda canım tek uzak kal
Annem erkek bebekde hareketler erken hissediliyor der. Kendisi kızlara hamileyken 5. Ayda hissederken erkek kardesimde 3. aydayken hissetmis:)Kızlar bebişinin hareketini hisseden var mı? Ben hissediyorum ya kelebek çarpması gibi bişey tam açıklayamıyorum
Tebrikler canm kalp atisini duymussunuz. Evet kucuk canm beklicez gorecez canm durum neyi gosterir artik bilmiyorum.Canım ben gittim bu akşam bebeği gördük kalp atışı duyduk 7+3 haftalık dedi . Kesemi bilmiyorum boyutunu ama normali 18 mm kadar bekliyorlar bebeğin gorunmesini seninki daha 9 küsur küçük öyle yazmışsın
11 de al canımKızlar en son doktora iki hafta önce gitmiştim . Bu doktorlar çok hızlı konuşuyor yahu hiç bir şey aklımda kalmadı. Şimdi hangi haftalarda doktorlar çağırıyor ortalama. Randevu alsam erken mi diye düşünüyorum ama bi yandan da orda her şey yolunda mı çok merak ediyorum
Gunaydin canmGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?